اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 760 مشاهده پرسش
    درود بر اقای دکتر عزیز.بنده دو سال پیش عمل واریکوسل و بعد شش ماه فتق دوطرفه انجام دادم.ولی یه ساله که علایمی پیدا کردم که ارامشمو بهم زده.سوزش ادرار .سوزش در ناحیه عمل.یبوست.درد کمر.خرش سوزن شدن ناحیه مچ دست و پا.دکتر رفتم و فرقی نکرد.
    یه چند تا دکتر گفتن که استرسی شدی.یکی هم درمان پروستاتیسم رو شروع کرد.چند تایی هم انتی بیوتیک دادن.تا یه بار رفتم ساری دکتر یونسی گفتن با این علایمی که میگی التهاب پروستات داری که قرص و امپول چکورولاک دادن بهتر شدم ولی هر ماه تکرار میشه.هر دستوری شما بفرمایین در خدمتم.با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر ناشناس پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1703 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر با توجه به تصویر شما موردی تو آلت تناسلی بنده از نظر این موارد میبینید؟
    1-سایز آلت (در حالت نعوذ 15 سانت)
    2- انحراف آلت (به سمت چپ که در عکس هم مشهوده، البته کجی آلت تا بحال مشکلی در روابط جنسیم پیش نیاورده)
    3- سایز بیضه (هرکدام در حدود سه و نیم سانت)
    4- اگر به دلیل اختلالات هورمونی بیضه ها کوچک شده باشن آیا با رفع اختلال امکان برگشت به سایز قبلی برای بیضه ها وجود داره؟
    5- اینکه متخصصین طب سنتی راههای برای افزایش اسپرم و بزرگ شدن بیضه ها با استفاده از داروهای گیاهی پیشنهاد میدن میتونه صحت داشته باشه به نظرتون یا نه؟
    پیشاپیش ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما مشکلی ندارید سوال مختصر باشد
  • تصویر کاربر محراب پنجشنبه ۲۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید خدمت دکتر کرمی من درحین امیزش التم بعد از یک یا دو دقیقه شول میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
    2. تصویر کاربر محراب جمعه ۱۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من استرس زیاد دارم باقرص خوب میشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      امتحان كنيد
    4. تصویر کاربر محراب جمعه ۱۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      چه قرصی بخورم میشه بگبد ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      حضوری
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام من از چند سال پیش تو مسافرت فهمیدم که تو دستشویی عمومی استرس میگیرم یاهر جای دیگه نمیتونم دفع ادرار کنم تا الان فک میکردم هیچ کاری نمی شه کرد ولی الان که این مطلب و خوندم فک میکنم مثانه عصبی دارم ازتون خواهش میکنم جوابمو بدید اگه لازم باشه بیام مطب شما......
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر حجت پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید من برای چکاب به دکتر مراجعه کردم آزمایش خونم همه در رنج نرمال هست. فقط آزمایش ادرارم که در پیوست می باشد خون وجود داشته که لطفا نظر خودتون رو اعلام کنیم..
    در ضمن کشت ادرار هم انجام شده که نتیجه رو در زیر مینویسم..
    exam for U/C
    culture 1 no growth after 24 hours
    خیلی ممنونم از زحماتتون.. موفق باشید..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
    2. تصویر کاربر حجت پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      متشکرم ازتون خیلی نگران بودم.. واقعا لطف کردین. همیشه سلامت و شاد و موفق باشین..
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حجت پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2595 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید من برای چکاب به دکتر مراجعه کردم آزمایش خونم همه در رنج نرمال هست. فقط آزمایش ادرارم که در پیوست می باشد خون وجود داشته که لطفا نظر خودتون رو اعلام کنیم..
    در ضمن کشت ادرار هم انجام شده که نتیجه رو در زیر مینویسم..
    exam for U/C
    culture 1 no growth after 24 hours
    خیلی ممنونم از زحماتتون.. موفق باشید..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ، عکس بعد از عمل رو اینجا ضمیمه کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      کجا عمل کردهاید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1074 مشاهده پرسش
    با سلام

    دکتر بنده 18 سال دارم و در تاریخ 11 مهر ماه 94 تو بیمارستان لبافی نژاد زیر نظر دکتر رادفر عمل اصلاح کوردی و واریکوسل رو انجام دادم.
    اینکه عمل واریکوسل با موفقیت انجام شده یا نه رو گفتن 3 ماه بعد از عمل مشخص میشه یعنی فعلا مشخص نیست ولی من قبل از عمل هیچوقت تو ناحیه واریکوسل دار درد نداشتم اما بعد از عمل دارم !! این طبیعیه یا نشون از اینکه عمل بد انجام شده؟؟

    اما عمل اصلاح کوردی. من عکس قبل از عمل رو ضمیمه کردم.
    شما توی توضیحات عملتون نوشتین 4 هفته نداشتن رابطه جنسی ، به من گفتن 3 ماه. الآن 2 ماه از عمل میگذره و من با اینکه همه مسائل رو رعایت کردم آلت کاملا به حالت اولیه برگشته.
    حالا باید یه بار دیگه عمل شه ؟؟؟؟
    لطفا راهنماییم کنید . منتظرم جناب دکتر ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باز نشد
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      جناب دکتر عکس ها رو توی این لینک ها میتونید ببینید

      قبل از عمل : http://uupload.ir/files/q3le_1.jpg

      بعد از عمل : http://uupload.ir/files/fa6x_2.jpg
    3. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      (((( یه بار دیگه بطور کامل در یک پیام خدمتتون عرض میکنم ))))


      دکتر بنده 18 سال دارم و در تاریخ 11 مهر ماه 94 تو بیمارستان لبافی نژاد زیر نظر دکتر رادفر عمل اصلاح کوردی و واریکوسل رو انجام دادم.
      اینکه عمل واریکوسل با موفقیت انجام شده یا نه رو گفتن 3 ماه بعد از عمل مشخص میشه یعنی فعلا مشخص نیست ولی من قبل از عمل هیچوقت تو ناحیه واریکوسل دار درد نداشتم اما بعد از عمل دارم !! این طبیعیه یا نشون از اینکه عمل بد انجام شده؟؟

      اما عمل اصلاح کوردی. من عکس قبل از عمل رو ضمیمه کردم.
      شما توی توضیحات عملتون نوشتین 4 هفته نداشتن رابطه جنسی ، به من گفتن 3 ماه. الآن 2 ماه از عمل میگذره و من با اینکه همه مسائل رو رعایت کردم آلت کاملا به حالت اولیه برگشته.
      حالا باید یه بار دیگه عمل شه ؟؟؟؟
      لطفا راهنماییم کنید . منتظرم جناب دکتر ...




      عکس قبل از عمل : http://uupload.ir/files/q3le_1.jpg

      عکس بعد از عمل : http://uupload.ir/files/fa6x_2.jpg
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      خوب عمل نشده بخیه باز شده
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشیدسونوگرافی کالرداپلربیضه اینجانب:سایزواکوژنیسیته هردوسمت نرماله/دیامتروریدهای تستیکول چپ بامانوروالساوا3/4میلیمتر-- دیامتروریدهای تستیکول راست2/6میلیمترگزارش شده همچنین رفلاکس در وریدهای چپ مشاهده شد/نظریه:واریکوسل سمت چپ/جناب دکتر به نظر حضرتعالی عمل نکردن واریکوسلم علاوه بر مشکل نازایی که در شکل وحرکت اسپرمهایم مشهود هست ناراحتی وخطر دیگری بر اندام تناسلی بنده ایجاد خواهد کرد؟باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر ابی۳ پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    اژنم عکسایه دیگه از الت ..ممنونم از همکاری شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      خیلی خیلی کج است باید عمل کنید 09351142080 فیلم عمل من در یوتیوب را ببینید02122642744
    2. تصویر کاربر ابی۳ پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام دستت دردنکنه ولی میشه بگین چقد هزینه میبره وچندروززمان میبره وآیا درسفتی وشل بودن الت هم تاثیرداره یانه ممنون میشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 شنبه تماس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب