اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عرفان دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خواهش میکنم کمکم کنین . می خوام ازدواج کنم اما اندازه آلت تناسلیم در حالت نعوذ ۱۲ سانت است آیا مشکلی نیست و اینکه باید قبل از ازدواج سایز آلت تناسلیم رو به شریک جنسیم بگم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر عرفان دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      دکتر آیا باید شربک جنسیم قبل از ازدواج این سایز رو بدونه ؟ تا بعدا مشکلی پیش نیاد و اگه دوست داشت ازدواج کنه . خیلی برام مهمه دکتر تمام زندگیم به همین بستست . خیلی خیلی ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر م دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    آیا با توجه به نتیجه آزمایش iui جواب می دهد ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام امتحان كنيد اگر نشد اي وي اف كنيد
  • تصویر کاربر مرضيه دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام من هفته ٢٠ بارداري هستم رفتم سونو انومالي دادم تو سونو مشخص شد كه بچه من تنگي كليه داره خواستم بپرسم رفع شدني هست خيلي نگرانم لطفا زودتر پاسخ بديد با تشكر از محبت شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده 35 سالمه، متاهل و دارای یک فرزند میباشم
    میخواستم اگر مقدور است نظرتون رو در مورد آزمایشم بدونم.
    سپاسگزارم.

    color : Milky
    6.0 Volume
    Appearance : Normal
    Viscosity : More than normal
    Liquifaction time : 30
    PH : 8.0
    27.4 : Sperm Concentration(Count)
    Total Motility(PR+NP) : 49%
    Progressive Motility(PR) : 35%
    % Non-Progressive Motility(NP) : 14
    % Immotility(IM) : 51
    % Sperm Morphology(Normal forms) : 7
    Motile Sperm Concentration : 13.4
    Progressively MotileSperm Concentration : 9.7
    Functional Sperm Concentration : 1.6
    Velocity : 9
    Sperm Motility Index : 57
    Total Sperm Number : 164.4
    Total Motile Sperm : 80.4
    Total Progressively Motile Sperm : 58.2
    Total Functional Sperm : 9.6
    Total Morphologically Normal Sperm : 11.5
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسری 22 ساله با وزن 100 کیلو و قد 174 مبتلا به ماکروآدنوم هیپوفیزی ترشح کننده پرولاکتین هستم به متخصص غدد مراجعه کردم بعد از انجام MRI برام کابرگولین 0٫5 نوشت, که غده طی شش ماهه گذشته به نصف سایز اولیه خودش کاهش یافته و پرولاکتین خونم از بالای (100ngdl) به زیر بیست رسید اما هومورن LH من بالا نرفت و تستسترون خونم هم کم باقی موند(57ngdl) تستسترون free و total هر دو پایین تر از رنج طبیعی هستند.(رنج طبیعی برگه آزمایش 250 تا 400 میباشد) دکتر غدد بنده هم تاکید کردن که تستسترون من خیلی کمه.آقای دکتر من مبتلا به ژنیکوماستی هستم و هیچ ریش و سیبیلی ندارم ,روی صورتم موها کرکی هستند مثل یه پسر 14 ساله, روی سینه مویی ندارم فقط روی پا هام مو دارم و قسمت عانه و زیر بغل, طول آلتم در حالت نعوظ 12 سانته اما در حالت شل به علت چاقی پنهان میشه قطر آلتم در حالت نعوظ 4 سانته اما بیضه هام کوچیک هستن بطور متوسط 3سانت طول و 2 سانت قطر دارن متخصص من هم گفت دستگاه تناسلیت رشد کرده اما نه اون جوری که باید ضمنا دکترم برای من آزمایش های مخلف هورمونی از جمله تیروئید و کورتیزول خون و ادرار و همچنین تست تحریکی با ACTH نوشت و FBS که تو همه سالم بود ضمنا دکترم گفت من با توجه به شواهد سندرم کالمن و کلاین فلتر ندارم ضمنا در دوران کودکیم هم اوریون نگرفتم لازم به ذکر که بگم من میل جنسیم خوبه و نعوظ صبحگاهی هم دارم همچنین حجم مایع منی منم خوبه.حالا سوال من از شما اینه آقای دکتر هایپوگنادیسم من اولیه است به نظر شما یا ثانویه؟ با زدن آمپول تستسترونی که دکترم برام نوشته چقدر احتمال داره ریش برام در بیاد؟ و اینکه آیا با زدن آمپول تستسترون در فردی مثل من هایپوگنادیسم داره ممکنه در این سن بیضه رشد کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر پرستوفتاحی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    59368: سلام من از چهار محال پیام میدم یه نفر هس کلیه هاش پروتیین دفع میکنه و صبح ها موقع بیدار شدن ورم خیلی خیلی شدید داره و وقتی که دکتر رفت بهش آمپول شیمی درمان زدن گفتن که باید بیمارستان امید این آمپول زده شه ولی دکتر دیگه چیزی بهش نگفت دهم همین ماه اسفند باید بره دکتر من میخواستم بدونم که اگر این آمپول اثر بهش کرد و علایمی نداشت خدایی نکرده سرطان داره یا اگه بدتر شد سرطان داره چون بعداز اون آمپول شیمی درمان بازم ورم داره خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      دفع پروتءين به تخصص نفرولوژي مربوط است
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من گلاسکو زندگی میکنم و سال ۸۷ در ایران واریکوسل دوطرفه عمل کردم و هرچیز خوب بود تا این که ۱۷ روز پیش در رابطه جنسی خیلی انزال را به تاخیر انداختم و درد زیادی در ناحیه هر دو بیضه پیدا کردم .
    وقتی در حال رانندگی هستم دردم زیاد میشه و کمربند به شکمم فشار میاره . در همون ناحیه عمل بیضه چپ درد دارم .
    البته درجه واریسم سمت راست دو بود و چپ سه .
    دکتر عمومی چند روز پیش رفتم معاینه کرد گفت مشکلی نیست و قرص ناپروکسین داد و گفت نوبت سونوگرافی را میفرستیم در خونه با پست . باشگاه بدنسازی هم هر روز میرم شیش روز در هفته و شیش روز کار میکنم .
    سوالم اینه که 1 ممکنه واریس گرفته باشم؟ 2 مرخصی بگیرم به مدت و باشگاه را هم یه مدت تعطیل کنم ممکنه درست بشه؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید . البته میدونم سونوگرافی باید بکنم تا همه چیز مشخص بشه .
    در برکت خداوند باشید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر فردین دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من مدت دوساله مبتلا به زگیل تناسلی هستم و تحت درمان هستم بیش از ۸ بار با کرایو درمان شدم اما دوباره عود کرده و چند ماهی هم داخل بینی م زگیل زده بود با تشخیص دکتر پوست م که منو درمان میکنه زگیل تشخیص ندادن رفتم یه وکتر حلق بینی از طریق جراحی برداشتن حالا نمیدونم آیا در میاد دوباره با اینکه واقعا زگیل تناسلی نبوده اصل سوالم این بود اگه زگیل باشه مخاط داخل بینی رو چه روشی شما تجویز میکنی و یکی اینکه با دوتا خانمی که مدام در ارتباط هستم هنوز هیچ علائمی دال بر وجود زگیل ندارن چی میتونه باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر فردین دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با تشکر آقای دکتر اون ضایعه که تو بینی بود رو نمونه برداری کردن هفتم اسفند جواب نتیجه آزمایش رو میگیر م براتون ارسال میکنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      جواب رابفرسنيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید ببخشید میخواستم راهنماییم کنیدالت تناسلی من مایل به راست بوده و اصلا نعوذ نداره من 24سالمه خواهشا راهنمایی کنید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام،من امروز یه لکه یا یه توده به اندازه 5 میلی متر زیر پوست بیضه راستم مشاهده کردم، این لکه روی بیضه جابجا میشه و با دست زدن حرکت میکنه ،حتی بعضی وقت ها گم میشد.درد نداره
    بیشتر از 6 ماه هست که زمان ادرار سوزش دارم،البته باید بگم که سنگ کلیه هم دارم
    خواهش میکنم راهنمایی کنید ،این لکه سفید چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب