اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرزاد پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    از امروز صبح رفتم دستشویی ادرار به سختی میومد و خون زیاد از بعد از ظهر به بعد میرفتم دستشویی ادرار نمیومد فقط خون الان اذیتم هی باید دستشویی باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      جهت بررسی به اورژانس بیمارستان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر H.N پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    یه حالت گرفتگی سمت چپ قسمت تحتانی شکمم حس میکردم، دو بار آزمایش ادرار دادم، میخواستم نظرتونو بدونم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      آزمایش ادرارتون خوبه و مربوط به عفونت ادراری نیست
  • تصویر کاربر ناصر پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام
    پدرم با سن 72 سال و با تشخیص پزشک باید نوار مثانه انجام دهند. سوال من این است که آیا برای انجام نوار، بی حسی انجام می شود یا خیر؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام من سه سال میشه که روی کلاهک آلت تناسلی ام سمت چپ یک نقطه سیاهی یا بنفشی که دقیق نمیدونم پدید اومده و از بین نرفته این نقطه چیه و راه از بین بردنش چیه ممنون میشم جواب بدین(این سوال قبلا من ازتون بود و گفتید چیزی نیس و پماد تریامسینولون گفتید هر 8 ساعت بزنم روی اونجا ولی یه سوال دیگه دارم اینکه چرا 3ساله این نقطه زشت روی الت تناسلی من پدید اومده و نمیره خودش دلیل اینکه اومده و نمیره چیه با یه پماد چجور میخواد بره لطفا جواب بدید مرسی)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      اگر 3 سال هست که از بین نمیره باید نمونه برداری بشه
  • تصویر کاربر صابر پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    برادرم با سابقه سمینوما 2 سال پیش که درمان شده جهت چکاپ سونو ماه قبل انجام داد که ضخامت جدار مثانه نرمال بود ولی امروز سی تی شکم و لگنی که انجام داد صخامت مثانه مختصر ضخیم هست گزارش شده
    از طرفی میگه دیزوری و .. نداره، خواستم بدونم چیز مهمی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      جای نکگرانی نیست،فقط سالانه سونوگرافی تکرار کنه
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من چند ماهی هست که تکرر ادرار دارم و هر موقع دستشویی میرم کامل ادرارم تخلیه نمیشه و وقتی که بلند میشم یک قطره ادرار نشت میکنه و همیشه احساس میکنم در مثانه ام ادرار دارم و چند ماه پیش نوار مثانه گرفتم گفتید مشکل جدی نیستش و از اعصاب هستش ،چند تا قرص نوشتید که بخورم ولی خوب نشدم .
    1. تصویر کاربر وحید یکشنبه ۲۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      درضمن بنده یبوست هم دارم و سونوگرافی هم انجام دادم مشکلی نداشتم و پیش دکتر داخلی رفتم و اکسی بوتینین ۵،مترونیدازول۲۵۰ برای مشکل ادرارم نوشتند که من مصرف کنم میخواستم بدونم که این دارو ها مشکلی ایجاد نمیکند ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      با کلیه مدارک و نوارمثانه بیاید مطب تا معاینه کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیفی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای طدکتر.خسته نباشید بنده پسری۲۴ ساله هستم
    حدود 6 یا ۷ سال هست که تکرر ادراری دارم و همه ی آزمایشات مربوطه اعم از ادرار,سونوگرافی باقیمانده ادراری،سونوگرافی مثانه و شکم و لگن و همچنین نوار مثانه را انجام دادم و همه ی آنها نرمال بوده اند.به چندین متخصص ارولوژی مراجعه کرده و قرص های اکسی بوتینین و سولیفناسین ایرانی و خارجی استفاده نموده ولی درمان نشدم.تکرر ادرار بنده به طوری هست که در فصل پاییز و زمستان زیادتر بوده و در فصول گرم نیز کمتر رخ میدهد.و چنان فشاری به مثانه می آورد که فورا باید تخلیه کنم و زندگی و اعصاب مرا بهم ریخته و افسرده ام کرده است.به آن شدت نیست که شبها از خواب بیدار شوم.حتی با خوردن گرمیجات و گرم نگه داشتن کلیه ها و مثانه نیز تاثیری نمیکند.
    من چندین سال هست که خودارضایی میکنم و گاها هنگام انزال جلوی منی خود را میگیرم و بعد از انزال ادرار با سوزش دارم.
    من هر بار که خود ارضایی به تاخیر می افتد بعد از ادرار چند قطره منی خود به خود خارج میشود.و خیلی وقت است که در خواب انزال نشده ام. سوال من این است که احتمال التهاب پروستات وجود دارد یا خیر؟این مورد می تواند منجر به تکرر ادرار شود یا خیر؟من سونوگرافی پروستات انجام نداده ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      بله التهاب پروستات هم میتونه باعث این علایم بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص ملوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص تاوانکس ۵۰۰ هر شب یک عدد
    5. تصویر کاربر سیفی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر من متاسفانه تبریز هستم و امکان ویزیت حضوری رو ندارم.برای اطمینان از التهاب پروستات باید سونوگرافی انجام بشه؟این قرصهارو استفاده کنم یا بزارم بعد از جواب سونوگرافی؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      خیر با علایم تشخیص داده میشه
    7. تصویر کاربر سیفی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      ببخشید اون مسأله ی خروج منی بعد ادرار رو چکار کنم با داروهای که گفتید حل میشه؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      معمولا با کامل شدن دوره درمان حل میشه
    9. تصویر کاربر سیفی یکشنبه ۲۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      ممنون از آقای دکتر عزیز.خیلی عذر میخوام دوره درمان ۲ ماه هست؟
    10. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      یک ماه
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر علیزاده چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر پدرمن به علت وجود ی توده در مثانشون و بزرگ بودن پروستات خونریزی شدید داشتن که شنبه جراحی شدن و توده کامل برداشته شد و پروستات هم تراشیده شد و جواب پاتولوژی به پیوست فرستادم ممنون میشم تشخیصتونو بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      پاتولوژی ارسال نشده،مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر علیزاده چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      برگ پاتولوژی
    3. تصویر کاربر علیزاده چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      جواب پاتولوژی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      پاتولوژی پروستات خوب هست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      پاتولوژی مثانه مشکوک‌و بهتره ۳ ماه دیگه سیستوسکوپی جهت بررسی مجدد انجام بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ماری چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 633 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر خانم 34 ساله ای هستم که چندسالی هست مشکل مثانه دارم سالی یک بار این مشکل رو میگرفتم وهرنوع سونو وآزمایش مشکلی نداشتن با آخر پزشک عمومی گفتن عفونت مثانه احتمالا دارید و پینی سیلین بیمارستانی 6تا هرروز دوتا زدم اول تزریق سوزش شدید داشتم ولی رفته رفته بهترشدم ودردم حتی درد کمر وکلیه هامم افتاد ولی بعد یکی دوماه باز درد مثانه ام شروع شد آخرین پزشک بهم سیسکوپ مثانه نوشتن ک انجام بدم ولی بخاطر پیک کرونا هنوز انجام ندادم والان با درد شدید کلیه وکمر وکمی مثانه ک حالت التهابی وسردی دارم درگیر شدم تشخیص شما چیه ممنون میشم پاسخ بدید واقعا از درد عاجز شدم بامصرف مایعات ومیوه های سرددر زمان عود مریضیم بشدت تحریک میشه وتکرر زیادی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص vsol 5 روزانه یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر میلاد چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر .
    ممنون میشم جواب بدین
    ۲۵ ساله هستم و مدتیه که خود ارضایی دارم و اخیرا گاها دچار سوزش جزعی هنگام دفع ادرار و حسی مانند کمی سخت ادرار کردن دارم و ادرارم گاها کامل تخلیه نمیشه احساس میکنم و حس میکنم نیاز دوباره دارم ک مقدارش کمه ... گاها هم ب تازگی احساسی مانند درد یا کمی فشار درناحیع زیر شکمی میشم ک یکی دوبار اتفاق افتاده .راهنماییتون چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      تست آنالیز و‌کشت ادراری برای بررسی عفونت ادراری بدید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب