اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام
    حدود شش ماه پیش درد بیضه سمت چپ و شوزش شدید مجرای ادرار پیدا کردم بعد از مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی تنها موردی که مشخص شد واریکوسل خفیف بیضه چپ بود تشخیص پزشک به عفونت پرستات بود حدود یک ماه سیپروفلاکسسین مصرف کردم کمی علایم کمتر شد بعد از ان مجددا حدود یک ماه افلکساسین مصرف کردم که خیلی تفاوتی نکرد سپس حدود 50 روز کپسول تاوانکس با روزی یک عدد 500 میلی استفاده کردم که علایم خیلی کمتر شد ولی بهبودی کامل حاصل نشد و همچنان درد بیضه چپ و سوزش کم ادرار را دارم از مصرف انتی بیوتیک طولانی مدت خسته شدم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      اهمیت ندهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من از شهرستان مزاحمتون میشم متأسفانه چون دسترسی به شما برام ممکن نیست میخواستم دو تا سوال بپرسم ممنون میشم جواب بدین
    1 - آیا زگیل رو باید بصورت عمقی در سوزوند یا سطحی چون من اینجا هر بار که به دکتر مراجعه می کنم بصون عمقی میسوزونه که بعد از یکی دو ماه باز یه برجستگی های کوچیک ایجاد میشه ؟

    2- آیا تمامی انواع زگیل ها این طوری اند که با بازی کردن باهاشون شروع به خون ریزی می کنند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      دستکاری ممنوع
  • تصویر کاربر نفیسه شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام
    من دختری هستم 26 ساله و حدود سه ماه پیش نزدیکی داشتم که منی داخل واژن ریخته نشده و بعد از آن 2 قرص ال دی استفاده کردم بعد از 10 روز پریود شدم و به خاطر داشتن کیست تخمدان از قرص اچ دی استفاده میکنم متاسفانه به خاطر بیماری افسردگی از قرص های ضد افسردگی هم مصرف میکنم
    اما ماه پیش از سینه هام ترشحاتی خارج شد که نگرانی من رو مبنی بر اینکه باردار باشم تشدید کرده البته در این سه ماه پریود شدم اما تکرر ادرار و ترشحات سینه من رو دچار شوک و استرس کرده ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      تست بدهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1371 مشاهده پرسش
    سلام. آیا برای مشکل سیلان منی راه حل قطعی وجود دارد؟آیا با ازدواج از بین می رود؟(قبلا کلومیپرامین مصرف نموده ام و تنها مقدار آن را کم کرد.)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      با ازدواج بهتر میشوید
  • تصویر کاربر صادق شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشین
    من 21 سالمه ، چند روزیه که احساس می کنم بیضه سمت راستم یکم متورم شده و یه درد خفیف کوچولو داره که وقتی میرم حموم یا با آب سرد بیضه رو می شورم یا وقتی شرت تنگ می پوشم دردش رو احساس نمی کنم ، در ضمن احساس میکنم یکم هم سرما خوردم ، ولی اسهال و استفراغ ندارم فقط قلوم و یکم پهلو هام درد می کنه ، لطفا راهنمایم کنید ، با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      مال کلیه نیست
  • تصویر کاربر سمیه یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام
    مادرم 50سال سن داره. نزدیک بیست سال فشار خونی بوده. ازمایشاتی که میداد با دفع پروتئین همراه بوده .حدود دو ماه پیش از کلیه چپ نمونه گیری کرده و بعد از اون دائم خونریزی داره خواستم بدونم خونریزی به نمونه گیری مرتبط بوده یا نه. از طرفی الان دفع اوره خیلی بالا داره و دفع اوره بیش از صد و حدود دویست هست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر داخل کلیه مراجعه شود
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام.من حدود 5 ساله که دچار شب ادراری شدم بطوریکه مثلا در یکی دو هفته ، 2-3 بار این اتفاق می افتاد و باز تا 2-3 ماهی خوب بودم.ولی در 3 ماه گذشته بیشتر شده و حدود 6-7 بار بطور متناوب دچار شب ادراری شدم.(در روز مشکلی ندارم)
    1)به نظر شما مشکلم چیه؟ و با توجه به اینکه چند ماه دیگه باید برم سربازی ، شما چه آزمایشی را پیشنهاد میکنید؟ آیا مواردی مثل سیستوسکوپی یا سیستومتری را لازم می دانید؟
    2)حدود 2 سال پیش در آزمایش ادرارم خون دید شد که متاسفانه آن زمان پیگیری نکردم ولی در 3 ماه گذشته 4 بار آزمایش ادرار دادم که فقط در یک آزمایش خون دیده شد.سونوگرافی کلیه و مثانه هم طبیعی بودند.آیا این طبیعیه یا نه ؟
    آیا ارتباطی بین شب ادراری و وجود خون در ادرار هست یا نه؟
    با تشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه باید برای تشخیص نوار عصب مثانه بگیرید خون در ادرار سیستوسکوپی
  • تصویر کاربر عسل شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دو ماه قبل از بارداری و سه ماه بعد از بارداری قرص ویتامین eرامصرف کردم و از قرص لتروزول دو دوره برای بارداری استفاده کردم میخواستم بدونم ایا علت تشکیل شن ریزه در کلیه نوزادم که از دوماهگی متوجه اش شدیم می تواند مصرف این قرص ها باشد.میل قبلی گفتید با دادن اب دارو را قطع کنم این کار را کردم دخترم از دو ماهگی اب فراوان مخورد ولی زیاد تغییری نکرده وهمچنان بعضی شب ها بیقرار است چطور تشخیص بدیم در حال دفع سنگ است ایا دارویی برای اروم شدنش هست ببخشید سوالم طولانی بود با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه ارتباطی ندارد مایعات زیاد و نمک کم توصیه میکنم
  • تصویر کاربر مومن دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام
    برای شما متاسفم که با قرائت قران خودتان را فردی مذهبی و مومن جا زده اید...
    شما که هر 5 دقیقه یک نفر را ویزیت میکنید در صورتی که روی سایت خودتان گفتید وقت ویزیت 30 دقیقه است !... شما به دلیل اینکه مشخص نشود بیماران چه مبالغی را بابت خدمات مطب پرداخت کرده اند از دستگاه کارت خوان استفاده نمیکنید و طلب وجه نقد دارید...
    مطمئن باشید این کلکها همین دنیا پاپیچ شما خواهند شد و روزی شما رو زمین خواهند زد..
    کاش به جای تلاوت قران به آموزه های آن عمل میکردید...
    به امید روزی که از خواب غفلت بیدار شوید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اگر مسلمان هستید به من افترا زدید 1-زمان ویزیت برای هر بیمار با ازدحام جمعیت مراجعه کننده 30 دقیقه در هیچ جای دنیا نیست 2-طبابت من به عنوان دکتر فوق تخصص ارتباطی به عقاید و قران ندارد من کار فوق تخصصی خود را بر اساس تشخیصم انجام میدهم 3-کارت خوان مطب خراب است باید درست شود پرداخت ویزیت بر اساس تهرفه دولتی مشخص است5-خدا همه را از خواب غفلت و افترا متنبه کنداز جمله شما ادم ناسپاس را ان
  • تصویر کاربر va دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    من 27 سالمه كه از موقع ختنه كردن حلقه اي پوست برآمده دور آلتم تشكيل شده و داخلش چركين ميشه و درد و سوزش هم نداره فقط چرك و عفونت داخلش تشكيل ميشه. آيا نياز به عمل جراحي دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب