اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.5/5 - (31 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    اینجانب دارای 60 سال سن که مبتلا به پروستات میباشم و نتیجه سونوگرافی پروستات اندکی بزرگ است(28 cc) و اکوی پارانشیم هتروژن اینگونه اعلام شده و نتیجه آزمایش PSA=0.54 میباشد که طبق دستور دکتر معالج از قرص ترازوسین آریا 5 یک عدد در شب و قرص فیناستراید5سها یک عدد در روز مصرف میکنم.
    با توجه به اینکه مصرف قرص های فوق کاهش قدرت جنسی بهمراه دارد جهت رفع این مشکل و افزایش قدرت جنسی دستورات لازم را بیان فرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      فیناستراید را قطع کنید
  • تصویر کاربر طاها سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید
    بنده دوباره این سوال رو مطرح کرده بودم اما به دلیل این که سوال در قسمت پیگیری مشکل دارد ان را مجدد مینویسم (معذرت میخواهم)
    بنده فرزندی 8 ساله دارم که الت نتاسلیش همیشه در حال نعوذ میباشد و او از این امر بسیار نگران است
    ایا این امر در این سن مشکل خواصی دارد تو رو خدا اقای دکتر جواب کامل دهید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوند
  • تصویر کاربر bahrami سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3489 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید آقای دکتر
    یه سوال از خدمتتون داشتم.
    آقای دکتر همسرم که 30ساله هستن حدود 15روز پیش عمل سیستوسکوپی یا همون رفع تنگی مجاری ادرار رو انجام دادن. یک هفته ی کامل بعد از عمل سکس نداشتن. ولی بعد از یک هفته که این کارو انجام دادن در دفعات مختلف دچار انزال زود رس شدن. یعنی تقریبا 2 تا 4 دقیقه بعد از نعوذ بدون نزدیکی ارضا میشن. خودشون خیلی از این وضعیت ناراحتن و چون خجالت میکش راضی نمیشن برن پیش دکترشون. میخاستم بدونم که آیا این حالت طبیعی هست و رفع میشه؟ و چه مدت طول میکشه و رابطه جنسی براشون ضرر نداره؟
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر
    من در حالب راستم سنگب به طول ۸ میلی متر داشتم که تحت عمل tul قرار گرفتم اما دکترم گفتند چون مجرای حالب خیلی تنگ بود نتونستند سنگ را پشکنند و استنت در حالب گذاشتند ایا استنت کمک میکنه به افتادن سنگ یا نه و ایا دو هفته بعد مجرا برای شکتن سنگ باز خواهد شد.ممنون از کمکتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من یه سوال دیگه هم داشتم.
    اگر کسی زیاد در خواب جنب شود احتمالش هست که دستگاه تناسلیش مشکلی داشته باشد؟مثلا من در اثر خودارضایی در چند سال آلتم بزرگتر شده است.ممکن هست که مثلا به خاطر عادت به خودارضایی آلت تناسلی ضعیف شده باشد و منی به راحتی هر روز در خواب خارج شود (جنب شدن)؟نیاز به معاینه من هست؟(بزرگتر و کج شده)
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی نیست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    آقای دکتر ممنون از پاسختون
    اما فقط یه چیزی.این پروتیین وارتان که من مصرف می کنم برای افزایش وزن احتمالش هست که تحریک کننده باشه؟شامل مواد خاصی می تونند باشند؟
    و سوال دوم:اگر یه نفر به مدت زیاد جنب شود مثلا چندبار در هفته.لازم نیس که معاینه شود؟مثلا معاینه آلت تناسلی؟
    خواهشا به 2 سوال پاسخ دهید.
    با تشکر مججد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه میکنم استفاده نکنید
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید منرفتم متخصص کلیه و برای سلامتی کلیه هام ازم ازمایش خون و ادرار گرفت ولی به علت دانشجو بودن نتونستم نتیجه رو به همان دکتر ببرم اینها نتایج منه میشه لطف کنید و نظرتون رو بفرمایی:
    fbs 116
    ALT 160
    AST 70
    که همگی از نرمالشون خیلی خیلی بیشتره
    1. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام علیکم ودعای خیر
    احتراما به استحضار میرساند من کاشونیم 52 سالمه سونو گرفته ام در دو پهلو دوعدد سنگ 4.5 دارم
    کاشان به چند دکتر مراجعه کرده ام ولی نتوانسته اند مشکل مرا حل کنند
    مشکل من در در مجاری ادار است چند ساعت خوبه ولی مجدد شرو به در د می کند گاهی در سمت چپ بیضه و گاهی ماید سمت راست نشته بدتر راه بروم بهتر آزمایش داده ام گفتن مشکل پرستات نداری مشکل بیضه و فتق نداری واریگوسل نداری نمی دونم مشکل چیست کجا بیایم چکار کنم اعصابم را به هم ریخت کارمندم و منشی مدیرم و اعصاب ندارم . متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به اقدامی نیست
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من از نوجوانی خود ارضایی می کردم.الان نزدیک به یک سال هست که کنار گذاشتم و حالم خوب شده و سر عقل آمده ام.اما یه مشکل خیلی مهم پیدا کرده ام.اینکه نزدیک به دو ماه هست که شب ها در خواب جنب میشوم و هر چند روز یکبار این اتفاق می افتد.این قبلا هم اتفاق می افتاد ولی الان بیشتر شده اما چرا؟من نزدیک به 2 ماه می باشد که پروتیین وارتان که ایرانی می باشد مصرف می کنم.این پروتیین چاق کننده می باشد و دکتر گفته می توان همراه با ورزش مصرف کنم.از آن زمان به بعد من در خواب بیشتر جنب می شوم و حتی در مورد های عجیب وقتی این اتفاق می افتد با بیدار شدن من همراه میشود(هم زمانی) که معادل میشود با خودارضایی در حالت بیداری اما به صورت نصفه که همان تاثیرروحی و روانی و مضر چند سال پیش را رو من میزاره.شما فرمودین اجتناب از محرک های عذایی.این دقیقا همان ماده ای به نام پروتیین می شود که اضافه مصرف می کنم؟تورو خدا اگر این مواد همان محرک به حساب می آیند من دیگر مصرف نکنم تا این کابوس از بین بره؟من خسته شدم.خودارضایی رو ترک کردم اما حالا در خواب این اتفاق می افتد؟چی کار میتوانم بکنم؟آیا این پروتیین محرک هست؟آیا باعثش همینه؟من جواب این سوال را هیچ کجا نتونستم پیدا کنم اما در سایت شما پیداش کردم.
    با تشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جنب شدن در خواب طبیعی است نگران نباش
  • تصویر کاربر مصیب پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام من 26 سالمه و حدود دو سال و نیم پیش عمل واریس درجه 3رو با روش سنتی انجام دادم ولی عمل موفق نبود و واریس برگشته و اسپرم من هم 90% بیتحرکه و 10%در حالت درسته دکتر تو بندر عباس گفته باید دوباره عمل بشی ومیخوام که که راهنمایی کنید و بپرسم وقت برایه عمل دارین ممنون میشم پاسخ بدیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      با مطب هماهنگ نمایید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 9 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب