اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    .
    میخواستم بدونم این زائده هایی که روی پوست آلت در اومده چیه؟
    .
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      شبیه زگیل است بیایید ببینم

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آلتم خیلی کج شده نمیدونم واسه چی
    18سالمه تا حالا سکس نداشتم خجالت میکشم
    لطفا کمکم کنید راهکاری هم بدون عمل جراحی وجود داره؟
    هزینه عمل چقده
    ایا با عمل دیگ راحت میشم راست میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بیماری بیرونی است بیایید ببینم71062300

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    حدود یکسال پیش لکه های قرمز و کمی تیره بروی سر ٱلت تناسلی و بعضی قستمها ایجاد شد گاهی هم پوست خشک و پوسته پوسته میشد. متخصص پوست مراجعه شد یه آمپول ترمیسالیون یه پماد ترکیبی که احتمالا بتامتازون بود و یه شامپو دادن پس مصرف لکه ها کم رنگ شدن و تقریبا محو ولی انگار در عمق پوست خیلی کوچیک لکه های قرمز بودن پس اتمام دارو و چند وقت مصرف نکردن دباره لکه های کوچیک قرمز روشن و سرخی اطرف الت وجود داشت و گاهی خشک شدن و پوسته شدن مراجعه مجدد. داروهای ترکیبی بتامتازون elidel 1s ترکیبی دادن. و یه پماد دیوانکس هم همراه صابون تجویز کردن أیا مشکل هم قابل درمان است. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اینها مهم نیستند

  • تصویر کاربر ميلاد شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    من ٤٢ سالمه و هيچ وقت جهش نداشتم شايان ذكر است كه دو فرزند دارم و از نظر قدرت جنسي مشكلي ندارم درماني براي داشتن جهش وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر ادرارت هم مشکل دارد باید از نظرز تنگی مجرا بررسی شوید

  • تصویر کاربر ش. شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید . دختری 35 ساله میباشم که حدود یک سال و نیم قبل به علت خارش به دکتر متخصص زنان مراجعه کردم که پس از معاینه گفت فکر کردم زگیل داری ولی نبود ، گفت چین خوردگیهای پوستت بود که خیلی هم کشیدمش و چیز مشکوکی ندیدم خوشبختانه. و فقط یه کم مشکل قارچ داری که یه پماد داد که خارشم خوب شدم . اما از اون موقع همش روی این مسئله حساس شدم مدام فکرم رو مشغول کرده با اینکه تغییری مشاهده نکردم . میخواستم نظر شما رو بدونم اقای دکتر خیلی ممنون. منظورم گوشت اضافی پایین واژنم هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      این زگیل واضح است بیایید سریعا با کرایو خوب میشود02122642744

  • تصویر کاربر پژمان شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام من سه هفته پیش پوست بیضه ام خیلی قرمز شد و بعد درد زیادی داشت و پوسته ریزی داشت دکتر رفتم گفت برای اضافه وزن هست و بیماری قارچی بهم پماد کلیتریمازول دادو قرص سفکسین و کتوکونازول 150 میلی گرم داد.حقیقت دو هفته هست دارم استفاده می کنم ولی هنوز سوزش و پوسته ریزی و درد شدید دارم.درضمن من بیماری پسوریازیس دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      عکسش را بفرستید ببینم

  • تصویر کاربر عیسی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    خیلی خیلی ممنون بابت پاسخ های جامعتون
    من از استان گیلانم و متاسفانه توانایی زیارت شمارو از نزدیک ندارم
    متاسفانه وقتی رفتم دکتر
    دکتر فرمودن بنده زگیل دارم
    چهارتا زگیل کوچیک که شبیه به خال گوشتیه
    دکتر گفتن زیاد جدی و شدید نیستش
    جزئیه
    محلول اسید سالسیلیک تجویز کردن
    من یه مدت مصرف کردم
    متوجه شدم تو دراز مدت نتیجه میده
    بعدش با تحقیق
    از پودوفیلین 20 درصد استفاده کردم
    به طور معجزه اسا و باورنکردنی ای زگیل ها بصورت کامل محو شد
    خیلی خوشحال بودم ازین قضیه
    تا اینکه متوجه شدم دو سه هفته ازین جریان گذشت دوباره همون زگیل ها سر همون جای قبلیشون برگشتن
    علت بازگشت چیه جناب دکتر؟
    من دوباره شروع به درمان با پودوفیلین کردم
    نظر شما چیه
    این قضیه خیلی داره اذیتم میکنه
    خیلی حس بدی دارم
    چیکار کنم راحت شم؟
    1. تصویر کاربر عیسی جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      پیرو ادامه ی سوال قبلیم جناب دکتر
      که بعد از درمان با پودوفیلین‌دوباره زگیل ها برگشت
      کی میتونم به زندگیه عادیم برگردم
      با خیال راحت امیزش داشته باشم
      و اینکه کی بصورت کامل خوب میشم؟
      چیکار کنم ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      باید کرایو کنید تماس02122642744

    3. تصویر کاربر عیسی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      ده تومن دادم که بگین باید کرایو کنید 
      علتو‌توضیح بدین
      من خودم میدونم روش های درمانش چیه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام این زگیل تناسلی است وباید درمان کنید که بهترین وعلمی ترین درمان هر کجا انجام دهید  لیزر وسوزاندن باعث بخش میشود

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید میشه ازمایش را تفسیر کنید یک پسر ۱۰ ساله هم دلرم و دکتر گفته عفونت اون قدر زیاد هست که اسپرم تولید شده میمیره در ضمناز اخرین رابطه ۴ روز ازمایش دادیم volome 3.5cc viscosity Abnormal PH 7.8 Liauebactiontimi 40 contpen mi: W.B.C/ H.P.F mony و نوشته در هر میدان میکروسکوپی ۱.۲ عدد اسپرم نیمه متحرک مشاهده شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اقدام کنید نشد باید ای وی اف کنید

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام .خسته نباشید .من 52 ساله هستم .درتاریخ 94/12/12 تست psa 2/03 بود ودر 96/6/20 2/63 psa.
    تا در تست psa 4/99 97/12/27 شدو
    در 98/1/20 4/89 psa و قرص لووفلوکساسین تجوز شد
    در 98/2/11 4/49 psa قرص قطع شد
    در 98/3/19 psa 5/96 ------اندازه پروستات ‍‍42+35+47 باحجم 35 سی سی
    و در طول این چند ماه چیزی شبیه خارش وسوزش در مجرای( خروجی) ادرار گاه گاهی حس میکنم و مشکلی دردفع ادرار هم ندارم لطفا راهنمایی فرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بهتر است ام ار ای بکنید 

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    من 37 سالمه آقا هستم و مجرد. از نظر بدنی لاغر هستم. در 21 سالگی سنگ حالب راست را به صورت جراحی باز عمل کردم و دکتر بعد از عمل شلنگ بسیار طویلی را در شکم من برای خروج مایعات جاسازی کرده بود که بعد از چند روز از عمل خارج کرد. ضمنا در حین عمل دکتر متوجه فقدان یک بیضه من هم شده بود که در همان جلسه یک شکاف نسبتا بزرگ هم برای بررسی وجود بیضه در شکم من ایجاد کرده بود که متاسفانه بیضه ای پیدا نکرده بود. من اخیرا آزمایش سرطان بیضه دادم ولی خب مشکلی از این بابت نداشتم. ام آر آی هم برای بررسی وجود بیضه در شکم دو سال پیش دارم که پزشک متخصص گفت مشکلی ندارم و نیاز به عمل از این بابت نیست. مشکل اصلی من که الان دارم پیام میدم درد شدید شکم در اثر سرما و باد کولر است که در حد درد سنگ کلیه است و باعث بی اشتهایی کامل من میشود و در طی یک هفته به مرور از بین میرود. من در حین مبتلا به این درد از اوتو روی شکمم استفاده میکنم که موجب تسریع بهبود میشود. این درد من بعد از عمل جراحی حالبم ایجاد شده و قبلا سابقه اینچنینی نداشتم. خیلی دوست دارم از این بیماری خلاص شوم. نمیدانم آیا روش درمانی برای خلاص شدن از این وضضعیت وجود دارد یا نه؟ من زمستانها همیشه از شکم بند استفاده میکنم و بسیار احتیاط که دچار این مشکل نشوم. البته در تابستانها هم در اثر کوچکترین بی احتیاطی دچار این دل درد شدید میشوم. ممنو میشوم راهنمایی بکنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      ورزش وگرم نگاه داشتن محل وبیخیالی بهتری توصیه من است

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب