اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابتین سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 659 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید دکتر عزیز
    پدر بنده متاسفانه درگیر سرطان مثانه شدن
    ب س ژ تراپی شدن و بعد از یک سال عود نداشتن
    این جواب اخرین پاتولوژی شون قبل از ب س ژ تراپی هستش
    لطف کنید بفرمایید سرطان در چه مرحله ای هست؟ ta? T1? ایا تزریق ب س ژ بیشتر از ۶ هفته به درمان کمک بیشتری نمیکنه؟ پیشاپیش ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      درگیری لایه ی لامینا پروپریا رو گزارش نکرده. جواب پاتولوژی کامل گزارش نشده‌. یا Ta هست یا T1 .. احتمال بیشتر Ta هست‌ . کار بیشتری نیاز نیست. اگر تا یک سال عود نداشتن ، هر ۶ ماه سیستوسکوپی شن
  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر بنده زمان انزال و خروج منی هیچ لذتی حس نمیکنم،در پاسخ به پرسش یکی از دوستان فرموده بودین عصبی هستش ،پرسش بنده اینه که به چه دکتری باید مراجعه بکنم.متخصص مغز و اعصاب یا متخصص عصاب و روان؟سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      روانپزشک
  • تصویر کاربر اسی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من قبلا بخاطر ریزش مو فیناستراید میخوردم یک مدت دو سال بعد قطع کردم چند بار دوباره شروع کردم الان خیلی وقت نخوردم ولی میل جنسی خیلی کم فقط حس ادرار دارم و زود انزال شدم میتونه هورمون کم یا زیاد کرده باشه چون کمی پرخاشگرم شدم؟ مشکلی بابت نعوظ ندارم عفونت مجاری ادرار داشتم آنتی بیوتیک خوردم خوب شدم ولی بازم سر آلتم مرطوب خیلی دستم بکنم یک سوزشم داشته باشه قبلا بیشتر بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکل اصلی شما چیست متوجه نمیشم
    2. تصویر کاربر اسی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکل اصلیم میل جنسی خیلی کم شده و هم زود انزالم
      30 سالمه رابط جنسی نداشتم. مایع منی هم نارنجی رنگه اینا میتونه به عفونت ادرار یا قرص فیناستراید قبلا میخوردم ربط داشته باشه. درمانی برای کاهش میل جنسی و زود انزالی هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      قرص لیبیدوکس هر ۱۲ ساعت برای افزایش میل جنسی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      داروی پاروکستین ۲۰ صبح ها برای درمان زود انزالی مناسب است. حدود ۴،۵ ماه مصرف شود و بعد به آهستگی و به مرور قطع شود
    5. تصویر کاربر اسی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون آقا دکتر پاروکستین میگین بعد 4 الی 5 ماه به آهستگی کم کنم طریقه اش میشه یکم توضیحی بدین ممنون میشم.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      یک ماه نصف ، ماه بعد ۱/۴ ماه بعد قطع
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام.
    یک ماهی میشه که زیر قسمتی از کلاهک، یک عارضه (زخم کوچک ) مشاهده میشود. ابتدا به تصور یه ساییدگی ساده بودم از اونایی که‌ معمولا” پیش میاد و به سهولت هم رفع میشه. ولی تا کنون رفع نشده و بزرگتر هم نشده. در ضمن گاها” درد مختصری نیز به همراه دارد. میخواستم بدانم چیست و مراحل بعدی به جهت درمان را راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      پماد کلوتریمازول هر ۸ ساعت
  • تصویر کاربر صیادی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من واریکوسل دو طرفه دارم که سونو گرافی رو براتون اسکن کردم من فقط بیمه تامین اجتماعی دارم خواستم بدونم شما بیمارستان میلاد کار میکنید که بیام خدمدتون برای عمل
    اگه کار میکنید چطور باید همانگ کنم برای عمل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایش اسپرم بدهید . بیمارستان نیکان هستم. هماهنگی های نوبت با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر مانی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    آقای دکتر برای یک مدت 1 ماهه استفاده از لاجر باکس یا اکستندر با فشار کم آیا ضرر دارد شما کدام را پیشنهاد میکنید
    من18 سالمه م آلتم در حالت خوابیده3 و در حالت نعوظ 6و نیم سانتی متر است لطفا اگر 1 درصد تاثیر دارد بگویید چون من شنیدم که با این اندازه نمی‌توان پرده ی بکارت را پاره کرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
  • تصویر کاربر کوثر سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    که گاهی بالاس بیضه گاهی نیست گاهی هردوتا بیضه است گاهی یکی است شما فرمودید عمل شود آیا باتوجه به این که بهمن ماه 6سالش تمام میشه آیا باید قبل از 6سال عمل بشه یا مس شود صبر کرد کرونا تمام بشه و.بچه بزرگتر بشه لطفا به من بگویید آیا فورا باید عمل بشه یا میتونه صبر کرد تا بچه بزرگتر بشه یا باید هرچه سریعتر عمل شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      هرچی زودتر عمل شود بهتر است
  • تصویر کاربر میرزایی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    سلام . جناب دکتر‌ بچه من وقتی به دنیا اومد به ما اعلام شد که جنسیتش دختره ولی سه روز بعد گفتن که جنسیت بچه پسره منتها بیضه ها نزول نکرده . آزمایش ژنتیک گرفتن و نتیجه هم 46xy بود که کامل پسر بود . الان حالت الت تاسلیش یکم ما رو نگران کرده . که یه وقت نکنه بخوان تبدیل به دخترش کنن اینم عکس آلت تناسلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      باید عمل شود ، بهتر است قبل از ۱۸ ماهگی عمل شود
    2. تصویر کاربر میرزایی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مطمئنا دیگه پسره ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس باز نمیشود ، ولی اگر بیضه ی نزول نکرده داره بهتره عمل شه ، عکس را مجدد بفرستید
    4. تصویر کاربر میرزایی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اینم عکس آلت تناسلی نوزاد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      بهتر است با فوق تخصص غدد اطفال مشورت کنید. اگر تایید کرد که پسر است ، بیضه ها پایین اورده شود بهتر است. در حیطه ی کاری فوق تخصص غدد اطفال می باشد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مانی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    باسلام
    آیا دستگاه لاجر باکس یا اکستندر مگنت دار در افزایش طول آلت تناسلی تاثیر دارد
    آیا موجب آسیب به آلت میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      باعث آسیب به آلت می شود. توصیه نمیشود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    پدر بنده سنگ کلیه داره و باید فورا عمل جراحی بشه
    آیا میتونیم سریعا نوبت بگیریم ؟ و اینکه هزینه ش به چه شکلیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 629 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب