اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سهیل شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من بعضی اوقات ادرار رو نگه می دارم و دیر به دیر عمل تخلیه رو انجام میدم دو روز پیش بعد از اینکه عمل تخلیه رو انجام دادم بیضه سمت راستم شروع کرد به درد خفیف خیلی کم اول اصلا نمی تونستم تشخیص بدم کدوم سمته یه حالتی داره انگار منقبض میشه بعد ول میکنه بعد یه مدت خوب خوب میشه بعد یه بار همین اتفاق برای بیضه سمت چپ افتاد درد مثانه ندارم درد کلیه ندارم بیضه هیچ ورمی نکرده یا سفت نشده پشت کنکور هستم خیلی خیلی خیلی تحت فشارم تا جایی که ریفلاکس معده پیدا کردم و... احتمال داره به خاطر عصبی بودن باشه؟ نمی دونم به کی بگم خیلی هم ترسیدم و اصلا ضربه هم ندیده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام تو رو خدا جواب بدید دارم از نگرانی میمیرم بنده یه سال پیش مشکل التهاب پروستات پیدا کردم یه دکتری بهم پروترال داد تا یه ماه خوردم نعوظم کم شد و میل جنسیم کاهش پیدا کرد رفتم پیش یه دکتر دیگه دارو روقطع کرد الان علائم پروستاتیم قطع شده اما نعوظم خیلی کمه و میل جنسیم صفره من چیکار کنم اینم بگم مطمئنم از نظر ویتامینی کل بدنم کمه اما تورو خدا کمکم کنید خواهش میکنم ازتون
    1. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر اینم بگم من فقط ۲۱ سالمه چند سال هم خودارضایی شدید داشتم ولی دو ماه هست که ترک کردم تو رو خدا کمکم کنید انگار میل جنسیم صفره خواهش میکنم😔
    2. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر اینم بگم من ۲۱ سالمه چندین سال خود ارضایی شدید داشتم ۱ ماه هست که تو ترکم تو رو خدا کمک کنید آقای دکتر خیلی نگرانم من سنی دارم قصد ازدواج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      خیلی ممنون از پاسختون آقای دکتر . انشالله همیشه سلامت باشید.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سپاس
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Morteza شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    سلام من دو هفته پیش دردی در کمرم حس کردم و بعد از یک هفته تغییر در رنگ ادرار داشتم. با مراجعه به متخصص در سونوگرافی هم کلیه ها و هم حالب نرمال و بدون سنگ بود. بعد از یک هفته مصرف تاموسولین با درد شدید سنگ از جای خودش جابجا شد و با سیتی اسکن گفتند یک سنگ ۳ میلی متری در uvj راست مشاهده شده. حالا برای دفعش نیاز به utl هست یا با ورزش و مصرف آب دفع میشه؟ با دستگاه سنگ شکن چطور؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من این پست شما رادیدم عکسشو میفرستم ،به شدت نگران شدم ،شما فرمودین از تخت معاینه که منتقل نمیشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت آقای پرفسور حسین کرمی عزیز،اولا به شدت عذر خواهی میکنم بابت مزاحمتهایم،بنده با این تفکرات در سرم مواجه ومیجنگم حالا منفی ویا وسواس یا غیر منطقی مواجه شدم که چون عقیده شما اینه که از تخت وکاور زگیل تناسلی منتقل ‌‍ نمیشه کاور را تعویض نمی کنید البته بهداشت حکم میکند چه منتقل میشودیا نه با توجه به مسری بودن این بیماری عوض بشه،چون دستیاری هم ندیدم ،که عوض کند ویاشاید دیگه مبتلا شدگان که میان مطب ،پس دیگه کاور عوض کردن معنی ندارد ،مثله واکسن.اگه هم انتقال پیدا کند راه اثباتی وجود ندارد که حداقل پزشکان ودانشمندن بدونن منتقل شد یا میشه،یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه....👉اینها افکار سرم است
    آقای دکتر عزیز،من به شما اعتماد میکنم به نظره شماهم احترام میزارم ،چون شما دکترین،ولی بقیه هم کذب یا هرچی که میگن دکترن، بلاخره ما آدمهای معمولی هستیم نمیدانیم ودر شک ونگرانی واسترس قرار میگیریم. من به خدا پناه میبرم،به اون قرانی که میخوانیدپناه میبرم.
    میدانم سرتان شلوغه ،احتمال خطا در همه جا هست،اصلا حرف شما سند.
    زن و بچه دارم به شدت نگرانم.
    من دستان شفای بخش شما را از طرف خدا را،خودم میبوسم.
    انشالله همین است که فرمودین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهمن شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی من ماه پیش عمل واریکوسل داشتم بد متوجه شدم که اسپرماتول تو بیضه دارم از هرکی سوال کردم گفتن مشکلی نداره من فکر می کنم سایز توده بزرگ میشه بازم نمیدونم شاید احساس بازم خواستم از شما بپرسم اقا دکتر خیلی ناراحتم سر این موضوع تو رو خدا کمکم کنین این اسپرماتول در اینده من و ازیت می کنه یا سایزش خیلی بزر گ میشه ؟ مرسی ازتون اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ارمان شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام
    اقاي دكتر دوسال است كه زگيل ميزنم و هردفعه با روش سرمايي كه گفتين منجمد كردم ولي باز هم ميزنم
    آيا راه درماني دارم ؟؟خيلي اذيتم
    هر دفعه ي جا اطراف آلتم درمياد
    متاهل هستم
    و بهداشت را خيلي رعايت ميكنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام باعرض پوزش ازاقای دکتر درزیر سر آلت تناسلی منافض ریزی ایجاد شده که ماده پنیری زردرنگ خارج میشه عادی هست یا یک نوع بیماری هستش درمانش چی هست ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر اردلان شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    A L I:
    جناب دکتر من 1 سال با این بیماری بودم و تا الان به دکتر مراجعه نکردم.ترکیه زندگی میکنم.لطفا جوابمو بدین و راهنمایی بفرمایید از چه دارویی استفاده کنم..ممنون میشمجواب بدین.بار اول پرداخت کردم که گویا عکس آپلود نشد به سایتتون 05551910626
    این شماره ترکیه ام هست ممنون میشم خیلی نیاز دارم به راهنماییتون و امکان اومدن به مطبتون رو ندارم و هر هزینه ای باشه پرداخت میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر اردلان شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    من ترکیه زندگی میکنم و حدود 1 سال از این بیماری میگذره تاحالا اقدامی واسه پزشک نکردم.اگر هزینه ای داره پرداخت میکنم لطفا راهنماییم کنید.من درمان میخوام خواهش میکنم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب