اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر متین یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام آیا انحراف الت درمان دارد؟ بجز عمل و با دارو. دارو يي برای تقویت بیضه ها وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام زیاد کج نیست عمل نمیخواهد
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    سلام من چند سالی هست بعد از جدایی از همسرم رابطه جنسی نداشتم حدودا یک سال و نیم اما چند هفته ای هست ضایعاتی شبیه زگیل بر روی التم مشاهده میکنم حدودا هفت عدد که به جز یک مورد بقیه کوچک هستن و هیچ گونه درد هم ندارم الان هم نمیدونم اینها اصلا زگیل هستن یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اینها صد در صد زگیلند باید کرایو کنید لیزر و سوزاندن پخش میکند
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    amir Hossein Sa'edi:
    با عرض سلام و خسته نباشید جناب دکتر
    امیرحسین هستم از مشهد ۲۴ سال سن دارم
    متاسفانه چهار سال پیش در هنگام خواب پای سمت راستم کشیده شد و درد بسیاری گرفت.به دکتر عمومی مراجعه کردم ایشون سونوگرافی تجویز کردند و سونو تشخیص فتق داد و گفتن برو پیش جراح عمومی و جراحی کن.اینجانب جهت اطمینان به یکی از معروف ترین جراحان ارولوژ مشهد مراجعه کردم ایشون سونو رو پاره کردن و گفتن تشخیص فتق با معاینه بالینی هست و چیزی که تو سونو نشون داده ممکنه چربی بوده باشه.بعد از این داستان کاملا بهبود یافتم.و اینم بگم حداقل ۳ بار تو این مدت از ترس پیش همون جراح معاینه فتق شدم.تا اینکه چند وقت پیش دوباره درد گرفت و رفتم پیش یکی دیگه از بهترین جراحان ارولوژ مشهد.ایشون سونو گرافی تو یکی از بهترین بیمارستانا تجویز کردند و سونو گرافی هیچ چیزی رو نشون نداد.ولی دکتر با معاینه بالینی گفتند شروع فتق هست نگران نباش فقط باید رعایت کنی و یوبوست نشی.جناب دکتر این درد های گه گاهی رو چیکار کنم .پزشکان معالج من دکتر افتخارشاهرودی و دکتر تقوی هستند.بسیار معروف در مشهد البته متصدی سونو گفتن ممکنه یه عضله کشیده شده باشه تو ناهیه اینگوئینال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما مطلقا نیاز به عمل ندارید ولو شروع فتق باشد
    2. تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاسگذارم دکتر یه دنیا متشکر
    3. تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر گه گاهی درد گرفت از چه مسکن هایی استفاده کنم جناب دکتر؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      یه دنیا سپاس‌.اگر رعایت کنم امکانش هست اصن کار به جراحی نکشه؟ آخه جدیدا به پیشنهاد یه پزشک به جراح عمومی مراجعه کردم و ایشونم فرمودن فتق نیست و کشیدگیه.و من به شدت از جراحی میترسم...
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر م.ن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    باعرض سلام ،خانمی شیرده هستم بابچه 4ماهه دوسه روزی هست چنددانه جوش اطراف ناحیه تناسلی زده خواستم ببینم چه هستندودرمان آنهاچیست؟آیاتبخال هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      عکسش. را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۷ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.پسری 29 ساله هستم و یک سال پیش زگیل تناسلی ام را کوتر کردم ولی بعد چند ماه دوباره عود کرد . یک ماهی گلو درد دارم بدون علایم سرماخوردگی ... میخاستم بدونم ممکنه علامت hpv باشه ؟
    و باید چطور آزمایش بشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      نه ارتباطی ندارد نگران نباشید
    2. تصویر کاربر محسن شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      متشکرم جناب
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      تشکر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر! ممنون از اینکه جواب دادین، من کرمانی هستم نمیتونم بیام تهران امروز عمل کردم، دیشب عکس آزمایش اسپرم رو فرستاده بودم خواهش میکنم بگین ک بعد از عمل احتمال باروری هست یا نه؟ خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      بله باید بک سال صبر کنید
  • تصویر کاربر اصغر شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 8749 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید، جناب دکتر من چند روزیه که بیضه ی سمت چپم درد خفیفی پیدا کرده، موقعی که میشینم درد میگیره و اگه پاشم وایسم یا دراز بکشم دردی نداره یا خیلی خیلی خفیفه، چند روز پیشتر شرتی که میپوشیدم یه مقدار تنگ بود و احساس میکنم فشار آورده بهش و همینطور شلوارمم راحت نبود و خب موقع نشستن فشار بیشتری میاورد، و یک روز قبلشم دو بار رابطه جنسی در یک روز داشتم، اون چیزهایی که تو اینترنت خوندمم بررسی کردم، تورم و قرمزی نداره، موقع لمس هم دردناک نیست، و همینطور علایمی که واسه واریکوسل ذکر شده بود رو هم تا جایی که شناخت داشتم چک کردم و چیزی مشاهده نکردم، ولی چند روزیه که احساس درد خفیف و سنگینی رو بیضه سمت چپم دارم و همینطور که گفتم با نشستن ایجاد میشه و یا وقتی پاهامو جفت میکنم و به هم میچسبونم، درد به ناحیه شکمم هم نمیکشه، و فقط بیضه ی سمت چپه و شاید یه مقداری زیرش و اونم نه خیلی شدید، و یه نکته هم که به ذهنم رسید که شایدش گفتنش کمک کنه اینکه من بعضی وقتا کمرم درد میگیره و دردش میکشه به پای سمت چپم، گقتم شاید بی ربط نباشه به این قصه، خواستم اگه میشه راهنماییم کنید، البته خواستم واسه شنیه بصورت آنلاین وقت بگیرم و غیر فعال بود وقت دادن اینترنتیتون
    1. تصویر کاربر اصغر جمعه ۱ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      کسی نیست جواب بده؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام با یک معاینه وسونوگرافی بیضه مشکل مشخص میشود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ اول سونو بیضه کنید بفرستید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 6210 مشاهده پرسش
    با سلام،
    مدت 3-4 روزی است که متوجه ماندن لکه های زرد رنگی در لباس زیر خود شده ام. ابتدا فکر کردم مقداری از ادرار باقی مانده در مجاری بوده اند و ارتباطشان دادم به ورزش و استرس اما با تکرارشان مقداری نگران شدم. لکه ها خاصیت چسبندگی دارند و کوچک هستند اما تعدادشان در روز به چهار یا پنج میرسند. مقداری هم به دفعات احتیاج به ادرار کردنم اضافه شده و اولین دفع ادرارم هم همراه با کمی سوزش است و همیشه احساس میکنم مقداری از ادرار در مجاری باقی مانده است.
    قبلا سابقه ابتلا به بیماری اپشتن بار و تبخال تناسلی را داشتم که دوره درمان را تکمیل کرده ام و گهگاهی با اضافه شدن استرس و فشار کاری برای مدت کوتاهی اود میکند.
    از نظر خارش یا تغییرات ظاهری و یا التهاب هیچ نکته ی عجیبی در ناحیه ی آلت تناسلی مشاهده نمیکنم.
    ممنون میشم بتونید راهنماییم کنید.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ترشحات زرد رنگ خبر از سوزاک دارد کشت از ترشحات بدهید
  • تصویر کاربر ...... شنبه ۹ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 939 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    بنده به دستور روانپزشک و به علت افسردگی شدیدباید حداقل تا 4 سال قرص سرترالین 150 مصرف کنم و تا الان نیز یک سال مصرف نموده ام.
    آقای دکتر اینکه میگویند مصرف طولانی مدت سرترالین باعث کوچکی بیضه و ناباروری و باعث شکست کروموزومی در اسپرم می شود درست است؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      عوارض خودش را دارد با دکترتان در میان بگذترید
    2. تصویر کاربر ...... شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      آقای دکتر متاسفانه روانپزشکان عوارض را کتمان میکنند.
      خواهشا شما بفرمایید از نظرتان این عوارض را دارد یا خیر؟
      ممنونم از لطف بی سپاس شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    4. تصویر کاربر ...... پنجشنبه ۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان ممنونم
      خیلی لطف کردید.
      متشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر.
    من 28 سال سن دارم و مجرد هستم.حدود یکسال پیش به دلیل التهاب پروستات به نزد دکتر رفتم و به صورت اتفاقی متوجه وجود واریکوسل گرید 3 در بیضه ی چپ شدم.براساس آزمایشات و معاینه دکتر بهم پیشنهاد عمل را نداد.
    ولی الان مدتی هست دچار درد در سمت چپ بیضه حس میکنم و آزار دهنده شده...
    میخواستم بدونم براساس تجربیاتتون آیا بعد از عمل درد خوب میشه یا نه؟
    چون شنیدم شاید درد کاهش پیدا نکنه.
    ومورد دیگه اینکه آیا ورزش بدنسازی تاثیر منفی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      نه پرد بدنر هم میشود ولی مهم نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب