اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    من 11 روز پیش ، خدمت شما عمل واریکوسل 2 طرفه انجام دادم . 3 رور پیش یک جسم سنگین بلند کردم . بعد از ان درد بیضه سمت راستم بسیار بزرگ و متورم شده . خواستم ببینم باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      بیایید معاینه۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر علی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید اقای دکتر کرمی
    من دچار کجی الت تناسلی مادرزادی هستم ( مطابق عکس ) عکس در حالت نعوذ کامل میباشد... و از زمانی که بالغ شدم هیچ وقت از وضعیت التم در حالت نعوذ راضی نبودم و در سکس هم تا حدودی دچار مشکل هستم و نمیتوانم لذت واقعی از سکس ببرم اقای دکتر به نظر شما با توجه به عکس الت من احتیاج به جراحی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر مشکل دخول مدارید عمل نمیخواهد
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید،من بیست سالمه
    مشکل تکرر ادرار دارم و و دائم احساس ادرار دارم و ریزش ادرار البته فقط بعد از دفع ادرار تا دقایقی ریزش ادرار دارم و در طول روز ندارم و مشکل دو شاخه شدن ادرار گاهی وقت ها،همچین احساس میکنم آن عضله که باید ازاد شود تا من راحت ادرار کنم آزاد نمیشود

    برای این مشکل آزمایش سونوگرافی پروستات دادم و میخواستم راهنمایی کنید و بگید نتیحه نرماله یا غیرطبیعی خیلی نگرانم،ممنون میشم

    سایز
    17cc
    ابعاد
    32×34×28
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      باید از نظر تنگی محرا بررسی شوید
  • تصویر کاربر عبدالله شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام، خسته نباشید
    پدر من 81 ساله و پی اس ای ایشان 80 هست و دکتر تحویلدار در قم با توجه به آزمایش و سونوگرافی تشخیص سرطان پروستات و انجام نمونه برداری و اسکن استخوان داده اند...
    اسکن استخوان را انجام دادیم و نمونه برداری روز شنبه 5 آبان وقت دادند
    ما شنیدیم که پی اس ای بالا ممکن است به دلیل عفونت هم باشد و باید اول دارو تجویز می کردند و اگر پایین نیامد نمونه برداری شوند چون اگر عفونت باشد با انجام نمونه برداری ممکن است عفونت سرایت به بقیه بدن کند
    خواستم ببینم نظر جنابعالی چیست و آیا نمونه برداری خطر سرایت عفونت را دارد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      در این سن درمان دارویی است
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    بنده 37سال سن دارم حدود 3ماه پیش جهت چکاپ آزمایش ادرار دادم که در آزمایش ادرار خون دیده شده که بعد از سونوگرافی دکتر گفت دچار التهاب پروستات شده ای در این مدت هیچگونه مشکلی نداشتم دکتر برای یک هفته آنتی بیوتیک و برای یک ماه قرص ترازسین تجویز کرد بعد از یک ماه به مسافرت رفتم چون مسیر زیادی رانندگی کردم بعد از دو روز سوزش ادرار گرفتم که در تالش به پزشک مراجعه کردم و دکتر گفت چیز مهمی نیست وبه علت همان التهاب است بعد از برگشتن دوباره به متخصص ارولوژی مراجعه کردم برای 6ماه آنتی بیوتیک سفروفلکسسین ودیکلوفناک 25 داده ولی هنوز سوزش خفیف را دارم آیا با خوردن دارو رفع میشه یا نیاز به جراحی پیدا میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من دارو لازم نیست فقط اب زیاد بخورید سوزش میرود
  • تصویر کاربر عزیزالله شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    بیضه سلام دکترچندسالی دکتر تشخیص داده من التهاب پروستات ومثانه دارم وعکس برداری از طریق ارسال دستگاه به مثانه گرفته شد ودرد منقعد ،سوزش ادراری درد درناحیه آلت تناسلی به صورت زیاد ملتهب شدن راه ادرا بطوری که انگار آفت دهان زده ودرد طاقت فرسا دارم قطره قطره خارج شدن ادار وگاها بی اختیاری اد را هنگام ساعت اولیه خواب که بصورت واضح لباس ام خیس می گردد،بیحالی ،گرفتگی سوزش ناحیه تناسلی داروهای مورد استفاده سیپرو فلوکساسین500 ،لینوکین (لووفلوکساسین500)آسیکلوویر400،کپسول پیوسته رهش چهاردرصدوسفاکسین 250 و400وسفکسیم 400و....حالم خیلی بداست وفقط احساس می کنم میخواهم زمین بیفتم واز هوش بروم کلیه هام هم عفونت چندساله دارن وقرص های فنازوپریدین ،دیکلوفناک ،هیدروکلرو بتازید ادرا آور وفوروزماییدوقرص های آرام بخش اعصاب وافسردگی ودیسک کمر که دارم وهمچنین به علت کولن والتهاب روده کوچک قرص پنتوپرازول ،پنتوسیک فاموتدین رانیتدین کولوفک دایجستیووهزاران قرص روده ومعده وارام بخش عزیز زهرا یا مهدی ،امید دل ها یا مهدی:
    سلام دکتر من چندین سال پیش بیضه هام ضربه خورده گاها احساس درد می کردم اما از ابتدای آذر95این درد واین موضوع آزارم می دهد ودرهمان سال اسفندماه اصفهان بخاطر سنگ از راه مجرای ادراری سنگ را خورد کردم وسونو گرافی تشخیص داده واریکسول دارم حال قسمت غددلنفاوی رانم خصوصا سمت چپ وبیضه هام خصوصا سمت چپ درد وبه ناحیه کشاله ران سمت چپ وناحیه عورت درد کشیده وزمین گیرشدم واحساس میکنم تب لرز دستم می دهد با دردشدید ودکترگفته التهاب پروستات ومثانه داری وبیضه سمت چپ راکه لمس مکنم دوربیضه مایه وشاید رگ ها ورم کرده ومایه سفت به اندازه ماش کنارهمان رگ ها یا عفونت جمع شده درد وحشتناک دارد که حالت بی حالی وبیهوشی دستم می دهد ولی مطمئن هستم وا ریکسول به تنهایی نیست واین به علت ضربه وعفونت وکهنه شدن اینطور شده طوری که یک تخم مرغ را درنظر بگیری ونوک آن شکسته باشد ومایع از آن بیرون زده باش بیضه هام خصوصا سمت چپ اینطور است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      همه مشکلات شما هصبی وروحی تست ورزش ونشستن در اب گرم وقطع همهداروخا را پیشنهاد میکنم
  • تصویر کاربر علی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب .چندوقت پیش بنده به شما پیام دادم که زیر شکم سمت چپ وکشاله ران درد میکند آن هم به صورت نقطه ای.شماهم فرمودید سونوگرافی کنید وبنده هم کردم وبرای شما ارسال الان ارسال کردم.لذا اگر مشکلی هست بفرمایید واگر نیست پس چرا درد دارد وهنگام فعالیت بیشترمیگردد.ارادتمندعلی نوری ازقاریان شهرستان ورامین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو طبیعی است جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب . بنده زگیل تناسل دارم و چندین بار کرایو و لیزر کردم . شکل ظاهری اونها به دو صورت هست . مسطح مشکی و برامده همرنگ پوست .آخرین دکتری ک رفتم گفت اونهایی که سیاه و مسطح هستند احتمال زیاد از نوع های ریسک هستند .میخواستم ببینم حرف ایشون درسته . میشه به احتمال زیاد این نوع رو پر خطر نامید ؟
    اگر باشه سرطان برای من و خانومم صد در صده ؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      نه این. طوری نیست باید خانم تیت پاپ اسمیر دهند
    2. تصویر کاربر محسن شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      برای تشخیص نوعش ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      خدا خیرتون بده . تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      تشکر
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر.طبق آخرین سونوگرافی ای که داشتم، در کلیه راست دو عدد سنگ 4 میلیمتری در کالیس های تحتانی و میانی دارم و یک عدد سنگ 4 میلیمتری دیگر هم در کالیس تحتانی کلیه چپ.برای دفع سنگ ها چه راه هایی رو پیشنهاد میکنید و چطوری میتونم سنگها علی الخصوص سنگهای کالیس تحتانی رو دفع کنم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      این سنگها با مصرف مایعات دفع میشوند
  • تصویر کاربر مجیدسلمانی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    *حدود11سال میشه ک من مبتلاهستم ب تکررادرار،خودرارضایی زیادمیکردم ازسال 84 حتی چن بارتوی روز،ی رابطه مقعدی هم حدود11سال پیش داشتم وتکررادرارم چن وقت بعدازین خودارضاییهاشروع شد لحظه ارگاسم ی بخشی ازمنی ک خارج میشدازمجراناخودآگاه خودم جلوی تخلیه کامل رومیگرفتم و این ب دفعات زیاداتفاق می افتادتااینکه این مشکلوپیداکردم،الانم بعدازارگاسم شدن احساس داشتن ادرار روبیشتردارم

    موردبعداینکه رابطه مستقیم وجودداره بین احساس شدیدتکررادرارمن بااجابت مزاج ب این معنی ک وقتی مدفوع رودفع میکنم ب دلیل فشاری ک میادب روده ومقعدبعدازدفع این احساس ادرارب مراتب شدیدتروآزاردهنده تره وزمانیکه سعی میکنم ک مقاومت کنم دربرابرتخلیه ادرار دربیشترمواقع نیازب اجابت مزاج پیدامیکنم.مشکل یبوست وروده تحریک پذیرهم دارم

    *خوردن بعضی ازمیوه هامثل پرتقال،نارنگی،کیوی،خربزه،طالبی

    *خوردن آش وسوپ،نوشابه،چای،ماست ودوغ بشدت این تکرر ادرارو بیشتروحادترمیکنه ب گونه ای ک شب 3مرتبه من بیرون روی دارم خصوصاچای وآش

    *موردبعدی اینکه ی وقتایی احساس نیازم ب تخلیه ادراربامیزان خروجی ادرارم همخونی نداره وگاهی این همخونیه وجودداره

    اضافه کنم ک بنده ب هیچ عنوان مشکل بی اختیاری ادرارندارم واینکه چ موقع احساس نیازب ادراروچ بعدازتخلیه ادراردرنواحی پهلوهااحساس فشارمیکنم ک توصیفش سخته درواقع ی احساسی شبیه ب احساس نفق،نتایج سونوگرافی وآزمایشاتمم نرمال بوده،داروهایی ک برام تجویزشده شامل ترازوسین،کلومیپرامین10،لگزوپرام،ویسول5،یوریناسین،اوکسی بوتینین واوفلوکساسین،اسپری دسموپرسین،باکلوفن،ی قطره کاهش حجم ادرارویه آمپول هم برای عفونت بوده ک برای سوزاک هم تجویزمیشه ک هیچکدوم اثری نداشته توبهبودبیماریم،جناب دکترشمارابجان زهرای فاطمه کمکم کنیدازکاروزندگیم افتادم دارم داغون میشم،سوال دوم اینکه پارسال بخاطرریزش موحدود3یا4ماه فیناستراید1میل مصرف کردم ولی بخاطرکم شدن حجم منی کنارگذاشتم،قبلش حجم وجهش منی خیلی خوب بودالان باوجودیکسال واندی ک ازآخرین مصرفم گذشته حجم وجهش اسپرمم عین سابق نشده،جناب دکترشمارابخداکمکم کنید جناب دکتربهبودی کامل روبدست میارم؟وچقدطول میکشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      بابد تست ارودینامیک بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب