اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.3/5 - (39 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد۱ دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام .من چن سالی میشه یهو طرف راستم پایین شکمم درد شدید گرفت رفتم دکتر دکتر گفت باید بری سنوگرافی شاید آپاندیس باشه سنوگرافی رفتم گفت آپاندیس نداری خلاصه چیزی نشون نداد بعد از چند روز بیضه راستم درد گرفت روز به روز دردش زیاد شد اگه دست میزدم درد می‌گرفت الان آقای دکتر هردوتا بیضه های خیلی شل شده و بغل هردو بیضه هام اگه دست میزنم اندازه یک تخمه گوشت میگیرم دستم تورا خدا کمکم کنید من چکار کنم چه نوع بیماری دارم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها انجام دهید
  • تصویر کاربر جابر دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    دکتر پیرو سوال قبلی که پرسیدم مشکل روحی روانی دارم و باعث عدم نعوظ و کاهش میل جنسیم شده و شما فرمودین استرس و اظطراب رو برطرف کنید باید عرض کنیم مشکلی تو زندگیم پیش اومده که حداقل تا دو سه سال دیگه درگیر این مشکل هستم آیا میتوانید دارویی معرفی کنید که توان جنسیم بازیابی بشه تا مرور زمان و رفع این مشکل 30سال دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل از رابطه ی جنسی مصرف کنید
  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    با سلام بعد از تمرین (فوتبال) اومدم و وارد وان آب یخ شدم (با باسن و کمر و بیضه وارد وان شدم ) و به بدنم شوکی وارد شد بعد از چند دقیقه موندن تو وان اومدم بیرون و بیضه هام و زیر شکمم شروع کرد به درد کردن روی زانو هام خم شدم و آب رو گرم کردم یه زره دردش بهتر شد بع از حمام رفتم دراز کشیدم با حوله گرم روی محل درد گذاشتم دردش کم شد بعد که خوابیدم فردا بهتر شده بود اما هنوز یه درد خفیفی داره (بیشتر بیضه سمت چپم بقلش بالاش درد خفیف داره لمسش میکنم دردش بیشتر میشه )تغییر سایز هم ندارم خیلی اما انگار سمت چپم یه زره پایین تر اومده (نمیدونم به طور عادی اینجوری بوده یا نه قبلا) لطفا کمک کنید ممنون (البته قبلش هم کشاله هام خسته بود و درد میکرد یه زره )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام من بعد از جلسه تمرین (فوتبال) اومدم رفتم تو وان آب یخ (با باسن و کمر و بیضه وارد آب شدم ) بعد یه شوکی بهم وارد شد بعد از چند دقیقه که اومدم بیرون بیضه هام و زیر شکمم شروع کرد به درد کردن تو حموم سر پا که بودم اذیت میشدم مجبور شدم خم شم روی زانوهام بعد آب گرم رو باز کردم یکم آروم شدم ولی هنوز درد داشت اومدم بیرون رفتم دراز کشیدم حوله گرم اینا گذاشتم رو محل مورد نظر کم کم بهتر شدم ولی هنوز یه درد خفیفی در بیضه هام دارم مخصوصا سمت چپم بعضی موقع از بین میره ولی انگار دست میزنم دوباره درد خفیفش شروع میشه (خود بیضه سمت چپم هم نیست از بقل یه زره بالاتره اونجارو دست میزنم درد خفیفش شروع میشه) انگار نسبت به روز های همیشه یه زره بی حال شدم نمیدونم چکار کنم خوب شه لطفا کمکم کنید برگردم به تمرینات ممنون. (البته از قبل هم کشاله های رانم خسته بودن )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سال نو مبارک
    31 سالمه هیچ بیماری ندارم
    مجردم
    واسه عدم نعوظ دکتر بهم سوپر کینگ دول داد جواب داد نصف قرص رو میخورم نتیجه خوبی داره اگه بخوام کامل استفاده کنم خطر داره؟
    نصف قرص رو که استفاده میکنم بعد حدود 1 ساعت بعد رنگ سفید رو بنفش میبینم میخوام ببینم کامل استفاده کنم احتمال نابینایی هست؟سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      به جای اون دارو
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    3. تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۴ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      تادالافیل و وگادول رو اول دکتر بهم داد استفاده کردم جواب نداد بخاطر همین کینگ دول رو پیشنهاد داد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با قبول ریسک عوارض میتونید مصرف کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر من زود انزالی دارم که رفتم به سمت ترامادول
    نزدیک به معتاد شدنم بود و به غیر ترامادول هیچ قرص و دارویی باعث دیر انزالیم نمیشه
    دیگه واقعا خسته شدم نامزد دارم برای درست شدن انزالم هرکاری میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب سرترالین ۵۰ میلی گرم هر روز یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
  • تصویر کاربر بهنام یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر . بنده چند ماهی هست که در قسمت کشاله ران چپم احساس درد خفیف میکنم مخصوصا وقتی میخوام خم بشم و از زمین چیزی بردارم. مورخ 1402/09/01 هم معاینه سونوگرافی فتق و واریکوسل هم رفتم که در جوابش بیضه هام مشکلی نداشتن فقط از وقتی این درد خفیف پیدا شده موقع رابطه جنسی دقیقا هنگام انزال بیضه چپ به سمت کشاله ران حرکت میکنه و بعد از چند دقیقه بعد از انزال دوباره به کیسه بیضه برمیگرده.ناگفته نماند که بنده بمدت 9 سال هست که ورزش بدنسازی و کار با وزنه میکنم که بعد از این موضوع دیگه ادامه نمیدم به این ورزش. ممنون میشم نظرتان رو بفرمایید و بگید آیا من مشکلم جدی دارم ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      سونوگرافی وضعیت رگ های بیضه رو به هنگام ایستادن یا زور زدن بررسی نکرده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      توصیه میکنم در مرکز معتبر سونوگرافی بیضه ها انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    از۳۵ سالگی بزرگی پروستات از۲۰سیسی تاالان ۴۸سالمه حدود۴۰رسیده تکرر زیاد درهای مقعدی کاهی درد زیرشکم دارم تخلیه کامل نیست خواهشمندم راهنمایی فرمایید خسته شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر جابر یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام ..بنده جوانی 30ساله هستم که به دلیل مشکلات و استرس و اظطرابی و هم چنین وسواس فکری که داشته و دارم رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب که ایشون قرص پرفنازین2 و لوکسیم 20 رو برام تجویز کردن اما حالا حدود یک ماهی میشه که اصلا میل جنسی ندارم البته مشکلات روحی و روانی هنوز دارم و قبلاً نعوظ صبحگاهی بیشتر مواقع داشتم ولی الان یک ماهی ندارم و نعوظ ندارم یا اگر آلت سفت بشه به سرعت شل میشه و همچنین زود انزالی پیدا کردم بفرمایید چه کنم که این مشکل برطرف بشه و چه دارویی مصرف کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      مشکل اصلی همون استرس و اضطراب هست باید ابتدا اونارو حل کنید کاملا با مشکلات شما مرتبط هست
  • تصویر کاربر رضائی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام وقت‌بخیر من حدود ۴-۵ ماه پیش از دسته‌تیغ(جای تیغی) استفاده کردم که فرد مبتلا هم استفاده کرده بوده اما با تیغ نو من استفاده کردم و اینکه ۲۴ ساعت هم حدودا از دسته‌تیغ استفاده نشده بود
    احتمال انتقال هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      احتمال انتقال بسیار اندک هست
    2. تصویر کاربر رضائی شنبه ۴ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      هیچ ضایعه‌ای به وجود نیومده
      نیازی نیست کاری انجام بدم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      خیر توصیه میکنم واکسن تزریق شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب