اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علي جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشيد
    جواني ٢٠ ساله هستم...كه در زمينه جنسي متاسفانه فعاليت بالايي دارم،چندسالي هست كه در حين فعاليت زياد در يك روز دچار درد بيضه ميشم و دوسالي است كه در كنار درد بيضه ، غده اي كوچك بروي بيضه چپ حس ميشه،و اينكه در اين دوسال مني خود را يك بار هم سفتو چسبنده نديدم...مقدار دردم در ان روز به حدي است كه تا نخوابم تسكين نميابد،با مطالعاتي كه داشتم متوجه وجود بيماري واريكوسل در خود شدم...اميدوارم مشكل جدي نباشه
    منتظر جوابتون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک سال پیش بخاطر اینکه بیضه سمت چپم ورم داشت به شما مراجعه کردم و شما فرمودید که من واریکوسل ندارم و فقط حساسیت و فقط دو تا آمپول دادین و من دو باره همان حالت برایم رخ داده است و به یک متخصص ارولوزی مراجعه کردم ایشون گفتن که من واریس دارم و برایم سونوگرافی و آزامایش اسپرم تجویز کردن و اینکه من اصلا دردی حساس نمیکنم در بیضه ام و خیلی وقته که من جنب نشده ام شاید تزدیک یک ماه و نیم .
    آیا لازم من این آرمایش ها رو انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر کریم جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خسته نباشید.بنده 50سال سن دارم مدت چند سال بود که فشار ادرارم در هنگام خروج کم می شد . ولی مدت یکسال است که برای شروع ادرار با مشکل مواجع هستم مانند مثانه خجالتی مخصوصا شبها با توجه به اینکه ساکن کرج هتسم وبازنشسته تامین اجتماعی به بیمارستان کسری کرج دکتر ابراهیمیان مراجعه نمودم .ایشان دستور سنو از پروستات، کلیه، مثانه و یکسری آزمایش صادر نمودند که پس ازانجام همه ای موارد نرمال بود .هیچ داروی هم تجویز نکرئند .ولی بنده کماکان مشکل دارم.قبلا طبق دستور شما مدتی کپسول تامسی مصرف کردم ولی ابتدا کمی موثر بود ولی بعدا اصلا فرقی نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      همان دارو عالي است
  • تصویر کاربر کریم پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خسته نباشید.بنده 50سال سن دارم مدت چند سال بود که فشار ادرارم در هنگام خروج کم می شد . ولی مدت یکسال است که برای شروع ادرار با مشکل مواجع هستم مانند مثانه خجالتی مخصوصا شبها با توجه به اینکه ساکن کرج هتسم وبازنشسته تامین اجتماعی به بیمارستان کسری کرج دکتر ابراهیمیان مراجعه نمودم .ایشان دستور سنو از پروستات، کلیه، مثانه و یکسری آزمایش صادر نمودند که پس ازانجام همه ای موارد نرمال بود .هیچ داروی هم تجویز نکرئند .ولی بنده کماکان مشکل دارم.قبلا طبق دستور شما مدتی کپسول تامسی مصرف کردم ولی ابتدا کمی موثر بود ولی بعدا اصلا فرقی نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد نوار عصب بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.کد h59k517945 هستم.شما در پاسخ به سئوال من یه شماره همراه دادید و گفتید که با آن تماس بگیرم از همان روز تا حالا هرچی میگیرم یا مشغوله یا خاموشه و یا اینکه دردسترس نیست خواهش میکنم این مسئله را زود پیگیری کنید چون که آقای دکتر من واقعا از شدت درد و کجی آلت تناسلی رنج می برم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      شنبه ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ ساعت ١١ بفرماييد براي عمل انحنا
    2. تصویر کاربر حسین جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام مجدد آقای دکتر من قبلا هم خدمتتان گفته بودم که در این باره با محدودیتهایی از قبیل در میان گذاشتن این مشکل با خانواده به دلیل شرم داشتن و همچنین هزینه روبه رو هستم وگرنه مشکلی برای آمدن پیش شما نسبت به عمل جراحی آلت تناسلی ندارم. به نظر شما بایستی چه کارکنم؟ خواهش می کنم زودتر پاسخم را بدهید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      من نديده چه جوابي بدهم
    4. تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      آقای دکتر خودتان فرمودید برای عمل بیایم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      من در خدمتم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام.من چند سالی هستش که با مشکل تکرر ادرار مواجه شدم و هر بار دستشویی ام یک ربع تا بیست دقیقه طول می کشد و این وضیت خیلی خسته کننده است .(یعنی سه یا چهار بار در روز دستشویی میروم و هر کدام یک ربع یا بیست دقیقه طول میکشد. )ایا من به سرطان پروستات دچار شدم ؟ ترا خدا کمکم کنید.یه راه حلی بدید.من جوونم و می خواهم زنگی کنم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام.آقای دکتر من از همدان هستم و ۶ ماه پیش زگیل های تناسلی ام رو توسط کوتر برداشتم و رابطه جنسی پر خطر هم نداشتم از اون ببعد و قبلش هم فقط یک بار بود که گویا اونطور بدبختانه بهم منتقل شد. الان دو ماه پیش دو سه تا مجدد روی بیضه دیدم ک با مراجعه به دکتر پوست با محلول کولودیون از بین رفت الان مجدد یکی ایجاد شده ریز روی بدنه آلت ام. این زگیلها چقدر ادامه دارن و سوال مهمم اینه که در صورت ازدواج اگه ضایعه ای نباشه انتقال پیدا میکنه به همسرم ؟ چون متخصص پوست گفت اگه خوده ضایعه نباش منتقل نمیشه این درسته یا توی سایتها نوشته حتی نباشه هم روی سلول های پوست هست و با عرق کردن منتقل میشه؟ چون اگه همسرمم بگیره توی یه سیکل انتقال میفتیم و تا ابد ایجاد میشه. لطفا راهنماییم گنید زندگی منو مختل کرده این بیماری خدا خیرتون بده جوابمو بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      موافق نظر پوست هستم
  • تصویر کاربر اذر پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    با سلام.میخواستم بدونم اگر در ازمایش خون هماتولوژی نتیجه ازمایش mon# 10 باشه خطرناکه در حالیکه سایرموارد در حد نرمال باشند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      نه دكتر خون
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    سنوگرافی را در پیوست برایتان ارسال می کنم. لطفا نظر خودتان را اعلام بفرمایید. دکتری که من به حضورشان رفتم گفتند مشکل خاصی نیست و تنها چند عدد امپول برای من تجویز کردند. ولی من کمی نگران هستم و خواستم از شما سوال کنم که با توجه به اینکه مجرد هستم آیا نیاز هست که اکنون پیگیری کنم یا بعد از ازدواج؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      من هم موافقم چيزي نيست
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر
    بنده به مدت یک سالی هست که هرموقع از نظر جنسی تحریک میشم یا بعضی مواقع هم از گرسنگی . ناحیه بالای بیضم و تخم سمت چپم همینطور کمرم درد میگیره و اگر پس از تحریک جنسی به انزال برسم پس از 1 ساعت خوب میشه و اگر به انزال نرسم تا چندین ساعت و قبل از خواب دردشون منو ول نمیکنه
    خواستم ببینم این معمولیه یعنی همه این مشکل و دارن یا من فقط اینطور هستم
    بنده 23 سال دارم و مجردم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب