اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام
    خسته نباشید ، مرسی که سوال قبلیم رو جواب دادید ، شما فرمودین احتمال ابتلا به هرپس است منم رفتم دکتر و آزمایش خون ازم گرفتن 19 جوابش میاد . اما در خصوص طب همیوپاتی چیزهایی شنیدم . اینکه این بیماری رو به راحتی درمان میکنه و حتی سابقه درمان ایدز رو هم داره آیا شما به این طب اعتقاد دارین ؟ آیا این موضوع صحت داره ؟ اما خواهش میکنم این سوال آخرم رو صریحا پاسخ بدین من مقاله شما که هیچ تو کل اینترنت سرچ کردم و هربار گمراه شدم... آیا وقتی 5-6 ماه از علائم تبخال ( البته امیدورام این نباشه ) هیچ اثری نیست ممکنه تو این مدت نامزدم مبتلا شده باشه ؟ البته ما سکس نداشتیم اما makelove داشتیم... نامزدم و در جریان موضوع گذاشتم و میخواد از شما حضوری وقت بگیره و سوال کنه ونهایتا در خصوص ازدواجش با من تصمیم بگیره...خواهش میکنم بهم بگین اگر جواب آزمایش مثبت باشه من تا اخر عمر باید تنها بمونم و هیچ راهی نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا صحبت ميكنيم
  • تصویر کاربر morteza دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 767 مشاهده پرسش
    سلام دکتر،20سالمه و مجردم،همه مطالبتونم خوندم ودوتا سوال داشتم اولیش اینکه من در کمتر از 1 دقیقه ارضا میشم و دوم اینکه بیضه سمت چپ همیشه پایین تر از سمت راست هسش ایا مشکلی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان رفتار درماني است٢-طبيعي است
    2. تصویر کاربر morteza دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مانیا شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 974 مشاهده پرسش
    من دختری 20 ساله هستم . بعد فوت مادر بزرگم مشکلات بیمارنگری بهم دست داد و بی خوابی . آزمایش خون + پلاکت خون + سونو گرافی شکم و لگن و کلیه و مثانه در ماه های اردیبهشت و خرداد و تیرسال 93 دادم که خداروشکر سالم بود .... بعد از آن در مهرماه تحت درمان روانپزشک بودم . و دکتر قرص فلوکسین 10 و کلونارپام 1 اونم نصفی هرشب داد اوایل مشکلی نداشتم اما بعد که دوز فلوکسن شد 20 و خوابم طولانی شد دو وعده غذا نمیخوردم و فقط میرسیدم شام بخورم الان کم اشتهام جوری که احساس میکنم معده ام بهم چسبیده از غذا حالم بهم میخوره خیلی کم اشتها شدم علت چیه ؟ خودمو مجبور میکنم غذا بخورم اما بعدش خیلی حالت تهوح بهم دست میده ...... سوزش معده و سر معده و مری دارم و شدیدا نگرانم نکنه دوچاره سرطان مری یا سرطان معده شده باشم :(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      صد در صد مشكلتان روحي است وكانلا سالم هستيد
  • تصویر کاربر دکتر شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام خدمت جنابعالی پزشک عمومی از اردبیل هستم ایا میشود رابطه ی بین bphوازمایش psaبدست اورد واگر مقاله ای هم باشد ممنون خاهم شد تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام خدمت شما همكار و همشهري عزيز بيشتر ارتباط از نظر حجمي است چون psa با حجم پروستات ارتباط مستقيم دارد پروستات با حجم بالا psa بيشتر ولي عموما زير ١٠مقدار طبيعي ترشح psaاز غده پروستات جزء عملكرد طبيعي پروستات است شماره تلفنم را به ايميلتان ميفرستم به اميد ديدار شما در رزيدنتي ارولوژي
  • تصویر کاربر طاها شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 682 مشاهده پرسش
    ضمن سلام وخسته نباشیدوتشکرازشما آقای دکتربنده 25 سال دارم وتامدتی قبل نسبت به آلت تناسلی خود توجه زیادی نداشتم تااخیرن که باچندتن ازدوستان که ازآلت تناسلی خودصحبت کردن بنده کنجکاووپیگرشدم بعد گرفتن اندازه آلت خوددیدم بیشترازcm11/5نیست درحالت ارزاکه این موضوع سخت بنده روبه خودش درگیرکرده ازاین رو تحقیقات زیادی کردم ولی بازدرانتخاب درمانش دوچارتردید همستم ازنظرشمابندباید چه اقدامی بکنم ممنون ازپاسخ گویی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال است و درمان نميخواهد
  • تصویر کاربر م شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر من یه مشکل خاصی دارم باید چیکار کنم تا اینکه این مشکل از من دور بشه
    من پسری 19ساله ام خیلی دوس دارم که با یه مرد میان سال سکس کنم باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما حتمابايك رونكاو متبحر صحبت كنيدشماره اش را ميفرستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      02188209216
    3. تصویر کاربر م شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان تا حالا جز من کسی دیگه هم دچار این مشکل شده
      یا تنها من اینجوریم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما جهت گرفتن سوال و درمان با ان شماره تماس بگيريد كارتان به من مربوط نيست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من شوهرم آلت کوچکی داره و تقریبا 12 سانتی متر هست .لطفا میشه راهنمایی فرمایید که آیا برای افزایش طول و قطر آلت تناسلی مردان دستگاه اکستندر مگنت دار که کار کششی رو انجام میده مفید هست؟ در لینک زیر مشاهده کنید:

    http://lordia.ir/%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%88%D9%85-%D8%A2%D9%84%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%B1/
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تاثيري ندارد ٢-اندازه نرمال است ٩سانت براي دخول كامل كافي است
  • تصویر کاربر علیرضامحمدی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 813 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید
    آقای دکتر آلت من 10سانت هست و25سالمه میخواستم ببینم اندازش کوچیک نیست؟یا اگر هست راحی برای بزرگ شدن هست یا نه؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهي براي بزرگ كردن وجود ندارد
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    ba salam khedmate shoma man yek soal dashtam man chand roze ke paine beyze chapam yekam dard mikone albate bazi mogheha man khodam barresi kardam mahal dard chizi mesle saratan ya tode vojod nadare . lotfan rahnamai konid mamnon
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكلي نيست نگران نباشيد
  • تصویر کاربر mitra-g شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 11293 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من دختری مجرد و 25 ساله هستم 4 روز است کلیه ام درد گرفته سونوگرافی انجام دادم همه چیز نرمال بود فقط مثانه ام متسع است و کلیه راستم به علت مثانه متسع دچار fullness خفیف است. من باید چکار کنم اقای دکتر؟
    باتشکر ازلطف بینهایت شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباشيد خوب ميشود مايعات زياد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب