اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.3/5 - (39 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده يك فرزند پسر دارم كه دچار عارضه هيپوسپاديازيس البته از نوع خفيف مي باشد.سن پسرم يك سال مي باشد و با مراجعه به دكتر متخصص شهرستان فرمودند كه بايد عمل بشن.خواستم بدونم سن مناسب براي عمل كي هست در ضمن يك دكتر خوب براي عمل با توجه به اينكه بنده ساكن شهرستان جنوب فارس هستم كجا رو پيشنهاد ميكنين.عمل پسرم چگونه عملي هست خطري كه تهديدش نميكنه؟ممنونم از لطف و عنايت شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      باید عکسش را ببینم
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 696 مشاهده پرسش
    با عرض سلام بنده 28 سالمه و مجردم و مدت یک ماهی میشه که دچار اختلال نعوظ شدم و بااینکه قبلا الت سفت و شقی داشتم میل جنسیم هم نسبتا زیاد بود ولی اخیرا دچار اختلال نعوظ شدم به حدی که موقع تحریک التم نعوظ به نصف کاهش پیدا کرده و نعوظ صبحگاهی هم به همان ترتیب خیلی کم شده ونیز بعد همان نعوظ ناقص هم وقتی که نحریک انجام نمیشه خیلی زود نعوظ کم و کمتر میشه که بنده رو بسیار نگران و ناراحت کرده ولی میل جنسیم به مراتب نسبت به شرایطم بد نیست و هم چنین بنده بیماری خاصی تاکنون نداشتم فقط کمی فشار خون دارم(13/8) و سیگار هم مصرف میکنم و مطلب دیگر انکه بنده مدت 5 ماهی میشد که التم رو با روغن زیتون هر روز و به مدت زمان زیادی ماساژ میدادم و نعوظ طولانی مدت داشتم ایا همین عامل میتونه موجب اختلال نشت وریدی یا تنگی عروق در الت بشه ؟؟؟یا اینکه علل روحی روانی میتونه تا این حد در اختلا ل نعوظ تاثیر داشته باشه؟؟؟ و دراخراینکه بنده برای امتحان یک بار قرص سیلدنافل استفاده کردم ولی متاسفانه خیلی خیلی کم تاثیر داشت فقط مقداری به حفظ نعوظ کمک میکرد.... ببخشید که طولانی شد((باسپاس فراوان))
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با عرض سلام بنده 28 سالمه و مجردم و مدت یک ماهی میشه که دچار اختلال نعوظ شدم و بااینکه قبلا الت سفت و شقی داشتم میل جنسیم هم نسبتا زیاد بود ولی اخیرا دچار اختلال نعوظ شدم به حدی که موقع تحریک التم نعوظ به نصف کاهش پیدا کرده و نعوظ صبحگاهی هم به همان ترتیب خیلی کم شده ونیز بعد همان نعوظ ناقص هم وقتی که نحریک انجام نمیشه خیلی زود نعوظ کم و کمتر میشه که بنده رو بسیار نگران و ناراحت کرده ولی میل جنسیم به مراتب نسبت به شرایطم بد نیست و هم چنین بنده بیماری خاصی تاکنون نداشتم فقط کمی فشار خون دارم(13/8) و سیگار هم مصرف میکنم و مطلب دیگر انکه بنده مدت 5 ماهی میشد که التم رو با روغن زیتون هر روز و به مدت زمان زیادی ماساژ میدادم و نعوظ طولانی مدت داشتم ایا همین عامل میتونه موجب اختلال نشت وریدی یا تنگی عروق در الت بشه ؟؟؟یا اینکه علل روحی روانی میتونه تا این حد در اختلا ل نعوظ تاثیر داشته باشه؟؟؟ و دراخراینکه بنده برای امتحان یک بار قرص سیلدنافل استفاده کردم ولی متاسفانه خیلی خیلی کم تاثیر داشت فقط مقداری به حفظ نعوظ کمک میکرد.... ببخشید که طولانی شد((باسپاس فراوان))
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    واریکسول دارم با کجی آلت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سید دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      از شهرستان میخوام بیام خدمتتون سرباز هم هستم از امروز استراحت گرفتم برا عمل چون رفتم‌دکتر معاینه شدم گفت واریکوسل داری کجی الت هم دارم‌رو به پاییین درد دارم حالا چجور باید نوبت بگیرم پیش خودتون چون‌سربازم زود میخوام‌عمل کنم اگ مقدور هست ما همین امشب یا فردا حرکت میکنیم میام تهران برا عمل فقط نوبتمون رو بدونیم برا کی هست عمل ممنون از سایتتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      باید معاینه شوید
    4. تصویر کاربر سید سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      باسلام من تماس گرفتم نوبت زدم ۱۱تیر بعد توشهرستان خودمون سونوگرافی دادم قبوله؟ راجب ب هزینه ها میخواستم اطلاع داشته باشم هم عمل واریکوسل هم‌کجی آلت همون انحنای آلت رو ب‌پایین و من هم‌دفترچه نیرو‌مسلح دارم هم بانک‌تجارت بیمه طلایی چطوره هزینه ها ممنون از سایتتون...
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اول باید یک جلسه معاینه شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر كيوان چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    من زير الت تناسليم مدت دو سال هستش يك نقطش كه اول رنگش صورتي بود الان قهواي تيره شده يك نقطه كوچك از پوست انگار باز شده و داخلش اين رنگي شده و زير كلاهك الت تناسليم حالت دون دون در اومده ٣ تا متخصص رفتم گفتن چيزي نيست ولي من ميگم تشخيص نداشتن و اين مساله موقع رابطه واسه من شده يم دردسر ر خودم ميخوام بدونم چيه خواهش ميكنم دكتر كمكم كن و اگه ميشه يك وقت بهم بدين من شهرستان هستم تهران نيستم لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رقیه سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    برای درمان دفع پروتئین با قندخون 117 ونتیجه آزمایش به شرح زیر👇 با سن 59 سال مونث
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام باید نمونه برداری کلیه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    .R. somaki:
    باسلام خدمت جنابعالی جوانی هستم 28ساله مدتی قبل دچارنارسای ادرار شدم به دکتر مراجعه کردم درسونو به من گفتند پروستات شما درای حجم 28ccمیباشد وباید عمل کنید و بنده باشما از طریق ربات درتماس بودم شما فرمودید مهم نیست بنده بازهم بعداز 8ماه سونو گرفتم که برای شما ارسال مینمایم بعد از ادارکامل قسمتی از ادرارم بعد از چند دقیقه بی اختیار میآید مشگل دیگری ندارم منتظر راهنمایی و نظر شما استاد گرامی میباشم.مدتی است فکرم را مشغول کرده است بند متاهل هستم و دارای 2فرزند هستم باتشگر.حیدری از زاهدان . .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بیایید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      باسلام حالا بنده باید نوار مثانه بگیرم لطفاً برایم مثل سری قبل پیام صوتی بفرستید تابنده بهتر متوجه شده باشم ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما اقای دکتر کرمی
    بنده جوانی 22ساله ومجرد هستم بعد از مطالعه مطالب در سایت احساس انحراف به سمت بالا در الت خود را میکنم وبا توجه به کوتاهی ان احساس مشکل در روابط زناشویی را دارم
    مشکل دیگر بنده با یک تحریک کوچک مایع سفید رنگ از التم خارج میشه که واقعا اذیتم میکنه در ضمن اصلا در خواب جنب نمیشوم و با توجه به اینکه خود ارضایی نمیکنم واقعا تحت فشار هستم خواهشا راهنمایی کنید
    با تشکر از مطالب مفیدتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      این درجه نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر چند سالی یک سری نقطه یا غده مانند بسیار کوچک در ناحیه زیر کلاهک الت دارم که بزرگ نشدن میخواستم ببینم این بیماری محسوب میشه یا طبیعه و علت چی میتونه باشه
    و یه سوال دیکه برو روی پوست کلاهک التم یه لکه قهوه هست ایا مشکلی دارم یا خیر
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      این زگیل نیست
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    من یه مدتی هست مبتلا به این ویروس شدم میخواستم بپرسم که با دست دادن یا بغل کردن بچه, آیا مبتلا میشن افراد خونواده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اصلا منتقل نمیشود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب