اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 27 سال سن دارم و طول التم در حالت عادی و شل 6 یا هفت سانت است و در حالت نعوذ یازده سانت است ایا اندازه الت من کم است؟؟ چون یکی از دوستان میگفت طول التش 16 سانت هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      کاملا نرمال است راهی برای بزرگ کردن الت وجود ندارد
  • تصویر کاربر Shm شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام من خانمي ٣٤ ساله هستم و متأهل درون واژنم كنارهاي ان دو تا زايده زده كه گاهي مسطح است و گاهي هم مثل سيخ ايستاده ميشود ايا ميخاستم ببينم نظر شما دكتر محترم را ايا اين عكس زگيل هستند و اگر كسي زگيل دارد ايا ازمايش hpv كه از طريق پاپ اسمير ميدهند نشان ميدهد من جواب ازمايش اچ پي وي ام خوب بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من مهم میست
  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 671 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و درود
    آقای دکتر چند ماهی میشه که من سه تا زگیل در کف پام دراومده که با مراجعه به متخصص پوست تا به حال چهار بار کرایو خیلی عمیق و دردناک شدم. هر بار بعد از چند روز پوست آن نقاط بالا اومده و من اونها رو به آرامی با کاتر کندم ولی بعد از 10 الی 15 روز دوباره متورم شده و دانه های سیاه رنگ روی آنها دیده میشه. با توجه به کلیپ های ویدیویی شما از کرایو ، بیمار ظاهرا هیچ احساس دردی نمیکنه شاید زمان کرایو شما خیلی کوتاه مدته. به هر حال من چند ماهه دارم زجر میکشم و راه رفتنم با مشکل مواجه شده. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    در ضمن بنده به بیماری سارکوئیدوز مبتلا هستم و 8 ماهی میشه که کورتون و آزارام مصرف می کنم
    با سپاس فراروان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      بیماریتان درمان را سخت میکند
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      ولی باز درمان کرایو است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایلیا شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر. سوالی داشتم که حدود یکساله ذهن من رو درگیر کرده. پسری 31 ساله هستم. یکسال هست که متاهل شدم. حدود چهار سال هست که احساس بی حسی در نوک آلت(کلاهک) خودم میکنم. این باعث شده از رابطه ی جنسی خودم لذت زیادی نبرم و به زور قرص (ویاگرا) به نعوظ برسم و حس قبل را در رابطه نداشته باشم. این توضیح رو هم بدم که سابقا به مدت چند سال هفته ای حدودا دو بار استمنا میکردم و گاهی هم در رابطه از ویاگرا استفاده میکردم(هفته ای یک بار). قند خونم بالا نیست و چندین نوبت آزمایش قند دادم.
    ضمناً این توضیح رو هم بدم که کار بنده پشت میزی هست و شاید در روز بیشتر از 10 ساعت روی صندلی بشینم (که البته هر یک ساعت یکبار بمدت یکی دو دقیقه تحرک دارم) ولی اکثر تایم روی صندلی نشسته ام. و این مشکل هم از یک سال بعد از شاغل شدن من در این موقعیت بروز کرده.
    دلیل این بی حسی چی میتونه باشه؟ درمانش چیه؟
    با تشکر از وقتی که میگذارید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      این مسایل روحی وروانی است ومرضی نیست
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام- بعد از ماه مبارک رمضان، کمی سنگینی در کلیه چپم احساس میکردم عرقیجات سنکل، خارشتر و خارخاسک میخوردم و جون سنگ کلیه ام اسید اوریکی است خرد شده و میامد. لازم بذکر است که هفتگی سه روز تمرین در حد قهرمانی دارم. بعد از مسابقات مهر ماه تمرین سنگین نداشتم و کمی تمرینات تخصصی کم شد. تا پریشب که درد در قسمت مثانه احساس کردم و دیروز بعد از کلی درد شب هنگام سنگ تقریبا قرمز رنگ حدود 5-7 میلی متری دفع کردم. میخواستم بصورت اورژانسی خدمت برسم سنگ را نشان بدم و به آزمایشگاه ببرم و جواب بگیرم. لطفا مساعدت فرمائید. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر مصطفي چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام يه چند وقتيه در مدفوع خون ميبينم بايد چيكار كنم اقاي دكتر ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر گوارش
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    من از چهل سالگی درگیر PSI بالا هستم
    تاحالا دو مورد نمونه برداری بیوبسی انجام دادم که هیچ علائمی از سرطان نداشتم.
    مدتی چرک خشک کن سپروفلاکسیسین استفاده کردم و فینسترای و اومنیک
    ولی باز هم PSI ام بالا رفته با توجه به نمونه برداری که دوماه پیش انجام دادم.
    لطفا راهنمایی فرمایید که مشکل از کجاست ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      باید مدارک را ببینم
  • تصویر کاربر رز چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده 45ساله .چهار ماه قبل بعلت درد وسوزش نوک آلت تناسلی واطراف آن وبین دوپا وپایین بیضه وکم شدن فشار وبریده وقطره ای شدن ادرار به پزشک متخصص مراجعه وسونا وآزمایش دادم. کلیه هاومثانه نرمال وحجم پروستات 25 سی سی ودرآزمایشpsA 1.676 ومقداری پایینی خون در ادرار که پزشک تامسو لوسین بمدت یک ماه شبی یک عدد که بعد از مصرف تا حدودی فشار ادرار خوب شد ولی سوزشودرد هایم فرقی نکردودوباره بعد از جهار ماه سوناوآزمایش دادم که در سونای جدیدحجم پروستات افزایش پیدا کرده و بعدد 36.4 رسیده وباقیمانده ادرار در مثانه بعد از تخلیه 103 سی سی وکلیه ها ومثانه نرمالوپی اس آ1.677 میباشدمی خواستم علت یک دفعه بزرگ شدن پروستات ونوع بیماری پروستات و درمان آن را بدانم.در ضمن ما هیچ گونه سرطان پروستات رادراقوام نداشته ایم.باتشکر.زر از اصفهان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهمن چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر زیر پوست ختنگاه یه چیز سفت مثل رگ هست که یکی در بغل الت یکی هم بالای الت که قابل حرکت است ور در جسم خود الت نیست یعنی با پوست از جسم الت جدا میشه ایا خطر ناک است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      اصلا مهم نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلامچند توده به اندازه عدس در جند جای کیسه بیضه وجود دارد ولی به بیضه نچسبیده به یکسری رگ چسبیده ومن 3سال پیش به دایل اینکه دکتر مشکوک به سرطان بیضه بود چون 3برابر بزرگ شده بودیکی را تخلیه کردند چون بیضه خیلی بزرگ شده بود البته برادر من هم یک توده چسبیده به بیضه داشت که به شما مراجعه کرد درحال حاضر نگران موضوع هستم ومیخواستم بدونم باد چه کتری انجام بدم و ویزیت بشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      باید ببینم۰۲۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب