اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بابک سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی
    من مدتی هست که روی آلتم دانه های ریزی میبینم ک روز ب روز داره تعدادشون بیشتر میشه و سر آلتم تیکه ای خشکی بوجود اومده به اندازه یک بند انگشت بعد از هر بار حمام خشکیش از بین میره ولی باز مجدد ظاهر میشه البته فقط پوست خشکش از بین میره ولی لکه مشخصه .
    احساس درد یا سوزش و یا خارشی هم ندارم فقط ظاهری هست البته فک کنم عفونت هم هست چون از داخل احساسسوزش میکنم و ماده سفید رنگی همراه ادرارم هست ک بعد مصرف چرک خشک کن از بین میره ،لطفا راهنماییم کنید اگر نیاز هست عکس هم میفرستم واستون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اينها با لحتمال به يقين زگيل هستند بايد كرايو كنيد تماس٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    آقایی 31 ساله خواستگار بنده هستند،دچار بیماری التهاب پروستات شدند
    طبق اظهار ایشون این بیماری سه درجه دارد که ایشون مبتلا به نوع دوم آن هستند و الان مشغول به مصرف آنتی بیوتیک و سلنیوم هستند
    ایشون آزمایش کلیه انجام دادند که مشکلی نداشتند و آزمایش باروری هم انجام دادند که مشکلی نداشتند
    1.ابتلا به این بیماری در این سن زود نیست؟
    2.آیا این بیماری بطور کامل قابل درمان و برگشت به حالت نرمال هست؟
    3.این بیماری مشکلی برای من ایجاد میکنه؟چون یک بیماری عفونی هست انتقال می یابد؟

    موضوع سلامتی برای من مهمه و این مسءله من را در تصمیم گیری دچار مشکل کرده است لطفا مت را راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      چرا پاسخ سوال را نمی دید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      این بیماری خطرناک ومسری نمیباشد ومنعی برای ازدواج شما نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام توده 5 سانتی در زیر کلیه سمت راست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام امروز توانستید بیایید ببینم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر عباس یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام استان گلستان آزادشهریم دکترجان میشه بدون اینکه کلیه برداشته بشه عمل بشه لااقل بتونیم مقداری از کلیه رو نجات بدیم ممنون میشم جواب بدید ببینم چکار کنیم ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اميدوارم بتوانم فيلمهاي عمل من در اپارات ويوتيوب در باره عمل تومور كليه وا ببينيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شهاب یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 754 مشاهده پرسش
    سلام.گفتید سونو بگیرم.مشکلم این بود بعد ادرار مایع خارج‌میشه بیضم 2ساعت درد شدید داره .4ماهه عمل واریکوسل مجدد کردم الان غدد لنفاوی تو بیضه چپمه ایا سرطانه؟ درمانش چیه با دارو خوب میشم یا عمل باید کنم خیلی نگرانم راهنمایی کاملم کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من ۳۸ ساله هستم همسرم هم ۳۵ ساله هستن تقریبا سه ماهه ازدواج کردیم و جهت تسریع در بچه دار شدن تصمیم گرفتیم چکاب انجام بدیم که ازمایش سیمن انجام دادیم و جهت بررسی بیشتر دکتر به سونوگرافی اسکروتوم و ازمایش هورمونهای fsh lh prl و تستسترون نیز ارجاع داد که عکسشونو براتون ارسال میکنم بعد از این بررسیها دکتر بهم هفته ای یه امپول5000hmgو hcg , دادن با توجه به نتایج آزمایش و سونوگرافی که براتون ارسال کردم ممکنه میشه لطف کنید بفرمایید ایا با توجه به اینکه بیشتر موارد در ازمایش اسپرم نرمال بنظر میرسد آیا تزریق امپولهای مذکور ضرورتی دارد و اگه لازم هست اقداماتی انجام بدهم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی ، من 26 سال سن دارم ، 2 سال هست که ازدواج کردم ، خانمم برای بررسی علت پریودی نامنظم به دکتر زنان مراجعه که ایشون برای بنده هم آزمایش اسپرم کانت نوشتن ، بعد از انجام آزمایش و ارائه جواب آزمایش به دکتر مربوطه ایشون اعلام کردن که من دچار کمی اسپرم در مایع منی می باشم . من به آزمایشی که دادم و مایعی که در روز آزمایش از من خارج شد خیلی شک دارم چون شبیه هیچ کدام از وقت هایی که ارضا میشدم نبود ، هم رنگ مایع منی و حجم مابع منی ، خواهشی که دارم اینکه جواب آزمایش من رو بررسی بفرمایید و اینکه آیا ممکنه با آزمایش مجدد نتیجه تغییری بکنه ؟ممنون
    1. تصویر کاربر سید پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      نتیجه آزمایش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    جناب دکتر کرمی سلام
    امیدوارم سالم و تندرست باشید
    بی ادبی نباشه ولی الت تناسلی من هم به سمت پایین انحراف داره ، کمی هم به سمت چپ چرخیده
    میخواستم ببینم نیازی داره عمل یا نه
    خیلی تگران کرده که در آینده به مشکل بر نخورم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      دوتا عکس براتون ارسال کردم ، دکتر خیلی سخته ادم زوری الت رو در حالت نعوظ قرار بده.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اين را بايد عمل كنيد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
    4. تصویر کاربر فرهاد دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      دکتر چند سوال دارم از خدمتتون.
      عمل باعث کوتاه تر شدن آلت نمیشه؟
      عبعد از عمل عوارض خاصی داره یا نه؟
      چقدر زمان میبره عمل ، من فک نکنم بتونم با خانواده در میون بذارم ، بستری لازم داره؟
      هزینه عمل هم بفرمایید چقدره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اينها را بايد بياييد حضوري صحبت كنيم عمل سرپايي است حدود نيم تا يك سانت كوتاه ميشود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    بنده 21 ساله هستم و حدودا 3 تا 4 ماه است که کاهش فشار ادرار دارم و وقتی که میخواهم دفع ادرار کنم پس از مدتی ادرار با فشار کم خارج میشود و در مواقعی دچار قطع و وصل می باشد. من از قرص تلفست استفاده میکنم و آیا امکان دارد که مشکل از این قرص باشد یا مشکل جدی است؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سيدحميدرضا یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من واريكوسل گريد ١ داشتم و دكتر قرص پنتوكسي فيلين تجويز كردن و براي بهبود وضعيت اسپرم ها قرص well man
    خواستم ببينم ايا اين داروها كفايت ميكند ؟ واينكه خنك كردن بيضه ها كمكي به بهبود توليد اسپرم ميكند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر عسکر یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.
    مبتلا به واریکوسل شدید هستم. دارای دو فرزند می باشم .گاهی از ناحیه رگهای متورم شده کمی احساس ناراحتی دارم و گاهی هم درد خفیف در ناحیه کشاله ران دارم (و حتی گاهی تا پشت ساق پا).
    یکی از دکترهای اورولوژی گفتند با توجه به اینکه فرزند داری جراحی به اختیار خودت خواهد بود و دکتر دیگری گفتند با توجه به تورم زیاد و احتمال کوچک شدن بیضه راهی جز جراحی ندارید.سوال این است که جراحی کنم یا خیر؟
    دوستانم پیشنهاد دادن پیش شما بیایم ولی چون امکان اخذ نوبت نبود از این طریق مزاحم شدم.
    قبلا از لطف جنابعالی سپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب