اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام دختر من دچار عفونت ادراری شده بود که علتش التهاب کلیه و برگشت ادرار سدید هستش و دکتر براش آنتی بیوتیک روزانه ۵ سی سی تجویز کرده کتاسفانه من یک وعده رو فراومش کردم به دخترم دارو بدم ممکنه براش مشکی پیش بیاد و دوباره عفونت عود کنه ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      نه یک وعده مشکلی ایجاد نمیکنه
  • تصویر کاربر وفایی شنبه ۲۴ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سه روزی میشه مایع سفید رنگی صبح ها از آلت خارج میشه بعد از اینکه از خواب بیدار میشم . هیچ ربطی به تحریک شدن نداره.
    یعنی واضح تر بگم منی نیست چون علائم منی رو نداره .
    و اینکه دمل در قسمت تحتانی ) واینکه دمل در قسمت تحتانی آلت قبل از مثانه بوجود آمده که واقعا نسبت به این موضوع حساس شدم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ایا رابطه ی جنسی محافظت نشده داشتین ؟
    2. تصویر کاربر وفایی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر
    3. تصویر کاربر وفایی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ۲ تا قرص آزیترومایسین ۵۰۰ با هم بخورید. تا یک هفته هر ۱۲ ساعت داکسی سیکلین استفاده شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهین پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 737 مشاهده پرسش
    مادرم ۶۲ ساله است و بهمن ۹۸ با درد شدید کلیه به بیمارستان مراجعه کردیم که سنگ کلیه ۸ میلی متری بود و برای خارج کردن از طریق مجاری ادراری به اتاق عمل رفت اما به علت تنگی حالب، حین عمل حالب پاره شد و منجر به عمل باز و هل دادن سنگ به داخل کلیه و ترمیم حالب و گذاشتن فنر شد و بعد از دوران نقاهت عمل، سنگ شکن کرد که به دنبال آن سنگی خارج نشد
    اردیبهشت ۹۹ فنر خارج شد و خرده های سنگ به آن چسبیده بود
    سنگ از نوع اگزالات کلسیم بود
    مهر ۹۹ مجددا با مشاهده خون در ادرار به پزشک مراجعه شد و سنگ ۱۰ میل در همان کلیه مشاهده شد، سه هفته بعد سنگ ۱۲ میل شد و سنگ شکن شد اما بعد از ۱۰ روز با وجود خوردن آب زیاد، همچنان دفع نشده
    در کلیه دیگر هم آخر مهر سنگ ۳ میل مشاهده شده بوده که طی سه هفته در گزارش اسکن ۷ میل شده
    این سرعت در افزایش ابعاد سنگ چه دلیلی داره؟!
    چرا سنگ خرد شده دفع نمیشه؟!
    داروهایی که استفاده میشه قطره سنکل، یوروسیترا، هیدروکلروتیازید و ب۶ هست.
    ضمنا کیستی در کلیه راست دیده شده که پزشک معالج فعلا گفتند اول مشکل سنگ را حل کنیم بعد اون رو بررسی کنیم، مادرم برای پوکی استخوان قرص کلسیم سیترات که حاوی ویتامین دی هست مصرف می کنند و داروی گیاهی آودین که شامل آواکادو و سویا بین می باشد برای کاهش التهاب مفاصل.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      برای کاهش ایجاد سنگ ، از مصرف گوشت و پروتیین کم کنن ، مایعات بیشتر مصرف کنن ، سبزیجات بیشتر مصرف کنن ، آجیل کمتر بخورن ، به جای یوروسیترا از آلیتورال ۱۰ هر ۸ ساعت استفاده شه. متاسفانه کلیه شون سنگ سازه
  • تصویر کاربر پرنیا پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    سلام. دچار فوبیایhpv شدم چون هم اتاقی ام در خوابگاه مبتلا به hpv بود.
    لطفا راه های انتقال غیرجنسی hpv را در افراد مجرد که هیچ گونه رابطه جنسی ندارند را بفرمایید؟
    بهترین ماده شوینده برای شستن دستها قبل از طهارت را بفرمایید تا خیالم بابت hpv راحت شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      Hpv ازتماس پوست به مخاط منتقل میشه
  • تصویر کاربر آرمان پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    این عکس زگیل تناسلی یا تبخال تناسلیه؟اگه هست دیگه باید هیچ وقت ازدواج نکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      زگیل مانع ازدواج نیست
    3. تصویر کاربر آرمان پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      این عکسشه
    4. تصویر کاربر آرمان پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      این عکسشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      زگیل یا تبخال نیست نگران نباشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر خیام پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام ایا بزرگی پرستار بر مدفوع کردن هم اثر داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام
    آزمایش اسپرم دادم نتیجه این شد تصویر فرستادم
    که دکتر مردان قرص اسپریژن شبی یکی و قرص وناتونین شبی یکی دادن
    با این آزمایش میشه خانمم باردار بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      بله با این ازمایش میتونین بچه دار شین
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    من ۳۶ سالمه جمعه همین هفته با دوست خانومم عذر خواهی میکنم سکس داشتم ولی ناموفق بود و تخلیه نشدم بعدش هم ادرار نکردم از فرداش من احساس میکنم آلتم همش یه سوزش کمی داره و موقعی که ادرار میکنم کاملا خالی نمیشه و همراه با درد و سوزش هست چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت برای ۵ روز. اگر ترشحات از نک الت پیدا کردین باید درمان کامل تر ی شوید
  • تصویر کاربر مهربانو پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر
    من به فاصله دو هفته دچار شب ادراری با حجم زیاد شدم ، طبق عادت دوش میگیرم و یک لیوان آب قبل از خواب مینوشم ، در طول روز هم نسبت به میزان آبی که میخورم بسیار نیاز به دفع ادرار پیدا میکنم بطوری که کنترل کردن آن برایم بسیار سخت است، 44 سال سن دارم و تابحال زایمانی نداشته ام ، دیابت ندارم ، روزانه نهایتا دو لیوان چایی یکی قبل از ظهر و یکی تا ساعت 8 شب مینوشم .
    بسیار سپاسگزارم از راهنمایی شما .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر سوزش ادرار هم دارین ، ازمایش ادرار بدین. همچنین قند خون چک شود
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    میشه بفرمایید که هزینه عمل ترمیم کجی الت را بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 629 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب