اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام، وقت بخیر.
    بنده مجردم و سالهاست از نوجوانی یا قبلتر، چند زائده در زیر آلت و نزدیک ختنه گاه داشتم که فکر میکردم زائده گوشتی ناشی از ختنه هست و درد یا خارش یا... نداشت اما با دیدن زائده ای نزدیک کیسه بیضه ها که نمیدانم از کی ایجاد شده به زگیل مشکوک شدم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام نه زگیل نیستند
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سپاس از پاسخ تون، میشه راهنمایی بفرمایید چی هست دقیقا؟ آسیب زننده ست و نیاز به اقدام درمانی با دارویی هست؟
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون از پاسخ شما، میشه راهنمایی بفرمایید چی هست و خطر داره یا نه و نیاز به اقدام درمانی یا دارویی هست یا خیر؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      نه ، چیز نگران کننده ای نیست. اگر از نظر ظاهری اذیتتون میکنه میتونین به متخصص پوست مراجعه کنین جهت برداشتن
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سعيد شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دكتر
    چند سال پيش دو زائده كوچك زير ناف بالاي آلت تناسلي بنده ايجاد شده. ميخواستم بدونم اينها زگيل تناسلي هستند يا خير
    با تشكر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام به نظر زگیل است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهیار شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، وقت بخیر
    پسری ۲۳ ساله هستم
    حدود ۷_۸ ساله خودارضایی دارم
    متاسفانه در این سالها هفته ای چندبار خودم رو تحریک کردم و مانع از انزال شدم
    الان در حال ترک هستم؛ علایم ادراری مثل سرعت کم و باریک شدن ادرار و شب ادراری و نشت ادرار و تکرر ادرار و سوزش ادرار ندارم..
    گاهی اوقات از دستشویی میام حس میکنم در ناحیه التم ادرار هست تا چند دقیقه. بعدش از گذشت چند دقیقه این حالت از بین میره
    ولیکن ادرارم سرعت و شدت خوبی داره، فقط گاهی حدود ۴ تا ۷ ثانیه تاخیر در شروع دارم

    امکان داره مشکل بزرگی یا عفونت پروستات داشته باشم؟
    (پیش از این سوال با کدپیگیری jpEJ0216806 رو مطرح کرده بودم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست. التهاب پروستات با علایمی چون عدم تخلیه ادرار ، درد ، سوزش مشخص میشه
    2. تصویر کاربر مهیار شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      متشکر از پاسختون
      درد ادامه دار بین بیضه و مقعد درسته؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهار شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 694 مشاهده پرسش
    سلام .دختری 34 ساله هستم هفته گذشته در ادرارم خون مشاهده کردم به دکتر مراجعه کردم سونوگرافی نوشت در سونو من یک سنگ مثانه حدود 2 میلی متر در uvj بود و دبری های اکوژن شناور در مثانه رویت شد دکتر کپسول سفالکسین و قرص فنازومکس تجویز کردن یک هفته استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت دوباره به دکتر مراجعه کردم سونوگرافی دوباره نوشتند سونوگرافی کردم سنگ مثانه دفع شده بود و دهانه uvj چپ ملتهب رویت شد که می تواند مطرح کننده recent passage stone باشد جواب سونو بنده بود والبته دکتر سونوگرافی گفتند شن ریزه در مثانه مشاهده می شود،دکتر برای من پودر کفالکس تجویز کردند و گفتند آب زیاد بخورم الان دو روزه دارم استفاده میکنم اما هیچ تاثیری نداشته و همچنان ادرار من خونی است،به نظر شما علت این ادرار خونی چیست؟ت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سنگتون کوچیکه و خودش دفع میشه جای نگرانی نیست. از کپسول تامسولوسین شبی یک عدد استفاده کنید و مایعات خیلی فراوان
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 863 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر کرمی عزیز ، اقای 43 ساله هستم که چند روزی هست دچار تکرر همراه با ادرار قطره قطره شده ام . حدود دو هفته بود که زمان دفع ادرار شنریزه های قرمز رنگی داشتم البته بدون درد و سوزش ، متاسفانه روز قبل از مشکل فوق در طول مسیر محل کار تا منزل نیاز به دفع ادرار فوری پیدا کردم که به دلیل عدم دسترسی به سرویس بهداشتی حدود یک ساعتی تحمل کردم ولازم به ذکر هست مدت شش ماه بود بخاطر فشار خون 14 توسط پزشک قلب قرص لوزامیکس اچ - پرانول 10 تجویز و همچنین ویتامین های D , E , زینک به همراه C مصرف میشد.با بروز تکرر و ادرار قطره قطره شدن سونو شکمی انجام دادم که اعلام شد سایز کلیه راست 103 و کلیه چپ 104 ، سایز پروستات 30*32*33 میلیمتر و حجم 15 سی سی همراه با اکوی پارانشیمال هموژن و طبیعی دیده شده همچنین مشاهده 3 عدد شنریزه در سیستم کالیسیل هر یک از کلیه ها و مقادیری ذرات اکوژن معلق در داخل فضای مثانه دیده شده . ضمنا در حال حاضر انتی بیوتیک لووفلوکساسین وسیپروفلوکساسین 500 + تامسولوسین اپاس 4℅ + سلکسیب 200 + رواتینکس مصرف میشه حال از شما استاد محترم باتوجه به مشکل تکرر ادرار و گاه به گاه اورژانسی با وجود مشکلات مراجعه بدلیل شیوع ویروس کرونا تقاضای راهنمایی و درمان دارویی را برای این حقیر اعلام بفرمایید. باتشکر فراوان لطفا استاد بزرگوار اقای دکتر کرمی لطفا در خصوص درمان مشکل تکرر و ادرار قطره قطره راهنمایی و درمان دارویی را برایم اعلام بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام با توجه به وجود سنگ بهتر است سی تی اسکن شوید تا اندازه دقیق و محل سنگ ها دیده شود. اگر کوچک باشند با قطره سنکول بهتر میشود. از کپسول تامسولوسین شبی ۱ عدد هم استفاده کنید
  • تصویر کاربر کیارش شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر عزیز خواهشمند است در خصوص فایل پیوست در صورت امکان توضیحاتی هرچند مختصر ارائه دهید و اینکه من مشکل دارم یا خیر ؟شرایط امکان بارداری با همسرم را داریم چون جایی نوشته شده بود که باید جهندگی پیشرونده حداقل 25 باشد و من 16.5 می باشم ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی ندارید. مجموع a , b باید بالای ۵۰ باشد
  • تصویر کاربر امیرعلی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید ،ببخشید،من ۴۲ سالمه ،واندازه آلتم در حالت خوابیده ۳ سانت و در حالت نعوظ حدود ۶ سانتی متره ،و همیشه با استرس اقدام به نزدیکی میکنم ،چون در بیشتر مواقع همسرم ارضاء نمیشه ،خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید ،چه کار کنم ،تزریق ژل چربی رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر اضافه وزن دارید باید وزنتون رو کم کنید و معاینه شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فریدونی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    Mehrab:
    سلام دکتر بیضه های من از حد طبیعی کوچکتر هستن ومتاسفانه اسپرمم صفر هست آیا لازم هست حضوری مراجعه کنم و دارویی هست که شاید بیضه ها رو نرمال کنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام قدم اول ازمایش LH , FSH , TESTOSTRON و کاریوتایپ داده شود
  • تصویر کاربر اعظم شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    باسلام چند وقته من گاهی بی اختیاری ادار شبانه دا م، البته مثانه کوچک، سه سال پیش هم جراحی ستون فقرات داشتم، و یکسال پیش هم تخلیه رحم و چسبندگی به مثانه که عمل کردن، نا گفته نماند قبل عمل رحم قبلا یک بار همین حالت دست داد و موقت خوب شدم، الان باز یک ماهه بی اختیاری دارم و شبی سه بار هم حتما دستشویی میرم، میخاستم ببینم مشکل چیه البته فوق العاده آدم استرسی وکم خوابی دارم و الان دوماهه عصبی حالت فشردگی گلو از بیرون دارم چکاپ کامل سونو دادم و گفتن تیروئید و نودل هستش ولی کوچک، علائم ت اظطراب و استرس هستش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهیدگ جهت ویزیت و انجام نوار مثانه مراجعه کنید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد جناب اقاي دكتر
    رويه كيسه بيضه ام جوش هاي سفيد رنگ زده يكى دوسالم هست كه نميرن
    ميخاستم بدونم اقا جز ليزر و جراحي راه ديگه اي براي درمان وجود داره ؟ مثلا پمادي دارويي؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر محمدرضا جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      عكس رو فرستادم اقاي دكتر
    3. تصویر کاربر محمدرضا جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اين هست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      غدد چربی ن. جای نگرانی نیست. اگر از نظر ظاهری اذیتتون میکنه میشه برداشت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب