اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدی پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من نزدیک 8 ساله کلیه سنگ سازه و طی یکسالو نیم گذشته دو بار دو حالبم سنگ بوجود اومده سوال از شما اینه که من با این شرایط که روزی حداقل 12 لیوان آب باید بخورم میتونم ماه رمضان روزه بگیرم چون پارسال گرفتم ظاهرا بعد چند ماه سنگ به وجود اومد حالابعد دفع این سنگها الان از نظر جنابعالی که دکتر مومنی هستید و من هم دوست دارم اگر مشکلی نخورم روزه بگیرم آیا بگیرم یا برام ضرر داره روزه؟ مشکلم اینه همکارهای شما هر کدوم یه نظری میدهند و من واقعا گیج شدم شما از نظر علمی وشرعی لطفا منو راهنمایی کنید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      کسی که سابقه ی سنگ داره روطه توصیه نمیشه
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سوال و نتیجه بیوپسی در فایلهای پیوست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      نیاز به بیوپسی مجدد با تعداد نمونه ی بیشتر می باشد. همچنین mp-mri انجام شود
  • تصویر کاربر آریا یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام. حدود ۴ ماه است که آلت تناسلی بنده همانطور که در تصویر دیده می شود، در حالت نعوظ به سمت چپ کج شده است. در سمت چپ و‌ درست در زیر محلی که کج شده و کمی باریک شده است، ورمی دیده می شود که اگر لمس شود، فاقد درد است. در حالت نعوظ و غیرمعوظ نیز دردی احساس نمی شود. اگر این ورم از بالا لمس شود، درد ندارد ولی اگر از طرفین لمس شود، کمی درد دارد. این مشکل، چه می تواند باشد؟ آیا به جراحی و یا درمان خاصی نیاز است؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر Mmmm شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام خوبي اقا دكتر
    اقا دكتر من واريكوسل دوطرفه عمل كردم
    ولي ميترسم فعاليت بيضهامو از بدم.حس ميكنم بيضهام اصلا كار نميكنن و يا ي وقتي از كار بيفتن يا مال خودم نيستن و كوچيك ميشن
    ايا چنين است يا من اشتباه فكر ميكنم
    تورو خدا دكتر بدجور افسرده ام ب دادم برس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      نگران نباشید ، ۴ ماه بعد ازمایش اسپرم انجام دهید
    2. تصویر کاربر Mmmm شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      هشت ماه پيش عمل كردم و ازمايش دادم و ازمايشم خوب بوده خداروشكر
      فقط ميترسم ي وقتي از كار بيفتن يا كوچيك شن همين
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      اگر ازمایش خوب بوده نگران نباشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام
    آیا نیاز به بررسی بیشتر می باشد؟
    یا با خود درمانی برطرف می شود..؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده ۲۷ سال سن دارم و مجردم. بر روی آلت تناسلی بنده و در زیر پوست چن سالیست احساس میکنم یک شی نرم و بدون درد وجود دارد. میخواستم ببینم که نیازی هست اقدامی کنم یا خیر؟ دوعکس به پیوست برایتان ارسال میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      احتمالا لیپوم است. تشخیص قطعی آن با سونوگرافی است
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      عرض سلام و احترام مجدد
      آقای دکتر بنده متاسفانه شرایط اومدن به تهران رو ندارم فعلا. بنده استان گلستان زندگی میکنم. امکانش هست همینجا سونوگرافی انجام بدم؟ در صورتی که بعد از انجام سونوگرافی تشخیص داده شد لیپوم هست آیا اقدام به جراحی هست؟ خطر جراحی چقدر است؟ میترسم بد عمل کنن آسیب بزنن به آلت تناسلیم. نگرانم یه خورده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      اگر لیپوم باشد نیاز به عمل نیست ، همونجا سونو کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    بنده 2سال پیش عمل pcnl کلیه راست توسط جنابعالی انجام دادم و هفته گذشته سونوگرافی انجام دادم که هیدرونفروز خفیف همان کلیه ذکر شده ؛ که بصورت تلفنی توسط حضرتعالی ویزیت شدم ، فرمودین:
    قرص هیدروکلروتیازید یکچهارم بعد صبحانه
    کپسول آلیتورال10 بعد صبحانه
    مصرف کنم و هر دوساعت یک لیوان آب بخورم .
    دوسوال داشتم:
    1.قرصهای مذکور رو تا چه مدت مصرف کنم؟
    2. روزه گرفتن در ماه رمضان برای کلیه های من با این وضعیت ضرر داره؟
    تشکر از لطف شما🌹🌹🙏🙏 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      روزه ضرر داره ، تا یک هفته ادامه بدین اگر درد ادامه داشت سی تی اسکن انجام شود
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    باسلام
    از چند هفته پیش برآمدگی های صورتی رنگی برروی آلت خود مشاهده کردم .بنده متاهل هستم آیا می تونه خطر ناک باشه یا برای همسرم خطری داشته باشه.عکس هاش رو براتون فرستادم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      درد و سوزش داره؟
    2. تصویر کاربر احسان شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      خیر هیچگونه درد و یا سوزشی وجود ندارد.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      پماد تریامسینولون هر ۸ ساعت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر lpln شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر مردی 69 ساله هستم که در ازمایش جدیدم psa=3.18 و free psa=1.31 می باشد همچنین 9 ماه قبل که ازمایش دادم psa=1.52 بوده است باید چه کنم با توجه با بالا رفتن؟
    و اینکه به طور کلی مشکلی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      فعلا کتری نمیخواد ، ۶ ماه بعد مجدد چک شود
  • تصویر کاربر م.م شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    من پارسال برای اولین بار یک سنگ کلیه داشتم از جنس اگزالات (۸میل) . که خوشبختانه همون یکسال پیش به موقع دفع شد و بدلیل مصرف مایعات پارسال نتوانستم روزه بگیرم.
    میخواستم بدونم امسال اگر مایعات کافی مصرف کنم میتوانم روزه بگیرم یا خیر. خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      با توجه به سابقه ی سنگ کلیه و احتمال ایجاد مجدد روزه گرفتن توصیه نمی شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 639 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب