اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 779 مشاهده پرسش
    سلام.من٢٨ سالمه. من حدود سه سال قبل ب عفونت مجرای ادرار دچار شدم و زیر نظر پزشک با آنتی بیوتیک برطرف شد. ولی متاسفانه از اون ب بعد ماهی یکی دو بار درد در ناحیه شکم تکرر ادرار و احساس میکنم ادرارم کلا خالی نمیشه. البته بعد از چند روز خود ب خود خوب میشه و دوباره همونجور میشم. ب دکتر مراجعه کردم چند بار با قرص آنتی بیوتیک مدتت خواب بیماریمو بیشتر میکنن ولی بازم بر میگرده. تو آزمایشات خون. کشت و ادرار هیچ عفونتی نیست. حدود یک ماه پیش سیستوسکپی کردم به خواست دکتر ک گفت پروستاتت خیلی متورم شده ولی چیزی جز آنتی بیوتیک نمیده دیگه معدمم خراب شده. لطفا راهنمایی کنید. آیا راهی برا بهبود هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما باید نوار مثانه بگیرید مبحث سایت من در مورد نوار مثانه را بخوانید
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 7882 مشاهده پرسش
    با سلام
    ضمن تشکر از سایت خوب جنابعالی
    اقای دکتر دو روز است که بیضه سمت چپ اینجانب مور مور میشود و خفیف درد ریزی دارد ،لمس کردم مثل همیشه است ،سوزش ادرار یا درد هنگام ادرار ندارم اما کمی حالت سر و بی حس شدن و مور مور
    شدن دارد.
    با تشکر و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال و عصبی است
  • تصویر کاربر لیلی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام
    من شغلم جوریه که بایس کارهای سنگین زیاد انجام بدم و بارهای سنگین جابه جا کنم اگر عمل واریکوسل انجام بدم و دوباره کار سنگین انجام بئم امکان داره که به خاطر کار سنگین دوباره واریکوسلم عود کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      2 ماه باید انجام ندهید مبحث واریکوسل سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر m.ch جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من 23 سال دارم و آلتم انحراف به سمت پایین داره لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در این مورد را بخوانید 2-شدت انحنا زیاد است بهتر است عمل کنید
    2. تصویر کاربر m.ch جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر میخواستم بپرسم هزینه عمل حدودا چقدر میشه ؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام
    من معلول ضایعه نخاعی گردنی 29 ساله هستم و در حال اقدام برای ازدواج. میخوام بدونم برای من امکان رابطه جنسی هست؟ چه راهی داره؟ دارو برای نعوظ هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      ایا نعوظ دارید
    2. تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      گاهی اوقات بصورت غیر ارادی دارم اما کوتاه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام
    من معلول ضایعه نخاعی گردنی 29 ساله هستم سوند فولی استفاده میکردم . 2سال قبل دیگه ادرار خارج میشد و دیگه سوند نزدم تا چند ماه قبل بعضی وقتها نلاتون میزدم که تخلیه بشه اما دیگه نلاتون راحت رد نمیشد و اذیت میکرد وخونریزی داشت و دوباره سوند فولی زدم. حالا دیگه بدون سوند ادرار خارج نمیشه. البته تصویربرداری کردم گفتن تنگی مجرا دارم. باید چکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سیستوسک.پی و نوار مثانه انجام دهید
    2. تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار عصب مثانه انجام دادم. عکس مجرا هم گرفتم
      آیا این مشکل حل شدنی هست؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 750 مشاهده پرسش
    باعرض سلام44ساله میباشم که چهار ماه پیش تکرر ادرار داشتم رفتم دکتر آزمایش سونوگرافی نوشت که جوابش بود هردو کلیه اقطار. ضخامت واکوی پارانشیم طبیعی دارند. اتساع سیستم پیلوکالیسیل دیده نمیشود.سنگکوچک بقطر4/5میلی متردر یکی از کالیس های میانی کلیه راست مشاهده میشود. کیستی بادیواره ظریف بقطر11میلی متر در بخش میانی سینوس کلیه چپ به چشم میخورد (کیست پری پلویک) در مثانه ضایعه ای دیده نمیشود. ضخامت واکوی دیواره مثانه طبیعی است. پس از تخلیه در حدود115mlادرار در مثانه باقیمانده است.حجم تقریبی پروستات 25ml مباشد دکتر قرص پروستاتان وتامسولوسین 4در صد روزی یک عدد داد که کاملا خوب شدم وبعد هم قرص پروستاتان راهم قطع کرد والان روزی یک عدد تامسولوسین میخورم وادرارم کاملا تخلیه میشود ولی تازگی آزمایش ادرار دادم درآزمایشRBC 2/5 خون مشاهده شده که رفتم دکتر ارولوژی کفت باید سستسکوپی بشی عاجزانه از شما در خواست مکنم مرا راهنمایی کنید که چکار کنم قبلا از شما کمال تشکر را دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر سونوگرافی طبیعی است نیاز به اقدام خاصی نیست
  • تصویر کاربر علی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    باعرض سلام 25سال سنم هست حدود10سال بطورمدام خودارضایی میکنم خیلی ازخودم بدم میاداراده ترکش راندارم:لطفابهم کمک کنید که ترک کنم. آیادرآینده برای بچه دارشدن برام مشکل سازمیشه؟ممنون ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      در باره خود ارضایی مطلب سایت من را بخوانید قطع بکنید مشکل حل میشود
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض تسلیت ایام محرم
    آقای دکتر بنده پریشب در مورد مشکل پدرم سوالی را با موضوع بیوپسی پروستات با توجه به شرایط ویژه ایشان در سایت جنابعالی مطرح کردم استدعا دارم با توجه به نتایج آزمایشهای ایشان که ارقام و اعداد آنرا قبلا تقدیم کرده ام نظر حضرتعالی باقید تسریع ابلاغ گردد تا خانواده ای از نگرانی رهایی یابند. سپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      فردا با 02122642744 تماس بگیرید ساعت 7
  • تصویر کاربر مشتاقی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    از سیبیر وفلوکاسین 500 بدستور بزشک برای رفع عفونت ناشی از
    بیماری مقاربتی بتعداد20عدد در دو نوبت هستفاده کردم شدیدا به
    شانه وگردن دردمخصوصا در هنگام خواب مبتلا شده ام رنج میبرم چکار باید بکنم با تشکر از با سخ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو بهتر میشوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب