اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ح چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من چند وقته درد بیضه دارم بیشتر مواقع بیضه سمت راست ودرد به طرف شکم چند بار هنگام رابطه اینجور شدم وباعث میشه نعوظ از بین بره به دکتر مراجعه کردم گفت ورم پروستات باد فتق واریگوسل و سنگ کلیه داری بعد قرص تاوالکسین ۷۵۰ دادن درد یکم بهتره شده ده روز استفاده میکنم فقط بالای بیضه درد میکنههنگام رابطه بعد نعوظ از بینمیره و زود انزالی پیدا کردم روش میشگیری هم داریم از کاندو استفاده میکنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    الان چندماهی میشه در روی بدنه الت تناسلی بنده چندتا لکه قهوه ای افتاده که اندازه های مختلفی دارن
    کاملا مسطح .بدون درد و قهوه ای
    ابتدا سه تا بود که در دوماه گذشته سه یا چهار تا دیگه داره اضافه میشه
    با احترام ممنون میشم که ببینم مشکلی هست یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
  • تصویر کاربر لیلا پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1378 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر متاسفانه همسر من برای درمان زگیل تناسلی پماد الدرا رو مثل لوسیون زدن! صبح هم یادشون رفته بشورن و بشدت درد داره، درد احساس سوزش شدید و سردرد و گاها حتی ضعف رفتن از شدت درد، برای کم شدن التهاب پماد ابوخلسا زدن ولی بهتر نشدن و ۳_۴ روز از این ماجرا میگذره. مشکل جدی ایجاد شده؟ برای کاهش درد هم استامینوفن ۵۰۰ خوردن ولی افاقه نکرد. میشه دارو دیگه ای بهشون پیشنهاد بدین برای کم شدن التهاب سوزش و دردشون ممنونم🙏🏽
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      پماد زینک اکساید هم بمالین طول میکشه بهتر شه
    2. تصویر کاربر لیلا سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      برای درد چه مسکنی بخورن؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      شیاف دیکلوفناک بهترین مسکنه
    4. تصویر کاربر لیلا پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      برای سوزشش هم جواب میده؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      بله
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر a2 سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر من۳۲سالمه برای اولین بار در طول زندگیم امشب شب ادراری داشتم البته در خواب دیدم که به دسشویی رفتم ولی وقتی بیدار شدم دیدم این اتفاق در رختخواب افتاده ضمنن شب قبلش آب زیاد نوشیده بودم میخاستم ببینم طبیعیه برای اولین بار یا احتیاج به آزمایش و دکتر دارم ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر تکرار شد باید بررسی شوید ، با ۱ بار نیاز به کار خاصی نیست
  • تصویر کاربر آرمان سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    شرح حال من : حدود ۱۰ روز قبل سر سمت راست آلت مثانه ام‌ شروع به التهاب و تیر کشیدن هر چند ثانیه میکنه‌، بعد از چند روز درد به کلیه سمت راست و شکمم میزنه و حالت تهوح و استفراغ شدید ...بعد از رفتن به متخصص با نو جه به آزمایشات بالا تشخیص ورم پروستات میدن ...پروترال 0.4 و سیپروفلاکسین ۵۰۰ و سلکوسیپ ۲۰۰ تجویز کرده ...درد آلت مثانه افتاده ولی هرشب درد کلیه شروع میشه با حالت تهوع و اینکه تا زمانی که درد زیاد ادارم خیلی کم میاد با اینکه کلی آبم هم خوردم وقتی درد میفته اونم با آمپور ادارم زیاد و پرفشار میشه ....میشه راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شود ، داروها ادامه یابد
  • تصویر کاربر Sara سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکنر ایم تزمایش همسر منه چهارتا پزشک که سه تا اورولوژییست و یکی متخصص زنان بود میگن مشکلی نیست و طبیعی باردار میشی به اصرار خودم چون به نظرم با رنج ازمایشگاه کمتره فرتیل تجویز شد میخوام مظر شماهم‌بدونم من طبیعی باردار میشم ازمایش هورمونی و سونو من مشکلی نداشت ولی لنروزول ۳ ماهه میخورم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      کمی سرعت اسپرم پایینه ولی قابلیت باروری داره
  • تصویر کاربر baha سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 663 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    اقاي دكتر
    بنده ٨٢ سال سن دارم
    مشكل پروستات دارم ولي خيلي شديد نبود، و يك روز در ميان ترازوسين كنترل شده بود، و البته مدام هم استخر ميرفتم، ولي در سال ٩٩ ك استخر نرفتم تكرر م شديد شده و غير از تكرر امسال ٤ بار هم احتباس داشتم و مجبور شددم سند بزنم، و البته ترازوسين رو هم روزي ٢ تا مصرف ميكنم، اما بازهم مشكل دارم، و اخرين سونو گرافي بازگشتي ادرارم ١١٧ سي سي است.
    الان پزشكان گفتن بايد عمل كنم، ولي چون تنگي كانال عصبي شديد دارم. هم در كمر و هم گردن
    نگرانم ك با عمل پروستات دچار بي اختياري ادرار شوم، ايا همچين امكان يا خطري هست ؟؟؟
    خييلي خيلي ممنون ميشم زودتر جواب سوالم رو بدين ، چون باز هم احتباس دارم و مجبورم زودتر عمل كنم ، اما از نتيجه نگرانم، psa زير ٢ دارم و گفتن كه تراش ميدن.
    اخرين سونو، و ازمايش و
    نتيجه ام آر اي كمر رو براتون پيوست كردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      ممکنه کمی بی اختیاری پیدا کنین ، ولی در کل نیاز به عمل هست چون با دارو دچار احتباس ادراری شدین
  • تصویر کاربر ایراد سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام بنده چند سال است شربت متادون مصرف میکنم و یک هفته است مصرفم رو کم کردم و.به باشگاه بدنسازی میرم رژیم غذایی هم گرفتم امروز متوجه شدم رنگ ادرادم قهوه ای مات است خیلی نگران شدم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم.27ساله مجرد هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      مصرف مایعاتتون رو بیشتر کنین
  • تصویر کاربر Farhad چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشین من فوتبال بازی میکنم سر یه حرکتی یه دردی زیر شکمم داشتم فکر کردم پارگی شکمه رفتم پیش یه متخصص جراح برام سونوگرافی از اینگوینال و بیضه هام نوشت سونوگرافی گرفتم نتیجه سونوگرافی رو هم واستنون گذاشتم به نظر شما مشکل من چیه؟

    ۱.بعدشم خوهشا بگید اگ واریکوسله بعد من میتونم ب فوتبال حرفه ایم ادامه بدم؟؟

    ۲. ایا عود میکنه واریکوسل
    یا اگه عود کرد بعد عمل میتونم به فوتبال حرفه ایم ادامه بدم؟
    توروخدا دکتر کامل جواب سوالامو بدین خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      نیاز به عمل نیست میتونین ورزش کنین
    2. تصویر کاربر Farhad سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      یعنی با فوتبال عود نمیکنه و گریدش بالا تر بره؟
    3. تصویر کاربر Farhad سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      تو سونوگرافی که برات گزاشتم واریکوسل گرید۱ هستش یا نه؟

      با فوتبال عود نمیکنه و گریدش بالاتر بره؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      نه مشکلی پیش نمیاد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر یزدی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت جناب اقای دکترکرمی
    مشکل همسرمن تنگی مجرا وچسبندگی هست.
    اول اسفند ۹۷ عمل پروستات کردند و توده و پروستات کاملا خارج شد.خوشبختانه سرطان پخش نشده بود.
    ازحدودسه ماه پیش، بعداز انجام چندین عمل سیستوسکپی طی این مدت ،دکترمعالج اعلام کردند بجز سوند دایم چاره دیگری نیست.
    ایاشما راه درمان تازه ای دارید؟ ازاستنت برای این مشگل استفاده
    میکنین ؟ یاشما خودتون مجراروببینید ، بجزاستنت
    راه دیگه ای وپیشنهاد می فرمایید که همسرم درکمال
    ناامیدی و خسته از درمان های بی نتیجه، با امیدواری به مطب
    شما مراجعه نمایند؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      با توجه به اینکه پزشک دیگری ایشون رو عمل کردن ، ادامه ی درمان باید تحت نظر همان پزشک باشه و به ایشون اعتماد کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب