اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آرش جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر الان سه روزی میشه یه لرزش کوچیک تو قسمت بیضه هام حس می کنم بیشتر در حالت نشسته و دراز کش لرزش دارن
    1. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      دکتر میشه لطف کنید جواب سوال ما رو بدین
      تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من مهم نیست سونو کنید از بیضه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جک جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر دوتا سوال داشتم.
    ۱. آیا بدون وجود علامت و برجستگی میتوان با آزمایش hpv وجود زگیل و نوع آن را تشخیص داد؟
    ۲. اگر آقا مشکوک به زگیل باشد و خانم واکسن زده باشد میتوان رابطه جنسی داشت؟
    ممنون‌ میشم که به هردو سوال پاسخ بدین.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر جک شنبه ۲۳ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام مجدد. یک هفته از ثبت سوال من میگذره ولی پاسخی ندادین
      من علامتی روی آلت تناسلیم بود که دو پزشک پوست تشخیص دادن زگیل نیست و یک پزشک عمومی تشخیص زگیل داد و اسید سالسیلیک تجویز کرد. بعد از یک هفته مصرف اسید سالسیلیک اون برجستگی از بین رفت. آیا تویاین عکس زگیل وجود داره؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام من مسافرت بودم جواب اول منفی است باید زگیل باشد۲-۲-بله میتوانید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شیوا یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر الان پنج سال که از رابطه من گذشته و فقط تماس پوستی بوده و تو این پنج سال دیگه رابطه نداشتم. ویکسال‌ بعد زگیل زد حدودا سی وپنج تا‌ که از بین بردم‌ ولی یکسال بعد دوتا زگیل ریز دیگه روی باسنم هست خیلی ریز و برجسته نیست و الان سه سال که این دو زگیل رو دارم نه بزرگتر شده ونه کوچیکتر می خواستم بفهمم یعنی ویروس ضعیف شده یا خیر ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر نداری مبتلا نیستی
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    مقدار psaمن 3.95و سنم 41و حجم پرستاتم32کمی تخلیه ادرار بعضی اوقات می ماند باید چیکارکنم البته آقای دکترموقع آزمایش یک هفته بود هرروز خود ارضایی داشتم هفت هشت روز گفتن این مهمه که تا48ساعت قبل آزمایش نداشته باشید میخواستم بدانم چیکارکنم
    1. تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام جناب آقای دکتر هنوز جوابتون نیامده ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      در سن شما نیازی به تست نیست ولی انجام داده اید دوباره جای معتبر تکرار کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام
    من 6 ماه پیش متوجه ی دونه سفید بالای آلتم شدم
    بهش دست نزدم
    تا ی مدت ک بزرگ شد و چندتا شد

    من ی دکتر رفتم گفتم ک طبق مطالعاتی ک من داشتم و این چیزی ک میبینم زیگیل هست
    ولی گفتن ن این چیز خاصی نیس و با پماد رفع میشه

    به من پماد راکوتان 0.05 {b309cbcb5bba498a97539a9f83b3a40f81860f87e0424b8018a82edc975af81e} و ملیسان رو داد


    راکوتانن و ملیسان پخشش که نکرد هیچ حتی چنان سوزشی داشت ک عفونی شد و خون میمود

    بعد با ی پزشک دیگ دید منو گفت زیگیل هست و بهمدوتا قرص داد ک عفونت از بین بره

    ولی من موندم آخر زیگیل هست یا نه
    چون دکتر دوم هم گفت برو پیش متخصص
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      بیشتر به تبخال میخورد تا زگیل تبخا بثورات ناولی دردناک است
  • تصویر کاربر آقائی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام پسرم 14 ساله است از زمان تولد دچار چربی های خون بالا حدود 500 الی 600 بود دچار عفونت اداری بود دفع آلبومین داشت و فعلا زیر نظر پزشک در حال مصرف دارو هست یک ماه پیش در بیمارستان قائم مشهد در جلسه پزشکان غدد موضوع مطرح شد ولی نظر این شد دوز دارم آترو والستاتین را بالا ببرند تا ببینن نتیجه چه می شود ولی فرزندم خیلی از شب اداری رنج می برد جایی نمی توانیم برویم داره افسرده میشه و همسن و سالاش خجالت می کشه نمی تونه از طرف مدرسه اردو برود بیشتر مواقع چه روز و چه شب ولی شب ها همیشه بی اختیاری ادار براش پیش میاد خواهشمندم راهنمایی بفرمائید واقعا خسته شدیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      باید تست ارودینامیک بگیرید تا علت ان مشخص شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عابد سه شنبه ۲ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام
    درد خفیف بالای کشاله ران پای چپ دقیقا زیر شکم و امتداد درد تا بیضه چپ دارم.
    در خارج از ایران هستم و دسترسی به پزشک ندارم.
    لطفا راهنمایی بفرمائید.
    در ضمن چند سالی است فتق دیسک کمر هم دارم.
    و چند مدتی است بر روی کلاهک آلت تناسلی ام چند لکه قرمز رنگ مسطح نیز پدیدار شده است.
    ممنون می شم راهنمایی بفرمائید.
    در ضمن تا سه هفته دیگه بر می گردم ایران .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر عابد جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      در ضمن بیضه چپ هم کمی متورم و دردناک شده است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      این زگیل نیست
    4. تصویر کاربر عابد جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      چی هست ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      شک دارید ازمایش بدهید تا قطعا مشخص شود
    6. تصویر کاربر عابد شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      برای این لکه چه کنم ؟
      آیا بالینیت هست ؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نیاز به درمان ندارد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر MaryM جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام .جناب دکتر من یک خانمم که از یک ماه پیش متوجه یک زائده بالای بالای آلت تناسلی خود شدم که تو این یک ماه حالت مخروطی رنگ پوست پیدا کرد و فکر کنم اندازه 2میلی متر .تو این مدت سعی کردم که اصلا از مو بر استفاده نکنم چون میترسیدم مشکل زا باشه امشب که دقت کردم دیدم کنارش یه دونه دیگه در حال رشد هست .دکتر خیلی نگرانم میشه لطفا کمکم کنید . ⏪
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      تین زگیل است ودرمان ان کرایو است۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر MaryM جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      زگیل تناسلی یعنی؟؟؟😭😭😭
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      بله زگیل است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ناصر جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با سلام
    همسرم چند وقتی مشکل عفونت و قارچ تناسلی داشت و ما برای حل مشکل اقدام کردیم

    و حدود یک هفته رابطه ای نداشتیم

    الان من یک خارش خفیف زیر بیضه ها حس میکنم مثل زمانی که جایی عرق سوز میشود
    با این تفاوت که فقط یک نقطه است .
    از نظر ظاهری هم هیچ مشخص نیست .
    نگران شدم
    از طرفی خیلی خجالتی هستم و نمیتونم دکتر نشون بدم
    واقعا فکرمو مشغول کرده

    تازه داماد هستم و نگران باروری و...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از مظر من شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر قياسي جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    بعد از استفاده از يك ژيلت در حمام خارش شروع شد اولش زير بيضه و حتي گهگاهي درون مجراي ادرارم مور مور ميشد اما در هنگام ادرار كردن سوزش نداشتم كه الان خوب شده و ديگه مور مور هم نميشه، مشگل اصلي از جوش هايي است كه در بدنه آلت تناسلي هستن و زير بيضه و كشاله هست و متاسفانه قسمتي از پشت باسنم هم اينطوري شده ، ميسوزه و راه نميتونم برم پماد تريامسينولون ان ان استفاده كردم ولي اثر نكرد اين جوش ها شبيح تاول هستن لطفا بگيد چه كنم😔
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر تبخال باید بررسی کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب