اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.5/5 - (31 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    اینجانب واریکوسل گرید 3 در سمت چب و گرید یک در سمت راست داشتم که در سال 90 عمل کردم . ازسال 88 که من متوجه بیماری خود شدم ، متوجه کوچک تر بودن بیضه سمت چپ خود که گرید 3 داشت شدم البته با لمس توسط خودم و نگاه در آینه. که البته الان هم که سه سال است عمل کرده ام باز هم وقتی خودم را لمس می کنم یا در آینه نگاه می کنم این موضوع پابرجاست . اما نکته جالب این است که زمانی که می خواستم عمل کنم قبل از عمل توسط دکتر سونوگرافی شدم و در کمال تعجب در نتیجه سونوگرافی آمده بود که هر دو بیضه طبیعی هستند و سایزشان یکی است . می خواستم بدونم علت این موضوع چیست چرا وقتی خودم را می بینم یا لمس می کنم بیضه چپم را کوچکتر از راستم می یابم ولی زمانی که سونوگرافی شدم سایز دوطرف یکسان ذکر شد.
    پیشاپیش از پاسخ شما تشکر می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عمل کرده ای یبیخودی نگران نباش
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام
    تقریبا ده ماه پیش عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم. از اون موقع به بعد همیشه موقع ورزش یا موتور سواری وقتی که تلنگر به بیضم وارد میشه با درد همراه میشم
    الان تقریبا یک ماهیه که یک توده در کنار بیضه راستم ایجاد شده که با کمی درد همراه
    نظر شما چیه آقای دکتر؟ اگه میشه جواب رو به ایمیلم هم بفرستین
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد طبیعی است
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام.ببخشید شما قبلا به من گفتید که خودم میتونم از دکتر برای عمل جراحی واریکوسل درخواست کنم که بیهوشم نکنه و فقظ از ناحیه کمر بی حس بشم.پس چرا همش عنوان میشه که نوع و شیوه ی بیهوشی برای عمل جراحی بر عهده ی متخصص بیهوشی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتخاب با بیمار است
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1252 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.ییخشد سوالی دارم لطفا جواب دهید.در بعضی از سایتها که دکتر ارولوژیست هستند(مثل سایت شما) خودارضایی را مضر ندانسته و دربعضی مضردانسته.در بعضی از این سایتها یک عمل طبیعی دانسته شده و باعث کاهش فشار جنسی و در بعضی باعث زودانزالی وفشار عصبی و دربرخی از مطالب اینترنت بسیار عجیب مثلا میکن خود ارضایی باعث ورود هوا به کیسه منی میشه؟؟حال جناب دکتر آدرس مقاله ای به فارسی یا انگلیسی که بسیار معتبر باشد در زمینه خودارضایی را بفرمایید؟؟و ثانیا نظر شما در باره خود ارضایی چست؟مضر یا طبیعی؟؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عوارض علمی خود ارضایی جدا از مساله دینی و فقط از نظر علمی عارضه روانی ان است یعنی با خیال بردازی و تکرار ان در ذهن شما عادت میشود و دیگر در روابط جنسی طبیعی ارضا با لذت نمی شوید مگر اینکه تجسم موقع خود ارضایی را داشته باشید
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    با سلام.چند سوال دارم لطفا جواب دهید.1-اندازه کسیه که منی در آن ذخیره میشود به طور متوسط چند سی سی است؟2-اگر حجم این کسیه خیره منی ثابت است پس چرا حجم انزال گاها با هم متفاوت میباشد؟؟
    3-بعد از هر بار انزال چند روز یا چند ساعت طول (به طور متوسط) میکشه تا این کیسه دوباره پر شود و به حالت اولیه باز گردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا 4-7 سیسی بر اساس افراد فرق دارد تا 48الی 72 ساعت کامل بر میشود
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    باسلام. من خانم مجرد 27 ساله ام. حدود 3 سال است که به تکرر ادرار مبتلا شده ام. دلیلش هم استرس درسها و یه کم وسواس و آب ریزی زیاد بود. کم کم بیشتر شد و با عرض معذرت الان اگر 2 ساعت دستشویی ام رانگه دارم و بعد بروم به جای اینکه ادرار صاف خارج شود به صورت خیلی تند وتیز به اطراف می پاشد. همین باعث شده در هر بار دستشویی پاهایم را مجبور شوم به خاطر نجس شدن بشویم .الان از نوار بهداشتی برای مهمانی رفتن و ... استفاده میکنم تا ارامش بگیرم.با کمی سرما خیلی بدتر میشوم.تازگی به فکر درمان افتاده ام. آزمایش ادرار فقط 5000 باکتری نتیجه بود که دکتر گفت مشکلی نیست اما سونوگرافی باقیمانده ادرارم در حدود 60-70 سی سی بود. از داروی تولترودین که دکتر تجویز کرد استفاده کردم و خیلی خوب شدم .تا دوهفته مصرف میکردم به صورت صبح و شب. بعد از ان قطع کردم و تا یک هفته بعد از قطع خوب بودم تااینکه دوباره به همان حالت اول برگشتم . حالا دکتر میگه نوار مثانه نیاز نیست. بیا تا یک بار در اتاق عمل بببینم . واقعا اعتماد به نفسم رو از دستم دادم.
    به نظر شما چه کار باید بکنم ؟
    در یک شرکت دولتی مشغول بودم ولی به خاطر این مشکل بعد از 4 ماه کار استعفا دادم.
    من فوق لیسانس میخونم ولی احساس بدبختی دارم .
    لطفا راهنمایی کنید.
    اگر دکتر خبره ای در این زمینه میشناسید در اصفهان به من معرفی کنید.
    باتشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر مشکل شما وسواس است باید اول نوار بگیرید
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام.
    آقای دکتر طبق نظر پزشک من بیماری واریکوسل گرید 2 دارم و مجردم و میبایست عمل کنم . از اونجایی که من تحت پوشش بیمه تکمیلی دانا هستم و میخواستم برای عمل واریکوسل خدمت شما برسم .آیا با این بیمه میتونم تو بیمارستان میلاد که این بیمه رو قبول میکنه عمل کنم.
    و آیا بعد این عمل نیاز هست کسی ازم مراقبت کنه یا نه؟
    قبلا از اطلاع رسانی هاتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر اسبرمتان خوب است عمل نمی خواهد اول باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر فاضل دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکترکرم
    بنده 24سال سن دارم ومجردهستم که یک سال قبل به علت دردشدیدوبنابه تشخیص دکترموردعمل واریکوسل درجه 2 قرارگرفتم وبعدازسه هفته به خاطرکنجکاوی آزمایش اسپرم انجام دادم که به لطف خداهیچ مشکلی ازنظرنازایی نداشتم وبعد ازگذشت زمان تقریبأسه باربه متخصص جهت معاینه ازنظربهبودی واریکوسل مراجعه کردم که به نظر هرسه متخصص خداروشکرعملم موفقت آمیزبوده آخرین متخصص که مراجعه کردم تقریبأچندروزقبل بودکه دقیقأیک سال ازعمل میگذره وطی معاینه ای که انجام دادن واریکوسل سمت چپ ندارم وعملم موفقیت آمیزبودو متاسفانه واریکوسل خیلی خفیف درسمت راستم مشاهده میشه که دکتر گفتن جای نگرانی نیست وبیضه هام کاملأطبیعی هست وحالت طبیعی دارند وگفتن اگه آزمایش اسپرم انجام بدیدبهتره بنده میترسم نکنه آزمایش اسپرمم بدباشه طبق عمل واریکوسل که انجام دادم آخه شنیدم بعضی عملهای واریکوسل تاثیربد روی اسپرم داره هرچندعملم ازنوع پیشرفته بوده به نظرجنابعالی چقدامید داشته باشم که عملم واقعأموفقیت آمیز بوده وبنده عقیم نشده ام وکیفت اسپرمم بدنشده توروخداجواب بدیدچون نگرانم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر سوگند دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 770 مشاهده پرسش
    با سلام
    حدود يك ماه پيش همسرم رو به علت واريكوسل يك طرفه عمل كرديد، ايشون الان گاهي در بيضه هاشون درد زيادى احساس ميكنن و مثل قبل نعوظ صورت نميگيره... خيلى نگران هستند، مشكل كجاست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نعوظ ارتباطی به عمل ندارد درد طبیعی است
  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۷ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 912 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    میخواستم حدود هزینه عمل واریکوسل بعه روش لاپاروسکوپی رو بدونم با دفترچه سلامت و با کارت طلایی فرهنگیان
    خواهش میکنم جوابمو بدید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اول ویزیت و معاینه است من هر مریضی را عمل نمیکنم
    2. تصویر کاربر وحید سه شنبه ۷ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با تشکر اقای دکتر من فقط خواستم حدود هزینه ی عمل واریکوسل به روش لاپاراسکوپی رو بدونم البته با استفاده از بیمه طلایی فرهنگیان
      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب