اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میثم شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من یک هفته پیش سنگ حالب در کلیه راستم داشتم که عمل کردم و یک‌لوله در بدنم گذاشن و گفتن که ۳ هفته دیگه مراجع کنم و خارج کنم.حالیه سوال من اینکه بعداز یک هفته با کوچکترین تکانی نشستن و استحام نمودن دچار خونریزی و درد میشوم ! دلیل چیست؟ آیا طبیعی؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1081 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. جناب من بیماری کمبود تستوسترون دارم .و هر 10 روز یکبار آمپول 250 تستسترون میزنم . و تحت نظر دکتر خمسه فوق تخصص غدد در تهران هستم شاید بشناسیدشون. دکتر خمسه گفته بود مشکل کمبود تستسترون از هیپوفیز و از مغز شما است . سوال بنده از شما آقای دکتر این است که آیا من میتوانم ازدواج کنم با این بیماری ؟؟؟از دکتر خمسه غدد در این مورد سوال کردم .میخاستم نظر شما را هم بدونم چیه ؟؟؟چون آقای دکتر خیلی از تنهایی دارم رنج میبرم از یه طرفه دیگه میترسم ازدواج کنم بچه دار نشم یه موقع عقیم نباشم..... با تشکر فراوان.... آیا آقای دکتر من میتوانم ازواج داعم داشته باشم مثل پسران دیگر و صاحب فرزند شوم در آینده؟؟؟ مرسی از راهنماییتون . اگر شد آخرین آزمایشاتم را برایتان میفرستم راستی من باید زیر نظر شما باشم یا همان دکتر خمسه غدد ؟؟؟ مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر هدیه شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر خانومی ۳۰ ساله هستم ۵ ساله ازدواج کردم یک سال بعد از ازدواجم دچار عفونت ادراری شدم که این عفونت خوب میشد به طور مکرر بعد از یک تا دو ماه برمیگشت اون موقع جواب سونو فقط سنگ ریزه به ابعاد یک‌ تا دو میلیمتر در کلیه چپ گزارش کرد
    تا اینکه باردار شدم در ماه آخر بارداری هم باز عفونت ادراری گرفتم و دو روز بستری شدم بعد از اون به مدت یک سال و نیم عفونت نداشتم تا الان که با علائم سوزش آزمایش دادم که دوباره دچار عفونت شدم و جواب سونوگرافی هم نشون داد سنگ سه میلی متری در کلیه چپ دارم یعنی اون سنگ ریزه های یک تا دو میلیمتری در این چند سال تبدیل به سنگ سه میلیمتری شده
    دکتر برای جلوگیری از عفونت ادراری و دفع سنگ چکار کنم؟؟ هر راهی که دکترها گفتن برای جلوگیری از عفونت انجام دادم اما فایده نداشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سام شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۳۷ سال دارم و متاهل هستم.
    اخیرا برای بچه دار شدن آزمایش ژنتیک انجام دادم و چند ژن پاتوژنیک بصورت غالب تشخیص داده شد که یکی از اونها مربوط به بدخیمی های بیضه و پروستات بود به همین دلیل سونوگرافی و آزمایش های مربوطه پیشنهاد شد. انجام دادم و در نتیجه مشخص شد پروستاتم حدود ۳۳ گرم هست و کمی بزرگتر‌از طبیعی ، اکوپترن پارانشیم پروستات هتروژن، سه کلسیفیکاسیون در پارانشیم پروستات مشهود، psa 0/55 و fpsa 0/02 هستش. طی پنج ماه گذشته دو بار هنگام انزال کمی درد داشتم و یک بار هم ادرارم قطع و وصل شد و بجز مواردی که عرض کردم ناراحتی نداشتم.
    میدونم نسبت fpsa به psa کل خیلی کم هستش و این جای نگرانی داره، لطفا نظرتون رو بفرمایید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر دنیا شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، خسته نباشید
    من ۲۵ سالمه و مجرد هستم . مدتی هست که در هنگام ادرار حس میکنم که مثانه به طور کامل تخلیه نمیشود و ادرار قطره ای دارم. آنتی بیوتیک مصرف کردم چون دکتر تشخیص عفونت ادراری داده بودند ولی بعد از قطع دارو باز هم برگشت . آزمایش کشت ادرار و سونوی شکم و لگن دادم. سنگ های ریز در کلیه داشتم . الان یک هفته است که قرص rowatenix رو مصرف میکنم ولی مشکل ادرارم هنوز برطرف نشده .با دکتر در میون گذاشتم گفتند ممکنه دو هفته طول بکشه تا رفع شه ولی اگر نشد باید به متخصص مثانه و کلیه مراجعه کنید تا از لحاظ مثانه نوروژتیک هم بررسی شم. ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Arash شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر کرمی
    آقای 33 ساله و مجرد هستم، بنده چند وقت قبل دچار تب و بدن درد(مثل حالت آنفولانزا) شدم و بعد از 24 ساعت این حالت برطرف شد و بعد یک درد خفیف در کلیه ها داشتم که این درد هم بعد گذشت ده روز کم کم برطرف شد و با مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی کلیه ها و مثانه طبیعی ولی پروستات با اندازه 30 سی سی و حجم باقیمانده ادرار 7 سی سی و همچنین 2.94 :PSA گزارش شد و جواب آزمایش خون وادرار نیز به پیوست ارسال شده است،
    سوال بنده این است که با توجه به اندازه بزرگ پروستات و PSA بالا و تب و بدن دردی که داشتم احتمال عفونت پروستات وجود دارد؟
    سوال دوم: معمولا بعد از دستشویی از دستشویی که بیرون میام در اثر خم و راست شدن یا زور زدن چند قطره ادار خارج می شود، با توجه به حجم ادرار باقیمانده 7 سی سی آیا نیاز به پیگیری دارد واصلا این مورد درمان دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمود یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.مشکل مادرزادی انحنای آلت رو به پایین دارم.نمیدونم چند درجه س ولی حین مقاربت درد میگیره احساس میکنم میخاد بشکنه.اگه میشه بگید چقد هزینه داره؟ با دفترچه هم میشه؟عکس هم ارسال نمیشه هرکاری میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمود شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس هرکاری میکنم ارسال نمیشه.تهران هم نیستم که بیام خدمتتون.خوزستان هستم.اگه میشه تقریبی هزینه عمل رو بگید چون کارگرم دستم تنگه.فیلم عمل رو دیدم، آلت من با یه بخیه صاف میشه
    3. تصویر کاربر محمود شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس ارسال نمیشه هرکاری میکنم.تهران هم نیستم.خوزستانم.فیلم عمل رو دیدم.آلت من 1بخیه فقط میخاد.خواهش میکنم هزینه رو تقریبی بگید چون کارگرم دستم تنگه نیام اونجا گرفتارشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام.سوالم قبلن مطرح کردم جواب گرفتم .لطفا اسم و فامیلم در قسمت پاسخها هس لطف کنید حذف کنید .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر زهره شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز،برادرم 32ساله مدتی درد در پهلو موقع خوابیدن داشتن سونو گرفتن که نتیحه رو براتون میفرستم،خواستم ببینم راهی برای درمانش هست،که این توده از بین بره،و اینکه آیا ممکنه این توده سنگ باشه؟خیلی نگرانم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر زهره شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      راهی برای جلوگیری یا توقف رشدش هست؟روش تغذیه ای یا داروی خاصی؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض پوزش، متأسفانه شهوت من خیلی قوی است و نه با اراده و نه قرص سیپروترون استات نمی تونم جلوی خود ارضایی رو بگیرم. تکلیف من چیست ؟ ممنون از کمکتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب