اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام با تشکر از شما من چند وقتی بیضه سمت چپم درد میکنه مدتی که شلوار لی یا تنگ نپوشیدن دردم کمتر شده ولی با مراجعه به دو تا دکتر متخصص هم رفتم گفتن باید عمل کنی ونمی خواهی هم میتونی عمل نکنی .. با وجود اینکه من 10 ساله ازدواج کردم ودوتا بچه دارم اگر عمل &کنم 1. آیا دردم کم میشود و2 آیا ممکنه عوارضی ویا شدت دردی بعد از عمل داشته باشم لطفا راهنمایی کنید آیا عمل کنم یا نه آیا بعد ممکنه تاثیری یا مشکلی یا درد بیشتری پیدا کنم از عوارض بعد از عمل میترسم با تشکر از شما دکتر محترم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو‌گرافی کنید بیایید معاینه
  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام
    من یه مرد 35 ساله متاهل هستم
    رویه بدنه آلتم حدود 3 هفتس که یه لکه سفید گرد و یه خط سفید میبینم به نظرم میاد که داره رشد میکنه
    نگرانم که hpv باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      این مهم نیست
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    الت بنده به سمت راست کج می باشد به طوری ک در نزدیکی کاملا مشکل دارم.
    ایا بعد از عمل کاملا به حالت طبیعی برمیگردد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      عکس از بغل بگیرید ببینم
  • تصویر کاربر هیوا شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    من چهار سال پیش با یکی عقد بودم و جدا شدم و همون موقع متوجه زایده ای روی زبونم شدم و نمیدونستم چیه و حتی زیر زبونم و روی لثه ام.چهار ساله که اون عارضه نه زیاد شده و نه کوچیک شده و نه کم شده و همونطوری موندن سه ماه پیش توی نت سرچ کردم و متوجه شدم زگیل تناسلی هستش رفتم دکتر که زایده رو تشخیص بدن دکتر گوش و حلق و بینی گفت بیام واسه کوتر و متخصص پوست گفت که فیبروم هستن و باید لیزر کنم.حالا من شک دارم به حرف دکتر و میخام ازمایش بدم.در حالی که قسمت تناسلی زگیل ندارم و باکره هستم چطور میتونم ازمایش بدم؟ از خود زایده نمدنه برداری میشه؟ حتی دکتر اورولوژ هم بهم گفت اینت زگیل نیست و فیبروم هست ولی من شک دارم اگه زگیل نیست پس زیر زبونم این زایده ها چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.عکسشو واستون میفرستم.نمیدونم چه نوعی از زگیل هستش با توجه به حرفای ضد و نقیض دکترا چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید اقای دکتر من عکس زایده پشت زبونمو مثلشو توی نت بعنوان زگیل تناسلی دیدم هم عکس نت و هم عکس زایده خودمو میفرستم ببینید لطفا بهترین درمان برای این زایده ها چیه؟ شما چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    تشکر از لطفتون
    1. تصویر کاربر هیوا سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با سلام اقای دکتر
      توی سیستم بمن پیام داده شد که پاسخم ثبت شده در حالی که من هنوز پاسخی دریافت نکردم
      تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      تز نظر من زگیل نیست
    3. تصویر کاربر هیوا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون
      خب اقای دکتر اگه زگیل نیست چیه؟ زیر زبونم چه زایده ای هست؟ شما احتمال چه چیزی رو میدید؟
      ممنون میشم برای درمان راهنماییم کنید
    4. تصویر کاربر هیوا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر خواهش دارم بهم بگید تشخیص شما چیه تا برم دنبال درمان.دکترم بهم گفته با لیرز از بین میبره زایده رو ولی من هنوز نمیدونم چیکار کنم تا مطمئن نشدم خیلی نگرانم لطفا جواب منو بدید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها را بزرگش نکنید مهم نیستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من الت تناسلیم بسیار خشک میشه و پوست پوست میشه بشدت و جدیدا سر الت تناسلیم دونه های قرمز ایجاد شده و دو نقطه سفید هم وسطای التم دیده میشه
    خارش شدید هم دارم
    رو بیضم هم احساس میکنم قارچ داره
    تورو خدا بگید چکار کنم نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها زگیل نیستند
    2. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه آقای دکتر زگیل نیستند مثل زخمن
    3. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه آقای دکتر زگیل نیستند مثل زخمن
    4. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه آقای دکتر زگیل نیستند مثل زخمن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      پماد ad بزنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ندا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام همسر بنده مشکل کمی تعداد و کم تحرکی اسپرم دارن و پس از مراجعه به پزشک و دو دوره مصرف امپول اچ سی جی و زینک و کارنیتین مشکلشون حادتر شد به طوری که در تحرک اثری حاصل نشد و تعداد که قبل از درمان 17 بود به ترتیب به 12 و سپس 3.7 رسید و رنج نرمال ازمایشگاه بالای 15 بود خواستم بدونم علت چیست و امیدی به درمان هست؟اخرین ازمایش رو هم میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقدام کنید ۲سال اگر نشد باید ای وی اف کنید
  • تصویر کاربر کیانی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید
    دو ماه هست که ایودی را دراوردم و زمان پریودی از ۷ روز به ۳ روز با خونریزی شدید تبدیل شده.بعد از ۳ روز در حد یک قطره لکه بینی دارم.ایا جز زمان پریودیم هست؟آیا باید به پزشک مراجعه کنم؟نزدیکی در دوره لکه بینی جایز می‌باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر زنان بروید
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلاام من رابطه جنسي تا حالا نداشتم فقط چن سال پيش يکي سکس دهاني برام انجام داد ...بعد الان رو التم و روي کشاله ران يدونه هست چن دونه خيلي ريز هست نميدونم شايد از قبل بود و اينا ميخواستم بدونم اينا زگيلند؟(تو ناحيه ران قبلا قارچ گرفته بودم موهاش ريخت البته)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      این مهم نیست
    2. تصویر کاربر آرش چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      زگیلم نیست؟
    3. تصویر کاربر آرش چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      زگیلم نیست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهراد چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من مدتی قبل متوجه شدم که زگیل دراوردم به دکتر مراجعه کردم و تعداد 10 ضایعه رو با بروش Fr اگر درست گفته باشم برداشتم ، اما بعد از گذشت کمتر از 1 ماه دوباره چند عدد دیگه اما خیلی کوچیک دیدم ، بعد از کمی تحقیق به بیمارستان رازی رفتم و بعد که دکتر منو دید تعدادی رو فریز کرد ، (البته دکتری که منو ویزیت کرد اصلا توجهی نداشت به زیگیل ها و کلا 1 دقیقه هم وقت نذاشت) بعد از 2 روز امروز متوجه شدم تعداد 10 عدد خیلی ریز دوباره زده ، منو خیلی. نگران کرده ک نکنه انتشار پیدا کنن ، از ی دکتر سوال کردم گفتن خوش خیم هستن و خطری ندارن ، میخواستم از شما که متخصص این کار هستید سوال کنم ، که همچین چیزی وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      برای ادامه درمان بروید ببیند
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر.مدت ۵ماهه که دچاردرد پشت سمت راست شده ام ومکرربه بیمارستان هاشمی نژاد مراجعه وسونو وازمایش وسی تی انجام داده ام ولی هیچ چیزی از علایم ناراحتیم پیدانشده.ولی همچنان درد دارم وتغییررنگ ادراربه رنگ زرد خیلی تیره وتپش قلب وتنگی نفس دارم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.باتشکرهاشمی ۳۸ساله ومرد هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر معاینه وسونو نرمال باشد درمان لازم نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب