اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عسل دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1107 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر گرامی امیدوارم سوالم را پاسخ بدین. دختری 7 ماهه دارم که به دلیل بیقراری زیاد در 2 ماهگی براش یک سونو انجام دادیم که در هر کلیه یک شن ریزه 1میلیمتر را نشان داد و از ان به بعد با تجویز پزشک سیترات پتاسیم روزی 2 سی سی و دی سیکلومین را مصرف کرد وکمی ازبیقراری هایش کم شد ودر 6/5 ماهگی در ازمایش ادرارش مقدارکراتنین 24/2_کلسیم 3/88 واوریک اسید 56/4بود که دکتر اسماعیلی فوق تخصص در مشهد برایش سیترات 3 ظرفیتی تجویز کرد 3 بار در روز وهر بار 3/5 سی سی ولی طی این یک هفته که ازاین دارو استفاده کردیم خیلی بیقرار شده واز نصف شب شروع به ناله وگریه زیاد میکنه تو رو خدا جواب بدین که چی کار کنیم به همین منوال دارو را برایش ادامه بدیم با سپاس فراوان از وقتی که برای خواندن سوالات ما می گذارید/
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با مصرف اب زیاد دارو را قطع کنند
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۷ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 798 مشاهده پرسش
    سلام شب خوش آقای دکتر من دو هفته بعد بعلت تورم کلیه چپ و انسداد حالب فوقانی چپ که البته سنگ حالب قابل رویت با سونوگرافی نبود ودر سی تی اس کن مشخص شد TUL شدم و بعلت تنگی حالب استنت حالب قرار داده شد و پزشکم نتوانست سنگ را خارج کند . دیروز سونوگرافی مجدد شدم و در کلیه هام نشانه ای از سنگ و تورم نبود و امروز فقط دبل جی را خارج کردن و دکترم بر طبق سونوگرافی ادعا کرد که سنگ ها دفع شدند آیا شما هم اعتقاد دارید که سنگ ها امکان دفع خود به خودی دارند . ضمنا پس از اتمام عمل مرخص شدم و هماچوری شدید هستم ضمنا دو سنگ هم در صفرا دارم اونو کی میتونم عمل کنم . خواهشا جواب مختصر ندید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با نظر دکترتان ادامه درمان دهید
  • تصویر کاربر hooman جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کرمی
    بنده قبلا یه سوال پرسیدم در جواب گفتید سنو بگیرم سنو گرفتم پیش متخصص رفتم گفت وایروکوسل خفیف دارم و مسکن داد بهم ولی موقعه سکس دردم شدید میشه ولی در حالت عادی بعضی اوقات درد دارم اونم ضعیف به نظر شما باید چیکار کنم من تهران نیستم بیام خدمتون لطفا راهنمایی کنید پایین هم جواب سونو رو براتون تایپ میکنم:

    بیضه راست دارای ابعاد نرمالmm 43*18 و اکوی طبیعی بوده و توده فضاگیری در آن مشاهده نگردید.
    بیضه چپ دارای ابعاد نرمالmm 41*17 و اکوی طبیعی بوده و توده فضاگیری در آن مشاهده نگردید.
    اپیدیدیم ها دارای ضخامت و اکوی نرمال بوده.
    حداکثر دیامتر وریدی در سمت راست 2/2mm و حداکثر دیامتر وریدی در سمت چپ 2/1mm مطرح کننده واریکوسل(1) رویت شد.
    اثری از هیدروسل و هرنی مشاهده نشد.
    در وضعیت های درازکش و ایستاده و همچنین پس از انجام مانور والسالوا، اثری از دیفکت جداری، Herniation و Collection مایع در کانلهای اینگوینال مشاهده نگردید.

    با تشکر از توجه شما... راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه نرمال است
  • تصویر کاربر محم جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام مار من مسن است وتکرر ادرار دارد عمل جراحی هم انجام داده ولی فایده نکرده مشکل بواسیر هم دارد و بعضی از اوقات دچار یبوست هم میشود وکلا این مشکل خیلی او را اذیت میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      یبوست در کار من نیست دکتر گوارش مراجعه شود
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    با سلام. روز چهارشنبه کلینیک بیمارستان میلاد مزاحمتان شدم که شش ماه قبل توسط خودتان در همین بیمارستان تحت عمل واریکوسل دوطرفه قرار گرفتم. آزمایش اسپرم نتیجه اش خوب نبود آمپول Hcg نوشتید اما دوز آمپول را ننوشتید.چه دوزی را تهیه کنم؟ و قرص آپوپنتوکسی فیلین داروخانه ها نداشتند ایرانی اش را تهیه کنم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ایرانی کافی است
  • تصویر کاربر ارسلان جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 30 سال سن دارم و از زمانی که یادم میاد روی آلتم زیر قسمت ختنه گاه یک سوراخ ریز است که انگار یک سر مویرگ بیرون زده ( درد و هیچ مشکلی ندارم )
    فقط در کودکی آن را کشیدم و دیدم مثل نخ بیرون زد که ترسیدم و رها کردم که دوباره برگشت جای اولش
    لطف راهنمایی کنید
    در صورت نیاز عکسش را ارسال کنم
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بفرستید
  • تصویر کاربر صدر جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    باسلام خانمي٣٤ساله هستم. چند هفته اي است كه شديداًتكرر ادرار دارم. تند تند بايد به دستشويي بروم ولي ميزان ادرار خيلي كمي هم دارم. سوزش ندارم قند خون ناشتا١٠٠ودوساعت بعد صبحانه١٠١است. باتوجه به اينكه فرزند١/٥ساله دارم رفتن به پزشك برايم دشوار است. دكتر عزيز مراحل درماني ونوع بيماري احتمالي واينكه چه كار بايد بكنم را به بنده توضيح دهيد. قبلاً از لطف ومحبت شما پزشك دلسوز متشكرم. ازخدا برايتان دل خوش وزندگي آرامي راآرزومندم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش ادرار و سونوگرافی بکنید ونتیجه را اعلام
  • تصویر کاربر mahmmad جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام خواهشمند ام آزمایش اسپرموگرام من را تفسیر نمائید.با این آزمایش ، به روش طبیعی بارداری صورت مگیره ممنون


    semen volume 6.40
    semen ph7.20
    sperm count mill 117.24
    motile sperms 59.75
    progressive sperms 46.19
    normal morphology 55.00
    a. rapid progressive 8.90
    b slow prorgressive 37.29
    c non p 13.56
    d immotile 40.25
    liquefaction .little 45 min at 37.0.°c
    color and smell. grày opaque milky fishy smell
    viscidity more then normal
    agglutination and aggregation none
    vcl 23.12
    vsl 8.12
    vap 13.79
    mad 24.15
    alh 1.31
    bcf 2.63
    abnormal morphology 45
    spermatogenic hpf 0-1 normal
    wbc 0-1 normal
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      قابل قبول ست
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام
    آیا نزدیکی چند دفه پشت سرهم و ارضا شدن باعث درد بیضه و فتق میشود؟؟چند سری شده بعد از نزدیکی بیضه چپم درد میگیره احساس میکنم ی کمی هم پایینر از اون یکی اومده میخوام بدونم علتش چیه ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر احمداحمدی شنبه ۲۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت دکترکرمی عزیز.
    دکترمن 19سال سن دارم ودررشته بدن سازی زیبایی اندام فعالیت میکنم.من دوره مکمل های بدن سازی برداشتم هورمون هم زدم اما تاحالا هورمون تستوسترون تزریق کردم نه بیشتراز اون و از جاهایی مثل بازو و ران ودرکل جاهایی که عضله وجودداردتزریق کردم میخوام بدونم اگر این دوره من هورمون رو از آلت تناسلی به خودم تزریق کنم به تعبیراکثربدنسازا تزریق هورمون از آلت بهتروموثرتره آیا به نظرشما مشکلی داره یابوجود میاره؟و اگرامکان همچین کاری وجود داره دقیقا از کجا باید تزریق کنم؟
    منتظرپاسخ شمادکترعزیز هستم
    سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا استفاده نکنید که شدیدا مضر است
    2. تصویر کاربر احمداحمدی شنبه ۲۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      گفته شما متینه دکتر استفاده هورمون بیش از حد در تعداد و دوران باعث عقیم شدن میشه اما اگر از آلت تزریق بشه صددرصد باعث عقیم شدگی میشه یانه؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب