اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اکبر شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    آلت من بصورت مادرزادی یکم به سمت چپ کجی داره.اما بعد از آخرین سکسی که داشتم حس میکنم بیشتر شده و یه درده کمی هم هنگام نعوذ دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    با سلام توضيحات شما را خواندم. به علت تعلل كادر پزشكي اين سوال را از شما ميپرسم.
    خواهر زاده اينجانب به علت فاويسم و دفع شديد خون از ادرار طبق نظر پزشك مبتلا به نارسايي حاد كليه شده است. سطح كراتينين به 6 رسيده. آيا با دياليز كليه ها دوباره به حالت نرمال در مي‌ايند؟

    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید. من از شهرستان مزاحمتون میشم 20 ساله هستم امروز متوجه شدم که واریکوسل گرید 2 دارم خیلی دلم شور میزنه آقای دکتر با توجه به اینکه الان 20 ساله هستم اگه خدمتتون برسم برای جراحی در آینده مشکلی از لحاظ ناباروری برام پیش نمیاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Alireza شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد من در زير شكم احساس درد خفيفي دارم مانند كشيدگي عضلات سونوگرافي انجام دادم دكتر سونوگرافي به من گفت مثانه كامل تخليه نميشه و پروستات مقداري بزرگ هست ولي دكتر معالج براي من دارويي تجويز نكرد و گفتند چند هفته ديگه اسكن انجام دهم ميخواستم بپرسم با توجه به سونوگرافي كه انجام دادم ايا مشكلي دارم ؟ در صورت مثبت بودن بايد چه دارويي مصرف كنم ؟ با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    4. تصویر کاربر Alireza شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      متاسفانه فايل پاسخ اقاي دكتر باز نمي شود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام از نظر من شما مشكلي نداريد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      كراتينين خون را به دكترنفرولوگ برويد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر س شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سوال پرسنده جنسیت مونث دارد 24 ساله و متاهل از همدان
    با سلام حدود یک سال و نیم پیش احاس میکردم که ادرارم به کلی تخلیه نمیشود ابتدا به دکتر زنان مراعه کردم دفعه اول پزشک معالج پس از مشورت با شوهرشان که متخصص رادیولوژی بود ام آر آی باتزریق و بدون تزریق از مغز گردن و ستون فقرات تجویز نمودند که موردی در ان یافت نشد.دفعهدوم با مراجعه به متخصص کلیه ومجاری سونوس مثانه پر وخالی دادم که حجم ادرار 435سیسی وحجم ادرار باقیمانده 150سیسی بود دکتر یک ماه یوریناسین تجویز نمودند بعداز یک ماه سونو تکرار شد قبل از تخلیه حجم مثانه 856 سیسی وبعد از تخلیه 96 سی سی بود سپس پزشک معالج تامسولوسین برای یک ماه تجویز نمودند که پس از مصرف سونو تکرار شد و حجم قبل از ادرار 240 سیسی و بعد از تخلیه 38 سیسی بود که دکتر بسیار راضی بودند اما احساس التهاب مثانه وخروج ادرار بعداز تخلیه ی اول (حدود دو دقیقه بعد)در حد 10 تا 15 قطره باعث شد پزشک خودم را عوض کنم پزشک جدید حدود یک ماه قرص ویسول وایمی پرامین 25 تویز نمودند بعداز آن دو ماه ویسول و vesi care به طور یک شب در میان وایمی پرامین 25 هر روز مصرف میکردم که بعداز دوماه هم باز التهاب مثانه و دستگاه ادراری بسیار آزار دهنده بودند واز طرفی عوارض قرص های یاد شده اعم از توهم بینی وروان پریشی قالب گردید که دیگر از مراجعه به پزشک خودداری کرده و مصرف دارو را رها کردم الان هم باز با مشکل خروج ادرا بعداز تخلیه اصلی مواجه هستم والان نزدیک به دویال است که به هیچ وجه احساس تخلیه ادرار را به صورت کامل تجربه نکرده و تقریبا همیشه احساس پری نسبی قلقلک والتهاب مثانه دارم خواش میکنم به بنده کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسين جمعه ۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد. بنده در تاريخ يك فروردين سال ٩6 يه رابطه مشكوك واژني كه در وسط سكس كاندوم پاره شد و بلافاصله فهميدم و كاندوم رو عوض كردم و در ان خالي شدم. بعد از هفت هفته يعني درست4٩روز ازمايشات انواع بيماريها را به روش كمي لومينسانس يا همانelc دادم اعم از اچ اي وي و هپاتيت و غيره. جوابهاش همه نگاتيو يا همان منفي بود. در جلوي اچ اي وي نوشته بود ريسلت٠٠٢.الان 64 روز ميگذرد كه من علايم چنداني ندارم.فقط دهانم در طي اين مدت دو بار افت زد كه شش روزه درست شد و سه روز گلوم درد كرد كه خوب شد. الان سوال من اين است كه جناب دكتر بعد از اون زمان ازمايش چقدر مطمئن هست.؟فرق elc با الايزا چيست؟ چقدر مطمئن باشم.؟ چند درصد خيالم راحت باشد؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر حقیر 49ساله دارای دیابت نوع 2مدت زیادی کنترل نشده ولی حدود یک ماه است که با تزریق انسولین کنترل کرده ام متأسفانه سیگار میکشم و از داروی سرترالین نیز استفاده میکنم حدود یکسال هم عدم نعوظ کامل دارم و تمایل برای رابطه جنسی بسیار کم است از یکسال پیش با مراجعه به یکی از همکاران محترم شما بعد از آزمایشات مختلف و هرمونی برایم تادافیل با دوز 5 یک روز درمیان تجویز کردند که بعد از یکسال من هر روز یک عدد تادافیل 20 مصرف میکنم ولی در این مدت یکسال حتی یکبار هم نتوانستم نعوظ کامل داشته باشم حال ممنون میشوم که بفرمائید امیدی برای درمانم وجود داره لطفا مختصری در صورت امکان توضیح بفرمائید در ضمن ممنون لطف جنابعالی میشوم که بفرمائید درمان این مشکل با توجه به وضع مالی نه چندان خوب من چه میزانی میباشد بی نهایت متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شعبانی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    چند روز پیش سونوگرافی انجام دادم و دکتر گفت که پروستات بزرگ شده. 36cc . و کلیه چپ هم شن دارد. سن من 27 سال است- در ضمن عکس ازمایش را هم خدمت شما ضمیمه کرده ام لطفا راهنمایی کنید- خیلی استرس دارم. پدر من که گروه خونیمان یکی است الان 60 ساله هستند و مشکل کلیه و بزرگی پروستا دارند. ایا ربطی به من دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر مرجان شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    Laura Melikof(pediatrician):
    سلام .با توجه به عدم موفقیت در بارداری طی ۶ ماه گذشته.خواهش میکنم نظرتون رو در مورد این اسپرموگرام بفرمایید،و اینکه چه اقدامی رو توصیه می فرمایبد؟
    Volum 2.4
    Viscosity fair
    Liquefaction time 20
    Ph 7.5
    Total sperm count 19.8 mil
    Motility 58%
    Grade 1 42%
    Grade 2 30%
    Grade 3 24%
    Grade 4 4%
    Normal form 55%
    Abnormal form 45%
    WBC 1_2
    RBC 0_1
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    از بین بردن زگیل تناسلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب