اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام خسته نباشید
    بنده 24سالمه تا حالا هم سکسی با هیچ کسی نداشتم
    شب در خواب ارضاع شدم ولی با توجه ب مشکلات روز مره و مشغله کاری یادم رفت لباس زیر خودم عوض کنم

    چند عدد دانه روی تنه التم در اومده خیلی ریزه نه دردی داره نه خارشی و نه چیزی میخواستم بدونم ایا اینها زگیل هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام . من سه روز است که از عمق فاجعه ای که برام افتاده با خبر شده ام من مجرد هستم و این مسئله که دیگه نمیتونم ازدواج کنم داره دیوانم میکنه سه شبه که نخابیدم لطفن کمکم کنید . ایا من به اهالی منزل باید اطلاع بدم از مریضیم . وسواسم گرفتم نگران دیگرانم لطفا من را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عباس دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    مشکل بزرگی پروستات و فتق ام ار ای انجام شده و سه غده دیده شده که یکی از انها همراه با توده و گره با دسته بندی (pirads3) میباشداعداد پی اس ای 14 میباشد . نشانه تی از توده لگن و اختلالات مایع استخوانی دیده نشده است،
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر عباس شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      با سلام
      ۷۰ سال
      اندازه پروستات ۷۷
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر اینجانب جوانی 32 ساله هستم که حدود دو ساله ازدواج کردمه و حدودا نزدیک به 6 ماهه برای بچه دار شدن اقدام میکنم نتیجه نگرفتمه از نظر خودم مشکل از بیضه سمت راستم می باشد چون بیضه سمت راستم بزرگتر از بیضه سمت چپ می باشد و وقتی آنرا یکم فشار میدم ی دردی داره میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم با تشکر از شما جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز.بنده در پل تحتانی کلیه راست یه سنگ 13م.م ودر پل میانی کلیه چپ یه سنگ 30م.م دارم راه درمان چیه?سنگ شکنی خارج اندام کارساز هست?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر م شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    باسلام .49 ساله هستم و حدودا دوسال میشه که آلت تناسلیم به سمت چپ کج شده . البته در ابتدا مقدار کج بودنش خیلی کم بود ولی الان کاملا کج شده .به پزشک مراجعه کردم و قرص ویتامیت E و پوتابا و مداسین نیز مصرف کردم اما هیچ تائیری نداشت . درحال حاضر امکان برقراری رابطه زناشویی ندارم . لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ذولفعلی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پیرو سوالی که دیروز عرض کردم خدمتتون در مورد پدرم که psa بالا داره که عددش 11 هست.و یبار نمونه برداری کرده اوکی بوده ..وبعد از 6 ماه که از نمونه برداری گذشت با ام آر آی یک ضایعه توی پروستاتش هست..پدرم در واقع هیچگونه تکرر ادرار، سوزش، درد، و هیچ علائم ادرای دیگری نداره و شما فرمودید باید نمونه برداری بشه .باتوجه به نداشتن علایم باز هم باید نمونه برداری بشه؟؟ اگه نمونه برداری بشه خطری نداره که بیماری تقسیم سلولیش بیشتر بشه؟ و باتوحه به نداشتن علایم و psa 11 احتمال بدخیم بودنش چقدره..؟ ممنون میشم جواب بدید چون من از خوزستانم راهم دوره میخوام با اطمینان مراجعه کنم ..سپاسگزارم بابت جوابدهیتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر قادر دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز سال نو مبارک دکتر جان من جوان 28 ساله و مجرد هستم از حدود 27 روز پیش صبح که از خواب بیدار شدم دفع ادرار دردناک داشتم که بعد از اون دچار تکرر ادرار شدم که گاهی اوقات با درد در الت و ناحیه زیر مثانه و گاهی سوزش ادرار همراه است
    دکتر جان خدمتتون عرض کنم که در 4121397 در یک آزمایشگاه تخصصی آزمایش دادم که در ازمایش ادرار کمی عفونت نشان داد که بدون علامت بود که بعد از اون دچار این علائم شد که در آزمایشگاه شهرمان آزمایش دادم با علایم شواهدی از عفونت دیده نشد که هر دو آزمایش به تفکیک ا خدمتتان ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر قادر شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      خیلی مخلصم آقای دکتر والا صوت و تصویر شما مایه انرژی است خدا سایه اتون مستدام نگه داره که دعای مردم بدرقه شماست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سلام شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام 32 سالمه
    من سه ماه هست که وقتی میشینم یه دردی از مقعد تا بالای آلت تناسلی اذیتم میکنه فقط وقتی میشینم چون توی کارم زیاد میشینم
    سونوگرافی که کلا طبیعی نشون داده
    فشار ادرارم کمی کم فشار هست سوزش ادرار هم چندان ندارم
    رنگ ادرارم سفید هست 
    رفتم دکتر ایشون دستشون رو به مقعدم بردن یه دردی تا آلت تناسلی‌ام به شدت احساس شد که ایشون تشخیص دادن التهاب پروستات هست
    برام داروی کوتریموکسازول پروترال نوشتن حدود دو ماه هست که مصرف میکنم منتها دردش اونجور که باید کمتر نشده و یه مدتی بعد از این داروها شدت هم گرفت ولی الان کمی کم شده درده

    یه دکتر دیگه تاوانکس به جای کوتریموکسازول نوشتن که دکتر قبلیم گفتن نیاز نیست همون کوتریموکسازول کافی است و نفوذش بیشتره
    دوباره رفتم دکتر کوتریموکسازول رو قطع کردن فقط آزیترومایسین250 نوشتن روزی یک عدد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1999 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده چند سنگ 11 و و 13 و 12 میلی متری داشتم و بعد از چند جلسه سنگ شکن طی یک ماه دفع شدند جزء یک سنگ 11 میلی متری که به دیواره چسبیده و تکان نخورده و باعث نازک شدن دیواره کلیه شده آخرین باری که سنگ شکن رفتم تغییری در سنگ حاصل نشد و من هم چند ساعت تو اورزانس بستری شدم
    دکترم برای من یک بار دیگه سنگ شکن نوشتند ولی من از انجام دوباره ان هراس دارم ،و الان دوسال هست که رفتن به سنگ شکن را پشت گوش می اندازم و درد کلیه رو به جان میخرذم به نظر شما باز هم سنگ شکن را انجام دهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر طاهره شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      با سلام
      ممنون از پاسخ تون یعنی این سنگ باعث از بین رفتن دیواره کلیه نمی گردد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب