اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    با سلام و وفت بخیری
    اینجانب 56 سالم است آزمایش پروستاتم 4 است وومدتی است که ادارم سه شاخه شده جه باید بکنم؟ممنون از راهنمییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      تكرار تست ٣ماه بعد
  • تصویر کاربر آرین یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام،آقای دکتر 20 سالمه و 1 ماه قبل بعد از نزدیکی با شریک جنسی ام مبتلا به بزرگی پروستات شدم.البته به دکتر مراجعه کردم و بعد از آزمایشات تشخیص دادند که این یک نوع بیماری مقاربتی بوده که از شریک جنسی ام به من انتقال یافته و باعث بزرگ شدن پروستات من شده،حال من 1 ماهه که دارم افلوکساسین و یورناسین استفاده می کنم؛ولی اصلا درس نشده ام و شبا نمیتونم بخوابم حدودا 4 بار بیدار میشم تا صبح،در ضمن هنگام ادرار سوزش خیلی کمه ولی زور زدن هست با فشار نرمال.الان هم که 1 ماهه دارم دارو مصرف میکنم از رابطه ی جنسی دوری کردم.این بیماری تو این سن خیلی اذیتم میکنه،توصیه های شما چیست؟!
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من بزرگنمايي نكنيد در سن شما مهم نيست
  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر چند وقتی هست که مثانم خالی میشه اخرا ادرار به صورت قطره قطره میاد و قطع و وصل تو عمل خروج ادرار دارم ومقداری ادرار تو مجرام میمونه وبعداز اینکه بلند شدم تخلیه میشه و احساس درد تو قسمت پرینه دارم میشه راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي شويد
  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام
    من 6 ماه پیش واریکوسل انجام دادم در این 6 ماه مدام بیضه عمل شده بشدت سفت و سنگین و دردآورمیشه.مخصوصا در جای گرم باشم ولی وقتی دراز میکشم و پا رو به سمت بالا به دیوار قرار میدم دوباره نرم و کوچیک میشه.در این 6 ماه مدام درد از ناحیه رگ های متصل به بیضه و هر از گاهی هم از بیضه دارم.سونوگرافی هم ارسال کردم لطفا ببینید.اگه لازمه عکس های سونوگرافی هم ارسال کنم.؟
    1. تصویر کاربر امین چهارشنبه ۱ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      آقای دکتر به خاطر این مسایل به سختی سر کار و بیرون میرم.لطفا من رو راهنمایی کامل کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
    3. تصویر کاربر امین یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      آقای دکتر جواب سونوگرافی رو دیدید؟
      نوشته بیضه آب آورده؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ali یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده 26 ساله هستم و 8 سال پیش بعد از فشار اوردن بر روی التم و احساس درد در ناحیه کمر با فاصله زمانی شش ماهه شاهد کاهش اندازه التم و سفت شدن بافت آن موقع نعوظ شدم ولی متاسفانه در ان دوران به پزشک مراجعه نکردم.
    ولی در حال حاظر این موضوع منجر به ازردگی خاطر بنده شده است و پیش چند دکتر رفتم بدون توجه و بررسی دقیق گفتند چیزی نیست و امکان نداره الت کوچک بشه در حالی که من شاهد این موضوع شده ام.
    لطفا بنده را در این خصوص راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من نيز مهم نيست
  • تصویر کاربر ی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    قبل از سوالم بایدازوضعیت بابام شرح بدم 59سالش بودچندین سال کلیه هاش سنگ ساز بود 10سال قرص تیرویید مصرف کرده بود درسال95باهایش دردمیگرد درهنگام راه رفتن به شدت دکتر کلیه گفت شماهم سنگ داری وهم بروستات ولی این مشکل ازقلب شماست همینطوربود دورگ باهایش بسته شده بود همچنین رگ قلب دکتر قلب گفت باید انزیو بشود عمل باموفقیت انجام نشدگفتندباید بالون بزنیم بالون زدند فقط رگ باهایش بازشدولی رگ قلب خیر مرخص شد با ویزیت دارو سوال من ازاینجاشروع میشه بعدازعمل غذاکه میخوردمثل بوی گندیده میدادولی زورکی میخورد لاغرشد یکدفعه ضعیف شده بود بعدازدوهفته غذاکه میخورد بالامیاوردسردردگرفته بودبه شدت دهانش خشک میشد خواب درست حسابی نداشت تا اینکه دو روز قبل بخاطر ایست قلبی درخواب عمرشان رابه شمادادن میخواهم بدانم این مشکلات مربوط به کلیه اش بود یاخیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      نه
  • تصویر کاربر پویا یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 22 سالم
    دکتر من حدود 6 سال اعتیاد شدید و افراطی به خودارضایی داشتم و الان ازش جلوگیری کردم
    درد شدید توی بیضه ها داشتم به دکتر متخصص ارولوژی تو کرج(دکتر سیروس کبیری) مراجعه کردم واریکوسل گرید 3 مادرزادی تشخیص دادن
    جراحی کردم اما مجدد درد دارم به دکترم گفتم اما ایشون جوابی ندادن شرح کاملش به این شکل
    با سونوگرافی دو طرف رایکوسل داشت اما دکتر سمت چپ تشخیص دادن و الان 1 سال از جراحی گذشته
    بیضه سمت راست مقداری کوچک تر شده و هنوز درد شدیدی دارم که به دکترمم گفتم اما ایشون جوابی نداشتن
    فقط گفتن( شاید زمانی به جراحی مجدد نیاز باشه و تنها برای معافی سربازی مراجعه کنید )
    دکتر زمانی که سر پا هستم بیشتر از چند دقیقه کیسه بیضه اویزان میشه و شدیدا درد داره
    بنده با اینکه افراطی در زندگی داشتم اما واقعا پیگیر سلامتی هستم ...نه اهل سیگار و مشروب و....بلکه تمام توصیه دکتر مبنی بر فعالیت سنگین نکردن،زور زدن ....غیره توجه کامل داشتم البته با ترک خودارضایی و تقویت قوای بدن و پیاده روی کمی بهتر شده شرایط اما هنوزم درد و کوچک شدن بیضه ادامه داره
    تنها چیزی که دردم کم میکنه شنا و اب گرفتن روی تناسل که مقطعی و دوباره شروع میشه




    دکتر من واقعا تلاش کردم درسم خوندم والان شغل خوبی دارم
    واقعا پر از ارزو هستم و براشون دارم تلاش میکنم نا امیدم نیستم اما گاهی دردم به قدری زیاد و وقتی نگاه میکنم میبینم بیضه هام بسیار کوچک شده میترسم و دل سرد میشم بنده هنوز مجردم اما تحربه هایی داشتم و الان اصلا درگیر مسایل جنسی نیستم و با برنامه که برای خودم ترسیم کردم تا 27 برای مهیا کردن شرایط زندگی زمان نیاز دارم

    بعد از این پر حرفیا چند سوال دارم
    1.ته خط این بیماری چیست و به چه سرطانهایی منتهی میشه
    2.راهی برای تقویت مجدد قوای جنسی و بیضه ها و تسکین درد وجود داره (به گفته دکتر کبیری فعلا به جراحی احتیاج نیست)
    3.با افزایش سن و با توجه به تمام تلاش بنده برای مراقبت احتمال عقیم شدن وجود دارد

    .
    بنده شاغل هستم و ساکن کرج اگر لازم بدونید حضوری خدمت میرسم اگر توصیه ای هست قدردان هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      باز نظر من مشكلي نداريد
  • تصویر کاربر مالک یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مگنا آر آی کس ولارجر باکس آلت رابزرگ میکنند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      فايده ندارد
  • تصویر کاربر ر یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام بنده یک سال ونیم پیش عمل واریکسل گرد ۳بیضه چپ انجام دادم ونیز نمونه برداری انجام گرفت که نشان داد اسپرم در بیضه فعال هست اما آخرین آزمایش اسپرم که چند هفته قبل دادم تعداد اسپرم خیلی کم بوده البته سنوگرافی انجام داده ام که در آن نشان میداد همان واریکسل اود کرده در این لطفا بنده را راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      كار اضافاي نميتوان كرد
  • تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    فایل مربوط به سونوگرافی پسرم را خدمت حضرتعالی ارسال می کنم. لطفا در رابطه با فولنس کلیه ما را راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر از آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      پيگيري هر ٦ماه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…
شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب