اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اشکان سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    اقای دکتر فرمودین آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام بدم

    به روی چشم حتما انجام میدم 🙏

    فقط اقای دکتر میشه لطف کنید بفرمائید سونوگرافی دقیقا از چه محلی و از کدوم قسمت بدن انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام من چند روز پیش سوال زیر رو پرسیدم از شما .گفتید برم سونوگرافی از بیضه هام بگیرم و آزمایش اسپرم الان شوند آماده است براتون میفرستم ممنون میشم راههای درمان رو راهنمایی کنید بیضه سمت راستم بزرگه میخوام برگرده به حالت طبیعی و همچنین برا بچه اقدام کنم با تشکر
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر اینجانب جوانی 32 ساله هستم که حدود دو ساله ازدواج کردمه و حدودا نزدیک به 6 ماهه برای بچه دار شدن اقدام میکنم نتیجه نگرفتمه از نظر خودم مشکل از بیضه سمت راستم می باشد چون بیضه سمت راستم بزرگتر از بیضه سمت چپ می باشد و وقتی آنرا یکم فشار میدم ی دردی داره میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم با تشکر از شما جناب دکتر
    ا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام دیدم نرمال است
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من یه مشکلی دارم که نمیتونم رو در رو با پزشکم مطرح کنم. من سابقا خودارضایی میکردم و موقع خروج منی آلتم را فشار می دادم که منی بیرون نپاشد و بعد از چند ثانیه ول می کردم ، نمیدونم مشکل فعلی من ارتباط با آن قضیه دارد یا نه. شبها در خواب احساس ادرار دارم ولی اکثرا از خواب بیدار نمیشوم و وقتی هم که بیدار میشوم و دستشویی میروم انگار که مدتها ادرارم را حبس کرده ام و بعد از تخلیه که گاها زیاد هم خارج نمیشود باز هم احساس راحتی ندارم ، به پزشک مراجعه نموده ام و نوار مثانه هم گرفتم و گفتن مشکلی نداری قبلا مشکل التهاب پروستاتیت داشته ام و مدتی سیپرو و تامسولوسین مصرف کردم، ولی سنگینی زیر شکم و احساس کرختی در بیضه هایم خیلی اذیتم می کند ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      از مطر من شما سالم هستید وبیشتر تلقین میکنید
  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1403 مشاهده پرسش
    با عرض سلام احساس می کنم قطر التم خیلی زیاد طوری که شریک های جنسیم همه شاکی هستند و محیط دایره ان به بیش از ۱۱ سانت میرسه ایا امکان کاهش سایز میباشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      راهی ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اگر دستکاری کنید خراب میشود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نازنین سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر عزیز پدرم 70 سال سن دارن و بنا بر آزمایشهای صورت گرفته psa 75.9میباشد اگر امکانش هست راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      تکرار کنید اگر دوباره بالا باشد باید از نظر سرطان پزوستات نمونه برداری شودفیلم نمونه برداری من را ببینید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    اقای دکتر بنده 21 سالم هست برای چکاپ کامل به پزشک داخلی مراجعه کرده بودم...یه آزمایش کامل برام نوشتن...فقط بهم گفتن کبدم چرب شده و روی بدنم کم هست...و مشکل دیگه ای ندارم...(من متاسفانه خودارضایی هم اکثر اوقات داشتم و یه جایی خونده بودم که بر اثر خودارضایی مقدار زیادی روی از بدن خارج میشه و به دکتر هم نگفتم خودارضایی میکنم) دکتر داروهای کبدی رو برام تجویز کردن و یه داروی دیگه به نام سیپروفلوکساسین 250 بهم دادن( بنظرم دکتر خودشون متوجه شدن خودارضایی داشتم)
    داخل سایت ها دیدم که سیپروفلوکساسین برای پروستات تجویز میشه...آیا من مشکل پروستاتی میتونم داشته باشم؟ سیپروفلوکساسین هم کامل مصرف کردم
    سوزش ادرار یه موقع دارم یه موقع ندارم اما سوزش خیلی خفیف هست و موقع دستشویی رفتن بعد از تخلیه یکم آخر چکه چکه میشه که حس میکنم یکم ادرار دیگه دارم که با یه فشار یه مقدار ادرار دیگه خارج میشه و در نهایت تخلیه کامل...به نظرتون مشکلی دارم آقای دکتر؟(توضیح بیشتر لطفا)ممنون
    خیلی هم مشتاق دیدار هستم سال 96 برام عمل واریکوسل کردید خواستم مطب خدمت برسم ولی گفتم اینجا سوال کنم اگر مشکلی بود خدمت برسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      از نظر من شما نیاز به درمان خاصی ندارید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام یکسری بر امدگی کناره التم مانند زگیل در امده و روی بیضه ام تغیر پوست دارم میخواستم تشخیص شمارو در این دو‌موضوع بدونم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهرادرئوفی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین دکتر.پدرم 10سال پیش عمل قلب بازکرده 86 سالشه وازمدتها پیش هم قرص تیروئئدمصرف میکنه 1عدددرروز اخیرا"قندش بالا میرود ومشگل پروستات هم پیدا کرده وکلیه اش مشگل پیدا کرده وکراتین پتاسیمش واوره بالاست وانسولین هم مدتی چند هفته تزریق کردن قندش تا 370 هم میرود وگفتن فعلا انسولین مصرف نکنه .لطفا" آزمایشات را هم به پیوست به حضورارسال میکنم نا راهنمایی کنین چکار کنیم اگه لازم بود شهرستانه بیاریم خدمتتان اگه ممکنه بستری و چکاپ بشه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      باید اول قند را تنظیم کنید ۲-دکتر نفرولوگ بروید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. آیا راه انتقال تبخال تناسلی فقط از طریق سکس هست؟
    مثلا اکر پدر یا مادری ویروس تبخال تناسلی را داشته باشند به نوزاد یا فرزندان منتقل می شود؟
    با غذا خوردن در ظرف مشترک یا حمام رفتن یا بوسیدن.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      نوع ۲فقط از طریق سکس است
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      تبخال تناسلی مگه نوع 1 و 2 داره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      منظورتون از دهان داخل دهان یا لب هست؟
      یعنی تبخال لب که همه مردم دچارش میشن مگه از نوع ۱ ویروس تبخال نیست؟
      ولی شما دارید میگید تبخال دهان نوع ۱ از نوع تناسلی!
    5. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      واینکه تبخال نوع ۱ تناسلی چگونه منتقل میشه؟
      آیا از طریق بوسیدن و لب گرفتن‌ هست؟
      نوع ۱ فقط دهان رو درگیر میکنه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      نوع. ۱الها را گرفتار میکند نوع ۲منطقه تناسلی
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    23 سال سن دارم. وقتی خودارضایی میکنم بیضه هام درد میگیرن.. وقتی با اب سرد طهارت میگیرم یا بعد از دستشویی سنگین یا بعد از استحمام همین مشکل درد بیضه رو دارم و موقع سرما بیضه سمت راستم به بالا میره. لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اینها مرضی نستند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب