اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پریسا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من پدرم دراومده از بس دنبال وقت گرفتن برای دیدنتون بودم خواهش میکنم بیمارستان تا اخر فروردین وقت نداره اینترنتی هم همینطوره لطفااااا من حتما باید ویزیت بشم خواهش میکنم برام خیلی مهم شمارو ببینم لطفا یه لطفی بکنید به من یه وقت بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر پریسا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر من باید معاینه بشم سه ماهی میشه که دچار زیگیل شدم چنتا دکتر رفتم هر موقع خواستم وقت بگیرم پیش شما بیام نشده کرایو هم کردم جراحی هم کردم لطفا یه راهی بگید من بتونم توی هفته ای دیگه مطب شما وقت بگیرم ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . بنده با سونوگرافی که گرفتم مشخص شد در کالیس فوقانی کلیه چپم سنگ ۵ میل و در کالیس تحتانی کلیه راستم سنگ ۴ میل وجود داره الان دکتر برام قطره سنکل نوشته.ایا با خوردن قطره و مایعات زیاد و طناب زدن احتمال دفع وجود داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پرواز یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام جناب دکتر کرمی، خسته نباشید
    جناب دکتر از مدت زمان خیلی زیادی است نزدیک شش ماه کله ای سفید رنگ در بدنه اندام تناسلی ام مشاهده می شد که به مرور زمان در حال رشد کردن می باشد و هیچ گونه دردی هم ندارد و ضمنا تا به حال با کسی هم رابطه جنسی نداشته ام و سن بنده نیز 32 سال می باشد. در پیوست عکس را ارسال گذاشته ام خواهشمندام راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر فراوان از کرمان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Feritaji چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    زیر بیضه خود یه سری جوش های کوچیک وریزی رو مشاهده میکنم
    بیشتر درته بیضه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر Feritaji یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر ،درد و سوزش نداره ونمیترکه اصلا
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      اينها مرضي نيستند بيخيال
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر setare یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام،۳۹سالمه،من ژنوتیپ ۱۶زگیل تناسلی رو دارم،پاپ اسمیر هم دادم اما سلول پیش سرطانی نداشتم و دکتر دهانه رحمم رو یک جلسه فریز کرد چون به کررات عفونت میگرفتم .واکسن سرویکس میتونه برای پیشگیری از سرطانه رحم برای من خوب باشه؟دونه های ریز سفر زیر پوست مهبل دارم،اینا عفونته یا زگیل؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Beinam دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان
    خدا قوت
    متاسفانه دچار درد در بیضه راستم شدم
    و در زمان دفع ادرار دچار درد در همان نقطه میشوم
    باتوجه به وضعیت این ویروس در کشور ترجیحم این هست که یه مراکز پزشکی مراجعه نکنم و خواستم از شما جناب دکتر عزیز درخواست کمک داشته باشم
    ممنون از راهنمایی های خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر Beinam دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام حناب دكتر
      به خاطر اين ويروس ميترسم حقيقتا به مراكز درماني رجوع كنم
      به نظر شما چه دليلي ميتونه داشته باشه؟
      چه كاري انجام بدهم براي تسكين درد تا بعد كه بتونم براي سونو اقدام كنم؟
    3. تصویر کاربر Beinam دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دكتر جان سلام مجدد
      بنده ٣٨ سال دارم و ازدواج كردم
      اما به دليل اين ويروس نمي خوام به مراكز درماني رجوع كنم ممكنه راهنماييم كنيد كه چه دلايلي ميتونه باعث توليد اين درد شده باشه؟
      يا اينكه چه كاري ميتونم براي تسكين دردم انجام بدم تا اينكه براي سونو اقدام كنم؟
      ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد🙏🙏🙏
    4. تصویر کاربر Beinam دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      عذر خواهي ميكنم سن رو اشتباه تايپ كردم٣٤
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ramin پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    س.38سالمه.مجرد.7 سال پیش زگیل تناسلی گرفتم و در طی 2.5 سال پیش دکتر محرابیان پوست درمان کردم.4 ساله هیچ ضایعه ای ندارم.حدود 3 تا 4 ساله علائم ادراری دارم(دوشاخه شدن ابتدا و انتهای ادرار و زمانی که فشار ادرار کمه.احساس ماندن ادرار بعد از ادرار.در طی دو سال دوبار سونو کردم یه بار 30 و یه بار 50 سیسی مانده داشتم.و گاهی صبح ها که بیدار میشم درد شکم).دوسال پیش پی سی آر از چند قطره ابتدای ادرار دادم تایپ 51 مثبت شد.20 روز پیش و بعد 2 سال پی سی آر از براش پوست دادم و بازم با تایپ 51 مثبت شده.لاقل 4 ساله هیچ ضایعه ای نداشتم.نگرانم که شاید چندین ساله داخل مجرا ضایعه هست؟البته علائم ادراریم از وقتی که یادم میاد و از چند سال پیش تا به امروز تشدید و تضعیف نشده.هرگز ابتدای مجرا و نوک کلاهک ضایعه نداشتم.و هرگز لکه خونی در شرت نداشتم.الان موندم چی کنم تا ویروس رو ریشه کن کنم و بهدش برم ازدواج کنم.سر در گم شدم در واقع 4 ساله هیچ ضایعه ای نداشتم.اما ظاهرا ویروس رو دارم.نمیدونم این ویروس ناشی از زگیل داخل مجراست که در طی این چندین سال اونجا بوده و درمان نشده یا اینکه ربطی به اون نداره.من نگرانم و قصد ازدواج دارم.این ویروس رو واسم ریشه کن کنید و نجاتم بدید. دکترم معتقده اگه 1 سال از آخرین درمانت بگذره و ضایعه نداشته باشی به احتمال 90 درصد دیروس ریشه کن میشه.برای من 4 سال گذشته و ظاهرا ضایعه ای ندارم ولی هنوز ویروس هست.کمکم کن دکتر.دکتر محرابیان شما رو بعنوان ارولوژ خوب در این زمینه به من معرفی کرد تا از شما مشورت بگیرم.من 7 ساله پیشه دکتر محرابیان میرم و میام درضمن من از سیستو بخاطر به هم زدن فرم مجرای ادرار و اینکه اگه احیانا اون داخل ضایعه باشه و بدتر زخمیش کنه و باعث انتشارش بشه خیلی میترسم.و اینکه به نظرم سیستو باید مجهز به لیزر باشه تا اگه در حین سیستو موردی دیده شد همونجا لیزر بشه و دوباره واری نشه.البته شاید 3 سانت اول برای سیستو کافی باشه.به نظرتون ممکنه در مورد بنده اصلا ضایعه اون داخل دارم؟علائم ضایعه داخل مجرا چیه؟تجربه شما و مریضهاتون چی رو میگه؟آیا ممکنه داخل مجرا ضایعه باشه و چندین سال اندازش و تعدادش تغییر نکنه و علائم ادراری همواره ثابت بمونه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ramin یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      با توجه به اینکه من ویروس با تیپ 51 رو دارم شنیدم که با انجام عمله سیستو ممکنه ایجاد خراشیدگی کنه که خودش باعث انتشار ویروس و ایجاد ضایعه جدید میشه و حتی تعداد بیشتر هم میشه. به نظرتون برای شخصی مثل من که ویروس رو داره و با توجه به توضیحات کاملی که در بالا دادم انجام سیستو صلاحه و پر ریسک هست یا نه؟ودرضمن شما میتونید سیستو همراه با لیزر انجام بدید(یعنی سیستوسکپیتون به لیزر هم مجهزه و همزمان امکان سیستو و لیزر هست؟) که اگه در حین سیستو ضایعه دیدی همونجا لیزرش کنید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر ramin دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      پرفسور حق با شماست.ولی من با توجه به اینکه آزمایش پی سی آرم با تایپ 51 مثبت شده نگران این هستم که سیستو کنم و خود سیستوسکپی باعث انتشار بیشتر ویروس داخل مجرا و افزایشه درگیری داخل مجرا بشه و حتی مجرا رو هم کلا درگیر کنه.آیا این نگرانی من درسته و ریسک داره؟(آخه من شنیدم خود سیستوسکپی ممکنه باعث انتشار بیشتر ویروس در مجرا بشه و شنیدم حتی زگیل داخل مجرا رو که لیزر میکنند ممکنه بخاراتش اون داخل باعث توسعه ویروس بشه)
      و اینکه اگه صلاح میدونی که با توجه به شرایط من برای من سیستو انجام بدید آیا سیستوی شما مجهز به لیزر هست؟که اگه در حین سیستو داخل مجرا ضایعه دیدید همونجا لیزرش کنید؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      بايد در اطاق عمل انجام شود
    6. تصویر کاربر ramin چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام.من با منشیتون تماس گرفتم.به من گفتندکه بعد از عید وقت بگیرم.من بعد از عید وقته سیستو در مطب رو بگیرم؟به من بگید که به منشیتون چی بگم؟من باید از شهرستان بیام.و شرایطم یکم سخته.
      راستی اینم بگم که من وقتی نوکه مجرامو باز میکنم و ولش میکنم و ادرار میکنم دیگه ادرارم دوشاخه نمیشه ولی بعد از ادرار یکم احساس مانده ادرار دارم.انگار که نوکه مجرام به هم میچسبه.
      با توجه به سوابقی که از خودم گفتم و با توجه به تجربه بی نهایت شما به نظرتون احتماله وجود زگیل داخل مجرای من کمه یا زیاده؟(من در زمانی که زگیل داشتم هرگز ایتدای مجرام یا حتی روی کلاهک زگیل نداشتم و هرگز در شرام لکه خونی نداشتم).
      تو رو خدا سوابقمو در بالا و نوشته های قبلیمو دوباره بخونید من بسیار استرس دارم.وحشتناکه استرسم
      ممنونم از شما
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      من تا ۱۳ نیستم
    8. تصویر کاربر ramin پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      انشالله در سال جدید سلامتی باشه برای شما و خانوادتون.
      1.بعد از تعطیلات به منشیتون چی بگم و چطور وقته اتاق عمل بگیرم؟و منظورتون سیستو در بیمارستانه؟(چطوری باید هماهنگ کنم)

      2.با توجه به سوابقی که در چندین نتن بالا از خودم دادم و با توجه به تجربیات شما در این زمینه احتمال وجود ضایعه داخل مجرا در من زیاده یا کمه؟

      ممنون بابت وقتی که میزارید
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز . ممنون از وقتی که میزارید .. لبه کلاهک آلت تناسلی من چند ماهی هست یک لکه کوچک با حاشیه بنفش پیدا شده .. هیچ خارش و اذیتی نداره ... البته مجاورت اون، ناحیه گلو گاهی پوسته میشه و میخاره . لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر نیما یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام مجدد بزرگوار . ظاهرا عکسی که فرستادم اشتباهی بود . دوباره میفرستم
    3. تصویر کاربر نیما یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام مجدد . با کمال پوزش عکس رو فرستادم . منتظر پاسختون هستم
    4. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      با عرض پوزش عکس رو فرستادم
    5. تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دکتر عزیز . چند روزی از مطرح کردن سوالم میگذره .و منتظر پاسختون هستم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      از اينجا بايد ازمايش دهيد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام.38 سالمه.مجرد.6 سال پیش زگیل تناسلی داشتم و 2 سال درگیر درمانش بودم و الان 4 ساله هیچ ضایعه ای ندارم و دائم معاینه میشم.ابتدای ادرار و انتهای ادرارم و زمانی که فشار کمه دوشاخه میشه و بعد از ادرار احساس ماندن ادرار دارم و دو بار سونو کردم یه بار 30 و یه بار 50 سی سی مانده بود.تست پروستات و عفونتم منفی بوده و حتی اورولوژ رفتم و دارو دادن ولی تاثیری نکرد و البته علائم من در طی سالهای گذشته کمتر یا بیشتر نشده وثابته.و بعضی صبح ها که از خواب بیدار میشم زیر شکم درد میکنه.دو سال پیش پی سی آر از چند قطره اول مجرام دادم و با تایپ 51 مثبت شد.و بعد از گذشت 2 سال دوباره 20 روز پیش به روش براش از پوست پی سی آر دادم و بازم با تایپ 51 مثبت شد.جالب اینجاست در این 4 ساله گذشته دائم توسط متخصص پوست معاینه شدم و هرگز دیگه زگیلی نداشتم و تا امروز هرگز لکه خونی داخل شرت و یا زگیل در ابتدای مجرا یا روی کلاهک نداشتم.من میخوام ازدواج کنم باید چیکار کنم؟و اون علائم ادرار به چی مربوطه؟مگه احتمال ریشه کن شدن ویروس به شرط درمان شدن و گذشته 2 سال از آخرین درمان 90 درصد نیست؟چرا ویروس در من مونده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پسر یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من واسه درمان زیگل خدمتون رسیدم و کرایو کردم ولی بعداز جند روز دیدم سر التم هنوز یکی دیگه هست و جا افتاده و و اینکه دایرکتم دادم متاسفانه ج نگرفتم و بخاطر این ویروس نمیتونم مسافرت کنم شهرستانم جون کارمون هم تهران تعطیله فعلا میشه بگی جکار کنم گفتم ولی خودمم مطمعا نیستم زیگل باشه چون شبیه اونا نیست لطفا راهنمای کنید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب