اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.3/5 - (39 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ک- شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    باسلام
    مشکل زود انزالی دارم با استفاده از اسپری + سیلد نافیل مشکل را حل میکردم ولی چند مدتی است که این روش هم جواب نمی دهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر ک- شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    باسلام
    1- آیا وازکتومی باعث چروک در صورت می شود
    2- هزینه وازکتومی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه من انجام نمیدهم
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید جوان 25 ساله ای هستم 5سالی هست واریسکوسل دارم متاسفانه هنوز برای درمان به دکتر مراجعه نکردم چند روزی هست که بیضه سمت راستم درد داره خاستم علت درد بدونم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      اول معاینه
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام ما سه سال پیش برای درمان نازایی به دکتر مراجعه کردیم شوهرم واریکسل عمل کرد ما بچه دارشدیم اما بعد از دو سال اقدام به بارداری نتیجه نداد شوهرم میگوید فکر میکنم واریکسل برگشته چون آزمایش اسپرم داد خیلی ضعیف بود.چند بار هم قرص و آمپول استفاده کرد فایده نداشت.ممکن است واریکسل دوباره برگردد؟ما چکار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید مرکز ناباروری بروید
  • تصویر کاربر فرنوش شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما.همسر من 28 ساله هستند و ماه پیش بعد از سه ماه اقدام ناموفق برای بارداری به پزشک مراجعه کردند.واریکوسل هر دو بیضه و آزواسپرمی بودند.دکتر پیشنهاد بیوپسی دادند که از شش قسمت برداشته شد و جواب ژرم سل اپلازی بود.ولی آزمایش های هورمونی و اندازه بیضه ها کاملا نرمال هستند.و ما وقتی برای انجام کارهای اهدای اسپرم به یک مرکز ناباروری مراجعه کردیم پزشک اورولوژیست گفتند چون هورمونها طبیعی هستند احتمالا اسپرم سازی در یک قسمت بیضه انجام میشود و پیشنهاد بیوپسی مجدد دادند.ایا به نظر شما احتمال وجود اسپرم هست یا ما وقت و هزینه بیجا صرف نکنیم؟ خواهش میکنم ما را راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      راه درمان ندارد
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 811 مشاهده پرسش
    سلام و تشکر فراوان
    قبل از نوار مثانه چه اقدامی باید کرد (ناشتا بودن و ...) آیا این آزمایش سخته ؟ ترس هم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم من در سایتم در اپارات را ببینید
  • تصویر کاربر نوذرمطهریان شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    باعرض سلام ارزوی سلامتی
    جندروزی است طرف جپ بدنم خیلی دردمیکندهنگام نفس کشیدن خیلی فشاربهم میاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    خواهش میکنم سریع جواب بدید و ما رو از بلاتکلیفی نجات بدین
    ما چهار ساله ازدواج کردیم خودم 34 ساله و همسرم 38 ساله هستند بعد از یکسال اقدام به بارداری و نگرفتن نتیجه وقتی پیگیری کردیم متوجه شدیم همسرم ضعف اسپرم و واریکوسل خفیف دارن با خوردن 6ماه داروی گیاهی تعداد اسپرم از 14 م به 40 م رسید ولی حرکت ضعیف است کلاس آ 1.5 درصد و کلاس ب 10 درصد و مورفولوزی 10 درصد. آیا با جراحی بهبود حاصل میشه یا بریم دنبال روشهای کمک باروری!؟
    تشکر از توجهتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ایا واریکوسل دارید
    2. تصویر کاربر زهرا شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله از نوع خفيف
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید عمل کنید میکرو02122642744
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهروز شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    با سلام؛
    مردی هستم سی‌ساله. مدتی، حدود هفت‌هشت سال پیش، در خودارضایی افراط می‌کردم. در مواقعی، درست در لحظه‌ی انزال، جلوی انزال را می‌گرفتم و چند بار این کار را تکرار می‌کردم تا به ارگاسم برسم. یا گاهی در حین رسیدن به ارگاسم مانعِ انقباض عضلات داخلی می‌شدم (این‌طور حس می‌کردم). بعد از مدتی، حساسیت سر آلتم به‌شدت کم شد و دیگر در خواب محتلم نمی‌شدم.
    نکته‌ی دیگر این‌که اگر در حالتِ طاقباز یا ایستاده آلتم سفت می‌شد، به محض این‌که به حالت دمر می‌خوابیدم تمام حساسیت آلتم از بین می‌رفت و میل جنسی‌ام فروکش می‌کرد. این مشکل هنوز هم برایم وجود دارد.
    زمان‌هایی که برانگیخته می‌شوم، پیش از نزدیکی، نوعی حس شبیه به انزال به من دست می‌دهد که حالتی خفیف از آن است و فقط ضربانی درون دستگاه تناسلی‌ام حس می‌کنم. بعد مایعی رقیق از آلتم خارج می‌شود و میل جنسی‌ام تا حد زیادی فروکش می‌کند.
    اگر ممکن است لطفاً راهنمایی‌ام کنید که چطور باید این مشکل را برطرف کنم. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر . شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین
    من یک پسر 28 ساله هستم ک ب دلایلی یک ماه و نیم غذا نخوردم.
    بعد از این تا اب میخوردم مجبور میشدم همون موقع برم دستشویی
    الان بعد از چند ماه یکم بهترشدم ولی بازم تعداد دستشویی رفتن بعد از خوردن مایعات زیاد است.
    مرسی
    1. تصویر کاربر . پنجشنبه ۱۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      پس چرا جواب نمیدین?شما ک گفتین بعد 72 ساعت ج میدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب