اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر روح چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید،چهار ماه پیش عمل دیسک کمر انجام داده ام ، قبل عمل درد شدیدی در پاهام و بی حسی در مچ پا و باسن داشتم ، بعد از عمل دچار احتباس ادارای شدم و تا امروز هر هشت ساعت یکبار سند میزنم.و بتانکول ده درصد را 8 ساعت یک بار میخورم.به زور ادارار میکنم و مثانه ام به طور کامل تخلیه نمیشود .لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام حتما نوار عصب مثانه بايد بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر من زگیل تناسلی دارم قبلا هم سوالمو مطرح کرده بودم و لطف کردید و جواب دادید .میخواستم که عکس زگیلهارو ببنید و بگویید که هزینه کرایو چقدر میشه با توجه به عکس با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام خيلي زياد است من در خدمتم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر امروز بعد از اصلاح ناحيه تناسلي متوجه چند نقطه سياه ريز و چند تا همرنگ پوست در ناحيه رويش مو ناحيه بالاي آلت شدم،هيچ خارش و درد و علامتي هم نداره .داشتم با تیغ استفاده میکردم که پوستم بریدم بهدش دیدم از یدونه به 6 تا رسید ،ایا این زیگل تناسلی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      صد در صد زگيل است
    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر راه درمانش چیه ،به غیز لیزر؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      بهترين درمان فريز است فيلم من در سايتم را ببينيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با سلام.آقای دکتر من 24 سالمه و انزال معکوس دارم خواهشمندم راهنماییم بکنین ک چیکار باید بکنم آیا درمانی داره یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر دارو ميخوريد براي پروستات عارضه ان است
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید من 32 سالمه و بین 7 سالگی تا 13 سالگی چندین بار عمل جراحی شدم اول به خاطر بی اختیاری ادرار دوم به خاطر تنگی مجرا جراحی شدم و یک بار هم جراحی مثانه شدم (دقیقا یادم نیست به خاطر چی عمل شدم ) همچنین نارسایی کلیه که کلیه سمت راستم به خاطر کوچک بودن برداشته شد و کلیه چپ هم به خاطر یک بار به علت سنک کلیه جراحی شد و نیز دباره مجددا به خاطر سنگ ، سنگ شکن شدم و بعد سالها به خاطر نارسایی و عفونت ،کلیه چپ کلیه ام از کار افتاد و 4 سال دیالیز شدم بعد از 4 سال پیوند کلیه کردم و اکنون 2 ساله که پیوند شده ام. و سوالم اینه که بعد از دستشویی رفتن وتخلیه ادرار خیلی کمی ادرارم در حد 2یا 3 قطره بیرون میاد به خصوص موقع خم شدن یا خواندن نماز یا نشستن یا بلند شدن و بعد بین نیم الی یک ساعت هم خوب میشه. به متخصص کلیه و مجراری ادرار رفتم و قرص ایمی پرامین 10m تجویز کرد ولی خوب نشد لطفا راهنمایی ام کنید که باید چه کار کنم .با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      چون پيوند شده ايد تحت نظر دكتر خودتان باشيد
  • تصویر کاربر عامر دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام برای کجی آلت تناسلی چه راهکاری وجود داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام زياد كج نيست
  • تصویر کاربر جمشید دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام. دچار بیماری پلاک پیر ونی آلت هستم.حدودا 4 سال .نزد دکتر عیسی پور رفتم.قرص و آمپول تزریق کردم.مداوا نشدم.حال بفرمایید هزینه عمل و طول درمان چقدر میشود.ساکن ساری ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      پيروني درمان ندارد اگر زياد كج بود بايد ان را درست كنيم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر آقای دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    آقای دکتر پایین آمدن psaاز 6000 به 1100 نشان دهنده بهتر شدن بیماریه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      اصلا خيلي خياي بالا است
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    ظاهرا سنگ در لوله حالب کلیه چپم گیر کرده که 5 روز است درد شدیدی در پهلوی چپم تحمل میکنم. راه حل چیست؟ سنگ شکنی یا انتظار برای دفع؟ آیا مشکلی برای کلیه پیش نمی آید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام گزارش عكسها را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر hadi چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 16513 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده حدود سه ماه پیش دچار شکستگی خفیف آلت شدم که مشکل حل شد اما از همان موقع متوجه شدم که بیضه سمت راست من بالا تر و جلو تر از بیضه سمت چپ رفته همچنین یک نوار برامدگی در بالای بیضه متصل به بدن بوجود اومده که در سمت چپ این چنین نیست و صاف هست.علاوه بر این بعضی مواقع درد خفیف و نامحسوسی در بالای بیضه سمت راست در همین نواحی برامدگی فکر میکنم باشه هست.به پزشک متخصص مراجعه کردم ایشون اول با دست برسی کردن بعد هم یک سونوگرافی گرفتن و گفتن وضعیت بیضه نورماله و مشکلی نداره البته فراموش کردم برامدگی را بهشون بگم اما قاعتا باید در ازمایش متوجه میشدن شاید.
    اما سوال من این هست اگه نورماله پس این برامدگی و بالا اومدن بیضه سمت راست و درد خفیف که بعضی مواقع در ناحیه بالا بیضه راست دارم از چی هست.این را بگم که چند ماهه پیش بیضه راست کمی بالاتر از بیضه دیگر است اما این اواخر که ورزشم را شروع کردم متوجه شدم که بعضی مواقع بالا و پایین بودن خیلی بیشتر از گذشته میشود.در حالت جمع بودن کیسه بیضه هم قست سمت راست بزرگ میشود.
    بنده عکس بیضه در حالات مختلف و اون تناب برامده روی بیضه را قرار دادم همچنین عکس سونوگرافی را البته سونوگرافی بیضه ، پروستات و کلیه با هم انجام دادم چون کمی هم عفونت پروستات داشتم.
    ممنون میشم بگید مشکل چیه
    ب
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ديدم نياز به عمل ندارد
    2. تصویر کاربر hadi دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      میشه بپرسم مشکل چی هست که اصلا اینطور شده؟؟ و راه درمانی نداره؟؟دارویی چیزی برای بهتر شدن نیست؟
      بعد خطرناک نیست؟بد تر نمیشه؟؟به ورزشم میتونم ادامه بدم چون معمولا بعدش اون بالای بیضه کمی درد میگیره مثلا صبحم که از خواب پامیشم و کیسه بیضه جمع هست سمت را بزرگ و یه چیزی داخلش بزرگی لمس میشه
      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به هيچ كاري نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب