اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    باسلام!
    ایا بعدازعمل واریکوسل نیاز به بستن سوند میباشد یا خیر؟باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خير
  • تصویر کاربر بهروز شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1230 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جنابعالی وتشکرازپاسخگویی سوالات هموطنان
    نزدیک به یکسال هست روی کیسه بیضه ام خالهای قهوهای رنگ تشکیل شده که این خالها دقیقا روی مویرگهای کیسه بیضه هستش شاید مثل واریس ،انگارازمویرگها به بیرون ترشح شده وبه شکل خال ریز که برجسته هم نیستند دراومده.البته13سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم والان چندروزه درد دارم دربیضه سمت چپ که قبلا عمل کردم.سوالم ازجنابعالی آیا باید دوباره عمل کنم چون درددارمو35سال سن دارم.وسوال بعدی خال های قهوه ای به خاطر پارگی مویرگ خفیف هست روی مویرگهای کیسه بیضه هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر afshin شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    با سلام در ورزش سنگیین کمی درد یا بعضی وقتا کمی درد در بضیه چپم دارم سونوگرافی هم گرفتم نرمال بود و این هم ازمایش من خواهش میکنم راهنمایم کنین
    semen volume 6.40

    semen ph7.20
    sperm count mill 117.24
    motile sperms 59.75
    progressive sperms 46.19
    normal morphology 55.00
    a. rapid progressive 8.90
    b slow prorgressive 37.29
    c non p 13.56
    d immotile 40.25
    liquefaction .little 45 min at 37.0.°c
    color and smell. grày opaque milky fishy smell
    viscidity more then normal
    agglutination and aggregation none
    vcl 23.12
    vsl 8.12
    vap 13.79
    mad 24.15
    alh 1.31
    bcf 2.63
    abnormal morphology 45
    spermatogenic hpf 0-1 normal
    wbc 0-1 normal
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه نرمال هستند اين درد مهم نيست
  • تصویر کاربر محمود شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام عرض خسته نباشی.. ۲۳سالمه. متاهلم حدود ۲سال هست که ی چیزی شبیه جوش یا همون زگیل نمیدونم چیه رنگش سفیده نه سوزش دآره ن درد فقط خیلی نگرانم چکارکنم.. اگه ممکن هست از طریق اسمس جوآبم بدید بقران خیلی نگرانم چکارکنم اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بيا ببينم يا عكسش را بفرستيد
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 30 سالمه و مشکلم استرس دارم شب ادرای غیر ارادی ناشی از خوابهای جنسی دارم و چند مدت بجای ادرار ابم میاد بعدا این 3 هفته هست که من اسپاسم عضلانی در ناحیه کلیه چبم گرفتم و پف کرده روزهای اول خیلی درد داشتم اما الان یکم درد دارم در دو ناحیه کلیه هام ناشی از دیر به دستشویی رفتم بعدا رفتم بخوابم تشنجاتی در ناحیه کمرم احساس کردم و یکم هم خون دیدم در شورتم اما الحمدولله در ادرارم نیستش دکتر رفتم ازمایش خون و ادرار دادم میگن خوبه بعدا سنوگرافی هم دادم میگن که شن کلیه دارم و الان چند روزهستش که چشام یکم ورم کرده لطفا علت و درمان اصلا ایا من بیماریهای کلیه دارم یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل شما عصبي است
  • تصویر کاربر نسیم شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    با عرض سلام .پاسخ پرسش من داده نشده 4 روز پیش پرسشم را مطرح کردم .لطفا راهنمایی بفرمائید .سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ميدهم مسافرت هيتم
  • تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر با تشکر چند روزاست که یهو بیضه سمت چب من تیر میکشه ودردی شدیدی میگیره و بعد از یک ربع ساعت درد تسگین می یابد و این حالت بیشتر در زمان خواب پیش میاید متشکرم یاد اور میشوم من 60 سال سن دارم و سکس هم کم شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافي بيضه ازمايش psa بدهيد
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    چند ماه پیش اولین ازمایش اسپرم من بصورت زیر بود
    تعداد اسپرم۱۰۵میلیون
    مورفولوژی نرمال۶۵
    اسپرم فعال۳۰درصد
    اسپرم کم تحرک۳۰درصد
    اسپرم مرده۴۰درصد
    بعد از سه ماه با خوردن ویتامین سی ازمایش دومم به شرح زیر بود البته در ازمایشگاه دیگر
    کل اسپرم۱۰۰میلیون
    اسپرم متحرک۶۳
    اسپرم فعال۴۵
    تنبل۱۸
    در ضمن پس از سونو گرافی مشخص شد که واریکوسل ندارم و متاهلم که تاکنون بچه دار نشدم
    ۱نظرتان در مورد هر دو ازمایش چیه
    ۲بعد از ازمایش دوم الان حدود۹ماهه که روزانه به همراه ویتامین سی یکعدد ویتامین ای هم مصرف میکنم ایا اگه ازمایش مجدد بدهم جوابم بتزهم بهتر میشوذ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمايشگاه رويان ازمايش بدهيد نتيجه راببينم
  • تصویر کاربر soheil شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    مراجعه کردم که برایه من آزمایش اسپرم داد بعد این که آزمایشو نشونش دادم گفت نیاز به عمل داری و به من کفتن واریس بیزه داری و دوشنبه عمل داری حالا من برام چند تا سوال پیش اومده اگه جوابمو بدین خیلی ممنون میشم 1.من 17 سال دارم خیلی زود نیست برا عمل 2.آیا این مریضی اثری روی قد و مو سر و صدا و و سیبیلو ریش میزاره 3.آیا بعد عمل امکان خوب شدن هست 4.آیا برایه بچه دار شدن اثر منفی داره یا امکان خوب شدن هست آخه دکترم گفت رویه منیم اثر گذاشته 5.عملش سخته یا راحت بیهوشیش کامله یا فقد قسمتی از بدنه 6.من شهرستان اراکم و دکتر من آقایه سیروسیان هستن آیا دکتر خوبیه لطفا زود تر جواب منو بدین ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عملتان اورژانس نيست بيشتر بررسي كنيد
    2. تصویر کاربر soheil شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و خصته نباشید آقایه دکتر امکان داره که مریضیم رویه قد و مو و صدام اثر گذاشته باشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما اقای دکتر
    پسری هستم 23 ساله چندین سال هست که ب شدت اعتیاد ب خود ارضایی دارم طوری بدنم رو داغون کردم. ن تمرکز دارم برای درس خواندن ن هیچی قدرت یادگیریم کم شده خلاصه خودمو داغون کردم.به 15 ثانیه نمیرسه بدون اینکه نغوظ داشته باشم ازضا میشم.فقط کافی هست به چیزی فکر کنم خود ب خود ارضا میشم.
    تمامی عوارض خودارضایی رو توی بدنم حس میکنم.
    از قرص هایی بنام فولکسیتین و پرپنالول و چند دسته دیگه از قرص های اعصاب و ضد افسردگی ک دکتر مغر و اعصاب برای جلوگیری از خودارضایی برای من تجویز کرده بود با دوز بالا (20میلی گرم) استفاده کردم ولی جواب نگرفتم.حتی اگه سکس واقعی داشته باشم بازهم بعد 1مدت کوتاه شهوت منو ب سمت خودارضایی میکشه و اینوارو انجام میدم.نمیدونم پیش چه دکتری و دیگه چه کار کنم.
    ابروم دیگه رفته
    دیگه تو سکس واقعی هم نمیتونم سکس کنم و لذت ببرم
    ازتون تمنا میکنم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بخدا خسته شدم داغونم
    مرسی اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اراده قوي براي ترك حتما ميتوانيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب