اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    سوال اولم درمورد قطر کمه آلت تناسلیمه آیا راهی برای افزایش آن داریم؟
    2-زیر آلت تناسلیم دونه های ریز سفید رنگی چند وقتیه هستش ایا این میتونه زگیل تناسلی باشه؟
    3-بعضی موقع ها بیضه ی راستم موقعی که دستشویی بیشتر مدفوع دارم باد میکنه و یه دردی هم داره ایا این از علائم واریکوسله؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      مطالب سايت من را بخوانيد ٢-راهي ندارد٣- تبليغات دروغند
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من امروز آزمایش اسپرم دارم صبح که از خواب پاشدم متوجه شدم بعد از ادرار مقداری خیلی کمی مایع منی خارج شد آیا تاثیری در آزمایش دارد یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      نه
  • تصویر کاربر هومن چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    متن سوال
    با عرض سلام خدمت دکتر
    من ۲۲ سال سن دارم.متاسفانه آلت تناسلی من خمیدگی کمی رو به پایین دارد.و احساس میکنم شل هست آخه تو عکسها و فیلم ها دیدم آلت اونا رو به بالاست ولی مال من اینطور نیست.الان میخواستم بدونم که آیا روشی هست که من بفهمم که سفتی آلت من طبیعی است چون احساس میکنم شق شق نیست حالا چطور بفهمم که توانایی پاره کردن بکارت و نزدیکی را دارم اگر روشی هست خواهش میکنم معرفی کنید؟
    موفق باشید!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام دکتر قبلا سئوال کردم ۳۴ ساله هستم که همه دکترا با توجه به اندازه پروستات۱۰ سی سی در سونوگرافی و مشکل نداشتن کلیه و مثانه در سونو مثانه عصبی پیش بینی کردند که قبلا دارو تولترودین به مدت دوماه دادند ولی بعد از بدتر شدن به دکتر دیگه مراجعه که ترازوسین و پروستا باریج داد و گفت استفاده کن و بعد از اینکه بهتر شدم سیستو نوشت که بعد از انجام‌ مشخص شد با توجه به اندازه کوچک پروستات از داخل مجرا بزرگ شده و راه مثانه رو بسته و موقع سیستو خیلی اذیت شدم و درد خیلی خیلی شدید و غیر قابل تحمل داشتم و مدت سیستو نسبت به بقیه طولانی تر بود که مه آ غیر طبیعی گردن مثانه و پروستات غیر طبیعی مثانه خفیف و مه آ نوشته mild h.kictc و با توجه به گفتن به دکار نمونه برداری نکرد و تست پی اس آ را لازم ندوست و با توجه به تکرار بنده جهت تست گفت نیاز نیست و بهترین درمان عمل است که میخوام جنابعالی انجام بدین بعد عید اگر اشکالی نداره نوبت بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام در سن شما پروستات بيماري ندارد مشكل شما بيشتر عصبي است
  • تصویر کاربر test پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    test
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      test
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      test
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ds
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ds
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ds
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ds
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر اسداله چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 3831 مشاهده پرسش
    با سلام وآرزوي طول عمر با عزت و پر بركت به ان دكتر دانشمند بنده درسن63 سالگي هستم قريب 2هفته است در ناحيه پهلوي راستم در پوزيشنهاي مختلف حركتي از جمله در هنگام ركوع نماز احساس درد دارم ولي در حالت هاي ايستاده و نشسته اين درد منتفي است آيا نگران موضوع باشم انتظار وطلب راهنمايي از آن دانشمند محترم دارم/
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام سونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر نیکی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی ۲۹ ساله هستم و بچه ندارم چند سالی بود که برای تخلیه کامل ادرار از فشار آب کمک میگرفتم تا اینکه یه ماه پیش رفتم دکتر و سیستوسکوپی و نوار مثانه انجام دادم چون احساس مور مور شدن در مثانه داشتم و فشار واسه انجام ادرار نداشتم . توو سونوگرافی ۱۵۰ سی سی ادرار باقی موند . تنگی مختصر مثانه داشتم که دکتر گفتن الان برطرف شد و ترابکولاسیون متوسط بود و دیلاتاسیون از ۲۰ تا ۳۲ بود . بقیه جزئیات رو هم با عکس ارسال کردم . اول باکلوفن و myocholine- Glenwood میخوردم که الان باکلوفن رو قطع کردن و اون یکی قرص رو روزی سه تا میخورم . الان روزی ۱۰-۱۲ بار یا بیشتر احساس ادرار میکنم و به دستشویی میروم و شب ها حتما دو بار بیدار میشوم و میروم . به من گفتن مثانه ات داره فلج میشه و اگه خوب نشی باید سوند وصل کنی به خودت . خواهش میکنم به من کمک کنید من باید چیکار کنم که خوب بشم ؟ بنظرتون به چه علتی اینجوری شدم ؟ بازم از فشار آب برای تخلیه استفاده کنم ؟ خواهش میکنم کمکم کنید آیا با جراحی خوب میشم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      جواب سوال شما با نوار عصب مثانه خوب داده ميشود ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 807 مشاهده پرسش
    با سلام. در مراجعه به جنابعلی، سونوگرافی از آلت ازنظر پیرونی مرقوم فرمودید. از جندین مرکز سونوگرافی سوال کردم این را انجان نمیدهند. اگر ممکن است مرکز یا مراکزی که این کار را انجام میدهند معرفی فرمایید. متشکرم
    1. تصویر کاربر Ali شنبه ۱۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      1
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      همه جا انجام ميشود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت دکتر بزرگوار
    بنده تقریبا 10 ماه پیش این بیماری را از استخر گرفتم و 5 جلسه ای توسط دکتر عدالتخواه در اردبیل که به صورت دستی با مواد سفید رنگ بود یا کرایو بود یا کوتر چون با دستگاه مانند وسیله درمان شما نبود تحت معالجه قرار گرفتم اما به صورت ریز و بیشتر زیر پوستی و برامده و جوش ریز و خیلی ریز برامده در حال پخش شدن هست و بنده هم میخوام ازدواج کنم و بسیار نگرانم لطفا حقیر را راهنمایی بفرمایید که به این درمان ادامه بدم یا خدمت شما برسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام عكسش را بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و ادب مجدد خدمت دکتر عزیز و بزرگوارام
      خیلی نگران هستم دکتر عزیز ،لطفا حقیر را راهنمایی کرده و بفرمایین چه کار کنم ،خیلی فکرمو درگیر کرده و منم خیلی حساسام
      این اتفاق که همانطور که در پرسش قبلی عرض کردم ده ماهه از استخر افتاده و بعد از چن بار معالجه در اردبیل توسط دکتر عدالتخواه من قبلش جسارتا برای اصلاح از تیغ استفاده کردم ولی الان 7 ماه هستش که کلا از موبر استفاده میکنم اما به صورت ریز وجود داره خیلی ممنون لطف بی پایانتان و آرزوی دعای خیر از جانب خداوند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام ديدم زگيلند ٢-فيلم كرايو من را ببينيد٣-٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤در خدمتم
    4. تصویر کاربر امیر شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام.پس وقت میگیرم ،چند جلسه باید بیام آقای دکتر جسارتا تا ازبین بره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      در خدمتم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر روزبه چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    با سلام.حدود 4ماه پیش احساس کردم که هر بار که میخواهم ادرار کنم باید تمرکز کنم تا ادرارم بیاید . یواش یواش این احساس قوی تر شد و هر موقع که مقدار کمی ادرار در مثانه ام جمع میشد یک حالت جمع کردن ماهیچه های مقعد مثل حالتی که میخوای نذاری باد شکمت خارج یشه بهم دست میداد . این شدت پیدا کرد به حدی که همیشه خودمو جمع میکنمو فقط موقعی که میخوام بخوابم خودمو شل میکنم و میفهمم که چقدر ماهیچه های اون ناحیه خسته ان. ادرارم هم کم فشاره. درد بالای بیضه است . توی مجرای آلتم هم یه حالت خارشه که باعث شده همش دستم اونجا باشه .35 سالمه . توی مجرای آلتم هم بعد از یه مدت یه چیز مثل دونه شده که دو سه بار که مهکم فشلرش دادم و استبراء کردم یه ذره چرک اومد ولی فقط همون یکی دوبار بود . بالای بیضه جایی که لوله ادرار اومده بیرون از بدن هم یه دونه ریز تره که وقتی اونو لمس میکنم یه جورایی خارشم ارضاء میشه . ولی جدیدن هرچی بیشتر دستکاریش میکنم مخصوصا از عصر به بعد شکمم باد میکنه و زیر قفسه سینه چپم درد میگیره . احساس میکنم شکمم پر باد و فشاره . انواع آزمایش خون و ادرارو انجام دادم . سنوگرافیم رفتم همهچیز عادی بود . اثری از عفونتم نیست . فقط ادرارم خیلی زرده . یه مدتی هم آلتم حالت نعوظ نمیشد . ولی الان مبشه. ادرارم بوی خاصی میده. توی ادرارم هم به مقادیر خیلی خیلی کم یه رشته های سفیده. مثل منی که توی آب یه حالت رشته ای بخودش میگیره . ولی خیلی کمه.در حد میکرون.من اهل سیرجانم. مرد 35 ساله متاهل. روی صندلی پشت میز کارم که میشینم دردم چند برابر میشه . یه دوره کامل 40 روزه آنتی بیوتیک مصرف کردم. یه دوره سفکسیم و یه دوره هم داکسی سایکلین. حتی برای یه روز هم خوب نشدم /.دم آخرم دکتر سنوگرافی بهم گفت برو خودتو به یه روانپزشک نشون بده . ممنون میشم راهنماییم کنین. داروی اعصابم حتی خوردم . شل کننده ماهیچه . نه جواب نداد .
    1. تصویر کاربر روزبه شنبه ۱۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      s
    2. تصویر کاربر روزبه سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      آقای دکتر چرا جواب نمیدن؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام مسكل شما بيشتر عصبي است ورزش ونرمش وبيخيالي بهترين توصيه من است با دارو خوب نميشويد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب