اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برش پروستات از طريق مجرا TURP

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

TURP به معنی برش پروستات از طریق مجرای ادراری و بدون شكاف جراحی باز می باشد. در روش TURP  با بی حسی نخاعی و با عبور دروبین به داخل مجرا قسمتی از پروستات را كه انسداد مجرا ایجاد كرده است كاملاً تراش داده و باعث می شود مجرای پروستات باز شده و جریان ادرار به صورت معمولی و روان خارج شود.

توصیه های قبل از عمل

۱- در صورت وجود عفونت های ادراری باید با انجام آزمایش و خوردن آنتی بیوتیك كاملاً عفونت ادراری را كنترل كرد.

۲- در صورت مصرف داروهای رقیق كننده خون از جمله آسپرین و وارفارین باید یك هفته قبل از عمل با نظر پزشك دارو قطع گردد.

۳- عمل با بی حسی موضعی نخاعی انجام می شود.

۴- این عمل روی توانایی جنسی تأثیری ندارد ولی اغلب باعث ریزش مایع منی به مثانه می شود كه با ادرار دفع می گردد.

۵- به مدت 24 ساعت بعد از عمل سوند مجرا برای شستشو و جلوگیری از لخته شدن ادرار گذاشته می شود.

برش پروستات از طريق مجرا TUR-P

ادرار كردن

اگر چه شما بلافاصله پس از عمل TURP  متوجه بهبودی قابل ملاحظه ای در جریان ادرار خود خواهید بود، ولی تا چند هفته به احتمال قوی تكرر ادرار و احساس فوریت در ادرار كردن خواهید داشت كه با ترمیم پیدا كردن حفره پروستات بریده شده،  مشكلات ادراری رفته رفته برطرف می شوند. بایستی مقادیر زیادی مایعات (هر یك ساعت یك لیوان) مایعات بنوشید تا رنگ ادرار صاف شود. تا سه هفته پس از جراحی ممكن است چند قطره خون در ادرار مشاهده شود. توصیه می شود هنگام اجابت مزاج از زور زدن پرهیز نمایید. زیرا ممكن است سبب خونریزی از پروستات شود. استفاده از ملین نیز برای جلوگیری از این مشكل كمك كننده است.

فعالیت روزانه

كم كم فعالیت عادی روزانه را شروع كنید. از بلند كردن وسایل بیش از 10كیلوگرم، تا شش هفته خودداری كنید. زیرا ممكن است سبب ایجاد خونریزی از پروستات شود. سه هفته پس ازعمل جراحی، می توانید فعالیت جنسی (نزدیكی)داشته باشید. در قدرت و توانایی جنسی شما تغییری حاصل نخواهد شد.  ولی بیش از 80درصد موارد، هنگام انزال، منی شما وارد مثانه شده و بیرون نخواهد ریخت. این موضوع هیچگونه مشكلی برای شما ایجاد نمی كند و سبب تغییر در توانایی جنسی شما نمی شود.

 

 

بهداشت

شما می توانید طبق روزهای عادی حمام كرده و دوش بگیرید.

مصرف دارو

موقع ترك بیمارستان ممكن است برای شما دارو تجویز شود. داروهای قبل از عمل را می توانید دوباره شورع به مصرف كردن نمایید. آسپرین و داروهای ضد درد مفاصل و اندامها خطر خونریزی پس از عمل جراحی را زیاد می كند. اگر لازم است مصرف این داروها را از سر بگیرید قبلاً با پزشك خود مشورت كنید.

پیگیری

اولین ویزیت شما دو هفته پس از جراحی TURP  خواهد بود. برای تعیین نوبت  وقت با مطب و یا كلینیك پزشك خود تماس بگیرید. بزرگ شدن پروستات در بیش از 90درصد موارد خوش خیم است ولی گاهی در موارد اندك، متاسفانه بزرگی پروستات همراه با سرطان پروستات می باشد. بافتهای بریده شده از پروستات به آزمایشگاه فرستاده می شود تا اگر بزرگی پروستات همراه با سرطان باشد، تشخیص داده شود. در اولین مراجعه به پزشك جواب پاتولوژی را از آزمایشگاه اخذ و همراه خود بیاورید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (10 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام در سونو گرافی بهم گفتن واز سمت راست تشیل نشده ولی سمت چپ رو داری بعد آزمایش اسپرم که آزو بود تو نمونه برداری اسپرم داشتم لطفا راهنمایی بفرمایید من بصورت طبیعی میتونم زوج باروری باشم یا میشه واز پیوند زده بشه یا نه نه نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      تنها راه شما ای وی اف است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر.البته آقای دکتر عالت تناسلی بنده از نظر ظاهر هیچ مشکلی ندارد و قبلا چگونه بود الان هم همان گونه است.درد بنده از درون آلت تناسلی میباشد و از مجرا و پوست درونی است که قابل دیدن نیست و این درد احساس میکنم که حالت عصبی دارد که گاهی اوقات به اطراف هم سرایت میکند.دوباره یادآوری میکنم که این درد در حالت عادی وجود ندارد و هنگام تحریک جنسی،منقبض کردن هنگام نعوظ و یک لحظه فشار دادن(نه مدام) این درد صورت میگرد و قابل ذکر است که خودارضایی هم میکنم.
    با تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو از الت از نظر پلاک انجام دهید
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    بیش از یک سال در الت تناسلی ناحیه سفید رنگ ایجاد شده که کوچک بود ولی الان بزرگ شده و سرایت به سایر نقاط هم کرده و خارش خیلی شدید دارد. در حد زخم کردن. خشک میشود بعد از حمام. علت و درمان چیست؟ همچنین تعدادی خال های گوشتی کوچک بر روی الت ایجاد شده ایا زیگیل است یا خال ؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر قارچ ازمایش دهید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر کرمی.البته آقای دکتر آلت تناسلی بنده ظاهر مشکلی ندارد یعنی قبلنا چطور بود الانم اینطوریه.یعنی نه التهاب داره نه رنگش عوض شده و کاملا عادیه.فقط درد بنده از درون آلت تناسلیم می باشد و از مجرای درونی و پوست درونی آن است که آن هم دیده نمیشود.و دوباره ذکر کنم که در حالت عادی هیچ گونه دردی ندارم،فقط در حین تحریک جنسی،منقبض کردن در حالت نعوظ و فشار دادن یک لحظه ای(نه مدام) اینگونه میشود و بعضی موقع ها اندکی به کناره هایش سرایت میکند و با خود میگویم شاید اعصابش طوری شده باشد یا فرنولوم باشد.همچنین بنده خودارضایی هم دارم.
    به هر حال با این توصیفات خود حضرت عالی تشخیص میدهید ولی اگر لازم باشد امر دیگری هم بفرمایید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      خود ارضایی نکنید تحریک نشود خوب میشوید
  • تصویر کاربر ماکان سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    جناب دکتر این زگیل که در پرسش قبل مطرح کردم وعکس پاسختون رو ارسال میکنم با زگیل تناسلی فرق دارند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      چیزی نیامده
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر کرمی
    بنده بیمار پیوند شده کلیه هستم حدود 3 سال هست که پیوند انجام دادم
    حال با مشکل زگیل تناسلی روبه رو هستم
    جهت سریعترین و بهترین روش درمانی چه نوع روشی رو توصیه میکنید
    البته حدود 8 جلسه کرایوتراپی رو انجام دادم ولی مصمر ثمر نبود
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باید کرایو کنید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر m یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    باسلام
    اقاي دكتر براي بهتر شدن كيفيت اسپرم مصرف ويتامين c فوليك اسيد و روي و...قبل از باراداري ايرادي نداره در ضمن ازمايش اسپرم نرمال بوده است (چند وقت قبل از بارداري شروع بشه بهتره)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نیازی به انها ندارید وفایده ندارند
  • تصویر کاربر میثم یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دکتربنده پسري 36 ساله هستم..

    علائم بيماري:1-درد همراه با احساس گرفتگي وسوزش در پهلوي راست کمي متمايل به پشت و ناحيه سمت راست زير ناف(درد در اين نواحي منتشر ميشود)معمولا شبها درد ميگيرد.شروع درد گاهي از پهلوي راست و گاهي از قسمت سمت راست زير ناف مي باشد.
    2-هنگام درد حالت تهوع ضعف و نفخ و پيچيدن باد در شکم واستفراغ و احساس سرما دارم.3-در کشاله ران و بيضه ها درد ندارم.4-در هنگام درد يبوسيت و اسهال و سوزش ادرار ندارم.5-فقط حدودا هر 20 تا 30 روز يکبار اين ناراحتي را دارم ولي در بقيه روزها هيچ مشکلي ندارم.5-با گرم کردن يا دوش اب گرم درد کاهش مييابد.6-طول مدت درد يک تا 10 ساعت.بدون هيچگونه استفاده از مسکن 7-معمولا با چند بار استفراغ و خارج شدن مايعي زرد و غليظ در استفراغ تقريبا بلافاصله درد بهبود مييابد.8-ازهيچ مسکن يا داروي خاصي استفاده نميکنم.سابقه بيماري خاصي ندارم.استعمال دخانيات و مشروبات الکلي اصلا نداشته ام.کار سنگين ندارم(کارشناس فضاي سبز هستم ).
    نتايج ازمايشات^الف)عکس کمر سالم. ب) ازمايش{خون ادرار مدفوع}- ج) سونوگرافي سال 95(کبد-مجاري و کيسه صفرا-مثانه وکليه چپ طبيعي ولي کليه راست داراي هيدرونفروزميلد و تنگي پروگزيمال حالب راست- د) اي وي پي(دو باراي وي پي انجام دادم سال 95 و دي ماه 97 که نتيجه هر دو کاملا" يکسان بود.(عکس)- و) سي تي اسکن هسته اي دو باربه فاصله شش ماه ازيکديگر(دي ماه 97)(کلیه راست 46/7%)و(خرداد98)(کلیه راست 46/4%).-,وي سي يو جي نرمال -سي تي اسکن (شهريور98).
    بنده به متخصصين ارتوپدي گوارش مغز و اعصاب و داخلي مراجعه نموده و انها بعد از ديدن ازمايشات همان مشکل تنگي حالب(upjo) را باعث اين ناراحتي تشخيص داده اند.
    جناب دکتر اينجانب در اصفهان به حداقل 6 فوق تخصص مراجعه نموده ام.و تقريبا"همه انها درنهايت عدم نياز به عمل جراحي براي اين مشکل و اصطلاحا"ساختن با ان را پيشنهاد کرده اند. حتي يکي از دکتر ها دستکاري حالب را باعث بدتر شدن اين مسئله دانست.واين مشورتها بنده را به اين نتيجه گيري رساند که اين بيماري هيچ درمان داروئي و يا استفاده از روشهاي تهاجمي مثل جراحي ندارد.فقط يکي از متخصصين انجام لا پارسکوپي و يکي ديگرانجام يوروتروسکوپي و دابل جي را پيشنهاد دادند.جسارتا" جنابعالي با توجه به ازمايشات و شرح حال بنده بهترين راه درمان را چه ميدانيد.
    اگر در اصفهان يکي از همکاران را براي مراجعه به ايشان به بنده معرفي کنيد ممنون ميشوم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      دیدم نیاز به جراحی ندارد وپیگیری نکنید
  • تصویر کاربر ftmv یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    تو دوران بارداریم تو سونو نوشته بود ک پسرم استاز کلیه چپ داره 4 ماه بعد از زایمان مجدد سونو دادیم نوشت ک فولنس خفیف در کلیه راست و خفیف تا متوسط در کلیه چپ مشاهده میشه ٣ ماه هم هر ماه آزمایش ادرار دادیم و خوشبختانه عفونت نداشت الانم ١٨ ماهش هست و هیچ سونو و آزمایشی ندادیم...میخاستم بپرسم خطرناکه؟؟درمانش ب چ شکله و امکان داره بگن برو عکس رنگی؟
    خیلی استرس دارم و حالم خراب شد وقتی تو نت مطالب رو میخوندم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نگران نباشید تنگی خفیف حالب پارد که باید بررسی شود
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من الان ۱۵ روز که یک سنگ ۴میل درپروگزیمال حالب چپ وجود داره و بعضی وقتها هم درد میکنه سنگ هم از نوع اسید اوریک می باشد میخواستم بدونم چه مدت طول می کشه بیفته و چه کار باید بکنم تا زودتر بیفته و دکتر رفتم دو نمونه قرص (آلیترال ۱۰وآلوپورینول۳۰۰)برام نوشتن ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر دفع نمیشود باید عمل تی یو ال کنید فیلم عمل من را ببینید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جلیل چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1426 مشاهده پرسش
    با سلام
    عطف به ویزیت اقای دکتر کرمی و پرسش مورخ 22/2/94 ممنون خواهم شد که پرسش های زیر برای تصمیم گیری در ارتباط با روش تی یو ار پی (TURP)برایم اعلام نمایید
    ایا بعد از جراحی وگذراندن دوره نقاهت نیاز به رژیم ویا رعایت خواصی هست
    ایا باعث کاهش توان جنسی نمیشود؟
    این جراحی در کدام بیمارستان (مشخص شدن بیمارستان بعلت استفاده از بیمه تکمیلی )و کل هزینه های درمانی حدودا چه مقدار است
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      1- نه2- بله باید حضوری صحبت کنیم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 973 مشاهده پرسش
    با سلام . پدرم کانسر پروستات دارند. پاهاشون متورم شده . و رگهای ران شدیدا میگرفت . دکترشون داپلر رنگی گرفتن از پاشون و بعد دوباره شیمی درمانی رو توصیه کردند . اما پدرم هنوز به شدت پای راستش میگیره. برای کاهش درد ان چه کار کنیم . ایا خطری داره. در نتیجه داپلر امده:ورید ها در مقطع عرضی به خوبی کمپرس شده تغییرات flow در ورید های کوچک تر با کمپرشن عضلات دیستال به ورید ها به خوبی رویت شد . در مجموع تصویری به نفع DVTدیده نشد.تصویر لنف نود های متعدد پاتو لوزیک در ناحیه اینگوینال طرف راست مشاهده میشود که بزرگترین ان ها به دیامتر 20mm30mm میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر انکولوگ باید بروید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    ببخشید دکتر سن اینجانب 65 سال میباشد پیرو کد پیگیری های شماره W53N498 , B28R149 , 52P265
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام اگر امکان دارد سوالتانرا تکرار فرمایید
  • تصویر کاربر سمیرا چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 794 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشین.. خانمی 29 ساله هستم. متاهل و بدون فرزند. مدتیه سوزش و تکرر ادرار دارم. یه بار ازمایش دادم که عفونتی نبود. الان دوباره کشت ادرار و سونو دادم. میزان رزیدو 45 سی سی بود. خودم هم حس تخلیه ناقص دارم و زور میزنم. مثانه جدار نرمال داشته و فاقد سنگ دیورتیکول و توده فضاگیر است. هیدرونفروز دیده نشد. در کلیه سمت چپ یک سنگ 5 میلی متری در کالیس میانی و یک کانون اکوژن 4.5درکالیس فوقانی دیده شد. تطابق با ‌‌‌kubوu/a دیده میشود. در کالیسهای میانی و تحتانی کلیه راست حداقل چهار کانون اکوژن 4تا 5 میلیمتری دیده میشوند که سایه خلفی شارپ ندارند و مشکوک به سنگ کلیوی می باشند. phادرار 6 و تمام موارد منفی بود. wbc 1_2 rbc1_2 ep cells 3_4. نوبت دکترم هفته بهده و خیلی نگرانم. میخواستم نظرتون رو راجع به علت تخلیه ناقص بدونم؟ ایا مربوط به سنگه؟ من از سیستوسکوپی وحشت دارم. بنظرتون لازمه انجام بشه؟ با بیهوشی کامل هم میشه؟ و اینکه سنگها چه جوری درمان میشن. خیلی خیلی ممنونم از وقتی که میذارید. من رشت هستم و امکان مراجعه حضوری خدمت شما رو ندارم. در ضمن specific gravity 1025
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اول نوار مثانه باید بدهید02122642744
  • تصویر کاربر آیت یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جنابعالی و کلیه همکارانتان بنده 52 سال دارم و از لحاظ اداری فقط زیاد دستشوئی میروم و شبها فقط یکبار از خواب بدار میشوم برای دستشوئی رفتن البته بیشتر در فصل سرما این اتفاق میافتد و بیماری دیابت دارم که شماره آن حدودا 140 میباشد و روزی یک قرص مصرف میکنم و الان در طی دوماه دو بار خون در انزال خود میبینم آیا مشکل خاصی از نظر پروستات دارم یانه ضمنا سوزش ادار و یا درد در ناحیه مثانه ندارم با تشکر فراوان بنده از شهرستان نهاوند تماس میگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا جوان هستید در این سن پروستات نیاز به جراحی ندارد خون در منی اصلا جای نگرانی نیست تو صیه میکنم از مایش pasانجام بدهید
    2. تصویر کاربر آیت شنبه ۱۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باسلام خدمت جنابعالی و تشکر فراوان دوباره مزاحم اوقات شما میشوم و یک سوال دارم البته جای بسیار تشکر و قدردانی دارد که شما بزرگوار وقت خود را دراختیار هم وطن های خود میگذارید من تا الان دکتری ندیم وقت خودش را همینطور در اختیار دیگران بگذارد بسیار خوشحال هستم . دکتر جان من 52 سال دارم و مدت زیادی است که تکرر ادار دارم و در بعضی اوقات حتما دو ساعت یکبار باید به دستشوئی بروم و آزمایش دادم دیابت داشتم واین تکرر د رایام سرما بیشتر است و رنگ ادار سفید این آب است و نه سوزش و نه درد در کلیه دارم وقتی میخواهم بجائی بروم این احساس بیشتر میشود و باید به دستشوئی بروم ایا به کلیه ها ربطی دارد یا نه سونوگرافی گرفته ام و میگویند کلیه شما مشکل ندارد راه حلی به بنده پیشنهاد بدهید با تشکر فراوان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر چکاپ مشکلی ندارد نگران نباشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب