اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رسول دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام.خانم بنده چهار بار آی وی اف در رویان و ابن سینا انجام دادن‌ دور اول و دوم با من کاری نداشتن.از دوره دوم به بعد از من آزمایش گرفتن اس دی اف آ بالا بود. ی بار با جراحی اسپرم گرفتن و دفعه چهارم با قرص خوب شدم و هر با ۳ جنین گرند ای خوب تشکیل میشد. ولی متاسفانه در بدن زن نمی ماند.حالا مطب خصوصی میگه تحرک اسپرم پایینه.و اون رو هم نتونست خوب کنه و کماکان بلا تکلیف هستیم.لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، خانم تحت نظر متخصص زنان باشند
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    35سالمه متاهل دارای یه دختر تو کودکی عمل فتخ انجام دادم بعد ازدواج تا ۵سال بچه دار نشدم بعد خدا به ما یه دختر داد الان ۶سالشه حدود چهار ساله جلوگیری نکردیم ولی بچه دار نشدم ازمایش اسپرم دادم حدود ۲۰تا ۲۵ میلیونه بخاطر اون بیضه را را طبق مطالب معاینه کردم احساس میکنم سمت چپی داخلش رگهایی پیچیده داره شبیه واریکوسل بعد از راستی هم کوچیکتره نظر شما چیه اقای دکتر مچکرم اگر پاسخ بدید مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، جهت معاینه باید مراجعه کنید
  • تصویر کاربر رامین شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر. من ۲۸ ساله و مجردم. دو سال پیش عمل دو طرفه واریکوسل داشتم که عود کرد اگه من قصد ازدواج و بچه دار شدن نداشته باشم که این قصد رو دارم آیا عمل نیازه ؟؟ اگه عمل نکنم مشکل خاصی به مرور پیدا خواهم کرد مثلا آیا بیضه ام کوچیک شده و تحلیل خواهد رفت؟ بیضه چه خواهد شد ؟؟ و آیا در کیفیت سکس تاثیر خواهد گذاشت؟؟
    نگرانم آقای دکتر ممنون میشم از پاسختون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، اگر پس از ازدواج مشکلی بود آزمایش سمن بدهید
    2. تصویر کاربر رامین جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      در روی سوال عرض کردم که قصد ازدواج ندارم ...
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      فرمودید ندارید که دارید .. جواب هم واضح هست اگر قصد دارید و مشکل در باروری بود آزمایش بدید وگرنه نیازی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Fzm شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام اقای دکتر /میشه در مورد این لک های کوچک نظر بدین/لازم به ذکر است هیچ گونه علائمی نظیر برجستگی،سوزش،خارش ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، زگیل تناسلی نیست، جای نگرانی ندارد
    2. تصویر کاربر Fzm جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      آقای دکتر واکسن رو جهت پیشگیری پیشنهاد می کنین؟۲۵ سالمه
    3. تصویر کاربر Fzm پنجشنبه ۵ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      اقای دکتر خواهشن جواب بدین
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      واکسن بزنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهتاب شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    همسر من مدتیه بیضه سمت راستش درد میکنه البته سنگ کلیه داشت که دفع شد
    مشکل کمردرد هم داره هفته گذشته سونوگرافی انجام داد بیضه هاش نرمال بودن عکس کمر هم انداخت دچار صافی ستون فقرات هست در سونوگرافی سنگ کلیه هم مشاهده نشد ولی همچنان درد داره
    در سونوگرافی بیماری واریکسل یا مشکل پروستات هم دیده نشد میخواستم ببینم علت دردش چی می تونه باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، احتمالا به علت درد ارجاعی از سنگ بوده، بهتر نشدن جهت معاینه تشریف بیارن
  • تصویر کاربر Reza شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير
    لكه هاي تيره ي پوستي كه عموما بعد از كريوتراپي در ناحيه تناسلي باقي ميمانند را با چه كِرِمي ميتوان از بين برد ، ايا روشن كننده هاي پوستي حاوي هيدروكينون مناسب هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، فعلا پماد نزنید، پماد رژودرم هم خوبه
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 694 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    با علائم قطره قطره امدن ادرار و سوزش ادرار به متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه شد که عمل یورتروسکوپی انجام دادن و بعد عمل گفتن مجرا تنگ هست و باید عکس rug تهیه بشه تا با مشخص شدن محل تنگی عمل باز انجام بشه حالا سوالم اینه که ایا بدون عمل باز امکان باز کردن مجاری وجود داره و اینکه عمل باز چه عوارضی داره ؟ با تشکر علائمی که بعد از عمل یورتروسکوپی دارم تکرر ادرار و درد در قسمت بیضه ها هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، بعضی از انواع تنگی با عمل غیر باز میشه برطرف کرد
    2. تصویر کاربر مجتبی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکتر ممنون
      برای اینکه مشخص بشه نیاز به عمل باز داره یا نداره باید عکس رنگی مجرا رو بگیرم و ارسال کنم برای شما؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      بله، در مرکز گلستان ها انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب

    برای پسردار شدن خواستم اقدام کنم قبلش بدون هیچ دارو و مکملی ازمایش اسپرم دادم تا اگه مشکلی هست مرتفع بشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید ایرادی در ازمایشم میبینید یا خیر
    کلاس آ پایینه ایا ؟ اگه بله برای بالابردن چه راهکاری دارید ؟ چ مدت بعد ازمایش و تکرار کنم

    مکاویت و ال کارنیتین ویال میتونم مصرف کنم ؟ منع برای مشکل کبد چرب ندارن که ؟
    1. تصویر کاربر فرهاد جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      ۳۵ سالمه ی دختر ده ساله هم دارم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، اگر تهران هستید در رویان آزمایش بدید، پودر Andrifertiمفیده
    3. تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۱ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      دکتر نفرمودید مشکلی هست در ازمایشم یا خیر ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      آزمایش قابل قبوله، ولی جهت باروری مجدد از دارو استفاده کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Pedram شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    با سلام. حدود 2 هفته پیش سکس بدون کاندوم داشتم. و بلافاصله بعد از اون سوزش عجیبی درون آلتم به ویژه نوک اون احساس کردم و چند روز بد درد کمی در بیضه سمت چپم احساس کردم. اینجا به دکتر مراجعه کردم
    کرم Clotrimazolo دادن بهم و دکتر آنلاین دیگه در ایران گفتن که تا 5 روز آزیترومایسین مصرف کنم.
    در این مدت سوزش ازبین رفت اما درد به خصوص در بیضه ها ادامه داشته
    از دیروز که دوباره رابطه(با کاندوم ) داشتم.
    دردم بیشتر شده و امروز که دوچرخه سواری کردم بدجور درد گرفت
    دردیه که از بیضه شروع و میان پا و حتی به سمت زیر کشیده میشه. از دورن و حتی درون معقد احساس میشه.
    متاسفانه ایران نیستم و نمیدونم باید
    چیکار کنم
    لازمه ذکرکنم که
    خانم یک ماه پیش قرص زدبارداری مصرف کرد و چندی بدش هنگام سکس احساس سوزش و درد میکرد و رابطه رو براش سخت میکرد. و بد از اینکه پریود شد بلافاصله از حلقه ی هرمونی جهت پیشگیری استفاده کرد که بلافاصله بعد ازوون ما رابطه بدون کاندوم رو برای اولین بار برقرار کردیم.
    لازمه بگم که هنگام رابطه دو طرف توی شرایط خوبی نبودیم و ایشون سوزش و خشکی واژن داشت.
    امروز احساس بد دوچرخه سواری که چک کردم حس کردم یه سری رگ میبینم روی آلتم
    ممنون خواهم بود از پاسختون
    با تشکر همچنین یه سری دونه های سفید هست پشت آلتم‌که نمیدونم چین اما حس میکنم قبلانم داشتمشون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، یک سری آزمایش ویروسی کامل بدید، و اگر ضایعه ای هست عکس بفرستید
    2. تصویر کاربر Pedram شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      متاسفانه امکان آزمایش دادن ندارم ضایعه خاصی وجود ندارد
    3. تصویر کاربر Pedram شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      متاسفانه امکان آزمایش دادن ندارم و ضایعه وجود ندارد.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ تیر ۹۹( 6 سال پیش)
      پس قابل قضاوت نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید.فردی هستم 58 ساله که مدتی پیش به دنبال درد کلیه به پزشک مراجعه نمودم پس از انجام سونگرافی و عکس رنگی متوجه سنگی به قطر 6_12 میلیمتر در مسیر حالب راست و در سطح مهره ی L4 رویت شد که دوبار سنگ شکن کردم و بعد از هر سنگ شکن عکس kub گرفتم که متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد آخرین عکس در تاریخ 25 خرداد 99 برداشته شده است حال اگر من عمل tul را نزد جناب عالی انجام بدهم آیا مدارک و عکس های برداشته شده در همدان مورد قبول است یا خیر؟
    ضمنا جهت رزرو وقت عمل بنده را رهنمایی بفرمایید.
    با تشکر ح.چ از همدان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام جهت عمل TUL با ۰۹۳۸۹۲۰۱۲۱۲ تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

اگر این جمله را جستجو کرده‌اید، معمولاً یکی از این دو نفر هستید: مردی که تازه جواب…
قرص پرازوسین ۱ یکی از داروهایی است که برای کاهش علائم ادراری ناشی از بزرگی خوش خیم…
ناباروری تقریباً نیمی از موارد آن به عامل مردانه مرتبط است، اما در بیشتر پژوهش‌ های حوزه…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب