اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی پروستات به کمک مایکروسافت

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

احتمالاً به یاد دارید که مایکروسافت به هنگام معرفی هدست واقعیت افزوده هولولنز اعلام کرد که این هدست دنیای پزشکی را متحول خواهد کرد و به زودی مورد استقبال جامعه پزشکی قرار خواهد گرفت.

چند ماه پیش در دیجیاتو خواندید که محققان دانشگاه دوک در حال مطالعه و بررسی امکان استفاده از هدست مذکور در جراحی های پیچیده مغز هستند. اما به نظر می رسد که ژاپنی ها برای نخستین بار توانسته اند از هولولنز با موفقیت در برنامه ریزی یک عمل جراحی استفاده کنند.

جراح ژاپنی دکتر «Maki Sugimoto» که پیش از نیز نام خود را در زمینه ادغام واقعیت افزوده و مراقبت از بیماران مطرح کرده، ویدیویی را از تیم خود منتشر ساخت که در آن از هولولنز برای جراحی رباتیک برداشتن پروستات در یک بیمار مبتلا به سرطان پروستات استفاده شده است.

در ویدیوی مذکور دکتر «Sugimoto» در حال استفاده از هدست هولولنز برای تشریح مدل سه بعدی کالبد بیمار است تا بتواند تومور را به بهترین شکل و با کمترین میزان خطر خارج کند. این عمل جراحی در اواسط آذرماه با موفقیت انجام شده و اولین نمونه در نوع خود به شمار می رود.

همچنین گفتنی است که دکتر «Sugimoto» در حال توسعه سیستم شبیه سازی آموزشی مخصوص بیماران است که به افراد بیمار کمک می کند تا در جریان کلیه مراحل جراحی پیش رو قرار بگیرند.

منبع : Mspoweruser

ترجمه شده توسط حسام الدین جعفری وب سایت دیجیاتو

4.3/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بند چند هفته پیش یه رابطه بدون محافظت شده داشتم که بعد از دو سه هفته سوزش و درد پرینه و تکرر ادرار گرفتم به گفته دوستم به احتمال اینکه سوزاک گرفته باشم 4تا قرص آزیتومایسین 500 یکجا خوردم بعد دو سه روز کلیه هام ناراحتن یه شبهه درد دارم نمیدونم از عفونته یا از داروست سوزشم تا حدودی بهتر شده اما کلیه هام درد دارن چیکار کنم دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      کشت از مجرا و سونوگرافی از بیضه انجام بدهید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر کرمی
    آقای دکتر خواهش میکنم پاسخ سوال مرا بدهید.
    پدر گرامی بنده حدود یک ونیم سال است مشکل سوزش ادرار ، بی اختیاری در کنترل ادرار و مشاهده خون در ادرار دارند .
    پس از مراجعه به دکتر و آزمایش خون مشخص شد که PSA=10.25 می باشد و تشخیص پاتولوژی از نمونه های بیوپسی آدنوکارسینوما 3+3=6/10 می باشد
    پزشک پس از مشاهده ی جواب ازمایشات تشخیص بر کانسر پروستات بد خیم دادند که فرمودند می بایست سی تی اسکن وایزوتوپ اسکن صورت پذیرد تا از عدم انتشار اطمینان حاصل شود
    الحمد ا... در اسکن ها نیز مشخص شد غده انتشار نیافته است وتشخیص نهایی دکتر برای عمل رادیکال به مدت دو ماه پس از تاریخ بیوپسی می باشد .
    واقعیت امر ابتدا خواستیم از این طریق راهنمایی بفرمائید سپس در صورت صلاحدید نیز برای عرض ارادت به خدمت میرسیم.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سریعا به مطب مراجعه فرمایید
  • تصویر کاربر مهدي دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    باسلام من حدود يك ماه پيش براى پدرم بخاطر پروستات خدمت شما رسيديم و بعد از آزمايش ٤.٣ psa بود و شما گفتيد آزمايش خوبه و قرصهاى يوريناسين و پرونورال ٤ براى ١ ماه تجويز كرديد.الان ٤ عدد از قرصها مانده و پس از اتمام قرصها چه بايد كرد؟قرصها را تهيه و ادامه بدهد يا چه كار بايد كرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تکرار ازمایش و ادامه قرص
  • تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ارادت خدمت آقاي دكترعزيز. من در حال حاضر 35 سالمه و نزديك به 15 سال است كه مبتلا به پروستاتيت مزمن هستم.و البته مجرد هستم. در طول سال هاي گذشته روش هاي درماني زيادي رو طي كردم،قرص ها و آنتي بيوتيك هاي بسيار زيادي رو با تجويز پزشك هاي مختلف مصرف كردم اما متاسفانه عارضه هنوز از بين نرفته و من دچار افسردگي زيادي شدم. آخرين آزمايشي كه انجام دادم انجام عمل سيستوسكوپي بودكه تشخيص داده شدعلت التهاب پروستات، پوليپ مثانه در ناحيه اي بين گردنه مثانه و مجاري پروستاته كه باعث التهاب پروستات شده. نتيجه اينكه قرارشد در ابتدا هر 3 ماه يك بار براي حذف فيزيكي پوليپ ها از طريق سيستوسكپي مراجعه كنم بعد اگر پروستاتيت درمان نشد هر سه ماه يك بار عمل سيستوسكپي و برداشت پوليپ ها انجام بشه. با توجه به تعدد نظرات مختلف در باره علل پروستاتيت من، از انجام اين عمل امتناع كردم اما در حال حاضر احساس مي كنم به غير از مشكلات روحي كه اين بيماري برام پيش آورده روز به روز سيستم ايمني بدنم ضعيف‌تر مي شه و فيزيك بدنم هم به شدت در حال تحليل رفتنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع و کنار امدن با ان است
    2. تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بي نهايت از توجه شما سپاسگزارم آقاي دكتر ممنون از پاسخ تون. سربلند و پيروز باشيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ، جوانی هستم 36 ساله و متاهل برا ی معاینه پروستات به پزشک مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی ، ایشان اظهار کردند پروستاتم ملتهب است ، تعدادی قرض تجویز نمودند که بعد از مصرف قرصها مشاهده کردم در زمان انزال مایع منی خارج نمی شود در صورتی که ارضاء کامل و طبیعی انجام می شود.
    متاسفانه مصرف قرصها را قطع نمودم و از آن زمان نزدیک یکسال می گذرد الان مدتی است شبها تکرر ادرار دارم ، در ناحیه نوک آلت تناسلی احساس بی حسی دارم ، تحریک و میل جنسی ام بسیار کاهش یافته ، و بیضه راست من نیز دچار درد است که این درد به ناحیه لگن و پشت و پاهایم سرایت دارد!
    بطوریکه به کوچکترین لمس یا ضربه کوچک به بیضه راست درد شدت می گیرد و در کل مدت طول روز این درد وجود دارد ؟ البته مدتی پیش ضربه ای هم به بیضه ام وارد شده ولی درد بیضه راستم مدتهاست که ادامه داشته و بسیار حساس شده است ! لطفا راهنمایی فرمائید ؟ متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است حساس نباشید مهم نیستند
  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 678 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان من رفتم سونوگرافی گرفتم توش نوشته بود پروستات از حد طبیعی بزرگتره. بعد نوار مثانه گرفتم جوابش اینطور بود .نظرتون چیه باید چکار کنم؟
    max.flow rate " 13.9ml/s
    Averoge flow rate " 8.1 ml/s
    voided volume " 362 ml
    flow time" 45s
    voiding time " 47 s
    time to max. flow " 23.1 s
    Acceleration " 0.6 ml/s/s^2
    Hesitancy " 77.6 s
    خیلی ممنون میشم ک زود جواب منو بدین 26 سالمه
    جای نگرانی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال است
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر پدرم 81 سالشه بعلت بزرگی پروستات و احتباس اداری دچار عفونت شدید مثانه شد که چند روزی در بیمارستان با آنتی بیوتیک تزریقی عفونت برطرف شد سپس عمل TURP پروستات انجام داده پس از برداشتن سوند ادرارش نیومد مجبور شد مجدد از سوند مجرا استفاده کنه علت تخلیه نشدن ادرار مثانه بخاطر چیه؟ سونوگرافی مثانه و آزمایشات اولیه پیوست می باشد باتشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 650 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن پسری 20ساله هستم انزالم راچندسال پیش مانع ازخروجش می شدم وچندین بار این کار راتکرار می کردم ولی دیگر چنین سال است که این کار را ترک کرده ام الان زیرشکمم ناحیه ی بالای رستن گاه مویم دچاردرد هنگام صبح وموقعی که ادرارزیاد در مثانه ام میماند میشود به پزشک مجاری هم مراجعه کردم وسونوگرافی انجام دادم حجم پروستاتم طبیعی و20سی سی بود حالا پزشکم به من قرص پروترال وپروستاتان گیاهی وچندداروی ضد درد داده تورو خدا اقای دکتر خیلی نگرانم اگه میشه راهنمایی کنید سینا ازاردبیل شهر خودتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    باتوجه به انجام سونو گرافی وضعیت پروستات خفیف و متوسط است . ایا در چنین وضعیتی عمل جراحی انجام میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      خير
  • تصویر کاربر لطفی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام.همسر من 49 ساله هست.و دچار پروستات هستند.با تو جه به اینکه تازه ازدواج کردیم اگر نیاز به عمل جراحی داشته باشند ایا تا ثیری در بچه دار شدن ایشان دارد یا نه.؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب
    جناب آقای دکتر کرمی بنده40 سال دارم بعد از چند آزمایش پروستات باندازه 20سی سی حجمی وکانون آهکی در لوب راست مثانه دارم.آیا نیاز به عمل جراحی است،در صورت نیاز نسبت به سنم عمل باز بهتر است یا آندوسکوپی لطفا در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید تا در اسرع وقت به جنابعالی مراجعه نماییم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سن شما پروستات مطرح نیست
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت به شما
    پدر من 5 روزه که عمل پروستات انجام داده اما هنوز اجازه مرخص شدن از بیمارستان رو بهش ندادن و هنوز داخل ادرارش خون داره... نگرانشم...باید چی کار کنیم مشکلش چیه؟؟
    بخاطر وقتی که برای من میگذارید و جواب سوالمو میدید ازتون ممنونم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دكتر معالج بپرسيد بهتر است
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام من 19 سالمه و 3 ساله خو ارضایی میکنم می خواستم بدونم که این کار من باعث میشه که پروستاتم بزرگ بشه و مشکل ساز ولی چند وقته که خو ارضایی نمیکنم ولی احساس بدی در آلتم دارم چون وقتی آلتم بزرگ میشه زیر بیضه هام خود لوله آلت بیرون فکر میکنم زیاد زیر اون پروستاته یا وقتی که آلت خوابه نیز بیرونه پروستات لازم هست باسه چکاب بیام پیشتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین کار ترک است
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر
    التهاب بروستات و عفوني بودن ان از طريق جه ازمايشي قابل تشخيص است
    بنده طبق نظر د كتر بر اساس اطلاهات دجار التهاب هستم درد ناحيه تناسلي و بعد اجابت مزاج دجار تكرر ادرار مي شوم و احساس سوزش مي كنم و اين درد از دنذان درد هم بدتره و م انواع قوص ها رو مصرف كودم طي ٣ سال هيج بهبودي رويت نشد
    ايا عمل جراحي براي بهبود كامل التهاب بروستات وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام .اینجانب 19 سال سن دارم در ادرار کردن مشکل دارم وقتی به توالت می روم ادرارمی کنم اما بعداز ادرارکردن احساس می کنم که ادرار هنوز هم در مثانه باقی و باید باقی مانده ادراررا با زور وفشار آوردن به خودخارج کنم که این کار من را اذیت می کند درروزحدودا5الی 6بارودرشب2الی3باربه توالت می روم به دکتر مراجعه کردم قرص پرازوسین وباکلوفن تجویز کرده این قرص ها را مصرف کنم یانه و مشکل من را بگویید لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید .با سلام.اقای دکتر اینجانب قبلا مشکل خودرا برای شما بیان کرده که تشخیص دادید نوار مثانه بگیرم اما من واقعا از نوار مثانه ترس دارم و نمی توانم این این کار را انجام بدهم اگر راه دارویی است و مشکل من با دارو حل می شود لطفا مرا راهنمایی کنید البته با عرض پوزش که تشخیص درست شما را نمی توانم انجام دهم .خداوند انشااله شما را پایدار نماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه دقیق انجام دهید با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 664 مشاهده پرسش
    با سلام وتشكر از امكان فرصت سوالي كه براي بيماران فراهم نموده ايد .من 65 سال دارم و10 سال پيش پروستات خود را عمل كرده ام وتكرر ادرار وسوزش وكم فشاري ادرار دارم وقرص تامسولوسين را مصرف مي كنم .با قططع قرص فوق دچار مشكل مي شوم .اندازه پروستات فعلا بزرگتر ازحد طبيعي است .
    لطفا مرا راهنمايي فرمائيد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود 22642744 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب