اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اسماعیل سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام
    من واریکوسل درجه 3 دارم
    الان جدیدا دردی در سمت چپ پایین شکم و در رون چپ پام حس میکنم و تقریبا شدیده
    آیا این دردها ارتباطی با واریکوسل داره یا ن؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    با سلام،میخواستم بدانم درایرانم امکان جراحی برای اضافه کردن ب طول آلت هست،اگر هست چقدر تاثیر گذار هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید گویا است
  • تصویر کاربر شاه سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی یک عکس خدمتتون ارسال میکنم خواهش میکنم مشاهده کنید و بفرمایید آیا اینا زگیل تناسلی هستند ضمنا بعضی مواقع خارش هم داره ممنون از زحمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش hpv دهید
  • تصویر کاربر مصطفی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.اینجانب 48ساله میباشم حدود ده ساله ازدواج کردم.یه دختر 4ساله دارم.برای تعیین جنسیت باروش iuiبه مرکزرویش کرج مراجعه کردم ولی ناموفق بود.پس ازانجام آزمایش هالو تست وجواب آزمایش پزشک تشخیص واریکوسل داد.سوال من اینه که واقعانیازبه عمل جراحی هست؟جواب سونو و آزمایش ضمیمه کردم .درضمن زمان انجام آزمایش هفت روز بعدازنزدیکی بود.......ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      تعیین جنسیت دروغ است
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    The diameter of right and left testicularveinsin upright position and following valsalva maneuver are 2.2 mm and 2 mm respectively
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      نرمال است
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،گفته بودین عکس رو واستون بفرسم،همانطور که گفتم کجی آلت تناسلی به سمت پایین دارم،در مواقع نزدیکی راحت نیسم و لذت کافی ندارم،اما دردی رو حس نمیکنم،آیا نیاز به عمل جراحی هست؟اگه آره چن سانت از طول آلت کم میشه؟
    ممنون بابت پاسخگویی
    1. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام آقای دکتر،جوابمو ندادین
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      آیا نیاز به جراحی هست؟لطفا منو راهنمایی کنین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله عزیزم 02122642744
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر بزرگوار و عزیز
    بنده 31 سال سن دارم
    6 ماه پیش احساس کردم که دچار تکرر ادرار شده ام
    به دکتر سونوگرافی مراجعه کردم تمام اجرا سالم بودند و پروستات حجم 22 سی سی و پی اس ا 0.65 بود . دکتر سونوگراف در جواب ازمایش نوشت پروستات حداکثر نرمال
    به چند دکتر مراجعه کردم از جمله دکتر هنرمند از اهواز و دکتر تدین از شیراز که هر دو گفتند هیچ مشکلی نداری
    به دکتری دیگر به نام پور غلامعلی از اهواز مراجعه نمودم ایشون هم گفتند چیزی نیست و ممکنه التهاب باشه که به من کپسول پروستافیت و امنیک و قرص سیپروفلاکساسین را تجویز نمودند
    حال سوال من این است که
    اولا حجم پروستات که نوشتند حداکثر نرمال یعنی اینکه من در ابتدای مبتلا شدن به بزرگی پروستات هستم ؟
    ایا دارویه خاص دیگری باید مصرف کنم ؟
    از نظر عصبی و استرسی هم مشکل خاصی ندارم ؟
    این تکرر گاهی اصلد وجو ندارد ولی گاهی هم وجود دارد
    مخصوصا بعد از نزدیکی که تکرر ادرار رو بیشتر مشاهده میکنم و حس می کنم که احساس دستشویی رفتن دارم بازم
    دکتر جان خواهش می کنم من رو توجیح بفرمایید کا چه کار کنم چون این موضوع کم کم باعث نگرانی من داره میشه ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوارمثانه
  • تصویر کاربر خلعتبری سه شنبه ۲۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    با سلام
    چند ماه پیش با خواهر و پدرم خدمتون رسیدیم چون نگران حال پدر بودیم ایشون سرطان پروستات دارن و تحت نظر دکتر محمد سلیمانی هستن به مدت تقریبا 2 سال تحت درمان هستن و شما مدارک و نتیجه ازمایشات ایشون رو ملاحظه فرمودید و فرمودین حاد هستش و دکتر سلیمانی درمان صحیحی رو در پیش گرفته و ضمنآ در جواب ازمایش خون اشاره به عدد یک کردید که نرمال هست و جای نگرانی نیست و هر سه ماه امپول ترکم استخوان تزریق می کنن ویتامین هم مصرف می کنن ولی در حال حاضر ایشون دچار مشکل شدن و تمام الت ایشون شدیدا متورم شده و باعث ناراحتی شده و با مصرف bicalutamide به مدت 5 روز تاثیری نکرده اگه ممکنه راهنماییون کنید تا وقت ویزیتشون برسه و خدمتتون برسیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دکترتان بپرسید بهتر است
  • تصویر کاربر ساسان سه شنبه ۲۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    جناب دکتر بنده 29 سالمه و الت بنده مقداری به سمت چپ و پایین انحنا داره در حالت نعوظ به صورت کامل راست نمی ایستد طول التم در حالت نعوظ 18 سانت و قطر ان تقریبا 12 سانت است آیا از نظر قطر کم است یا این اندازه ها معمولی هستند .عکس هم ضمیمه می کنم میخواستم ببینم ایا مشکل ساز هست یا طبیعیه؟ و اگر مشکلی داره چکار باید کرد.عکس ها را هم در picofile آپلود کردم و لینک ها
    http://s6.picofile.com/file/8232877018/IMG_20160111_191448.jpg
    -------------------------------------------------------
    http://s7.picofile.com/file/8232877118/IMG_20160111_191739.jpg
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید عمل کنید فیلم من در یوتیوب را ببینید
  • تصویر کاربر راحله سه شنبه ۲۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام حدود سه ماه پیش به یک متخصص و جراح کلیه مراجعه کردم که با انجام آزمایشات و سونوگرافی مشخص شد دو سنگ 3 میلی متری در کلیه راست دارم و خون در ادرار مشاهده شده بود و دکتر گفتند باید عمل شوم که عمل با بی حسی نخاعی انجام شد که در حین عمل متوجه شدند که حالب راست هم دچار تنگی می باشد و wjبرایم گذاشتند اما تکرر ادرار من هنوز ادامه دارد که با مراجعه دوباره و آزمایش ادرار عفونت نداشتم و دکتر گفتند که مثانه کوچک و تحریک پذیر است گفتند در حین عمل متوجه تحریک پذیری مثانه شده اند و گفتند عصبی است و برایم قرص تولترودین و تاوانکس تجویز کردند و گفتند پس از 20 روز که قرص ها تمام شد بیا و لی با مراجعه بعدی دیگر دارویی برایم تجویز نکردند و دوباره دچار تکرر ادرار شده ام و الان نمی دانم باید چکار کنم آیا دوباره به دکتر مراجعه کنم یا خودم قرص تولترودین را مصرف کنم با وجود حجم کم ادرار احساس دفع زیادی دارم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب