اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سینا شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    مادرم که 78 سال دارند بدنبال ناراحتی گوارشی و انجام سونوگرافی و آزمایش خون متوجه وجود سنگ صفرا شدند که عمل ercp جهت خروج سنگ از cbd و عمل برداشتن کیسه صفرا را با موفقیت انجام دادند. در سونوگرافی مشخص شد در هر دو کلیه سنگ دارند. متن سونوگرافی:
    اندازه هر دو کلیه در حد نرمال است. اتساع در کالیس ها و لگنچه هر دو کلیه با شدت بیشتر سمت راست مشاهده گردید. سنگ های کوچک نیز در کالیس های هر دو کلیه بزرگترین آن به قطر 10 میلیمتر در سمت راست مشهود است. دو کیست ساده در پل تحتانی کلیه راست یکی به قطر 30 میلیمتر و دیگری به قطر 55 میلی متر مشاهده شد . با توجه به یافته های فوق جهت بررسی مسیر ادراری و کلیه ها و همچنین مسیر صفراوی ct اسپیرال از شکم و لگن بدون تزریق ماده حاجب و با تزریق ماده حاجب و تاخیری جهت یورو گرام برای نشان دادن کالیس ها لگنچه و مسیر حالب با بازسازی توصیه می شود
    حال سوال من این است که این شرایط نیاز به درمان دارد. درمان گیاهی مفید است؟ با سنگ شکن چه خطرات و عوارضی دارد؟ آیا نیازی به رادیوگرافی توصیه شده هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      با توجه به سن درمان مميخواهد
  • تصویر کاربر حيدر پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد لطفا در صورت امكان نظر خود در موردجواب سونوگرافي بفرمايد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      بفرستيد
    2. تصویر کاربر حيدر شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      فرستادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      واوبكوسل طرفه داريد بايد معاينه شويد
    4. تصویر کاربر حيدر یکشنبه ۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام استان بوشهر. بندر دير هستيم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1411 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید، من وقتی نوزاد بودم بیضه سمت چپم نزول نکرد، و بعدا دکتر ها با عمل جراحی خارجش کردن. من الان حدود ۲۳ سال دارم و صورتم تقریبا بدون ریش است و سال پیش همین موقع ها بود که عمل ژنیکو ماستی دو طرفه انجام دادم. فعلا برای شروع یک آزمایش هورمونی انجام دادم که به نظر خودم سطح استروژن و پرولاکتین ماکزیمم ولی تستوسترون مینیمم سطح خودشه. دکتری که من رفتم گفت مشکلی نداری ولی حس میکنم دقت نکرد به این موضوع و اینکه در طول روز زیاد احساس خستگی و سردرد دارم جوری سرم سنگین میشه که فقط میخوام‌بخوابم حتی بعد از خواب هم بازم احساس خستگی میکنم.حس میکنم در طول روز سطح تستوترون خیلی کپ ک. مشکل بعدی اینه که وقتی مدتی سرپا باشم در ساق پا کشاله و بیضه درد مبهم و تقریبا زیادی رو حس میکنم. البته همیشه زیاد نیست. فایلی که فرستادم عکسی از آزمایشی هورمونی ای هست که انجام دادم. دکتر موضوع چقد میتونه جدی باشه؟ قوام مناسبه ولی اندازشو نمیدونم. دکترجان نمیدونم چیکار‌کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      طبيعي است
  • تصویر کاربر كامران شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1373 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دو شب پيش قبل از هنگام اميزش كامل جنسي اقدام بوسيدن واژن همسرم كردم كه بلافاصله احساس سوزش بر روي لب خودم كردم با توجه با سابقه تبخال بر روي لب از روز بعد لب من تبخال زد كه تقريبا هر چند سال يكبار اين تبخال دقيقا روي لب بالاي من عود ميكنه ، عمل ليسيدن واژن همسرم همزمان شد با شروع عود تبخال لب من و بعد از ان عمل اميزش انجام داديم كه البته لب من الان الوده و تبخالم عود كرده اما هيچ علامتي مبني بر تبخال در همسرم مشاهده نشده است در ضمن ايشون هيچ وقت الوده به ويروس هرپس و تبخال نبوده اند سوال بنده اينه كه ايا با توجه به توضيحاتي كه دادم ممكنه همسرم الوده به ويروس هرپس و تبخال يا تبخال تناسلي شده باشه يا خير
    و چطور ميشه به طور كامل مطمعن شد ؟؟
    سپاسگزارم و بسيا تشكر ميكنم اگر سريع جواب بگيرم كه بتونم در صورت لزوم درمان رو استارت بزنيم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      با ازمايش همسر وخودتان مشخص ميشود
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام واریکوسل یک بیضه 4 یکی دیگه 2 عمل احتیاج دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      با معاينه مشخص ميشود وضمنا ازمايش اسپرم هم بدهيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر آیسان شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    من و همسرم هردو 38 سال داریم. آزمایشهای من ظاهرا نرمال بود و کمی تنبلی تخمدان دارم که دارویی تجویز نشده. همسرم آزمایش اسپرم داده و حرکتی اسپرمها کم است Sperm count: 53.65
    Normal morphology: 30
    Mobile sperms: 33.89
    Progressive: 26.68
    Non progressive: 7.21
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد از نظر واريكوسل معاينه شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدرضافیروزی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    جناب اقای دکتر کرمی
    با سلام و احترام
    بنده ۳۵ ساله هستم حدود ۲ ماه پیش تب کردم و کمی سوزش ادرار داشتم به پزشک مراجعه و بعد از انجام دادن ازمایش ادرار متوجه خون به صورت ماکروسکوپیک شدم و عفونت هم نداشتم دکتر سونوگرافی توصیه کرد که بعد از انجام ضخامت جداره مثانه افزایش پیدا کرده و توده فًضاگیر و پاتالوژیک دیده نشد و مقدار ۹۰ سی سی ادرار در مثانه بعد از تخلیه ان باقی ماند جواب سیتولوژی ادرارم در ۳ نوبت منفی بوده است خیلی نگرانم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشک
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي كنيد فيلم من در سايتم وا ببينيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مهران شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    به بیماری مولوسکوم کانتوزیوم مبتلا شدم دکتر گفته بتادین با امپول تزریق کنم داخل جوشها هنوز جواب کامل نگرفتم . درمان کاملش چیه لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر عسگر شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    بنده به علتهای عصبی متاسفانه masturbation که از 12 سالگی تا 25 سالگی داشته ام ، الان بعد چند روز ترک با هر فکر و تخیل جنسی چند قطره مایع لزج ( مذی وذی ) هر روز به مقدار زیاد ازم خارج میشه که به نظرم ترشحات پروستات و غدد ضمیه هست دارم،
    که چون فرد مذهبی هستم شدیدا اذیتم می کند، راهی برای درمان این مشکل هست؟
    لطفا کمکم کنید
    چه مدت بعد ترک این مشکل برطرف میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      اينها طبيعي وپاك هستند اهميت ندهيد
  • تصویر کاربر صابر شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسرى هستم ١٥ ساله كه دچار انحراف آلت تناسلى به سمت چپ ميباشم، هنگام نعوظ آلتم به سمت چپ انحراف پيدا ميكند. آيا مشكل بنده جدى است؟ راه درمان چيست؟
    1. تصویر کاربر صابر چهارشنبه ۲۹ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      البته متاسفانه بايد اضافه كنم كه بنده دچار خودارضايى با دست چپ ميباشم. برخى أوقات نيز مقدار بسيار كمى احساس درد در سمت چپ آلتم، حتى هنگامى كه در حالت نعوظ نيست نيز ميشوم.
      با تشكر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب