اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اکرم دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 27376 مشاهده پرسش
    سلام من نه ماه پیش دچار تکرر ادرار شدم و بعد از بررسی های انجام شده متوجه شدم که مثانه عصبی دارم دکتر به من پنجاه عدد قرص یوریناسین داد که متاسفانه پس از مصرف دچار یبوست و احتباس ادرار شدم الان یک ماهه که احتباس ادرارم خوب شده ولی یبوستم بدتر شده در ضمن من بخاطر گواترم الان به مدته هفت ماهه که قرص لووتیروکسین مصرف میکنم توی این مدت قرص های اهن و مولتی ویتامین هم مصرف کردم الان مشکلم یبوستمه که هر روز بدتر میشه و من نمیدونم بخاطر عارضه یوریناسین هست یا دلیلش لووتیروکسین و مولتی ویتامین هاییست که مصرف کردم خواهش میکنم کمک کنید چطوری یبوستمو درمان کنم چون تابحال توی زندگیم هیچوقت یبوست نداشتم برای همین فکر میکنم بخاطر یکی از قرصهایی هست که مصرف کردم ولی نمیدونم کدوم یکی خواهشا راهنماییم کنید و روش درمان را بهم بگید. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید 02122642744
  • تصویر کاربر مانیا جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید .
    جناب آقای دکتر اگه بخاطر داشته باشید دیروز پیامی دادم حاوی این که دختری مجرد 20 ساله از آبادانم | آزمایش چکاب کامل خون از نظر قند و کلیه و کبد وووو .... در شهریور سال 92 دادم که جواب خوب بود |در مهر ماه دوچاره شک از دست دادن مادر بزرگم شد | باید اضافه کنم من استرس شدید دارم و وسواس فکری و از نظر اعصبی اعصابم ضعیف همیشه ترس و استرس و اضطراب همراهم بوده از 6 سال قبل بعد فوت مادر بزرگم بدتر هم شد | دقیقا دوماه بعد فوت مادر بزرگم اواخر آذر خارش پیدا کردم بعدش تکرر ادرار + 3 بار مدفوع در روز انجام میدادم | در آذر ماه آزمایش آنالیز ادرار + سونو کلیه + مثانه پر و خالی انجام دادم که سالم بودن سایز کلیه و مثانه و کارکردشون خدارو شکر فقط دکتر یک کیست چربی 6 میلیمتری تو کلیه راستم دید که گفت 6 ماه دیگه یک سونو بده منم دوباره بعد 6 ماه انجام دادم یعنی در 9 فروردین امسال که کیست چربی همون اندازه قبلش بود | بعد از آزمایش به خودی خود تکررم قطع شد . بعد در اواخر اسفند متوجه شدم رنگ ادرارم بیش از اندازه زرد شده ولی توجهی نکردم وقتی برگشتم شهرم تکرر ادرارم شروع شد ولی نسبت به قبل کمتر بود در 9 فروردین سونو دادم کلیه و مثانه پر و خالی . خداروشکر سالم بود ولی کیست چربی هنوز بودش ولی همون اندازه ...... در کل من 5 بار سونو دادم 3 بار کلیه و مثانه 2 بار شکم و لگن که خدارو شکر سالم بود ولی جناب دکتر من دو روز پیش که آزمایش ادرار دادم مقدار اندکی خون زیر میکروسکوپ دیده شد خیلی نگرانم با این که سونو دادم بازم از فکر سرطان کلیه و مثانه خواب ندارم بعدشم وقتی می ایستم سر پام قطرات ادرار ازم میاد خیلی اذیت شدم تکررم زیاد شده و یکم کلیه سمت راستم درده | همون جایی که کیست چربی بود | میترسم کیست سرطانی باشه با این چند روز قبل سونو دادم همون اندازه بود و دوباره کیست چربی شناخته شد بازم میترسم . سر خروجی ادرار گاهی میسوزه گاهی فکر میکنم ازش دستشویی میاد :( ش رتم که خیس میشه ولی همش در شرتم لکه های قهوه ای به ماما مراجعه کردم گفت عفونت رحم ممکنه داشته باشی | جناب دکتر راستشو بخواین زیاد ب بهداشت رحم و مثانه اهمیت نمیدادم میشه گفت اصلا اهمیت نمیدادم | الان گیج شدم علائم سرطانن یا علائم عفونت ادراری یا عفونت رحم یا علائم خود ادراری | قید کنم خودمو خیس نمیکنما فقط نمیدونم این خیسی که دارم همون ترشحات قهوه ای رحمم یا ترشح سفید دختران یا ادرار :( || فقط میدونم احتیاج به ادرار دارم ولی ادرارمم کم میاد یک بارم از خواب بیدار شدم با درد پری مثانه ولی رفتم دست شویی کم ادرارم اومد | کلا بگم من آدمیم که شاید یه لیوان آب هم در روز نخوره |
    دکتر داخل آبادان بهم قرص اکسی بوتینین 5 داد که نصف باید مصرف کنم و سفیکسیم 400 که گفت بعد پنج روز دوباره ادرار انجام بده :( اما باز میترسم تو ادرارم خون پیدا کنم همه آزمایش سالم بود فقط این خونه لعنتی بود داخلش :(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به شرح مشکل شما بیشتر روحی و روانی و استرس و اظطراب و بزرگنمائی بیش از حد است اگ توانستید سر فرصت جهت ویزیت تشریف بیاورید
    2. تصویر کاربر مانیا جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      جناب دکتر چه روزی تشریف بیارم تهران - چون از آبادان باید بیام سخته برام روز تعیین کنم :(
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر انصاري جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت شما من در رابطه با نعوض دچار مشکل هستم يعني به راحتي تحريک ميشم وبه قولي هاتم ولي نعوظ کامل انجام نميشه ودر بسياري از موارد دچار زود انزالي هم ميشم به صورتي که در اکثر اوقات بلافاصله بعد از دخول ارضا ميشم لطفا کمکم کنيد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مبحث زود ارضائی سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 14 ماهه دارم که در 21 روزگی ختنه شده است و دارای آلت تناسلی پنهان میباشد و طول آلت آن در حالت کشیدگی کمتر از 2 سانت میباشد . به متخصص کودکان مراجعه کردیم که آمپول تستسترون تجویز کرد ولی ما استفاده نکردیم تشخیص شما چیست آیااین مشکل با دارو حل میشود. با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر مانیا چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر | با عرض تبریک سال نو و خسته نباشید |
    من دختری 20 سال مجرد هستم از آبادان - من اواخر آذر ماه سال 92 دوچاره خارش کناره | جایی که ادرار خارج میشه | شدم , بعد سه روز دوچاره تکرر ادرار شدید شدم یعنی بیشتر از 10 بار ادرار داشتم مراجعه کردم به دکتر اول آزمایش آنالیز ادرار نوشت سالم بود بعد سونو پر و خالی مثانه و کلیه نوشت , انجام دادم خدارو شکر سالم بود ولی کلیه راستم یک کیست چربی 6 میلیمتری بود , که دکتر گفت احتیاجی ب درمان نیست بعد بهم گفت به دلایل استرس بیش از حدت دوچاره تکرر شد قرص نوشت من استفاده نکردم چون بعد از اینکه متوجه شدم آزمایشام سالمن خودش رفع شد . ولی من در دی ماه دو تا آزمایش سونو کلیه و مثانه پر و خالی داد م + 2 بار هم شکم و لگن سونو دادم سالم بودن خداروشکر . اواخر اسفند بود از مسافرت که برگشتم دوباره دوچاره تکرر ادرار شدم وقتی می ایستادم اذیت میشدم همش یه چیزی از | جایی که ادرار خارج میشه بیرون میریخت | شــ رت که بررسی میکردم میدیم لکه های قهوه ای که کل ش ر ت گرفتن + همون مایع سفید رنگی که از خانوم ها خارج میشود - متوجه شدم رنگ ادرارم زرد پر رنگ تر شده - خارش کم دارم فقط سر جایی که ادرار خارج میشه گاهی اوقات سوزش دارم + اون ناحیه همش اذیتم میکنه :( ...... دوباره رفتم سونو کلیه و مثانه دادم پر و خالی سالم بود طوری شده که دکتر سونو گرافی بهم گفت دیگه انقدر سونو نده چقدر میای سونو میدی..... | اون کیست چربی که همون اندازه مونده بود | ولی دیروز که آزمایش ادرار دادم داخل ادرارم یکم خون با میکروسکوپ مشاهده شد بقیه سالم بود | دکتر فوق تخصص کلیه آبادان بهم یک قرص داد که پنج روز مصرف کنم دوباره آزمایش ادرار بدم ..... آقای دکتر با اینکه سونو چندین بار از کلیه تو این ماه و دی و آذر دادم باز میترسم نکنه دوچاره سرطان شدم :( از خواب و خوراک افتادم از بس فکر کردم ..... آخه چند ماه پیش اصلا خون نبود ... مامانم میگه ممکنه چون 9 روز عادت ماهیانت بوده یکم خون با ادرار دفع شده | خب من 7 روز بودم خشک شدم چطور هنوز خون مونده . درسته که گاهی تا 10 روزم بودم ولی بازم میترسم جناب دکتر میشه راهنماییم کنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش ازمایش ادرار و کشت از ادرار و ترشحات را توصیه میکنم
    2. تصویر کاربر مانیا چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من جواب سونوگرافی کلیه و مثانه پر و خالی خوب بود فقط کیست چربی 6 میلیمتری تو کلیه راستم دارم . مسئل اینجاست که نمیدونم این مسائلی که دارم دقیقا مربوط به چه بیماری هست گفته بودم در پیام قبل یک مقدار خون آزمایشگاه تو ادرارم دید که دکتر گفت جزی هست .... قرص سفیکسیم نوشت گفت بعد پنج روز آزمایشو تکرار کن ولی علائم من اینا هستن اولا تموم شرتم مایع قهوه ای قرار گرفته دکتر زنان میگه عفونت - علائم بعد احساس میکنم سر مجاری خروج ادرار آب جمع شده و وقتی می ایستم همش اذیت میش احتیاج به ادرار دارم بعدشم همش ادرار با مقداری کمی موقع ایستادن ازم خارج میشه دکتر بهم گفت به خاطر استرس زیاد ه این قرص نوشت گفت 1/2 قرص دوبار در روز | اکسی بوتینین | :( من نمیدونم دوچاره چه بیماری شدم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    باتوجه به سوال قبلی دربیوپسی 3و4نوشته شده وهیچ علایمی هم ندارم واین در چه مرحله ای میباشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سریعا با این شماره تماس بگیرید09351142080و یا 02122642744
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    3 روزه که دردی در کشاله ران سمت چپ احساس می کنم و همزمان سمت چپ آلت تناسلی متورم شده (در ناحیه محل ختنه). لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ایا سکس داشتیدو ایا ترشح دارید جواب
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 751 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب