اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام.
    سن 32سال
    آقا
    وزن 86(که به علت مشکلات گوارشی در طی سه ماه 6 کیلوکاهش وزن داشتم و در حال حاضر دوماه است در وزن 80کیلو ثابت مانده ام)
    قد178
    در طی سونوی شکمی توده ای در کلیه چپ مشاهده شده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.(آزمایشات و نتیجه سونو خدمتتون ارسال شد)
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام حتما سی تی اسکن شکم و لگن با تزریق وریدی انجام شود
  • تصویر کاربر یونس سه شنبه ۹ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام و ارادت
    تقریبا یک هفته میشه یه مقدار درد در ناحیه بیضه ( راست) احساس میکنم البته بصورت مقطعی
    دردش زیاد نیست ولی گاهی به داخل رانم کشیده میشه و گاهی به زیر شکمم
    البته یه لکه های خونی جدید که خیلی کوچیک هستن روی بیضم ظاهر شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سونوگرافی از بیضه ها و کشاله ران انجام شود
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و خسته نباشید

    دکتر کرمی عزیز بنده 34 سال سن دارم و حدودا 14 سال پیش در 19 سالگی ..با علامت های ادراری (ترشح بعد ادرار و عدم تخلیه کامل و تکرر) و درد در ناحیه کمر و نوک آلت به پزشک(متخصص عفونی) مراجعه داشتم که بعد از گذشت 2 ماه با برسی های مختلف و در نهایت با برداشت ترشحات بعد از ادرار با سواپ متوجه عفونت و به گفته ایشون عفونت پروستات شدند.

    درمان بنده رو با قرص سیپروفلاکساسین و ناپروکسن پیش بردند و تا شاید 4 ماه ادامه یافت و همچنان علامت ها باقی بودند تا تزریق وریدی آمپول سفتریاکسون رو در ادامه تجویز کردند که آن هم باعث نشد بهبودی حاصل شود و سیستوسکوپی انجام دادم که مشکلی گزارش ندادند و در نهایت با ارجاع به متخصص اورولوژی به بنده قرص اعصاب دادند که آن هم کمی استفاده کردم و موثر نبود...

    و با این مشکل که عادت شده بود به خدمت سربازی رفتم نهایتا رفته رفته بعد از گذشت 1 سال بهبودی خود به خود حاصل شد.!!!!

    در مدت 14 سال گذشته تقریبا به فاصله هر دو سال عود علایم بیماری رو داشتم(بدون نشانه های عفونت مانند ترشح یا بوی ادرار و... ) صرفا علایم ادراری و درد در پایین کمر بودکه هر دفعه به مدت 3 تا 6 روز علامت داشتم که یا به خودی خود درمان شد و یا با مراجعه به پزشک و مصرف قرص ایمی پرامین که تجویز شدبهبودی حاصل میشد در نهایتا 1 هفته ...

    تا اینکه چند روز پیش علامت ها مجدد ضاهر شدند و منتها اینبار صرفا بوی بد ادرار و منی در ابتدا بود که باعث شد کشت ادرار بدم (همسرم در آزمایشگاه فعال است) که درون آزمایش تعداد بسیار فراوان موکوس و rbc دیده شد که به متخصص اورولوژی (آقای الهیاری)مراجعه کردم و سیپرو فلاکساسین به مدت 20 روز تجویز کردند وهمچنین در مراجعه هفته بعدی 20 عدد تامسوسولین تجویز شد..

    در سونوگرافی درخواستی ایشان هم همه موارد طبیعی بود.

    امروز مصرف 20 روزه سیپروفلاکساسین پایان یافت و فقط 10 عدد تامسولوسین باقی است. و نه تنها بهبودی حاصل نشده است بلکه تشدید شده است تکرر ادرار.. اصلا شب ادراری ندارم حتی 1 بار

    حال با توجه به علایم ادراری الان که شدت و ضعف دارد مثل درد در پایین کمر و یا درد لگن با نشستن های زیاد و جریان ادرار ضعیف. احساس ادرار سریعا پس از ادرار کردن ودر پایان ادرار با تحریک با آب گرم ادرار کامل خارج می شود. و به ندرت 3 یا 4 بار... 2 شاخ شدن ادارر در اول ادرار دیده می شود.**البته اصلا شب ادراری ندارم حتی 1 بار**
    آیا نیاز به آزمایشات و بررسی های تکمیلی تر مانند (نوار مثانه و مجاری ادرار وسیستوسکوپی....)جهت مشخص شدن عامل ایجاد عفونت جهت تشخیص بهتر و نوع درمان هست یا تشخیص شما پروستاتیت می باشد؟

    آیا مشکلات عصبی می تواند در میان باشد و ایجاد کننده با توجه به وجود موکوس فراوان در ادرار یا می تواند تاثیر گذار باشد؟

    و نوع درمان فعلی با این پزشک را مناسب می دانید و درمان را با این پزشک ادامه دهم؟

    (دکتر اگر تشخیص شما پروستاتیت می باشدبا توجه به اینکه شما در مشاوره هاتون جهت درمان پروستاتیت 3 قرص افلکساسین و تامسولوسین و ملوکسیکام رو توصیه داشتین...
    با توجه به استفاده سیپروفلاکسین و تامسولوسین طی 20 رو باید نوع داروها عوض شوند؟؟

    و اگر نیاز به مراجعه و تعیین وقت جهت معاینه حضوری می باشد چطور می توانم از مطب نوبت بگیرم؟؟(چون در تماس تلفنی شماره بیمارستان نیکان را دادند..

    ممنون میشم از راهنمایی شما بزرگوار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام لطفا سوال خود را به صورت مختصر بیان کنید
    2. تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      با سلام مجدد--14 سال پیش دچار عفونت پروستات شدم و در این مدت هر دو سال یک بازگشت (عود ) یک هفته ای داشت که حالت عصبی داشت و خود به خود یا با قرصی مثل ایمی پرامین حل می شد ---حال اینبار بعد از 14 سال برای بار اول بدون هیچ علامتی صرفا با احساس بوی بد در ادرار و منی به پزشک مراجعه داشتم که در آزمایش موکوس بسیار دیده شد--
      و بعد از گذشت 1 هفته علایم قبلی شروع شد با توجه به علایم ادراری که شدت و ضعف دارد مثل درد در پایین کمر و یا درد لگن با نشستن های زیاد و جریان ادرارکمی ضعیف . احساس ادرار سریعا پس از ادرار کردن ودر پایان ادرار که بعضی وقت هاهست و بعضی اوقات نیست -انتهای ادرار با تحریک با آب گرم اداربیشتر خارج می شود خصوصا در مواقع دفع مدفوع. و به ندرت 3 یا 4 بار... 2 شاخ شدن ادارر در اول ادرار و یا بعد انزال دیده می شود.**البته اصلا شب ادراری ندارم حتی 1 بار**
      آیا نیاز به آزمایشات تکمیلی تر مانند (نوار مثانه و چکاب کامل تراز نوع باکتری عامل عفونت با سواپ و...)جهت مشخص شدن عامل ایجاد عفونت جهت تشخیص بهتر و نوع درمان هست یا تشخیص شما پروستاتیت می باشد؟اگر هست پروستاتیت مزمن عفونی یا عصبی؟؟
      آیا مشکلات عصبی می تواند در میان باشد وتغیر دهنده - با توجه به وجود موکوس فراوان در ادرار یا می تواند تاثیر گذار باشد؟

      دکتر معالج سیپروفلاکسین و تامسولوسین تجویز نمودند برای 20 رز که رو به پایان است و علایم بهتر است کمی اما هنوز هست.
      شما در درمان این مورد سیپروفلاکساسین رو موثر تر می دانید یا افلاکساسین ؟؟ممنونم از پاسخگویی
    3. تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      با سلام مجدد--14 سال پیش دچار عفونت پروستات شدم و در این مدت هر دو سال یک بازگشت (عود ) یک هفته ای داشت که حالت عصبی داشت و خود به خود یا با قرصی مثل ایمی پرامین حل می شد ---حال اینبار بعد از 14 سال برای بار اول بدون هیچ علامتی صرفا با احساس بوی بد در ادرار و منی به پزشک مراجعه داشتم که در آزمایش موکوس بسیار دیده شد--
      و بعد از گذشت 1 هفته علایم قبلی شروع شد با توجه به علایم ادراری که شدت و ضعف دارد مثل درد در پایین کمر و یا درد لگن با نشستن های زیاد و جریان ادرارکمی ضعیف . احساس ادرار سریعا پس از ادرار کردن ودر پایان ادرار که بعضی وقت هاهست و بعضی اوقات نیست -انتهای ادرار با تحریک با آب گرم اداربیشتر خارج می شود خصوصا در مواقع دفع مدفوع. و به ندرت 3 یا 4 بار... 2 شاخ شدن ادارر در اول ادرار و یا بعد انزال دیده می شود.**البته اصلا شب ادراری ندارم حتی 1 بار**
      آیا نیاز به آزمایشات تکمیلی تر مانند (نوار مثانه و چکاب کامل تراز نوع باکتری عامل عفونت با سواپ و...)جهت مشخص شدن عامل ایجاد عفونت جهت تشخیص بهتر و نوع درمان هست یا تشخیص شما پروستاتیت می باشد؟اگر هست پروستاتیت مزمن عفونی یا عصبی؟؟
      آیا مشکلات عصبی می تواند در میان باشد وتغیر دهنده - با توجه به وجود موکوس فراوان در ادرار یا می تواند تاثیر گذار باشد؟

      دکتر معالج سیپروفلاکسین و تامسولوسین تجویز نمودند برای 20 رز که رو به پایان است و علایم بهتر است کمی اما هنوز هست.
      شما در درمان این مورد سیپروفلاکساسین رو موثر تر می دانید یا افلاکساسین ؟؟ممنونم از پاسخگویی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای سیپروفلوکساسین و تامسولوسین و ملوکسیکام استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رویا سه شنبه ۹ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۳۳ سال سن دارم ۱۱ ساال متاهل هستم من با موچین خیلی به ناحیه تناسلی و جوش هام ور میرم میخوام بدونم این عگسی که برای شما میفرستم چی خیلی نگرانم که خدایی نکرده زیگل باشه دکتر پوست دیده گفت چیزی نیست قابل درمان ولی بازم نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است. Hpv dna test انجام شود
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، من متاهل هستم و متاسفانه حدود 2 سال قبل از سکس از ماریجوانا استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم،سال قبل دچار پروستاتیت شدم و از یکماه قبل کپسول امنیک رو شروع کردم و طی مصرف امنیک مثل قبل از ماریجوانا هم استفاده میکردم ،دو یا سه مرتبه دچار نعوظ طولانی ولی زیر 4 ساعت شدم که در منزل حل شد ولی هفته قبل دچار پریاپیسم دردناک شدم و زیر 5 ساعت به بیمارستان رفتم و خون آلت کشیده شد ، سوال من این هست بدلیل تداخل دارویی بوده یا یکی از این دو ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      از عوارض امنیک و ماریجوانا با هم میتونه باشه. ماریجوانا کنار گذاشته شود
  • تصویر کاربر سحر دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام دكتر جان من همسرم آزواسپرم هستن و آزمايش هورموني هم دادن براتون عكس آزمايشو گذاشتم ممنون ميشم جواب بدين دو ساله كه اقدام براي بچه دار شدن كرديم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر ازواسپرم هستن نمونه برداری از بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    مثانه با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده رضا بیکی حسن از بیماران جناب پروفسور کرمی از اصفهان هستم
    حدودا یک سال و نیم پیش به ایشون مراجعه کردم و دیروز با مطب تماس گرفتم گفتند عکس سونوگرافی جدید را ارسال کنم
    لازم به ذکر است که بعد از خوردن غذا یک نقطه زیر دنده در پهلوی چپ درد میکند
    همچنین هر شب یک قرص ویسول 5 از وقتی که جناب دکتر تجویز کردند تا به حال (حدود 1 سال و نیم) است که مصرف میکنم.
    با تشکر 🙏 قبلا که به دکتر مراجعه کردم بی اختیاری و تکرر ادرار داشتم و دکتر فرمودند پروستات کمی بزرگ شده و قرص ویسول 5 را تجویز کردند و اینبار حدود 1 سال و نیم است که این قرص را مصرف میکنم و مشکل تکرر ادرار خوب شد .
    اکنون برای درد پهلوی چپ زیر دنده ها هنگام غذا خوردن به دکتر مراجعه کردم و سونوگرافی شکم و لگن نوشتند .
    این هم جواب سونوگرافی که برایتان ارسال خواهم کرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ها در این فایل ارسال میشود
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام خسته نباشید
      عکس ها ضمیمه شد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ویسول را ادامه دهید / شبی سک عدد کپسول تامسولوسین مصرف کنید / قطره ی سنکول هر ۱۲ ساعت ۱۵ قطره مصرف کنید / psa چک کنید
    5. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ببخشید چند عدد کپسول تامسولوسین باید مصرف شود؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      شبی یک عدد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید.
    ببخشید آقای دکتر پدرمن72سال سن داره والان حدود2ماه هس که دچار کم خونی و بی حالی وبدن دردشده و تو آزمایش خونی که گرفته شده بزرگی پروستات نشون میده.
    Total psa=8.488
    و تو برگه سونوگرافیش هم نوشته سایز پروستات بزرگتر از حد نرمال بوده و به داخل مثانه برجسته شده است.وحجمی در حدود118 سی سی دارد.علت کم خونی و بی حالی به مشکل پروستاتش مربوط میشه؟واینکه حدود1.5 سال پیش چندین مورد خونریزی مشاهده شده بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام وقتی psa بین عدد ۴ تا ۱۰ باشد بهتر است یک ماه داروی تاوانکس ۵۰۰ میلیگرم روزانه مصرف شود. بعد از یک ماه مجدد psa چک شود. اگر باز هم بالای ۴ بود باید نمونه برداری شود. اگر بالای ۴ بود باز هم جهت نمونه برداری با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید جهت نوبت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر بعد از یک ماه مصرف دارو عدد زیر ۴ بود ، باز هم بهتر است با توجه به سایز پروستات عمل شوند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من شک دارم این ۲ تا دونه دور الاتم در اومده میخواستم ببینم اینها زگیل هستند یا تبخال و الان حدودا دوماه هست دراومده نه زیاد شدن نه خارش دارن و سفید رنگ هستن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      تبخال نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است hpv dna test انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عصمت دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    بیمارموردنظرسکته کرده وبک ماه بستری بوده نصف بدنش طرف راست لمس شده بود که بافیزیوتراپی بهترشده اماهمچنان کتفش دردمیکنه مشکل ریویم داره وقرصای قلبش نباید قطع بشه توان عمل بازم ندارن امامشکل اصلیشون سنگ های کلیشونه که نمیدونیم چطوردرمانش کنیم چراکه خیلی ضعیف شده وسنگ هااذیتشون میکنه به دکترهای متفاوت نشون دادیم میگن دست نزنید باهاش سرکنه پیش یه پروفسوربردیم گفت بالیزرکه‌گویاازطریق مجاری ادراره میتونه عملش کنه الان نمیدونیم واقعاچه کنیم هزینش مطرح نیست برامون امافقط کم دردبکشهوخطری جونش روتهدید نکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب