اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ایرج پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز ممنون از وقتی که میزارین برای پاسخ دهی، چند ماهی است روی ناحیه سر آلت تناسلی یک لکه سفید تقریبا 1 سانتی و یکی دو لکه کوچک ایجاد شده هیچ خارش و سوزش و دردی نداره چه اقدامی لازمه انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر. آیا تبخال تناسلی از طریق حوله حمام مشترک قابل انتقال هست. یعنی اگر شخصی که تبخال داره بدنش رو با حوله خشک کنه و بلافاصله شخص سالم از همان حوله استفاده کنه ویروس تبخال به فرد سالم منتقل میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      امکانش هست بله
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      و اینکه در صورت وجود ضایعه تبخال از این طریق انتقال پیدا میکنه یا بدون ضایعه هم منتقل میشه از این طریق.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر ضایعه ای باشه ، ممکنه از این طریق انتقال پیدا کنه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید میخواستم بدونم این دونه ها چیه که میزنم اینارو میزنم خوب میشه دوباره بعد از مدتی میزنم این دونه ها به لمس حساسن و درد میگیره وقتی هم میترکن هیچی ازشون بیرون نمیاد و فقط درد میگیرن آیا اینها تبخال تناسلین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      تبخال تناسلی حالت تاول های ریز متعدد نزدیک هم با درد و سوزش هست. اگر اینجور هست ، درمان ان قرص اسیکلوویر ۴۰۰ میلیگرم هر ۸ ساعت برای یک هفته است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    توی چند هفته گذشته چندبار جوشهای سرسفید روی کیسه بیضه و اطرافش به وجود اومده و چنتاش خوب شده
    توی هفته جاری هم دو،سه مورد دیگه به وجود اومده
    جوش ها همه سرسفید هستن و همراه با درد.
    میخواستم بدونم مورد نگران کننده‌ای هست یا ن؟
    در ضمن رابطه جنسی هم نداشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. ببخشید من چند روزه نوک آلت تناسلیم میسوزه و یه خورده هم قرمز شده. میشه بفرمایید علت و درمانش چیه؟ عکس های اول و دوم
    ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. نقاط قرینه تیره روی آلت چند سالی هست روی کلاهک وجود داره. متخصص پوست رفتم گفتن ویتیلیگو هست و کرم دادن استفاده کردم ولی لکه ها از بین نرفت. میشه بفرمایید چیه و درمانش چیه؟
    و آیا زیگیل هست نقاط برجسته در عکس سوم و چهارم؟
    خیلی ممنونم
    معذرت میخوام ازتون که سوالام زیادن
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ببخشید یادم رفت بگم تا حالا رابطه جنسی نداشتم
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ببخشید یادم رفت بگم تا حالا رابطه جنسی نداشتم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    4. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ارسال کردم دوباره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      عکستون واضح نیست در حد کیفیت این عکس مشکلی نمیبینم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Cj جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید برای تکررو سوزش ملوکسیکام و تامسولوسین تجویز کرده بودید فعلا به علت زخم معده نمیتونم استفاده کنم .
    سوال:برای جوشی که نوک آلتم هست میتونم از پمادی استفاده کنم که بهتر بشه؟
    بعد از یسال دیروز یکم ترشح بیرنگ داشت ولی همچنان برامدگیش هست.. آیا تبخاله این جوش؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر Cj جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      مهم نیست ، خودش خوب میشه این
    4. تصویر کاربر Cj جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      واقا عذرمیخوام که دوباره میپرسم ولی خب ربطی به سوزش و تکرر ادرار و سوزش الت مخصوصا بعد ازانزال داره ؟
      ممنونم .موفق باشید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      نه ، برای اون آزمایش ادرار بدسن
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام اقاى دكتر چند سالى هست كه دو سه تا نقطه ى بسيار كوچيك سفيد شبيه جوش زيرِ نوكِ آلت تناسليم وجود داره كه البته مشكلى هم براى من ايجاد نكرده ميخواستم بدونم چى هست.با تشكر
    1. تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      عكس
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      چیز خاصی نیست اهمیت ندارد نگران نباشید
    3. تصویر کاربر احسان سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون دكتر...به عنوان آخرين سوال ميخواستم وضعيت تيروئيد و تستسترون بنده رو ارزيابى كنيد طبق ازمايشى كه فرستادم.با تشكر
    4. تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۱۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      بايد اضافه كنم كه ٣٠ سال دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      خوبه طبیعیه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    واقعیتش من روم نمیشه بابت این مورد بیام مطب
    راستش روی آلتم چندتا دونه جوش ریز تقریبا قرمز رنگ ظاهر شده و ناحیه ای از آلتم که این جوش ها به وجود اومده نسبتا متراکم و سفت شده، که بعد چند روز به صورت زخم میشه و از بین میره تقریبا سه ماه پیش این اتفاق افتاد و اثراتش از بین رفت
    و باز هم الان به وجود اومده باید چیکار کنم؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید تا درمان کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر واستون داخل ربات تلگرام هم عکس فرستادم
      اینجا هر کار میکنم‌ میگه حجم عکس بالای 8 مگابایته در صورتی که 3 مگابایته
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر باز میشه این عکس؟
    4. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر پیام من میاد؟؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      دیدم. در حیطه ی بیماری های پوستی هست ، با متخصص پوست مشورت شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کیان دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من تبخال میزنم روی الت تناسلیم اول کم بود الان زیاد شده و مثل تاول میزنه بعد چن وقت میترکه زخم میشه بعد میره و دوباره یک ماه بعد یا دوماه بعد میزنم راهی هست؟چن وقت هم هست دو سه جای دیگم پوست پوست شده اونم تبخال میخواد بزنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر زیاد تبخال میزنین ، روزی یک عدد قرص آسیکلوویر به مدت یک ماه مصرف شود
  • تصویر کاربر Milad یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من از طریق سایت 2بار عکس فرستادم شما گفتین اسیکلویر 400 هر 8ساعت و پماد موپیردسین مصرف کنم
    1ماه هست که هنوز این جوش ها خوب نشده نگرانم کرده تو این 1ماه تازه امروز‌ شروع به خارش‌کرده باید چیکار کنم خوب شه!؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر با اینها بهتر نشده ، بهتر است با متخصص پوست مشورت شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب