اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.3/5 - (39 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام.
    من سی سال دارم. 18 ساله ک دارم کاراته کار میکنم و درکنارش بدنسازی ام کار میکنم برای تقویت عضلات.

    عرض کنم که، کلیه های من سنگ ریز درست میکنه و خوشبختانه چون فعالیتم زیاده سالی یکی دو تا دفع میکنم گاهی م بیشتر و بدون درد خودش دفع میشه. آبم زیاد میخورم کلا.

    این دفع آخر دکتر یه آزمایش خون و ادرار 24 ساعته ازم گرفت و گفت ویتامین D و سیتراتم کمه و بهم قرص سیترات داد و قرص ویتامین دی.


    سوالم اینه : من میخام مکمل پروتئین خالص وی برای تقویت عضلات بگیرم استفاده کنم.
    آیا مشکلی برام پیش نمیاد؟
    باعث تولید سنگ نمیشه؟
    (من ورزشکارم و باید بدنمو تامین کنم. ولی میترسم واسه همین گفتم ازتون سوال کنم ک خیالم راحت بشه .)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با توجه به سابقه ی سنگ بهتره میزان پروتیین دریافتی شما زیاد نباشه
  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز دور کلاهک آلت پوست پوستی میشه و بصورت بریده بریده از پماد آ د استفاده میکنم بهتر میشه مقطعی خوب میشه ولی پماد خاصی داره اگه راهنمایی کنی و پمادی معرفی کنی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      از پماد کلوترمازول و هیدروکورتیزون موقت استفاده کنین
  • تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام ووقت بخیر، آقای دکتر یه مدتی هست روی تنه آلت تناسلی بنده شبیه گوشت اضافه به زعم خودم به وجود اومده میخواستم ببینم باید پیگیر درمانش باشم یا خیر عکسم برای شما میفرستم سوال بعدیم در رابطه با دون دونایی که زیر پوستم هست اینا چیه طبیعیه یا خیر. سپاسگزارم که وقت میذارین وبه سوالات جواب میدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بهتر است از نزدیک دیده شود ولی به نظر چیز مهمی نیست
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام- در ادرارم خون دیدم - به همکاران تان مراجعه کردم و هر کدام تشخیص متفاوتی دادند- مدارکم را برای تان ارسال نمودم اما پس از 72 ساعت هم تماسی دریافت نکردم! گفته اند اورژانسی باید عمل شوم اما مطمئن نیستم.راهنمایی بفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در سونوگرافی شما مشکوک به توده ی مثانه است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی شده توده ی مذکور خارج شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد2020 دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.بنده 28سال سن دارم.تقریبا از 8ماه پیش که خانمم اواخر دوران بارداریش بود متوجه شدم که میل جنسیم خیلی کمتر شده و همچنین متوجه شدم که هنگام راه رفتن آلتم داخل شکمم برمیگرده. تحقیق کردم گفتن که بخاطر افزایش وزنم هست.شروع کردم به ورزش و تا الان تقریبا 10کیلو لاغر شدم و تا حدود زیادی این مشکلم برطرف شده البته نه بصورت کامل.اما کاهش میل جنسیم هنوزم ادامه داره. با وجود اینکه از زایمان خانمم دوماه میگذره هیچ میلی به نزدیکی ندارم.خیلی نگرانم که آیااین مشکل بخاطر همان فرورفتن آلتم هستش یا دلیل روانی و...داره.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      وزنتون رو کاهش بدین. بیشتر به دلیل مسایل روانی هست نگران نباشین
  • تصویر کاربر محمداشکان دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    باعرض سلام ووقت بخیر
    همسرم 58ساله وآزمایش psaداده ونتیجه به شرح ذیل میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    Psa 0239
    Freepsa012
    F psaT psa 050
    باتشکر از جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      لطفا اعداد را واضح بنویسید یا عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر اشکان دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    همسر من ۵۸ساله
    آزمایش پروستات داده
    Psa 0/234
    Freepsa 0/12
    F psa/T psa 0/50
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر درست متوجه شده باشم اعداد شما رو psa ایشون 0.5 هست. اگر این عدد باشه نرماله
  • تصویر کاربر کریمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1593 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    آقای دکتر
    من هفته پیش برای اولین بار با همسرم رابطه مقعدی داشتم
    ایشون بعد از رابطه مدعی شدن که من قبلا هم سکس از پشت داشتم به این دلیل که آلت ایشون خیلی سخت وارد نشده
    در صورتی که من برای اولین بار رابطه مقعدی رو تجربه میکردم
    ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری ایشون رو متقاعد کنم و خیالشون رو راحت کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      لطفا با روان پزشک مسایل جنسی مشورت کنین
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. آقای دکتر من الان 18 ساله ام و هیچ رابطه جنسی با هیچ شخصی تا الان نداشتم. جناب دکتر 2 ماه پیش بود که بالای آلت تناسلی من (پسر هستم.) ، یعنی زیر ناف (روی آلت نیست) به مدت 10 ثانیه یکدفعه شروع به خارش کرد و من هم خاراندم و وقتی به حمام رفتم و نگاه کردم دیدم دانه ای مثل جوش ترکیده دیگه از اون مدت تا الان نه خارش داشت و نه سوزش و نه درد فقط مثل زخم خشک شده و سفید هم شده که عکسش رو میفرستم خدمتتون. خواستم بدونم اولا خطری داره دکتر،،، دوما اصلا دلیلش چی میتونه باشه آیا تبخال هست و حالا که خشک شده و تقریبا داره از پوست جدا میشه یعنی خودش خوب شده،، سوما دکتر چی استفاده کنم که از بین بره،، اگر دارو ها فقط پماد باشند و جواب بدن عالی میشه چون نمی‌خواهم دارویی بخورم که عوارض داشته باشه و چون نمیتونم برم دکتر حضوری و شهرستان هم هستم اگه خوب بشه بسیار متشکر میشم. پس بی زحمت بفرمایید چه و چگونه استفاده کنم. ممنون دکتر بسیار نیاز دارم به جواب شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس شما باز نمیشود مجددا ارسال کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر تبخال تناسلی باشد چندین جوش کنار هم می باشد و درد و سوزش خواهد داشت
    3. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر جوش و درد و سوزش ندارد فقط یه دونه هست
    4. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس فرستادم خدمتتون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس مجددی نیومده و عکس قبلی هم باز نمیشود. همین جا عکس بفرستید لطفا
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر A.N چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.
    من از وقتی که به دنیا اومدم آلتم یک مقدار به سمت چپ انحراف داشت.
    من تا حدود همین نه ماه پیش یک رگ روی آلت تناسلیم وجود داشت که مستقیم از ابتدا تا انتهای آلتم بود. الان اون قسمت جلوش که نزدیک کلاهکه کنارش یه چیز حفره مانند ایجاد شده و رگ انحراف پیدا کرده به سمت چپ حفره و رگ اونجا حالت بر آمده تری نسبت به جا های دیگه رگ داره. و اینکه وقتی آلت میخواد به نعوظ برسه یه حالت چرخش به چپ میگیره و بعد میاد بالا و آلت روی یک پام میفته در حالی که قبلا صاف میومد بالا و همونجا میموند. بعد هم گاهی اوقات که آلت در حالت خوابیده هستش یه چیز چروک مانند دور تا دور آلتم رو میگیره مثلا وقتایی که آب سرد میزنم بهش.
    شورت هم وقتی میپوشم آلتم وقتی در حالت خوابیده هست یه مقدار اذیت میشه.
    یه چیز دیگه هم که در مورد مسائل جنسی شنیدم این بود که موقع داشتن رابطه زناشویی آلت سفت شده میاد پایین و گاهی مرد ایستاده یه پوزیشن رو انجام میده. برای من از همون اول که یادم میاد وقتی به حالت نعوظ میرسید میومد بالا تا نزدیکی ناف و سفت میشد و دیگه پایین نمیرفت.
    ضمنا این رو هم بگم که من الان توی سن بلوغ هستم و این چیزا همین چند ماهی هست که اتفاق افتاده و قبلا نبود.
    آیا این مشکلات قابل حل شدن هستن؟ ضمنا این رو هم میخواستم بگم که موقع انزال مایع منی به صورت کج از آلت میاد بیرون ینی به سمت چپ(همون سمتی که انحراف و چرخش داره) و مثل قبل مستقیم بیرون ریخته نمیشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب