اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابوذر جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام عرض ادب و احترام خدمت دکتر کرمی

    بنده حقیر 5 سال است ازدواج کردم و بخاطر بچه دار نشدن به شدت تحت فشارم و مدتی است که متوجه شدم واریکوسل دارم...

    🙏آقای دکتر دردمندانه از شما خواهش میکنم که بهم کمک کنید قسم می خورم که تا آخر عمر مدیونتان باشم.

    ✅فیلم هایی از عمل هایتان دیدم ...
    اما نسبت به فیلم های موجود احساس میکنم رگهای بیضه ی چپم که باد کردند خیلی بیشتر و زیادتر هستند...

    ❇️ اضافی این رگ ها بریده می شود؟

    ❇️ وقتی رگها را از یک جا قطع کنید آیا خونی که توی اون رگ ها باقی میمونه در کار بیضه اختلال ایجاد نمیکنه یا اصلا بعد از عمل خارج میشه؟

    ❇️ طبق گفته دکتر اینجا که بنده رو معاینه کرد گفت حجم بیضه چپ کم شده (کوچیک شده) و واریکوسل نوع 3 دارم ...
    آقای دکتر احتمال داره بچه دار نشم ؟!

    با سپاس ارادتمند شما ابوذر مرادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      جواب این سوالات نیازمند معاینه وحضور است
    2. تصویر کاربر ابوذر چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام مجدد.
      هزینه عمل میکروسرجی چقدر است؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      بر اساس تعرفه وزارت بهداشت میباشد
    4. تصویر کاربر ابوذر پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خب هزینش تقریبا چقد میشه ؟
      میخوام اگه در توانم باشه بیام خدمتتون
      ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      بعد تز عید من در خدمتتان هستم
    6. تصویر کاربر ابوذر جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اصلا اون جوابی که بنده دنبالش بودم دریافت نکردم !!!

      متاسفانه دکتر ها تو ایران پولکی هستن و نه خدا رو میشناسن نه معلومه دینشون چیه !!!
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      شماره کارت بدهید ۱۰ تومان واریز شود ادم بیخودی قدر ناشناس توهین نکن شما لیاقت خدمتگزاری ندارید
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      من میخواستم کمکت کنم
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر بابک چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    دکتر من 25سالمه واندازه التم در حالت نعوظ 10سانته ،بخاطر همین خیلی اعتماد به نفسم پایینه و میلی ازدواج ندارم حتی اگر بنظر شما اندازش نرمال هم باشه ولی من میخوام کمی بزرگتر بشه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم یکم بزرگتر بشه چه چیزی مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      راهی برای بزرگ کردن الت تناسلی نیست
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من دچار مشکل چرخش الت تناسلی به سمت چپ هستم و اصلا نعوذ نداره من 25سالمه خیلی میترسم لطفا منو کمک و راهنمایی کنید تا مشکلم برطرف بشه من با این مشکل نمیتونم ازدواج کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      این نیاز به عمل ندارد
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نعوذ که نداره چیکار باید کرد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ان را باید از نظر نشت وریدی بررسی شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده قبلا سوال زیر رو پرسیده بودم و الان رفتم پیش دکتر و آزمایش برام نوشت،جواب آزمایشها رو گرفتم و هنوز پیش دکتر نبردم و گفتم اول واسه شما بفرستم که نظرتون رو بدونم.
    سوال که قبلا ازتون پرسیدم👇
    دکتر من دیگه مطمئن شدم که واریکوسل دارم چون خیلی زیر مثانم تیر میکشه و احساس میکنم بیضه هام کوچیکتر شده،من اهوازم میخاستم بدونم امکانش هست بیام تهران پیش شما عمل کنم؟بعد از عمل نیاز نیست دوباره برای چکاپ پیشتون بیام؟
    اگر که نیازه بعد عمل چند بار بیام تهران واسه ویزیت پس لطفا یه دکتر توی اهواز اگه میشناسید و کارشو قبول دارید بهم معرفی کنید.
    در ضمن تقریبا 2ماه هست که وقتی خونه هستم مخصوصا شبها زود به زود مثانم درد میگیره و باید برم ادرار کنم ولی تا میام بیرون بعد 10 دقیقه دوباره باید برم ادرار کنم،این مشکل ربطی به واریکوسل نداره؟ جواب آزمایشهای من که تازه گرفتم👇
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دکتر ممنون از جوابتون ولی پس اینکه الان واریکوسل دارم و بعضی مواقع پشت مثانه و بالای بیضم دردم میگیره(تیر میکشه) نیاز به عمل نداره،چون هفته ای چند بار دردم میگیره،و اینکه ممکنه واریکوسل من فعلا روی اسپرم اثر بدی نزاشته و چند ماه دیگه اثر خودش رو بزاره؟چون من آخر سال بعد قصد بچه دار شدن دارم و نگرانم تا اونموقع اثر بدی روی اسپرم بزاره.
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نگران نباشيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر یونس سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    Yones Si:
    سلام اقای دکتر انشالله سلامت باشین اقای دکتر من بیست سالمه ده روزه دیگه عازم خدمت سربازی هستم حدود بیست روزه بیضه و بالا بیضه سمت چپم درد دارم دردش کم و زیاد میشه یه مدت دردش کم شد ولش کردم ولی درد سراغم امده یه بار دیگه تا این که رفتم سنوگرافی دادم گفت کلیه هات سالمن فقط یه سنگ از کلیه سمت چپت حرکت کرده در حال افتادنه گفت بیضه سمت راستت سالم ولی بیضه سمت چپت یخورده واریکوسل داره خفیفه گفت ولی احتمال زیاد درد که به بیضه و بالا بیضه متقل شده درد سنگه نه واریکوسل اقای دکتر بگید چکار کنم ده روز دیگه عازمم برا سنگ چیکار کنم درد مال سنگه؟برا واریکوسل چیکار کنم؟؟؟سربازی ضرر داره برم نرم چیکار کنم درد از سنگه از واریکوسله مو ندم اقای دکتر کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسری ۱۸ ساله هستم که قبلا به طور شدید متاسفانه خود ارضایی داشته ام. من حدود ۷_۸ ماه پیش متوجه شدم که تکرر ادرار پیدا کرده ام همان موقع ها به دکتر هم مراجعه کردم و یک سونوگرافی از کلیه و پروستات و مثانه (همه با هم ) انجام دادم و طبق نظر دکتر هیچ مشکلی نداشتم برای همین فقط یک سری قرص ضد اضطراب به من دادن. خلاصه از اون موقع تا الان به همین شکل میگذره. اینم بگم گه اگر به مدت طولانی جنب نشوم منظورم در خواب است چون خوشبختانه چند وقتی است که خود ارضایی را ترک کرده ام. اما زمان جنب شدنم زیاد است برای همین بعضی اوقات بعد از جنب شدن درد نسبتا شدیدی را در ناحیه مقعد حس میکنم که فکر میکنم از پروستات است ان هم به خاطر ارضا نشدن به مدت طولانی اما دلیل گفتن این موضوع بیشتر به خاطر این بود که شب هایی که نزدیک به جنب شدن است تکرر ادرار من هم بیشتر میشود حتی چند باری هم شده که در شب مجبور شده ام به دستشویی بروم اما بعد از جنب شدن تکرر ادرارم هم کم میشود. (قطع نمیشود فقط کم میشود). حالا دیگه واقعا نمیدونم چه مشکلی میتوانم داشته باشم خودم فکر میکنم ممکن است به خاطر کوچک شدن مثانه باشد اما مسئله ارضا شدن من را به شک انداخته نظر شما چیه در این مورد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ارمین یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام جناب من یه 2 یا 3 سالی هست بیضه سمت راستم بزرگ تر از اون یکیه و احتمال میدم ک سرطان بیضه داشته باشم اما تو این چند سال ن دردی داشته ن چیزی فقط بزرگی یه بار هم به شما تو این ربات سوال کردم گفتید ک برای اینکه مطمئن شم برم سونوگرافی . حالا میخاستم یه سوال دیگ کنم لطفا بهم بگید . مهمه ک بروم یا نروم ؟ اگه نروم چی میشه ؟ اتفاقی میوفته ؟ و اینکه هزینه سونوگرافی چنده ؟؟ قیمت عمل چه قدره ؟؟ میشه اصن عمل نکرد ؟ اتفاقی میوفته ؟ میشه جاش بیضه مصنوعی گذاشت ،؟؟ لطفا بگید

    لطفا بگید مرسی در ضمن اگه لازمه بدونید سن من 17 هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    Ghasem Sajedi:
    سلام خسته نباشید اقای دکتر پیرو پیامهای قبلی مبنی بر خارش بدن که ازمایش کلی گفته بودید انجام بدم ازمایش گرفتم در ضمن داروهایی هم هست که استفاده میکنم وو هم زمان خارش خوب میشه و باز دوباره بعد سکس دوباره این خارش فعال میشود در ضمن ازمایشگاه برای ازمایش زگیل گفتند حتما باید یه نوع زگیل باشه که ازمایش بگیریم واز راه خون تشخیص داده نمیشه و بدن من هیچ زگیلی ندارد در ضمن عکس ازمایش و داروهایی که مصرف کردم برایتان ارسال کردم خواهشمندم عکس ازمایش من را ببینید و علت و دلیل خارش و داروی پیشنهادی را به من بدهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    آقای دکتر من بخاطر زود زود رفتن به سرویس برای ادرار (تقریباً در طول 24ساعت 10 بار) ، به پزشکهای زیادی مراجعه کردم و هرکدام داروهایی برام تجویز کردن که فایده ایی نداشت و تازگیها من متوجه شدم من بخاطر کم حجم بودن مثانه ام زود زود به سرویس میرم چون در سایتها دیدم که نوشتن بطور تقریبی هر بار ادرار باید 500 میلی لیتر باشد که متأسفانه من هر بار تقریباً 100 الی 150 میلی لیتر ادرار میکنم و اگه به خودم فشار بیارم و بیشتر ادرارم رو نگهدارم میشه 200 میلی لیتر که بیشتر از این به علت این که به کلیه هام فشار میاره و درد میکنه توانایی نگهداشتن رو ندارم .
    لطفاً راهنمایی کنید و اگه نیاز باشه من تبریز هستم و حضوری خدمتتون برسم و یا اگه در تبریز پزشکی را معرفی کنید خیلی ممنون میشم ، چون واقعاً منو از کار و زندگی انداخته.
    درضمن این رو خدمتتون عرض کنم که من از کودکی همین مشکل رو داشتم و الان 30 سال دارم.
    ممنو از پاسختان🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بهتر است تست ارودینامیم انجام دهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ارودینامیک تماس۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدابراهیمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر 20سالم هست و مثانه عصبی دارم و تاسال پیش تحت نظر دکتر ایتی در تهران بودم و از تابستان به بعد تحت نظر دکتر مهدوی بوده ام و در شهریور برای تنگی مجرا عمل پیوند مخاط دهان انجام دادم و باز دوماه بعد دوباره عمل را انجام دادم و تنگ شده است و دوباره یک سه هفته پیش عمل بعدی را انجام دادم تا 10 روز سوند داشتم و بعداز 10 روز ادارم باریک شده است به چکارکنم؟ودکتر خوبی درخارج هست تا مراجعه کنم؟اگر میشه راهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب