اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر e جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
    2. تصویر کاربر e جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس چس رو دکتر ؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام من 19 سالمه و 3 ساله خو ارضایی میکنم می خواستم بدونم که این کار من باعث میشه که پروستاتم بزرگ بشه و مشکل ساز ولی چند وقته که خو ارضایی نمیکنم ولی احساس بدی در آلتم دارم چون وقتی آلتم بزرگ میشه زیر بیضه هام خود لوله آلت بیرون فکر میکنم زیاد زیر اون پروستاته یا وقتی که آلت خوابه نیز بیرونه پروستات لازم هست باسه چکاب بیام پیشتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین کار ترک است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام دکتر می خواستم بدونم هزینه عمل چقدر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بر اساس کد
  • تصویر کاربر کریمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید
    پدر بزرگم دچار تکرر ادرار است و مدتی است از سوند استفاده می کند . با توجه به اینکه ایشان 92ساله و دارای مشکل شدید ریوی و همچنین قند بالا و فشار خون می باشند احتمال عمل پروستات به صورت لیزری برای ایشان چقدر است؟ لازم به ذکر است مدتی در بیمارستان بستری بوده و دکتر احتمال عمل را مشروط به درمان سایر بیماری های ایشان دانستند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در این سن جراحی خطرناک است کاری نکنید
  • تصویر کاربر هومان جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 679 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کرمی...
    بنده سوال قبلی رو پرسیدم ازتون ممنون هستم که کمکم کردین خیلی کمک کردین بهم ....
    اگه میشه این سوال رو نیز جواب بدین ممنون از شما...
    بنده جوانی هستم 28 ساله مجرد الت تناسلی بنده دیر شق میشه اگر هم بشه زود از بین میره نمیدانم چیکار کنم اگه راهنماییم کنید ازتون ممنون میشم و فکر میکنم زود انزال شدم با تشکر از شما...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است نگران نباشید
    2. تصویر کاربر هومان جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی اگه رابطه جنسی داشته باشم مشکلی نخواهم داشت
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر داشتی اطلاع دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر mohammad شنبه ۱۵ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    salam.dr jan mamnon va khaste nabashid.bande 23 sal sen daram va motahel hastam andazeye alat bande 13 cm mibashad.motasefane alan 3 mah arosi kardim ama hanoz amal dokhol ra natavnestim anjam bedahim yani hamsaram az yek taraf va kotahi alat man az yek taraf baes in mozshkel shode ast.hamsaram esteres darad.va in moshkel baes afsordegi ishan shode ast.lotfan rahnamei konid,ba tashakor
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      الت شما نرمال است علت عدم دخول باید بررسی شود
    2. تصویر کاربر mohammad شنبه ۱۵ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام.با تشکر.مشکل همسرمه.استرس داره.و موقع دخول پاهایش را جمع میکند.مدل های دیگر هم تست کردیم اما نشده است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Alen پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    سوالی دارم در مورد اندازه آلت تناسلی؟ مطلب فوق را خواندم...
    من ۲۵ سالمه و نگرانی شدیدی برای ازدواج دارم٬
    دکتر هم رفتم و میگن مشکل خاصی نیست. یکیشان هم دارویی بنام TADALAFIL 10 هفته ای دو عدد تجویز کردند.
    یکی از مشکلاتم این است که٬ زیاد در حالت نعوظ نمی مانم و زود آلتم شل میشه.
    نگرانی اصلی : در حالت نعوظ٬ حداکثر طول آلتم به ۸ و قطر به ۳ سانت میرسد. و در حالت عادی خیلی کوچک است(۲-۳ سانت) و گاهی به داخل فرو میرود( هنگام بلند کردن جسم سنگین یا زور زدن)
    از زمانی که این دارو را مصرف می کنم حالت تو رفتگی کمتر شده .ولی هفته ای ۱ قرص مصرف می کنم
    آیا نگرانی من در مورد اندازه آلت درسته(طبق گفته بالا:۱۵-۱۳) یا اینکه باید معاینه شوم؟ آیا درمانی وجود داره؟؟؟؟
    و توضیحی در مورد زود انزالی بفرمایید که از چه مدت زمان کمتر را زود انزالی میگن؟
    خواهشا جواب دهید.روزی نیست که این مسئله ذهنم رو درگیر نکند.
    با تشکر و توفیق روز افزون برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما فقط عصبی است سالمی
  • تصویر کاربر فرشاد پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من از ادرارم خون میومد رفتم پیشه دکتر هم آزمایش هم رادیو گرفی هم سونو گرافی هم رادیوگرافی رنگی انجام دادم الانم می خوام برم سیتوسکوپی به دستور پزشک
    فقط تنها چیزی که تو آزمایشام مشخص بود توی سونوگرافی ضخامت جداری مثانه بیشتر از عادی بوده 4.5mm
    بقیه آزمایشام اوکی بوده فقط مونده سیتوسکپی که انجام ندادم
    می ترسم فک کنم سرطان باشه من 23 سالمه >_< دارم دیونه میشم
    سیتوسکوپی فقط برا تشخیص سرطالنه منم بعضی وقتا از ادارم خون میاد هیچ مشکل دیگه ای ام تو آزمایشام نبوده لابد سرطلانه دیگه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه سیستوسکوپی بکن و خیالت را راحت
  • تصویر کاربر اشکان پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    با سلام .آزمایش خون و سونو گرافی از شکم تا پروستات بجز چند میلی لیتر مایع در اکوی هموژن در من چیزی نشان نداد.پزشک متخصص گفت چیزی نیست.اما مدتی پیش بعد از خود ارضایی بیضه راستم را حس کردم به گونه ای دیگر شد البته قبل از سونو تا پروستات این اتفاق افتاد.
    بعد از آن متوجه صدا هایی ازشکمم و سمت راست زیر سینه گرفتگی هایی خفیف و لی عجیب ک فکر کنم از روده است.اما سونو تا پروستات چیزی نبود.دکتر من خیلی نگرانم هجده سال سن دارم.لطفا مرا راهنمایی کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سن شما بیماری نداریم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 670 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکنر کرمی عزیز.من جوانی31 ساله هسنم به تازگی آزمایش خون دادم مقدار اسیداوریک خون من8/3 بود کمی هم غلظت خون دارم با توجه به این که مئت 1 ماه است که من هرروز صبح 1 ساعت ورزش و فعالیت بدنی هم دارم به نظر شما اسداوریک خون من بالاست؟ و اگر اینطور است چرا باید با وجود ورزش کردن هم این اتقاق بیفتد.ممنون می شم اگر راهنمایی ام کنید چون نگرانم مه نکنه کلیه هام دچار مشکل شده باشه.ضمناٌ مدتی است گرفتگی در ماهیچه پشت ساق پا دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اسید اوریک بالاست باید بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب