اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سیدسعید جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    باسلام و روز بخیر
    به علت درد پهلو به دکتر مراجعه کرده و پزشک مربوطه تقاضای سونوگرافی نوشتند . پس از انجام سونو و در جواب نوشته شده که تصویر کیست به قطر 28میلی متر در ناحیه تحتانی کلیه مشهود است .
    همچنین پروستات با حجم 39سی سی مشاهده شد .
    میخواستم بدونم چکار باید انجام بدم؟؟؟ از شما نهایت تشکر و قدردانی رو دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      هيچكدام نياز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر نفیسه جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    بنده سه روز پیش با علایم ادرار خونی به پزشک مراجعه کردم،افلوکساسین 200،بیست عدد دریافت کردم و الان بعد سه روز ادرار خونی ندارم،علایم بالینی خاصی هم ندارن،در جواب آزمایش دفع پروتئین+3 و دفع خون+2 ،کشت باکتری رشد نکرد،میخواستم بدونم دفع پروتیین مربوط به عفونت ادراری است،؟ به پیوست جواب آزمایش رو ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      نه ازمايش ادرار ٢٤ ساعت از نظر مقدار دفع پروتئين بدهيد بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام .سی و چهارسالمه دو روز پیش با درد در سمت چپ و زیر شکم به دکتر مراجعه کردم ازم سونو گرفتن میخاستم اقای دکتر ببینن و بگن چیز مهمی هست و درمان خاصی لازم داره یا نه ممنونم
    1. تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.چرا جواب نمیدین.لطفا جواب بدین خواهش میکنم
    2. تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.اقای دکتر دیشب یه سونو ازم گرفتن که کاملا با سونو اولی متفاوته .عکسشو براتون میفرستم .نمیدونم به کدومشون اهمیت بدم.میترسم درد پهلو راستم از کلیه باشه لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم زود جواب بدین.دو روزه منتظر جواب هستم
    3. تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      چرا کسی جواب سوال منو نمیده الان سه روزه .پس چرا نوشتین کمتر از بیست و چهار ساعت جواب میدین
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اينها نياز به درمان ندارد اگر اوره وكراتينين طبيعي باشد درمان نمخواهد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    درتاریخ11295 برای مشکل مثانه سونوگرافی کردم درجواب نوشته کیست ساده کورتیکال به قطر 35میلیمتر در پل فوقانی کلیه چپ دیده شد.سوال اینست :برای درمان چه اقدامی باید بکنم‌ ؟؟
    آیا نیاز به عمل دارد یا درمان دارویی میشود؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      چون سرطاني نيست عمل نميخواهد
  • تصویر کاربر عباد جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام وسپاسگزار ازوقت گرانبهایی را که برای بیماران اختصاص میدهد جناب دکتر بیش از دوسال است که تکرر ادرار دارم تمام آزمایشهای خون وادرا نرمال میباشد ام ار ای از قده هیپو فیزانجام دادم سا لم بوده سونوگرافی از کلیه انجام دادم سالم بوده پروستاتم 1/12 بوده آزمایش سرطان منفی بوده پزشکان محترم دونوع دارو برای من در نظر گرفتن یکی سولیفاسین سوکسینات ودز مکس که هر کدام از این داروها را استفاده میکنم جواب میگیرم وخوب میشم ولی بدنم مقداری پوف میکند طورری که عصرها کفش برام تنگ میشود وروی پشت پاهایم سوزش دارد ،درضمن هرموقع بدون استفاده از هر داروئی وقتی مجبور بودم مدتی ادرارم را نگهدارم همین اتفاق برام پیش می امد وبدنم مقداری پوف میکرد مشابه حال که اخیرا خوردن دارو راشروع کردم ،خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمائید از لطف شما بسیار سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      داروي موثر ولي عارضه هم دارد دوزش را كم كنيد
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    درون روده يك كوشت اضافه ديده شده و آزمايشات نشان ميدهند كه كليه ها به اصطلاح به مرز خودشان رسيده اند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد مداركتان را ببينم
  • تصویر کاربر حمیدرضا پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    کلیه راست من مشکل داره هم سونوگرافی هم IVP و هم اسکن هسته ای انجام دادم که نتایجی که بدست آمده کلیه راستم تقریبا از بین رفته نتایج بدست آمده تو اسکن هسته ای میگه که کلیه راستم 10% کار میکنه.دلیل این هم انسداد در حالب به لگنچه هست.که کلیه هم کوچیک شده است.پیش فوق تخصص نفرولوژی رفتم گفت به نظر من احتیاج به عمل نیست همینطوری بذارید باشه. اما پیش جراح که رفتم گفت عمل می کنیم بنا را میذازیم رو عمل نفرکتومی در حین عمل اگه امکان داشته باشه عمل پیلوپلاستی را انجام میدیم.به نظر شما کدوم کار را باید انجام بدم؟عمل جراحی یا همینطوری بمونه؟با تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر علامتي نداريد اقدامي نميخواهد عمل كنيد بايد برداشته شود
  • تصویر کاربر طاهره پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر-من پنچ سال پیش بدلیل کیست کلیه- کلیه راستم را درآوردم الان بعد از پنچ سال دو روز پیش در ادرارم خون مشاهده کردم . ترس دارم نکند به کلیه ام آسیبی رسیده باشد در سونوگرافی که انجام دادم هیدرونفروزگرید1 تشخیص داده شده. البته همان دوروز پیش کمی بی آبی کشیدم. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید چه اقدامی انجام بدهم .ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد بررسي كامل شويد
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    A adm:
    A adm:
    سلام اقای دکتر
    سپاس از زحماتتون,
    دو شکایت و مشکل دارم بعلاوه درخواست راهنمایی در باب دو موضوع.
    شرح حال:
    اقا , 30ساله ,مجرد,کارمند ,با سابقه سنگ کلیه و کلیه سنگ ساز هستم,چک اپ کامل پزشکیم پیوست میباشد. خانوادگی با مشکل سنگ درگیر هستیم.
    اخرین سونوگرافی هفته قبل :
    ورم کلیه ندارم مثانه و حالب ها و پروستات مشکلی دیده نشده فقط
    دو سنگ 5 میل و یک سنگ 13میل کلیه چپ,
    کلیه راست ,دو سنگ 4 میل,
    طبق ازمایش قبلی سنگ:
    جنس سنگ ها
    45درصد اگزالات کلسیم,
    45درصد امونیوم اورات ,
    10درصد منیزیم فسفات
    شکایت اول:
    قبلا سالی یک بار نهایت دو بار سنگ دفع میکردم و هیچ تغییری در سبک زندگیم نداشتم و نمیدونم چرا الان تقریبا یک سالی هست تقریبا دو ماه یکبار سنگ های 5الی6میل دفع میکنم و سنگ سازیش بشدت زیاد شده؟دلیل این موضوع و برای کاهش این روند چه درمانی میفرمایید؟
    شکایت اصلی:
    توی یک ماه گذشته تقریبا دو روز در میان و بیشتر زمانی که خیلی کم فعالیت بدنی دارم منظورم مثلا درحد ده دقیق پیادروی یا خرابی اسانسور و چهار طبقه پله رفتن ,دفع خون به صورت ماکروسکوپی در ادرار دارم و رنگ ادرارم شبیه نوشابه مشکی که با اب مخلوط شده باشه میشه , ازمایش هم دادم و خون در ادرار بسیار زیاد و دفع شدید پروتین دارم و پی اچ ادرار 5 گزارش شد,سوزش و احساس نیاز به دفع مجدد ادرار دارم و یک در نسبتا کم ولی دایمی در پشت کمرم همون جایی که موقع دفع سنگ وحشتناک درد میگیره دارم.
    این مشکل از کجا ناشی میشه؟و درمان را میفرمایید؟
    دو سوال دیگر به عنوان اخرین مزاحمت:
    ایا این سنگ 13میلی که در لگنچه کلیه هستش نیاز به سنگ شکن دارد؟ اگر جواب مثبت هستش کدام روش را شما توصیه می فرمایید اس وال یا لیزر ( tul) ؟(واقعا دیگه نه من و نه اطرافیانم تحمل درد را نداریم به هیچ وجه)
    و اینکه ایا با توجه به نوع سنگ به غیر از رعایت رژیم غذایی مربوط به سنگ های اگزلاتی, داروی خاصی جهت حل شدن و دفع راحتر و نیز کاهش سنگ سازی توصیه میفرمایید؟
    عذرخواهی بابت طویل شدن متن و ممنون از اینکه وقت گذاشتید. ببخشید خودمونی بگم,
    خسته شدم و دیگه نمیکشم.
    میخوام هر طور شده زودتر بصورت کلی تموم بشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بله درمان اول سنگ شكني است سه جلسه مداوم ونتيجه را بررسي ميكنيم
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر میخواستم بدونم هزینه عمل pcnl چقدر میشه آیا با بیمه سلامت شما عمل میکنید ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بر استس تعرفه است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب