اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بهداد سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید شرایط یکی از بیماران ما در حال حاضر طبق آزمایش وضعیت بیمار ما به این شکل مشکل چی و راه درمان آن چیست؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر بهداد پنجشنبه ۲۹ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      جواب آرمایش مثبت و میخواستم ببینم که باید چیکار کرد الان سرطان در چه مر حله ی است ؟؟؟\\
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      تنها وا درمان طلايي جراحي است ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
    3. تصویر کاربر بهداد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      آزمایش بالا نشان دهنده کدوم مرحله سرطانه سرطان پیشرفته است یا که نه به قسمت های دیگر بدن سرایت نکرده؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر بهرام یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر من 16 سالمه و صفحات رشدم هنوز بازه .طول التم 11 سانته ,ایا راهی هست که طولش افزایش پیدا کنه ؟با هورمون رشد (سوماتوتروپین؟ میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      راهي براي بزرگ كردن الت نيست اندازه شما طبيعي است
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز خدمتتون عرض کنم بنده در هنگام نزدیکی باهمسرم موقتم وقتی انگشتمو در واژنشون میکنم برای رابطه حس این رو کردم دونه ای به دستم برخورد کرد به تعداد یک الی دو عدد و اینکه مشکوک شدم به دارا بودن زیگیل تناسلی و اینکه رومم نمیشه صریحا بهش بگم که مثلا زگیل داری و... چون شاید نباشه بعد شرمنده بشم.. خواستم بپرسم ایشون رو از چه راهی میتونم آگاهی بدم که بره تستی و آزمایشی انجام بده که مشخص شه فرضا داخل واژنش زیگیل هست چون باز آقایون در کنار آلت میزنه اما این دونه ریز رو بنده دستم در داخل واژنش برخورد کرده میخواستم راهنمایی کنید چه ازمایش و تستی باید انجام بده تا بفهمیم بیمار است یا خیر ممنون میشم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      از طريق معاينه زنان ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس دكتر پناهي
  • تصویر کاربر اميرحسين یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با سلام بنده و همسرم قصد داريم به روش iui و تعيين جنسيت ان شاالله صاحب فرزند پسر شويم،سوال بنده اين هست براي اينكه از سلامت اسپرم هايم متوجه بشيم چه ميزان مني براي نمونه لازم هست،همچين در زمان اجراي iui و تحويل نمونه به آزمايشگاه جهت جدا كردن Y و X اسپرم چه ميزان مني لازم است ؟من چندين مرتبه مي خواستم نمونه تحويل بدهم هر كار مي كردم نمونه بنده حدود ١٠ درصد ظرف نمونه ميشد و بيشتر نمي توانستم ظرف را پر كنم آيا راهي براي بيشتر شدن مني هنگام خروج از آلت وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      من معتقد به تعيين جنسيت نيستم وتبليغات دروغه ازمايش مني بعد از ٤٨ ساعت بعد از اخرين نزديكي است
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من رفتم دکتر برای درد طناب بیضه دکتر گفت باید آزمایش اسپرم بدی خلاصه بعد از آزمایش دکترگفت نطفه ات کمه وعفونت داری و دارو های ویتامین e و سفکسین وتاموکسیفن و پیروکسی کام و آمپول b 1.b2.b3تجویز کرد آیا خوب میشم با اینا
    1. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۹ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام لطفا نام وفامیل پاک بشه باتشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    27 ساله هستم. خیلی وقته فهمیدم آلتم به سمت چپ حدود 35 درجه از وسط کج و هنگام نعوظ بسیار خشک و سفته، درضمن احساس میکنم پیشابراهم مقداری بزرگتر از حد معموله. چه کنم?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      زياد كج ميست اگر مشكل در دخول داريد عمل كنيد وگرنه نميخواهد فيلم عمل من وا ببينيد
  • تصویر کاربر عسگري یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 9116 مشاهده پرسش
    سلام دكتر جان عرض ارادت
    دخترم ٢٨ روزشه اوايل ادرا كه ميكرد مثل پسر ها رو به بالا بود بعد از مراجعه به پزشك ازمايش ادرار و سونو انجام داديم ادرار عفونت نداشت اما سونو جوابش اين بود سمت چپ فولنس و قطر لگنچه كليه چپ ٥م م است الان شديد زمان ادرار به خودش ميپيچه خواهش ميكنم مارو راهنمايي كنيد ما زوج جوانيم و تجربه نداريم اصلا اين بيماري چيه خطرناكه ؟اقاي دكتر خواهش ميكنم كاملا منو راهنمايي كنيم دكتر خيلي هم دل درد داره و بعد شير خوردن مدام به خودش ميپيچه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعیدقربانی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 12436 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما،من حدودا ۱ساله پدرم فوت کردن وعمرشونودادن به شما وخرج آورخانه شدم وضعیت مالی نابه سامانی نداریم ولی جزءقشرضعیف شهراراکیم ودرحد خرج مایحتاج خودم ومادرپیرم وداداش سربازم،وخواهرصغیرم جوابگوهستم شکر.وخیلی صادقانه درخواست این رادارم برای عمل سرپاییه کجی آلت تناسلی هزینه مناسب وکمی بالابیاد خداشاهده که دستوبالم بسته است ،هزینه عمل چقدرمیشود میانگین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.دکتر من کمبودتستسرون دارم چند ساله امپول مصرف میکنم. رفتم ازمایش اسپرم دادم که صفربود.بیضه هام خیلی کوچک هستن.رفتم پیش دکتر اورولژیست که امپول (کوریونیک گونادوتروفین)بهم تجویز کرده که یک روز در میان بزنم.سوالم اینکه بزنم یا نه؟؟عوارضی ندارد؟؟در بهبود تستسرون و بیضه تاثیر دارد؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد دكتر غدد برويد
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    Ehsan_paris:
    سلام آقای دکتر من ۲۵ سالمه حدود ۶ماه پیش یه دردی شبیه درد کلیه پیداکردم به مرور درد به بالای آلت و بیضه ها کشید و بعد تکرر ادرار پیدا کردم رفتم دکتر گفت عفونت پروستات داری آزمایش انجام دادم عفونتی تو ادرار نشون نداد و آزمایشای دیگه هم نرمال بود تو سونوگرافی دکتر گفت کلیه و پروستاتت ورم داره کلی آنتی بیوتیک خوردم تکرر ادرارم خوب نشد یبارم سیستوسکپی انجام دادم بعد یه مدتی که دارو مصرف نکردم و فقط روزی نصف قرص کوتریموکسازول خوردم خود به خود خوب شد ولی بعد دوماهی این درد برگشته و ایندفعه فقط درد دارم در همون قسمتا واحساس فشار در مثانه بعد از ادرار مخصوصا ولی تکرر ادار دیگه ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب