اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۶ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من وقتی در حین ادرار یک سوزش در ناحیه بالایی یا قسمت سر آلت تناسلی احساس سوزش کردم بعد از ادرار متوجه چند قطره خون شدم و همچنان هر وقت ادرار میکنم همراه با سوزش و چند قطره خون دیده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه و پروستات انجام بدید
  • تصویر کاربر کریم جمعه ۵ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 639 مشاهده پرسش
    با سلام ، بیمار ۸۶ ساله با سابقه کانسر کولون و متاستاز ریه در سال ۸۴ و جراحی پروستاتکتومی که از سال ۹۶ دچار خونریزی های مکرر ادرار و دفع لخته های بزرگ خونی شده و از سال ۹۷ تا بحال ۸ مرتبه سیستوسکوپی و TUR شده اند و دارای عفونت سودونیموس هستند و مکرر آنتی بیوتیک مصرف کرده و سه دوره ۶ جلسه ای هم BCG درمانی شده ، ولیکن همچنان لخته در ادرار وجود دارد. آیا درمان قطعی برای این لخته ها وجود دارد یا خیر؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      نتیجه سیستوسکوپی چی بوده؟
    2. تصویر کاربر کریم سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      تومور در سیستوسکوپی اول grade 3 و در سیستوسکوپی های بعدی تمیز بود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      باید طبق برنامه بررسی و سیستوسکوپی بشن
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سردار دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر آقای دکتر 40 سال سن دارم دو هفته پیش اول صبح بعد از ادرار یکی دو قطره خون خارج شد 2روز پیش از خارج شدن خون سوزش ادرار داشتم تا 2 روز بعد از اون و فقط همان چند قطره خون بود . چن سال پیش هم همین مشکل رو داشتم سونو دادم گفتن چندتا سنگ توکلیه تون هست و یکی هم توحالب در مسیر دفع. بعد از اون دیگه مشکلی نداشتم تا دو هفته پیش و الان نه سوزش دارم ممکنه به علت سنگ بوده باشه یا مشکل دیگری هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی مجدد انجام بدید احتمالا سنگ ها دفع شده
  • تصویر کاربر هما دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    8 روزه که همسرم از بیمارستان مرخص شده به دلیل کرونا بستری بوده 2 روز قبل از مرخصی به دلیل حبس ادراری سوند میزنن روز مرخص شدنش سوند را در می آورند روز دوم مرخصی دوباره زیر شکمش ورم میکنه وادرارش حبس میشه دوباره برای ایشون سوند گذاشته میشود اما درد وسوزش دارد موقع دفع ادراربه دلیل گرفتن اکسیژن نمیتوانیم او را حرکت دهم از روز 2 سوند سیپروفلوکساسین میدم بهش سوزش ودرد ادامه داشت دوباره با پزشک آنلاینتماس گرفتم وبا یک متخصص مشاوره تلفنی انجام دادم ایشون سه نوع قرص برای من ارسال کردند وروش مصرف اما نمیدونم چرا همچنان سوزش ودرد رو دارند سابقه پروستات دارن وهمینطور یبوست شدید که در بیمارستان دچارش بودندوخیلی اذیت شدند تا روده تخلیه شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی بررسی سایز پروستات انجام بدن
  • تصویر کاربر فریدون دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 713 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    بنده مرد۶۴ساله که در خرداد ۹۹ بعلت التهاب پروستات ومثانه به تشخیص دکتر م عمل پروستات لیزری انجام دادم PSA 8 بود وبعد از چند هفته درد مثانه وزیر شکم شروع شد وکندی و تاخیر در ادرار هم داشتم که به مرور بیشتر شد به دکتر مراجعه کردم وبعد از آزمایش انتی بیوتیک دارو مصرف کردم و PSA هم بعداز عمل ۵ بود ولی به مرور درد مثانه بیشتر شد وبعد از آزمایش سونوگرافی وتست ادرار وانجام سیستویور اسکوپ گفتند مشکلی نداری و تنگی مجرا هم نداری .وداروی سفیکسیم وایمی پرامین و باکلوفن و مسکن دادند و گفتند التهاب مثانه وهم مشکل عصبی داری .واکنون درد مثانه وزیر شکم و تاخیر وکندی در ادرار دارم لطفاراهنمایی بفرمایید.ضمنا تمام مدارک به پیوست میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      به مدت یک‌ دارو مصرف کنید و مجدد تست PSA انجام بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      تامسولوسین هر شب تاوانکس ۵۰۰ هر روز ملوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت
    3. تصویر کاربر فریدون یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سلام به چه مدت داروهارو مصرف کنم .مشخص نیست .که بعد psA انجام بدم. ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      یک ماه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید سنم ۳۰ سال هست و من چند روزی هست که مشکل تکرر ادرار گرفتم و یک بار هم در شب بیدار میشم و مقداری هم ادرار باقی میمونه که با استبرا برطرف میشه و مقدارکمی که ادرار پر میشه مثانه و سر الت تناسلیم فشار میاد انگار یه درد کوچکی سر التم احساس میکنم که انگار ادرار دارم ولی ادرار کم هست و البته ادرارم دوتایی نیست و سوزشی هم ندارم.
    و بایستی برم سرویس بهداشتی تا دفع کنم این موضوع هر یک ساعت تکرار میشه قبل از این من مشکلی نداشتم و ناگهانی این تکرر ادرار به وجود امد
    و پیش دکتر رفتم که چهار روز این قرصها(سولیفناسین سوکسینات و سفیکسیم) را مصرف میکنم ولی هنوز برطرف نشد و ازمایش و سونوگرافی هم دادم چیزی مشاهده نشد
    علتش چیه؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      قرص ها رو تا ۱۰ روز ادامه بدید
  • تصویر کاربر دریا شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    عرض سلام جناب دکتر،خانمی ۴۰ ساله هستم،چندین ساله گهگاهی دچار یبوست و فشار شدید داشتم،از ۸ ماه پیش که رابطه جنسی داشتم،مراجعه به دکتر زنان داشتم و آزیترومایسین و فلوکونازول و مترونیدازول خوردم،بعد از یک ماه تکرر ادرارم شروع شد و دکتر زنان گفتن خوب شدی،نوار مثانه نوشت تخلیه م ناقصه،تو‌معاینه گفتن افتادگی مثانه ندارم،شل کننده های مثانه فایده نداشت،کشت ادرار و ازمایش چندین بار نرمال بوده،گفتن باید سیستوسکپی کنم،بعضیا میگن ضعف عضلات کف لگنه،و همچنان تکرر و فشار ادرار دارم،مترونیدازول ،سیپروفلوکساسین،فسفومایسین هم خوردم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      در حال حاضر بهترین اقدام انجام سیستوسکوپی هست
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام من یه ماه پیش درد مثانه داشتم رفتم دکتر گفت عفونت ادراری هستش و یه بسته کامل دارپی سیپروفلوکساسین 500 خوردم و بعد چند روز بازم درد مثانه گرفتم رفتم آزمایش ادرار و سونوگرافی تو‌ نتایج هیچی نشون نداد و نرمال بود فقط دکتر سونوگراف گفت پروستات شما یکم اندازه اش بیشتر شده بعد همون داروی سیپروفلوکساسین 500 رو‌ ادامه دادم کمی خوب شده بود تا اینکه چند روز پیش خودارضایی داشتم الان بازم درد مثانه ام شروع شده و ادرارم کمی باز میسوزونه مشکل از کجاست بنظرتون و چه راه کاری پیشنهاد میدین ؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      مجدد آزمایش آنالیز و کشت ادراری رو بدید
  • تصویر کاربر ر. شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    دقایقی قبل سوالی ثبت شد که بنابه دلایلی اعلام شد مبلغ پرداخت نشده است!
    کد رهگیری: at1w9255988
    حال آنکه آیا منظور کسب مبلغ است، یا خدمات شایسته پزشکی؟ مراحل پرداخت که انجام شد و کد رهگیری هم دریافت شد. حتی در صورت بروز خطای بانکی، شایسته بود از این مبلغ 15 هزار تومان فعلاً صرفه نظر می گردید و در آینده سایر مراجعات وصول می شد، چراکه پرداخت مبلغ دال بر وجود پرسش واقعی بود، و نه ایجاد مزاحمت یا اتلاف وقت.
    به هر حال سوال خود را مجدداً اظهار می دارم:

    علت تورم پائین ترین قسمت شکم، سمت راست بالای آلات؟ گاهی بندرت!
    همچنین 2-3 مرتبه در سال درد خفیف بیضه، بدون تورم، بندرت و جدا از تورم ذکر شده بالا!
    سپاس
    1. تصویر کاربر ر. پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      2بار پرداخت شد و عدم وصول مبلغ اعلام گردید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ر. شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام، آقای دکتر علت تورم پائین ترین قسمت شکم، بالای آلات، سمت راست چه مشکلی میتونه باشه؟ نه همیشه، گاهی بندرت.
    2-3 مرتبه در سال هم درد خفیف بیضه، بدون تورم و در زمان های متفاوت معمولاً پس از فشار بیرون-روی.
    پوزش و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی انجام بدید میتونه به علت فتق باشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب