اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر وهب پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    پدر من 57 سال سن دارند که حدودا از شهریورماه درد در ناحیه پروستات داشتند اما اصلا بول بند و مشکل ادراری نداشتند فقط درد داشتند. بعد از انجام آزمایش عدد 7 نشان داده شد و در نیمه های مهرماه نمونه برداری انجام دادند که از 14 نمونه 5 نمونه بدخیم بود که گفتند باید پس از چهل روز عمل شود و همچنین عکس هسته ای هم انجام دادند که اصلا مشکلی نداشتند نهایتا اواخر آبان ماه عمل کردند و سه قسمت برداشته شد اگر اشتباه نکنم پروستات و کیسه منی و قسمت روده که دو سر آن به هم جوش دادن. الان هم بعد از دو ماه آزمایش دادن که که آون عدد 7 تبدیل به صفر شده بود.
    سوال بنده از جنابعالی این است ایا برای روند درمان کار دیگری بایست کرد یا همینقدر کفایت میکند. در ضمن این سوزش و گرمی کف پا تا زانو ایا ربطی به این موضوع دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد ٣ماه PSA بگيريد
    2. تصویر کاربر وهب چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون بابت راهنمایی. فقط جسارتا یعنی الان بعد از دو ماه Psa گرفتند دوباره یکماه دیگر تکرار کنند? بعد هر چند یکبار باید آزمایش بدهند؟ آیا این سوزش کف پا ربط به این موضوع داره؟ ممکنه عصب رو درگیر کرده باشه عمل ایشون؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بله تكرار كنيد ارتباطي ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جابر چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    اقای دکتر، خانم بنده احساس ادرار خیلی دیر بهشون دست میده.با اندازه گیری هایی که برروی خروجی ادرارش کردیم، وقتی مثانه به مقدار 400 CC میرسه تازه احساس ادرار بهشون دست میده.حتی به 800 سی سی هم میرسه. سونوگرافی قبل و بعد ادرار هم انجام دادیم که مثانه کاملا ادرار رو تخلیه کرده بود. عفونت ادراری هم نداشتن.الان یک ماه هست که درد در قسمت کلیه ها دارن. در دوهفته اخیر هر سه چهار ساعت خودشون به توالت میرن.الان درد ندارن ولی بعد از ادرار کردن 15دقیقه کلیه هاش درد میگیره ولی باز خوب میشه. البته سال قبل هم همین مشکل پیش اومد براشون ولی خوب شدن که باز امسال هم دردشون شروع شد.البته دراین یک سال همان دوبار در روز ادرار میکردن.
    الانم در ادرارشون خون مشاهده کردن.خیلی نگران شدم.خواهش میکنم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد تست عصب مثانه بگيريد؟٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر گردون چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام خواهرم 27 سال سن داره چند ماه پیش سونوگرافی شکمی انجام دادن معلوم شد که کیست کورتیکال با دیواره کلسیتی به اندازه 10*13 میلی دکتر شونم بهشونم گفتن که جای خطر نیست فقط هر شش ماه باید سونوگرافی بدن که اندازشو چک کنن فقط الان خواهرم درد های خفیفی در قسمت سمت چپش داره و وقتی دست به پهلوش میزنی احساس میکنی برجستگی داره آیا جای نگرانی نداره این دردا لطفا جوابمو بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اين مهم نيست هر 6ماه سونو كنيد
  • تصویر کاربر محمدکاظم پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    درد شدید در سر آلت تناسلی همراه با سوزش و خروج ماده ی سفید رنگ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      ايا ترشحات چركي يا بثورات والتهاب پوستي محل وجود دارد؟
    2. تصویر کاربر محمدکاظم چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بله ترشحات سفید رنگ همراه بادرد
    3. تصویر کاربر محمدکاظم چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      آزمایش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر سوزاك از ترسحات ازمايش و كشت دهيد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر هیرش چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر حسینی ... شرمنده بازم مزاحمتون شدم ... حدود 5 الی 6 ماه میشه تقریبا 10 سانتی متر زیر نافم درد میکنه ولی ،بخصوص موقع بستن کمربند شلوار ،بعد حدود 4 روز پیش توشهرستان سقز پیش دکتر رفتم ویه آمپول بادو قرص (گاباتین 100) وسبکس 200 برای بنده تجویز کردن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اين درد اصلا مهم نيست
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    با سلام . من آزمایش اسپرم انجام داده ام که نتیجه ان به پیوست می باشد . دکتر متخصص برام دارو نوشته که لیست داروها نیز پیوست میباشد.ایشان گفتن درصد تحرک اسپرم کمی ضعیف است واسه همین دارو نوشتن. لطفا درخصوص نتیجه ازمایش و داروها اظهار نظر فرمایید و ایا خوردن داروها لازم است یا خیر؟ ضمنا اینجانب تا الان برای باروری جلوگیری داشته ام و اقدام نکرده ام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      حركت كم است اگر واريكوسل داريد بايد عمل كنيد
  • تصویر کاربر با چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    با سلام شوهرم واریکوسل داشت که عمل شده و کمی بهتر شده بود 40 میلیون اسپرم داشت ولی 2{40f40344c4625f2cd83e7722e97add6e907a4d0f7ba995c7a558b757645b00d4} آن quick progressive بودند الان با یکسری درمان به 15{40f40344c4625f2cd83e7722e97add6e907a4d0f7ba995c7a558b757645b00d4} رسیده است آیا میشود با این احد اسپرم iui انجام داد امیدی به باردار شدن وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بله اگر بعد از يه بار نشد بايد اي وي اف كنيد
  • تصویر کاربر منوچهر چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    مدت دوسال است بتدریج نعوظ کم شده و در حال حاضر نعوظ برایم امکان پذیر نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد از نظر عروقي بررسي شويد
  • تصویر کاربر سارا شنبه ۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    من متاهلم،و فقط با شوهرم رابطه جنسی داشتم،از دوستان شنیدم که واکسن گاردازیل برای جلوگیری از سرطات رحم و همچنین زگیل است،من نیز طی دو نوبت تا الان از آن استفاده کردم و الان شاهد چند تا خال بر اطراف ناحیه تناسلی شدم آیا این خال ها بخاطر واکسن است؟و این خال ها خطرناک است یا ن؟درمانش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      شبيه زگيل است
    4. تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      درمانش چیه؟من که دخترم چه جوری باید تست پاپ اسمیر بدم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      تنها را کرایو درمانی است۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴تماس
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوطالب چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    باسلام.جناب دکتر من از سه چهار روز بیش دچار درد بیضه شدم متوجه شده یه چیزی شبیه عدس رو بیضه راستم هست که تا قبل از این وجود نداشت و درد بیضه نداشتم. الان دردش خوابیده و فقط موقع لمس کردن اون نقطه تا حدودی درد دارم. لازم به ذکر که من چند ساله که کلیه هام سنگ سازه ومشکل جذب کلسیم داره بدنم. حالا میخواستم بدونم این مشکل سرطان یا بیماری دیگه هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو بيضه كنيد بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر ابوطالب چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      خب آقای دکتر تا چند روز پیش این برجستگی رو بیضه من نبود و هیچ دردی نداشتم الانم احساس میکنم این برجستگی داخل رگهای منتهی به بیضه قرار داره.انگار یه چیزی رفته و اونجا گیر کرده.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو مشخص ميكند
    4. تصویر کاربر ابوطالب چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      من خیلی نگرانم آقای دکتر .خطرناکه این مشکل؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      نه خطري نيست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب